Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın :16::16::16:
hayırlı cumalar güzel bildirimler olsun inşallah:54:

çok az olmuş canım bugün eksilerde olursun lor tarifini de denerim muhakkak üstüne de yumurta kırsak mı:56:

canım semoşum sağol tatlım:16:
yumurta yalışmıyo da soğanı kavururken biber salçası çay kaşığıyla katınca lezetli oluyo

eksilerdeyim çok şükür 7 leri göremedim ama

sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg:nazar::nazar::nazar::nazar:

valla günün bombası oldu valla sen veremedikce topilce bunalıma girmiştik devamı gelir inşallah

kızlar ben bişeyi anlamadım bir akıl verin

sabah işten geldim üzerimi değişirken tartıldım ( lavaboya falan gittikten sonra tartıldım) 76.800 geldim

sonra eşimle yürüyüşe gittik geri geldik tartıldım 75.900 geldim aradan geçen sadece 1.5 saatte 900 gr nasıl gitti

merhabalar hatunlarrrr şahanesiniz yine maşallah biçok kii kilo vermiş hepinizi canı gönülden tebrik ediyorummmmmmmm :46::46::46::46::46::46::16::16::16::16::16:bu arada ygs ye giren varmıydı aranızda bilmiyorum amaaaa ben kazanmışımm puanım yüksek olursa psikoloji okucam demiştimmm vee puanımmm yüsekkk geldiii :52::52::52::52::52::52: bakalımmm ama henüz maraton bitmediii daha lys varrrr :18::18::18::18::18: bakalım nolcekkkk onuda başarıyla atlatırım inşallahhh :52::52:

sabah işten geldim üzerimi değişirken tartıldım ( lavaboya falan gittikten sonra tartıldım) 76.800 geldim

sonra eşimle yürüyüşe gittik geri geldik tartıldım 75.900 geldim aradan geçen sadece 1.5 saatte 900 gr nasıl gitti

Sabah işten geldim diyorsun uykusuzsan vucudun şiş oldugu ıcın fazla cıkmıstır kılon, bır kac saat ıcınde sıslık ındıgı ıcın normale donmustur. Uykunu tam aldıgın zaman tartılsan daha ıyı olmaz mı

merhabalar hatunlarrrr şahanesiniz yine maşallah biçok kii kilo vermiş hepinizi canı gönülden tebrik ediyorummmmmmmm :46::46::46::46::46::46::16::16::16::16::16:bu arada ygs ye giren varmıydı aranızda bilmiyorum amaaaa ben kazanmışımm puanım yüksek olursa psikoloji okucam demiştimmm vee puanımmm yüsekkk geldiii :52::52::52::52::52::52: bakalımmm ama henüz maraton bitmediii daha lys varrrr :18::18::18::18::18: bakalım nolcekkkk onuda başarıyla atlatırım inşallahhh :52::52:

cok sevındım canım kac puan aldın?? bu ılk unıversıte mı 2. unıversıte mı olucak. Psıkolojı okuması cok sevklı bır bolumdur üzerıne de bı yuksek lısans doktora patlatırsın:))

su atmışsındır bu kadar farketmez tabiki birdaha tartıl derimmm :34::34::34: :16::16::16:

merhaba arkadaşlar ben daha önce giriyodum belki hatırlarsınız tombulkelebekin ortisiydim yine geliyorum..
sıkı bi rejime başladım bu hafta kilo bildirimi yapiim da beni de alın yine aranıza..
pazar günü 111,600le başladım şuan 110um çok azimliyim bu sefer
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kadınlar kaybetmeyi sever ama sadece kilolarını diyerek herkese bol kayıplı günler diliyorum:)

Sonunda gelebildin canım :46: :46: :46:

Bundan sonra görevimiz birbirimize gaz vermek ayyy yürüyesim yok diyeti bozdum gibi durumlarda birbirimizi dürtmek :1: zaten hemen hemen aynı kilodayız.

Aramıza hoşdöndün canım beraber nice nice -2 lere -3 lere :16:

cok sevındım canım kac puan aldın?? bu ılk unıversıte mı 2. unıversıte mı olucak. Psıkolojı okuması cok sevklı bır bolumdur üzerıne de bı yuksek lısans doktora patlatırsın:))

:52::52::52: ayy ne güzel diyorsunn hedefin kaç kiloysa en kısa zamanda Allah onu göstersinnn inşallaaahhhh bu ilk üniversitem olcek çoluklu çocuklu bi kadın olarakkk :37::37::37:yaa banada böyle destekler lazım psikolojiye bayılıyorum ama yapabilirmiyimm bilmiyorumm puanım çok yüksek değil ama benim hedefimden yüksek çünkü ben 180 üzeri alırsam açık okumicam demiştim ama puanım 236 küsürr geldii buda benim için şahane yılalrdır okula gitmeyen biri için yanii :52::52::52::52:

Sonunda gelebildin canım :46: :46: :46:

Bundan sonra görevimiz birbirimize gaz vermek ayyy yürüyesim yok diyeti bozdum gibi durumlarda birbirimizi dürtmek :1: zaten hemen hemen aynı kilodayız.

Aramıza hoşdöndün canım beraber nice nice -2 lere -3 lere :16:

amin canım inşallah hep destek tam destek..bu arada öğleden sonra gelirken picamalarınla gel bana ikimiz içim güzel planlarım var=))))

günadın bayanlar önce kilo b,ldirimim bu hafta 106,7 cıktım
dun sabahnetim bir gitti yeni geldi o yuzden ancak girebildim(buara cok sık oluyo ve ben deliriyorum yemek yememek için film izliyorum çünkü:34:) dunku menum
sabah tost domates salatalık
öglen 1 tas mercimek corbası 4 kasıkbulgur pilavı ve salata
ara elma
akşam 8 kasıkturlu emegı 1 su bardagı yogurt 4 kasık bulgur pilavı
bugun sabhta 1 kase yogurtlu müsli ile gune basladım
kilo verenleri tebrik ederim

Slm kizlar:)
Okuyamadim gecmisi aksm bakarim kilo verenleri tebrik edeim.
Kilo bildirimi yapiiim
Gecen hafta:77,9
Bu hafta:77,0
Giden900 gr
Spor;45dkcik:18::18::17:

:52::52::52: ayy ne güzel diyorsunn hedefin kaç kiloysa en kısa zamanda Allah onu göstersinnn inşallaaahhhh bu ilk üniversitem olcek çoluklu çocuklu bi kadın olarakkk :37::37::37:yaa banada böyle destekler lazım psikolojiye bayılıyorum ama yapabilirmiyimm bilmiyorumm puanım çok yüksek değil ama benim hedefimden yüksek çünkü ben 180 üzeri alırsam açık okumicam demiştim ama puanım 236 küsürr geldii buda benim için şahane yılalrdır okula gitmeyen biri için yanii :52::52::52::52:

puanın ıstedıgın bolume yetıyorsa daha ne oldun canım. benım esımın kuzenının de cocugu var 21 yasında haftada 2,3 gun ıstanbuldan tekırdaga gıdıyor unıversıteye, normalde avukat kız ama ogretmenlık ıstıyordu zıhınsel engellıler ogretmenlıgı. o yapıyorsa sen de yaparsın merak etme

İyi kilo vermişsin tebrikler ama kilonu neden yazmadın..
Listeye eklemem için kilonu yazman gerek..

:nazar::nazar::nazar:

yağmurumgözüm günden güne eriyosun valla.:nazar::nazar:
birde gülcemalini görsek, gelsen arada..

Söyleyeceğim sitenin yönetimine sana zorunlu + 90 mesaisi yazsınlar böyle olmuyor.:)

yenacım haklısın olmuyor ama zamanla inş daha iyi olacağım çok zor günler geçirdim kelimelerle tarifi yok kimseye anlatamadım en zoruda üzüntümü kederimi yıkılışımı oğluma belli etmemeye çalışmak herşeyi içimde yaşamaktı

ayy senin tartında kandırıkçıymış:) geçen hafta bana öyle olmuştu -5 kilo göstermişti sevinçten çıldırıcaktım:)
hep sabit bi yerde tartılmaya dikkat et canım bide dijital tartıysa çok fark ediyor:))
tebrikk ederim...

puanın ıstedıgın bolume yetıyorsa daha ne oldun canım. benım esımın kuzenının de cocugu var 21 yasında haftada 2,3 gun ıstanbuldan tekırdaga gıdıyor unıversıteye, normalde avukat kız ama ogretmenlık ıstıyordu zıhınsel engellıler ogretmenlıgı. o yapıyorsa sen de yaparsın merak etme

keşke bende 21 de üni ye gitseymişim :ssz::ssz: benim yaş biraz daha ileride canımm 28 buçukk diyelimm :17::17::17: olsun bende gidicem ama bakalım baktımda lgy den alınıyor psikoloji bölümü için ordan yüksek almm lazım canım dua edin

yenacım haklısın olmuyor ama zamanla inş daha iyi olacağım çok zor günler geçirdim kelimelerle tarifi yok kimseye anlatamadım en zoruda üzüntümü kederimi yıkılışımı oğluma belli etmemeye çalışmak herşeyi içimde yaşamaktı

Allah allah hayırdır yawww :26::26::26: Allah kolaylık versin semacımmmm nolduğunu anlatmak istersen bizx burdayızzz unutma sakınn :26::26::26:

keşke bende 21 de üni ye gitseymişim :ssz::ssz: benim yaş biraz daha ileride canımm 28 buçukk diyelimm :17::17::17: olsun bende gidicem ama bakalım baktımda lgy den alınıyor psikoloji bölümü için ordan yüksek almm lazım canım dua edin

Kızz yanlıs yazmısım 21 degıl 31. Allah benı ne etmesın. 21 yasında avukat olup cocugu olan yoktur heralde:)) 1980 dogumlu deıgım kısı hatta 32 olucak bu sene.

Back
X