Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursariiii,

tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam...:nazar::nazar:

Bildirim yapmayan arkadaşlar var 3-4 kişi onlarda bildirim yapsalarda yayınlasam listeyi acaip moralim bozuk şu an..:43::43:
Zaten sevinmeye göreyim bişeye.:50:

günaydınnnnn 2 haftada 2kilo 100 gram gitmiş sonra uğrarım :16::16::16::16::16::9::9::9::1::1::1:

Günaydın kizlarrr
yenacim 67.6kg. Oleyyyyyyyy

beyzusablscim. 70Dakkk sporum

YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
HAYIRLI CUMALAR...
GÜNAYDINNNN HERKESEE

YENACIM...
KİLOM....96:16::16::16::16:

herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.bu arada yarın annem ve babamla Güneydoğu turuna gidiyoruz.Urfası Antepi Hatayı derken kesin + ile dönerim ben ordan.ama napayım hayatımda ilk defa gidicem.herkes kebapları baklavaları yerken ben salata çorba mı yeseydim? :52: :52: bu arada çarşambaya kadar yokum haberiniz olsun.hepinize al kalorili bol sporlu günler hoşçakalın :3: :3: :3:

kilo bildirimi:
geçen hafta:91.8
bu hafta:89.3
giden:2.5 kg :nazar: :46: :nazar:

spor:315 dk :50: :50: :50:

Günaydın çıtırcıklar.:16:

Çok mutluyum ben yaaa..yine kilo verdim kahretsin.:27::27: 3 hafta üst üste hemde :37:

Allahım inşallah böyle devam eder..yine ayu gibi yeme günlerime dönmem aaamiiinnn..hüüüfffff diyede üfledim kendimi.:)))

Beyzuşum antepfıstıklı çikolatam.:1: ( Serde yeme bozukluğu var nede olsa. )
140 dk. yürüdüm..

Artık sende evine dön ama ..

sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen hafta benim durumum.bu hafta garanti verirsin.

arkadaşlarım beniiimmm :16::16:
yaşasın güneş yüzünü gösterdi sonunda, güzel bir güne uyandık, hepimiz için çoook ama çok güzel bir gün olsun ve eksileri bol bir gün geçirelim

Yenacım;
geçen hafta kilom 87.1 di
bu hafta: 86.00:nazar::nazar:

Beyza ablacım;
sporum 310 dakika :nazar::nazar:

Bu azmim devam etsin inşallah, her an kaçamak yapıcak bir tipim var şuanda :53::53: elimden geldiğince mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum :16::16:

kızlarr süpersinizzz hepinizzz , tebriklerrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar okuldan geldim , tok olmama rağmen 88im şimdi , ben anlamadım gitti bu işi , neyse şu kırmızılar gitsin , sağlığım normale dönsün ondan sonra belli olur :23::23::23::23::23:

ama bugün Mersine anneciime gidiyorumm :16::16::16::16::16::16:haftaya cumartesiye kadar yokummm , haberiniz olsun , inşallah Mersinden dahada +larla dönmem:32::32::32::32::32:

buarada herkes harika kilolar vermiş ,aayyy valla kendim vermiş gibi sevindim :21::21::21::21::21:

MUTLUcumm 80lere hoşgeldin bebişimmm :52::52::52::52::52:

Sabah işten geldim diyorsun uykusuzsan vucudun şiş oldugu ıcın fazla cıkmıstır kılon, bır kac saat ıcınde sıslık ındıgı ıcın normale donmustur. Uykunu tam aldıgın zaman tartılsan daha ıyı olmaz mı

uyumadan yürüyüş yapmaya çıktım 3.45 te kalkmama rağmen uykum yok

işte 9:30 gibi geldim tartıldım 76.800

yürüyüş yaptım geldim 11:30 gibi tartıl lavaboya falanda gitmedim 75.900

şişlik bende 2 haftadır var zaten ve önümüzdeki günlerde regl olucam

yemek yediğim içinde tartılmadım tekrar

merhabalar hatunlarrrr şahanesiniz yine maşallah biçok kii kilo vermiş hepinizi canı gönülden tebrik ediyorummmmmmmm :46::46::46::46::46::46::16::16::16::16::16:bu arada ygs ye giren varmıydı aranızda bilmiyorum amaaaa ben kazanmışımm puanım yüksek olursa psikoloji okucam demiştimmm vee puanımmm yüsekkk geldiii :52::52::52::52::52::52: bakalımmm ama henüz maraton bitmediii daha lys varrrr :18::18::18::18::18: bakalım nolcekkkk onuda başarıyla atlatırım inşallahhh :52::52:

tebrik ederim canım

umarım gönlüne göre olur herşey

ayy senin tartında kandırıkçıymış:) geçen hafta bana öyle olmuştu -5 kilo göstermişti sevinçten çıldırıcaktım:)
hep sabit bi yerde tartılmaya dikkat et canım bide dijital tartıysa çok fark ediyor:))
tebrikk ederim...

hep aynı yerde tartılıyorum

hatta garantiye almak için için eşimide tarttım

onda sorun yok aynı çıktı adam

demekki tartı doğru
Bildirim yapmayan arkadaşlar var 3-4 kişi onlarda bildirim yapsalarda yayınlasam listeyi acaip moralim bozuk şu an..:43::43:

Hayırdır yenacım ne oldu?

noluyo yawww hayırdır yenoşummm neden moralin bozuldu :26::26::26::26:

Kızz yanlıs yazmısım 21 degıl 31. Allah benı ne etmesın. 21 yasında avukat olup cocugu olan yoktur heralde:)) 1980 dogumlu deıgım kısı hatta 32 olucak bu sene.

ohh süper valla :21::21::21::21: bakalım ya şimdi:21:dediğim gibi lys maratonu var ona girmeden malesef okuyamam psikoloji yi ou araştırıyorum şimdi bakalım nolceeeekkk :24::24::24:

merhaba arkadaşlar ben daha önce giriyodum belki hatırlarsınız tombulkelebekin ortisiydim yine geliyorum..
sıkı bi rejime başladım bu hafta kilo bildirimi yapiim da beni de alın yine aranıza..
pazar günü 111,600le başladım şuan 110um çok azimliyim bu sefer
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kadınlar kaybetmeyi sever ama sadece kilolarını diyerek herkese bol kayıplı günler diliyorum:)
tekrardan hoşgeldin öyelyese
bol eksili günler geçirirsin inşşaallaahh :3::3::3:

yenacım noldduuu :14::14: önemli bir şey yoktur umarım

kızlar okuldan geldim , tok olmama rağmen 88im şimdi , ben anlamadım gitti bu işi , neyse şu kırmızılar gitsin , sağlığım normale dönsün ondan sonra belli olur :23::23::23::23::23:

ama bugün Mersine anneciime gidiyorumm :16::16::16::16::16::16:haftaya cumartesiye kadar yokummm , haberiniz olsun , inşallah Mersinden dahada +larla dönmem:32::32::32::32::32:

buarada herkes harika kilolar vermiş ,aayyy valla kendim vermiş gibi sevindim :21::21::21::21::21:

MUTLUcumm 80lere hoşgeldin bebişimmm :52::52::52::52::52:

Benim eşim Adanalı geçen yaz Adana'ya gitmeden önce çok korkuyordum artı ile dönücem diye

20 gün kaldım orada o kadar yememe rağmen kilo almadan gelmiştim

hatta şok olmuştum kesin kilo aldım diye korkarken

ama sen yinede dikkatli ol

Benim eşim Adanalı geçen yaz Adana'ya gitmeden önce çok korkuyordum artı ile dönücem diye

20 gün kaldım orada o kadar yememe rağmen kilo almadan gelmiştim

hatta şok olmuştum kesin kilo aldım diye korkarken

ama sen yinede dikkatli ol

şekerim benim kocişte Adanalı , bugün Adanaya gitcez, yarın yada pazar Mersine geçecem ,yani her ikiside mayın tarlası gibi :27::27::27::27:

neyse almayacağıma eminim diyorum , ve bu şekilde gidiyorum o halde , şartlandırılmış Aynur modu :32::32::32::32::32:

şekerim benim kocişte Adanalı , bugün Adanaya gitcez, yarın yada pazar Mersine geçecem ,yani her ikiside mayın tarlası gibi :27::27::27::27:

neyse almayacağıma eminim diyorum , ve bu şekilde gidiyorum o halde , şartlandırılmış Aynur modu :32::32::32::32::32:

evetttt çok dikkatli olmak lazım

ama oraya gidipte o lezzetleri tatmadan dönmekte olmazzzzz:56::56::56::56::27::27::27::27:

sen bana bakma dikkatli ol :20::20::20::20:

sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallllahhh bacım maşallahhh

ben koştur koştur geldim diyetisyenden çok özür dilerim.
çok bekletti kadın beni randevu saati gecsede.

giden 1.700:8::8::8::8::8::8::8::8:

sporumun faydasını görüorum sanırım........

insallah listeye geckmemişimdir ama olsun yine de mutluyum:7::7:

ayyyyyy demek Adana ya gidiosun be Aynurum...sanki ben gidicem gibi sevindim.
çok özledim meleketimi:14::14::14:

kebabı falan gectim de anneme babama selamlarımı ilet.
en cok onları özledim:43::43::43::43::43:

ayyyyyy demek Adana ya gidiosun be Aynurum...sanki ben gidicem gibi sevindim.
çok özledim meleketimi:14::14::14:

kebabı falan gectim de anneme babama selamlarımı ilet.
en cok onları özledim:43::43::43::43::43:

hayırlı cumalarr kızlar nasılsınızzz ...nasıl gidiyor hayatttt....

iim ben canım.sen nasılsın nerelerdesn acaba?
varmı göbişte falan bir gelişme?
ben aynı..hersey aynı...diyete devam..hayata devam...
ayhh karamsar gibi konusmusum ama diyetsyenden geldim şimdi keyfim acayip yerinde.:1:

Back
X