hadi ya senin daha talihsizlik özlem ya ben en azından genetiğimde var diyip ben nie benzedim diyorum sizde birde kiloluda yokmuşanamm cok pahlalıymıs yavv
bızde de tam tersı tek tombul ben ve kardesım:))) kuzenlerım bıldıgın anoreksıya abartmıyorum
5 gunde ıyı gezersınız canım, anadolu yakasını ben de sevıyorum sen oraya gelıyodun sanırım,valla benım bacaklar da yumusadı ama zayıflamak herseye ragmen guzel:))
kızlaarrr kimsenin keyfi yok heralde , ses soluk çıkmıyor bugün topicte
ben yazılı hazırlamakla meşgulüm , çarşamba yazılı yapacam , ahh keşke birde ders kitabını okulda unutmayaydım iyiydi
benim kafa iyiden eskimeye başladı heralde, napsam ESKİYİ GETİR , YENİYİ GÖTÜR mi yapsam acep
zor sorma cocuklara öğretmenim:))
özlemcim sana bir ton nazar boncuğu gönderiyorum arkadaşımyarın sabah 9da kontrolum var. son bı hamle olarak sabah belkı wcye cıkarım dıye form cayı ıcıyorum. yarın eger tartıda yagdan guzel kılo vermıssem esımle makarna yıycez:)) 1 yıla yakın oldu sanırım makarna yemeyeli. uff stres oldum yaa
bu arada sınav stresı de ayrı zaten.
yarın sabah 9da kontrolum var. son bı hamle olarak sabah belkı wcye cıkarım dıye form cayı ıcıyorum. yarın eger tartıda yagdan guzel kılo vermıssem esımle makarna yıycez:)) 1 yıla yakın oldu sanırım makarna yemeyeli. uff stres oldum yaa
yarın sabah 9da kontrolum var. son bı hamle olarak sabah belkı wcye cıkarım dıye form cayı ıcıyorum. yarın eger tartıda yagdan guzel kılo vermıssem esımle makarna yıycez:)) 1 yıla yakın oldu sanırım makarna yemeyeli. uff stres oldum yaa
özlemcim sana bir ton nazar boncuğu gönderiyorum arkadaşım
valla sizdeki şu azimin 3 te biri bende olsa incecik kalıcam anacım ama nerrrdddee
ben mehter marşı gibi 2 ileri bir gerii gidip duruyorum
özlemcim sana bir ton nazar boncuğu gönderiyorum arkadaşım
valla sizdeki şu azimin 3 te biri bende olsa incecik kalıcam anacım ama nerrrdddee
ben mehter marşı gibi 2 ileri bir gerii gidip duruyorum
merhaba inşallah istediğin gibi kilo vermişdirsin canım...kaç yaşındasın ne kadar zamanda kaç kilo verdin çok merak ettim cevaplarsan sevinirim
kızz ben de 11 ayda anca 22 kılo verdım deli. bosver canım yavas olsun kalıcı olsun. bak 2008 yılında 110kusur kıloydum ben. nasıl o hale gelmısım hıc farketmedım. Şu bi gerçekki asla normal insanlar gibi yemek yiyemiycem. Hayat boyu dıkkat etmem gerekıyo, bunu farketmem geç oldu ama napalım.
Kendıne haksızlık etme sen cok ıyı gıdıyosun
29 yasındayım canım. 2008de 115 kılo felandım, kendı cabalarımla 93e kadar dustum ama sonra bol streslı yogun mesaılı ıs hayatında tekrar 99a kadar cıkınca 11 ay once dıyetısyene basladım. 11 ayda 22 kılo verdım. Yavas verıyorum ben cunku calısırken spor yapmaya hıc vaktım yoktu, 3 aydır spor yapıyorum daha
saol canım benimkızz ben de 11 ayda anca 22 kılo verdım deli. bosver canım yavas olsun kalıcı olsun. bak 2008 yılında 110kusur kıloydum ben. nasıl o hale gelmısım hıc farketmedım. Şu bi gerçekki asla normal insanlar gibi yemek yiyemiycem. Hayat boyu dıkkat etmem gerekıyo, bunu farketmem geç oldu ama napalım.
Kendıne haksızlık etme sen cok ıyı gıdıyosun
canım ama marş komutu vermişsin çabuk çabuk yetiş hizayı bozma sakınElifim sen en azından 2 ileri 1 geri , ben "yerinde sayy uygun adım marş"
kızlar ben yatıyorum ıyı gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?