İyi geceler herkese...
Ben de aynı durumdayım tatlım...Geçen gün de ekmek arası mangal sucuk yediler.Yutkun yutkun boğazım şişti valla...
Sucuklari istemem ama cikolari nasil yediler

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler herkese...
Ben de aynı durumdayım tatlım...Geçen gün de ekmek arası mangal sucuk yediler.Yutkun yutkun boğazım şişti valla...
İyi geceler herkese...
onu ben de yapıyorum çocuk huysuzlaşıp stres yaptıkça ve ben bolca sinirlenip sonra kendime kızmaya başlayınca elim durmuyor hep olmadık şeylere uzanıyorum. geçen hafta ne çekirdek ne fındık ezmesi bıraktım.Asucum,
Pazar brunch a davetliydik. Gayet guzel butun haklarimi hesaplayip yedim, aksama kadar gayet iyiydim. Fakat ortanca tum aile fertlerini ( bu defa yalniz ben degil, herkesi) cildirtti. Uykusu bolundu yolda. Ve butun gun aglayip bagirdi, kendini ordan oraya atti, benle kapistikca saga sola vuruldu kafasi gozu , yere atti kendini dudagi patladi filan... Onu uyutana kadar canimizdan bezdik ve sonra ben bir cay yaptim... Cayin yanina hiyar gibi yarim paket biskuvi yedim... Nerden baksan 4-5 dilim ekmek eder...neyse ama bu sabah kalktigimda tarti yine de benden yanaydi... Cok olmasa da vermis olacagim bu hafta diyetisyende yine... Naapalim, az olsun bizim olsun... Bu defa yarim kilo yarim kilo...
YENAcım bende gördüm canım , hakkaten bizler şekle aldanıp gidip en hormanlu en kötü sebze meyveleri alıp yiyoruz aslındaTünaydınlar..
Güzeel bir hafta olması dileğiyle..
Kahvaltı ederken doktorumda onkoloji uzmanı Dr. yavuz Dizdar yine dehşet şeyler anlattı aslında hepimizin bildiği nedense yokmuş gibi davrandığımız konular..
Böyle şanslı bir coğrafyada yaşamamıza rağmen en tehlikeli sebzeleri,meyveleri yedirmelerinden dolayı sisteme öfkelendim yine yeniden..
Süt ve yoğurt çok çok önemli olduğunu vurguladılar defalarca..mumyalanmış yoğurt dedi market yoğurduna. kutu sütleri miras bırakabilirmişiz çocuklarımıza o kadar dayanıklıymış.:)
Oğlum açık süt içiyor çok severek..Gidip alıyoruz çiftlikten ama kızıma içiremiyorum koktuğunu içinin almadığını söylüyor. onuda bir şekilde ikna etmeye çalışacağım..
çocuklar zor canım benim küçük kızım da öyleydi şimdi maşallahı var küçüklüğünden eser kalmadı banyoya bile kapıları tırmalayarak zorla sokardım o dereceAsucum,
Pazar brunch a davetliydik. Gayet guzel butun haklarimi hesaplayip yedim, aksama kadar gayet iyiydim. Fakat ortanca tum aile fertlerini ( bu defa yalniz ben degil, herkesi) cildirtti. Uykusu bolundu yolda. Ve butun gun aglayip bagirdi, kendini ordan oraya atti, benle kapistikca saga sola vuruldu kafasi gozu , yere atti kendini dudagi patladi filan... Onu uyutana kadar canimizdan bezdik ve sonra ben bir cay yaptim... Cayin yanina hiyar gibi yarim paket biskuvi yedim... Nerden baksan 4-5 dilim ekmek eder...neyse ama bu sabah kalktigimda tarti yine de benden yanaydi... Cok olmasa da vermis olacagim bu hafta diyetisyende yine... Naapalim, az olsun bizim olsun... Bu defa yarim kilo yarim kilo...
yenam ne yapacağımızı şaşırdım biri öyle diyor diğeri başka geçen ziraat fakültesinde okuyan arkadaşımın kzından kefir mayası istedim azcık sohbet ettik o da pastörize kullanın diyor hocalarımız dedi Allah a emanetiz yani senin farklı gerçi mümin abinin sütüne ilk elden ulaşabildiğin için güvenilirTünaydınlar..
Kahvaltı ederken doktorumda onkoloji uzmanı Dr. yavuz Dizdar yine dehşet şeyler anlattı aslında hepimizin bildiği nedense yokmuş gibi davrandığımız konular..
Böyle şanslı bir coğrafyada yaşamamıza rağmen en tehlikeli sebzeleri,meyveleri yedirmelerinden dolayı sisteme öfkelendim yine yeniden..
Süt ve yoğurt çok çok önemli olduğunu vurguladılar defalarca..mumyalanmış yoğurt dedi market yoğurduna. kutu sütleri miras bırakabilirmişiz çocuklarımıza o kadar dayanıklıymış.:)
Oğlum açık süt içiyor çok severek..Gidip alıyoruz çiftlikten ama kızıma içiremiyorum koktuğunu içinin almadığını söylüyor. onuda bir şekilde ikna etmeye çalışacağım..
günaydınn kızlaarrr , nasılsınız??
ben çoook hastayım
dün adet oldum Malatyadayken , sanırım biraz üşüttüm onun üstünede , şimdi boğazlarım top top olmuş bi şekilde bütün kemiklerim sızlıyor , yerimden bile kalkmak istemiyorumm ,oooff oooffff![]()
çocuklar zor canım benim küçük kızım da öyleydi şimdi maşallahı var küçüklüğünden eser kalmadı banyoya bile kapıları tırmalayarak zorla sokardım o derece
tartıda gülmüş sana o kadar kaçağa izin var demek
ben de iyi gittim dedim ama artıyla başladım bakalım hayırlsı yarım kiloya bende göbet atarak razıyım inan
yenam ne yapacağımızı şaşırdım biri öyle diyor diğeri başka geçen ziraat fakültesinde okuyan arkadaşımın kzından kefir mayası istedim azcık sohbet ettik o da pastörize kullanın diyor hocalarımız dedi Allah a emanetiz yani senin farklı gerçi mümin abinin sütüne ilk elden ulaşabildiğin için güvenilir
geçmiş olsun canım gezmezede olmuşun
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ben aynı halde yok ayakta atlatırım dedim 15 gün surundum neredeysegünaydınn kızlaarrr , nasılsınız??
ben çoook hastayım
dün adet oldum Malatyadayken , sanırım biraz üşüttüm onun üstünede , şimdi boğazlarım top top olmuş bi şekilde bütün kemiklerim sızlıyor , yerimden bile kalkmak istemiyorumm ,oooff oooffff![]()
selamlarrr ben geldim özledinizmi beniii???
Tünaydınlar..