Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler arkadaşlar aslında canım o kadar sıkkınki şişman olmaktan hep sıkıntı duydum ama ilk defa bu kadar kendimden nefret ettim isyan ettim biliyosunuz tüpbebek için bu ay başlıyoduk fakat gittiğim doktora bişeyler olmuş bundan önce böyle değildi oda başka bir muamma eşimle gittik kilolu olduğum için beni yerin dibine soktu eşimin yanında sana tüp olsada tutmaz tutsada devam etmez diye bütün yollarımı kapadı hakaretler diz boyu sen 100 metre gidemezsin bayılırsın vs vs orda kendimi zor tuttum ağlammak için ama çıkınca çok fena oldum hem eşimin yanında olması hem istediğim bir olayda bu kadar hayal kırıklına uğramak beni mahvetti ama öyle bişey yaşıyorumki kısır bir döngü sinir bozuklumu dr tepkimi bilemiyorum diet yapamıyorum o kadar kötüyümki size anlatamam ne olur akıl verin yardım edin şu n ilk defa bu kadar kendimden nefret ediyorummmmm.
baharcım diyetisyen bana çok detaylı testler yazdı sodyum insülin tiroitler ve bir çok şeye bakıldı testelerimden demir ve omega eksikliğim yazıyormuş ama hangisi bilimiyorum bana yarın hatırlatırsan doktora mail atıp ismini alayım sanada söylerim canım unutturma bana olur muOmega 3 ü B12 eksikliği için almıyomusun canım sen :26: ona ayrıyetenmi bakılıyor :44: çok saf hissettim kendimi şimdipeki ben doktora ne tahlili istiyorum diycem B12 eksikliği için baktırıcam peki Omega3 eksikliği olan tahlilin adısı nedir :26:
![]()
ohh afiyet olsun şekerimelifcim uyanır uyanmaz güllü lokum attım ağzıma sonrasında 1 kurabiye yedim
gözlerimi açar açmazki performansıma bak yaa
sonra da 1 elma 5 fındık 1 günkurusu yedim artık kahvaltı yapmadım saat 1 gibi öğle öğünü yaparım bugün 3 öğün yapmış olacağım böylece
ayşeciğim eşinin doğumgünü kutlu olsun canım
benim de eşim büyük kızım yeğenim bu ay da doğdular hepsi boğa![]()
kısır mıııııvalla kahveyle de olmaz diyim şimdiden olmazsa cuma yapalım da sana kısır yaparım hem
ben bakmadım canım ama bambi den almıştım netten bi tane alçak ve çok rahattı bi de bambinin ayakkabılarını seviyorum çok rahattı, halada tepe tepe kullanıyorum bu bedene gayet güzel eşlik ediyorlar.baktım bulamadım istediğimden. ayaklarım pek rahatına duskun... tombikussss...
ben trendyoldan 3 tane elbise aldım büyük bedenden 46 giydiğimde 48 aldım tahmini aldımö hemde denk geldi, bir marka var tam hatırlamıyorum denk gelirsem söylerim 20 tl den 3 elbise aldım ve süperlerdi, ben baktığımda denk gelirse söylerim sanada canımkızlar bu alışveriş sitelerinde buyuk beden satışlarına bakıyorum. orda mankenleri hiç beğenmiyorum ay nekadar kilolu yok poposu buyuk falan falan. sonra açıklamaları okuyorum mankenle ilgili. 178 boy göyus 95-bel 85-kalça 100 falan 44 beden, deliriyorum. benim ölçüler 10 ar fazla boy kıs,a beden 46 daha ne bakayım kadında bile kötü durduğuna göre. yahut normal bedenli bir mankende 44 beden bir elbise beğeniyorum. çok şık falan bir okuyorum kız 180 36 beden.... olurmu sana olmaz...
baharcım diyetisyen bana çok detaylı testler yazdı sodyum insülin tiroitler ve bir çok şeye bakıldı testelerimden demir ve omega eksikliğim yazıyormuş ama hangisi bilimiyorum bana yarın hatırlatırsan doktora mail atıp ismini alayım sanada söylerim canım unutturma bana olur mu
omega yı yeni kullanmaya başladım ama hafızam hala gidik gibi
ohh afiyet olsun şekerim
sen tüm ara öğünlerini sabah yapmışsın artık ana öğünlere geçmiş olmuşsun
bugün senden bahsettim diyetisyene ne güzel dedi bak ne zaman mola vereceğini biliyor arkadaşın dedi bende evet dedim sende öyle olucaksın dedi
diyet yapmak değil dengeli beslenmek onun ki dedi![]()
bende geçen sene 1 tane beyaz converse almıştım tepe tepe giyiniyorum annem korkuyor onunla yatıcam diyecanım evet ben de converse gıyıyorum. Özelde calısırken rahattım da memur olursan converse e veda etmem gerekecek:)) Deıchman da ayakkabı var evet ama ben ust uste cok gıydıgımde hemen yıpranıyo o ayakkabılar. Sadece bır kere ordan aldım onu da kardesıme verdım sonra. Benım ayagım uzunluk olarak 39 ama onlerı genıs oldugu ıcın 40 numara ayakkabı anca oluyo hatta bazen olmuyo
Canım sen kendıne hakaret etmeyerek bu işe baslamalısın. Süreklı kendını sucluyosun farkettım de. Ilacı bı 6 ay duzenlı kullan bakalım sonra da tahlılını tekrar yaptır. Bence ıse yarar gıbıme gelıyor. Ben de tahlıl sonucuna göre doktor yazarsa kullanırım bu sefer bakalım. Ama adet düzensizliğim düzeldi gibi, acıkma durumu da eskısı kadar olmuyo. Gerçi hoş glisemik endeksi yüksek şeyler yemiyorum ondan oluyo da. Hayat boyu bu beslenme şeklini oturtmam lazım.
mutluu nası bi kadınsın maşşallah kocanın canı hiç sıkılmıyodur her kiloda başka bi kadın oluyosun verdikcede güzelleşiyosun maşşallah düüünüüüü saymazsak süper gidiyosun:)))
aşmışın kendini resmen anam neler yemişin bacım hicmmi aklına gelmedik yaw insan bizi düşünür frene basardı yemişle ölmüşe care yokkk sanırım
elif güzel haberlerle geldin inşallah canım
asumancım gramcıkta olsa valla iyi geldi 300 grmla motivasyon sağladım resmen uzun uzunda konuştuk aklımdakierin hepsini sordum sonunda zaten stres yaptığım için tıkınma eğilimli olduğumu söyledielifcim gitsin de gram gram gitsin canım damlaya damlaya göl olur
bu hafta da bu azimle gram değil de kilo olarak yollarsın inşallah canım
çok mutlu oldum ya diyetisyene benden bahsetmene
aslında ben de saat 3 civarı senin ve diyetisyeninin kulaklarını çınlatmıştım
eşimin tahlil sonuçlarını aldık 29 mayıstan bugün diyet bölümüne sadece kas yağ vs ölçümü yaptırabilirmiyim diye sorayım dedim 40tl ye yapacaklar ama senin de dediğin gibi çok ilgisiz ve itici geldi bana da
ben de eşime dedim ki benim arkadaşım gidiyor bir diyetisyene çok memnun ona sorayım olmazsa bunlara ölçüm felan yaptırmam dedim
aslında bende şu kas yağ ölçen tartılardan da var ama daha detaylı bir ölçüm yaptırayım metabolizma hızıma felan da baktırayım diye düşünmüştüm
ben istanbuldan döneyim hemen ayaralayacağım bir arada koşarım ayrancı yollarına içeriz mis gibi kahvemizielif sana da yaparım bebeğim sen iste ve de gel yeterki
banucum cnm dert etme dr ler biraz daha profesyonel düşünerek konuşuyor kırılacağını üzüleceğini düşünmüyor yani herkes bir olmuyor takma kafanı ve eşin de senin nasıl olduğunu biliyrdur o da kızmıştır dr ye üzme tatlı canını cnm ya devam et Allahımm büyük neler gösterir cnm...İyi geceler arkadaşlar aslında canım o kadar sıkkınki şişman olmaktan hep sıkıntı duydum ama ilk defa bu kadar kendimden nefret ettim isyan ettim biliyosunuz tüpbebek için bu ay başlıyoduk fakat gittiğim doktora bişeyler olmuş bundan önce böyle değildi oda başka bir muamma eşimle gittik kilolu olduğum için beni yerin dibine soktu eşimin yanında sana tüp olsada tutmaz tutsada devam etmez diye bütün yollarımı kapadı hakaretler diz boyu sen 100 metre gidemezsin bayılırsın vs vs orda kendimi zor tuttum ağlammak için ama çıkınca çok fena oldum hem eşimin yanında olması hem istediğim bir olayda bu kadar hayal kırıklına uğramak beni mahvetti ama öyle bişey yaşıyorumki kısır bir döngü sinir bozuklumu dr tepkimi bilemiyorum diet yapamıyorum o kadar kötüyümki size anlatamam ne olur akıl verin yardım edin şu n ilk defa bu kadar kendimden nefret ediyorummmmm.
semiranım da gelmiş nasılmış acaba bugün yaramazlık yaptın mı bakalım
kızler geldimmm
azda olsa güzel haberlerle geldim
300 gr gitmiş o kadar kaçamağa rağmen, birde kısıtlamalar geldi haftada bir gün bir öğün serbest öğünüm var abartmadan tabi
eskisi gibi kısır olur mantı olur ya da onlar gibi şeyler onların ayarlamsını yaptı
birde kalori kıstı 1110 kalorilikmiş diyetim normalinde biliyorsunuz kalori hesaplama ile ilgili bir bilgim yok ama soruyum dedim kaç kalori alacağımı
spor konusunda ise çok zorlamıyor vaktim olmadığı için ama haftada en az 4 gün yapmam gerektiğini söyledi en azından evde olduğum günlerde
menümüde yazayım hemen
kahvaltı:
- 60 gr peynir + 2 dilim uno denge light ekmek + bol yeşillik + 5 zeytin + 2 bardak şekersiz çay
öğlen: (dışarıda yedim)
-tavuk ızgara + salata (yağsız ve sossuz, aslında söğüş sayılır)
ara öğün:
-1 tane makinadan nescafe o yüzden başka bir şey yemedim
akşam:
-yeşil fasülye yemeği + 1 dilim uno denge light + 1 kaşık light yoğurt
ara:
-sütten yapılmış nezcafe veya 200 gr süt meyva olabilir henüz yemedim
buarada 300 gr mın 100 gr mını yağdan vermişim 200 gr sudan gitmiş
haftaya 2 kilo hedef belirledik bakalım yapıcam güveniyorum kendime
bir motivasyon geldi anlatamam size kızlar
bugün çok düşündüm bu yola gönül koyduysam bu yaz bikiniyi giyemezsem bile bir dahaki yaz giyicem ve keeesiin çeşit çeşit ucuz ucuz bikiniler alıcam
ve o çok hayal ettiğim beyaz kotu seneye yaza giyicem
ama ondan önce haziranda ve eylülde arkadaşların düğünü var hazirandakine elbise giyinicem ama eylüldeki yakın arkadaşımın düğünü kesin süper olucam kızlarr
inanıyorum bu yola baş koydukk ve bu yolda devam edicezz
hepinize sevgilierimi gönderiyorum ben geçmişe dönüyorum
Gözün aydın canım +lar gıtmıs eksılere gecmıssın
Haftaya 2 kılo verırsın bu azımla. Aslında bır haftada 2 kılo fazla ama sen gene de en yuksek hedefı belırle kendıne
Neden bıkını gıyemıyecekmıssın bu sene. Ben 94 kıloda gıydım valla bıkını. Bu sene ılk defa daha normal bır bedende gıyıcem ama malesef ucuz bıkını gıyme luksu bende yok. Iste aldıgım bıkını 160tl, bana olan tek sey sankı mucevher fıyatında yani.
hg niz inş hiç motivasyonunuz düşmezz yolun başındasınızYeter artık deyip kolları sıvayanlardanım ben de. 1.73 boyum ve şu an 94 kiloyum önünü alamıyorum. Diyete başladım ve tahminimce bir hafta içerisinde motivasyonum düşecek gaza gelmeye ihtiyacım var![]()
ben marc and sepencer de gördüm bir bikini onu alıcam. altı baya yuksek bel(benim çatlak ve sarkık göbumu saklar) ustude baya toplayacak gibi memişleri...
ben marc and sepencer de gördüm bir bikini onu alıcam. altı baya yuksek bel(benim çatlak ve sarkık göbumu saklar) ustude baya toplayacak gibi memişleri...