noldu kız sen haftasonu kilo mu verdın... 2 kg ustune çıkıyorsun heralde... bana 1 yeter...
benim adetten bi kaç gün önce başlar canım 2 gün sonra falan iner şişliğim..ama yüzük konusuna gelince benim mevsimsel olarak değişim gösteriyo sanırım bazen sıkıyo bazen bol gelio bende daraltıp bollaştırıyorum ara ara..Erzuruma geldiğimde mesela çok dar geliyodu bollaştırdım şimdi iyi 7-8 aydır
kızlarrr bu şarkı benden tüm topic arkadaşlarıma , kaderdaşlarıma gelsin
SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADARRR
Haydi kızçeler ben kaçar yemeğim yok daha
kayınannemler bizdee yemek beklerler tembel gelin pcnin başIIndaGÖRŞŞŞ
canım sen nerdesın sımdı?? hangı memlekette
Özlemcimmm Kahramanmaraş / Elbistandayım canım ben
Ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Artık bütün gece dilime donalır bu şarkı
Ben öğlende kaş göz arasında mutfağı toparlarken yemeğimi yaptımaz zeytinyağlı dolma
Akşam 1 Tane dolma, 1 kase yoğurt birde bol salata yiyeceğim :122: olur demi mutluuuuuuuu :122:
oyy canım cok yakınmıssın bızım memlekete. gercı gecen malatyaya gıtmıstın zaten. bızım köy( kürecik)in arkası elbıstan hemen. esınde mı ogretmen canım
yavrularr selaaammm
okula gittim geldim , yarın yine tatil olunca bi sevindirik oldum haaa
MUTLU listeni yaz bakiim bi bacısıı , benim burda diyetisyen imkanım yok malesefff , o yüzden eldekilerle bişeler yapcaz artıkın
aaa şekerim sendemi Erzurumdasın ?? bende Erzurumda okudum üniyi , çoookk seviyorum Erzurumu , birde çook özledimm
ay neresini özledin canım benim ben bir an önce geçsin şu şark da memleketime döneyim diye bakıyorum
şarkıya bayıldım bende bu arada kocama söylüyorum oda gülüyoo
valla öğrencilik yıllarım harikaydı Erzurumda ondan sebep özledim sanırım
memleket neresii şekerimm ? eşin ne iş yapıyor , asker yada polismi ??
Ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Artık bütün gece dilime donalır bu şarkı
Ben öğlende kaş göz arasında mutfağı toparlarken yemeğimi yaptımaz zeytinyağlı dolma
Akşam 1 Tane dolma, 1 kase yoğurt birde bol salata yiyeceğim :122: olur demi mutluuuuuuuu :122:
selam kızlar yorgunluktan bayılıcam sanırım
dışarıda inanılmaz bir sıcak vardı gözlerim başım o kadar çok ağrıyor ki inanılmaz yani
en azından kaçamaksız ve hareketli bir gün geçti, ama yeme isteyim çooook fazla nasıl kırıcam anlamadım sanırım adetten oluyorr
menüm:
kahvaltı:
-mantarlı yumurta+40 gr peynir+ 1.5 dilim uno denge light ekmek+1 bardak şekersiz çay+ domates salatalık
öülen:
-1 kaşarlı tost (yanımda bir şey götürmedim ne yazıkki)
ara öğün:
-1 tane kek (küçüklerden) + 1 şekersiz çay
akşam:
-bol salata+ patlıcan yemeği (4 kaşık kadar) + 40 gr peynir + 2 dilim uno denge light ekmek
3 lt su + 1 saat yürüyüş
ben bu kiloları nasıl vericme yine umutsuzluk yine stresss anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?