Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar:))
vere vere 400grmcık vermişim yahu gecen hafta coşmuştum 3 kıloya yakın vermiştim:) neyse buna şükür gelmesinlerde:)
gecen hafta:89.300
bu hafta:88.900:(((
benim birincilik yine yattı desenize:))
spor:150dk

Son düzenleme:
Günaydın çıtırcıklar.:16:

Çok mutluyum ben yaaa..yine kilo verdim kahretsin.:27::27: 3 hafta üst üste hemde :37:

Allahım inşallah böyle devam eder..yine ayu gibi yeme günlerime dönmem aaamiiinnn..hüüüfffff diyede üfledim kendimi.:)))

Beyzuşum antepfıstıklı çikolatam.:1: ( Serde yeme bozukluğu var nede olsa. )
140 dk. yürüdüm..

Artık sende evine dön ama ..

Son düzenleme:
herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.bu arada yarın annem ve babamla Güneydoğu turuna gidiyoruz.Urfası Antepi Hatayı derken kesin + ile dönerim ben ordan.ama napayım hayatımda ilk defa gidicem.herkes kebapları baklavaları yerken ben salata çorba mı yeseydim? :52: :52: bu arada çarşambaya kadar yokum haberiniz olsun.hepinize al kalorili bol sporlu günler hoşçakalın :3: :3: :3:

kilo bildirimi:
geçen hafta:91.8
bu hafta:89.3
giden:2.5 kg :nazar: :46: :nazar:

spor:315 dk :50: :50: :50:

İyi eğlenceler..
Hatay da künefe yermisin benim içinde.:))) Adana da kebap..

80 leride görmüşsün süpersin kardeş..:nazar::nazar:

sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınnlllaaarrr fıstıklarrr:16::16::16::16::16:

okula gitmeden bildirim yapayım dedim yoksa okul sonrası yetişemiyorum malesef,
bu hafta adet , grip , serum , iğne , ilaç derken haneme + ları yazmak istiremmm
:27::27::27::27:

geçen hafta : 87.7

bu hafta : 88.3

gelen : +0.6 :51::51::51::51:
:51:

:54::54::54::54::54::54:

geçen hafta benim durumum.bu hafta garanti verirsin.

Son düzenleme:
Günaydın canlarımm:16::16:

Kilom 94
sporum 230 dk

tüm hafta be bulursam yedim hatta dün dondurmanın dibine vurdum ama bitti regl de geldi bugün muayene de oldum stresimde gitti...allahım azmimizi daim etsin inşallah...

günaydın kızlar kilo bildiriminde bulunmak istiyorum bu hafta bi değişiklik yok ne eksik ne fazla 74 kilo geldim oysay geçen hafta 73 leri görmüştüm niye böyle oldu anlamadım
geçen hafta 74.1
bu hafta 74
akşam diyetisyen randevum var umarım ödemdir bakalım yağ oranım ne çıkacak kilo verenleri tebrik ediyorum benim gibi yerinde sayanlar inşallah haftaya yüzlerimiz güler hepinizi öpüyorum

inşallah. yazarsın bizede...

Bende kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta : 94 kg
Bu hafta : 93.7 kg
spor : 300 dk

Çok iyi değil biliyorum ama geçen haftalarda hep kilo aldım o yüzden 300 gr a seviniyorum
Kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum

günaydın güzel bayanlar

yena abla

geçen hafta kilom:87,50 kg
bu hafta:87 kg
fark:0,50 kg

beyzuş abla

spor:130 dk

kilo veren/çabalayan arkidişleri tbr ederim şimdiden..

Günaydın kızlar
Hiç ama hiç vaktim yok hemen bildirimi yapıp çıkayım

Kilo bildirimi AYNI değişen bişey yok.Spor da yok.İşler çok yoğun hepinizi öpüyorum...

Günaydın Kızlar

Yenacım beni bu hafta aynı geçermisin regliyim tartılmak istemiyorum :25: ya da izinli geçebilirsin :16:

sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.

sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
maşallah mutluma :54::42:
Günaydın çıtırcıklar.:16:

Çok mutluyum ben yaaa..yine kilo verdim kahretsin.:27::27: 3 hafta üst üste hemde :37:

Allahım inşallah böyle devam eder..yine ayu gibi yeme günlerime dönmem aaamiiinnn..hüüüfffff diyede üfledim kendimi.:)))

Beyzuşum antepfıstıklı çikolatam.:1: ( Serde yeme bozukluğu var nede olsa. )
140 dk. yürüdüm..

Artık sende evine dön ama ..

havanı yesinler:16:

arkadaşlarım beniiimmm :16::16:
yaşasın güneş yüzünü gösterdi sonunda, güzel bir güne uyandık, hepimiz için çoook ama çok güzel bir gün olsun ve eksileri bol bir gün geçirelim

Yenacım;
geçen hafta kilom 87.1 di
bu hafta: 86.00:nazar::nazar:

Beyza ablacım;
sporum 310 dakika :nazar::nazar:

Bu azmim devam etsin inşallah, her an kaçamak yapıcak bir tipim var şuanda :53::53: elimden geldiğince mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum :16::16:

geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
kılo veremıyorum dıye uzuluyodun canım 1 haftada 2.2 kılo ne demek ben sımdıye kadar hıc o kadar veremedım nazar degmesın sana:nazar:

geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:
mutttluuuuuu ayyy kendimden geçtim 8 gördüm sadece hemen cevap yazıyım dedim
arkadaşım kırdın şeytanın bacağını hadi bakalım yola devam :21::21::21::21::32::32::32::32:
mmaaaaşşşaaalllaaahhhh :nazar::nazar::nazar:
bundan sonra incele incele gidiyoruz artıkın kim tutar bizlerii :21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::10::10::10::10::10::16::16::16::16::16:

merhaba kızlarrrrr

bugün çok erken başlayan günümde sporumuda yaptım geldim

erken derken ciddiyim güne 3:45 te başladım

evet kilo bildirimi geçen hafta 76

bu hafta 75.900

100 gram gitmişşş( ama regl olucam hafta süper iniş yaşarım inşallah)

sporum 230 dk yürüyüş 250 dk hiç durmadan dolaşma ( dolaşma sayılmazsa diye ayrı yazdım )

merhabalar nasılsınızzz herkese hayırlı cumalar Allahım ne dileğiniz varsa gerçeklerştirsin inş:16::16::16::16: ben de kilo bildirimimi yapayım ne kadar uğraştıysam anlamadım bu hafta yerimde saymamın sebebini yanlışlarımı bilemedim ama neyse pes etmek yok yola devam
geçen hafta 91.300
bu hafta 91.100

spor 210 dk az olmuş sanırım hareketsizlikten oldu:26::26::26: neyse devammmm
mutlumm naberr iyisin havanı sevsinlerr harika kilo vermişsin vermiyorum vermiyorum derken çok güzel bir bildirim olmuş her ne kadar beni sollayıp geçsende ben memnunum 8 leri görmenden kendim kadar sevindim arkidişimmm çokkkk öptm tebriklerr :46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar ben daha önce giriyodum belki hatırlarsınız tombulkelebekin ortisiydim yine geliyorum..
sıkı bi rejime başladım bu hafta kilo bildirimi yapiim da beni de alın yine aranıza..
pazar günü 111,600le başladım şuan 110um çok azimliyim bu sefer
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kadınlar kaybetmeyi sever ama sadece kilolarını diyerek herkese bol kayıplı günler diliyorum:)

Back
X