- 24 Temmuz 2010
- 870
- 86
- 73
hg niz inş hiç motivasyonunuz düşmezz yolun başındasınız
hoş buldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg niz inş hiç motivasyonunuz düşmezz yolun başındasınız
marks amca da pahalı anacım:)) altı ben yuksek sevmıyorum ya daha sısman gosterıyo sankı.Üstü de eger cok buyuk degıllerse komda da var toparlayıcı bıkınıler. Onların da bellerı yuksek sayılır. Hatta kom un sıtesınde var 60kusur lıraya bakabılırsın ordan da
ama ılla spencer amca dıyosan başka![]()
ya bilemiyorum ben gecen sene kipadan parçası 5 liraya 5 takım bikini aldım ama bu sene nasıl olurlar bilmiyorum.
saol canım benim darısı hepimizin başına inaşşaallhhGözün aydın canım +lar gıtmıs eksılere gecmıssın
Haftaya 2 kılo verırsın bu azımla. Aslında bır haftada 2 kılo fazla ama sen gene de en yuksek hedefı belırle kendıne
Neden bıkını gıyemıyecekmıssın bu sene. Ben 94 kıloda gıydım valla bıkını. Bu sene ılk defa daha normal bır bedende gıyıcem ama malesef ucuz bıkını gıyme luksu bende yok. Iste aldıgım bıkını 160tl, bana olan tek sey sankı mucevher fıyatında yani.
hoşgeldin o zaman burda bol bol motivasyon varYeter artık deyip kolları sıvayanlardanım ben de. 1.73 boyum ve şu an 94 kiloyum önünü alamıyorum. Diyete başladım ve tahminimce bir hafta içerisinde motivasyonum düşecek gaza gelmeye ihtiyacım var![]()
özlemcimn hayırlı olsun buarada bikinin atladım onu canımben marc and sepencer de gördüm bir bikini onu alıcam. altı baya yuksek bel(benim çatlak ve sarkık göbumu saklar) ustude baya toplayacak gibi memişleri...
özlemcimn hayırlı olsun buarada bikinin atladım onu canım
nasıl bişey resmi falan yok mu merak ettimm
birde mutlunun dediği doğru ya orda çok güzel bikiniler var, biz 2 hafta önce baktık 160 tı zaten öyle pahalı değildi, ama istanbul ankara fiyat değişir mi bilemiyorum
birde outleti varsa belkide ucuz olur. ben geçen sene kom dan mayo aldım 160 tl yee hatta kuzenim dalga geçmişti, sırtını açsaydın bari diye artık kendimi nasıl kamufle etmek istediysem biraz yüksekçe bir sırt almışım ama önü çok güzeldiay zaten ne alırsam önden güzel duruyor arkaya bakmayın
acaba bir yazımı hazırlasam her kıyafette kullanabilirim. aynen şöyle; "öne dikkat arkaya bakma"ayy eğlendim yine kendi kendime
![]()
özlemcimn hayırlı olsun buarada bikinin atladım onu canım
nasıl bişey resmi falan yok mu merak ettimm
birde mutlunun dediği doğru ya orda çok güzel bikiniler var, biz 2 hafta önce baktık 160 tı zaten öyle pahalı değildi, ama istanbul ankara fiyat değişir mi bilemiyorum
birde outleti varsa belkide ucuz olur. ben geçen sene kom dan mayo aldım 160 tl yee hatta kuzenim dalga geçmişti, sırtını açsaydın bari diye artık kendimi nasıl kamufle etmek istediysem biraz yüksekçe bir sırt almışım ama önü çok güzeldiay zaten ne alırsam önden güzel duruyor arkaya bakmayın
acaba bir yazımı hazırlasam her kıyafette kullanabilirim. aynen şöyle; "öne dikkat arkaya bakma"ayy eğlendim yine kendi kendime
![]()
Yarın salim kafa ile bir düşüneyim bakalım, eskiden olsa spor devlerinde (Puma, Nike vb.) yönetici tanıdık çoktu, onlar bireysel sporculara sponsorluk yapıyorlar, en azından malzeme ve ekipman sağlıyorlar... ama şimdi kimbilir nerededir herkes, düşüneyim sağa sola söyleyeyim yine de...Bendeki gobek kimsede yok....
Kizlar, kizimin kulubunde bir milli eskrimci kiz var. Ona ulasim sponsoru araniyor. Havayollarinda vb tanidigi olan var mi? Ya da sponsor olan buyuk firmalarda yonetici taniyor musunuz? Hani su cep telefonu firmalari filan..
Büyüktü canım, büyüktü. O bedene göre epey büyüktü, sen hatırlamazsın belki benim ergenlik yıllarımda bir Samantha Fox vardı, kabusumdu benim kabusum :))Ben de 30a geldım vallahi, daha colluk cocuk da yok. Bakalım ıste cocuktan sonra çalıcam doktorun kapısını. Ben baktım senın bekarken cok buyuk degılmıs dogumlardan sonra buyumus anladıgım kadarıyla. E ban daha dogurmadım:)) Masallah 3,4 bebege yetecek süt çıkar benden![]()
İyi geceler arkadaşlar aslında canım o kadar sıkkınki şişman olmaktan hep sıkıntı duydum ama ilk defa bu kadar kendimden nefret ettim isyan ettim biliyosunuz tüpbebek için bu ay başlıyoduk fakat gittiğim doktora bişeyler olmuş bundan önce böyle değildi oda başka bir muamma eşimle gittik kilolu olduğum için beni yerin dibine soktu eşimin yanında sana tüp olsada tutmaz tutsada devam etmez diye bütün yollarımı kapadı hakaretler diz boyu sen 100 metre gidemezsin bayılırsın vs vs orda kendimi zor tuttum ağlammak için ama çıkınca çok fena oldum hem eşimin yanında olması hem istediğim bir olayda bu kadar hayal kırıklına uğramak beni mahvetti ama öyle bişey yaşıyorumki kısır bir döngü sinir bozuklumu dr tepkimi bilemiyorum diet yapamıyorum o kadar kötüyümki size anlatamam ne olur akıl verin yardım edin şu n ilk defa bu kadar kendimden nefret ediyorummmmm.
Yeter artık deyip kolları sıvayanlardanım ben de. 1.73 boyum ve şu an 94 kiloyum önünü alamıyorum. Diyete başladım ve tahminimce bir hafta içerisinde motivasyonum düşecek gaza gelmeye ihtiyacım var![]()
kızler geldimmm
azda olsa güzel haberlerle geldim
300 gr gitmiş o kadar kaçamağa rağmen, birde kısıtlamalar geldi haftada bir gün bir öğün serbest öğünüm var abartmadan tabi
eskisi gibi kısır olur mantı olur ya da onlar gibi şeyler onların ayarlamsını yaptı
birde kalori kıstı 1110 kalorilikmiş diyetim normalinde biliyorsunuz kalori hesaplama ile ilgili bir bilgim yok ama soruyum dedim kaç kalori alacağımı
spor konusunda ise çok zorlamıyor vaktim olmadığı için ama haftada en az 4 gün yapmam gerektiğini söyledi en azından evde olduğum günlerde
menümüde yazayım hemen
kahvaltı:
- 60 gr peynir + 2 dilim uno denge light ekmek + bol yeşillik + 5 zeytin + 2 bardak şekersiz çay
öğlen: (dışarıda yedim)
-tavuk ızgara + salata (yağsız ve sossuz, aslında söğüş sayılır)
ara öğün:
-1 tane makinadan nescafe o yüzden başka bir şey yemedim
akşam:
-yeşil fasülye yemeği + 1 dilim uno denge light + 1 kaşık light yoğurt
ara:
-sütten yapılmış nezcafe veya 200 gr süt meyva olabilir henüz yemedim
buarada 300 gr mın 100 gr mını yağdan vermişim 200 gr sudan gitmiş
haftaya 2 kilo hedef belirledik bakalım yapıcam güveniyorum kendime
bir motivasyon geldi anlatamam size kızlar
bugün çok düşündüm bu yola gönül koyduysam bu yaz bikiniyi giyemezsem bile bir dahaki yaz giyicem ve keeesiin çeşit çeşit ucuz ucuz bikiniler alıcam
ve o çok hayal ettiğim beyaz kotu seneye yaza giyicem
ama ondan önce haziranda ve eylülde arkadaşların düğünü var hazirandakine elbise giyinicem ama eylüldeki yakın arkadaşımın düğünü kesin süper olucam kızlarr
inanıyorum bu yola baş koydukk ve bu yolda devam edicezz
hepinize sevgilierimi gönderiyorum ben geçmişe dönüyorum
iyi geceler kızlar
ben geçmişi okuyup gelene kadar gitmişsiniz
bugün yine 4 de işbaşı yaptım ve hala uyumadım
ilginç bir şekilde 4 de işe gitmek bana yorgunluk vermiyor
saçmalama modundayımmmmm........
cnm Allah kolaylık versin sana artık alıştı bünyen ee normal geliyor saçmalamıyorsun vücut saatini şaşırdı alıştı normal geliyor sanaaa![]()
Meraba kizlar ben uzun zamandir kk ya girmiyorum
bu topikde de bugun sabahtan beri yazdiklarinizi okudum,
ve bende insallah size katilmaya karar verdim. :18:
24 yasindayim ve kendimi bildim bileli kiloluyum
107,5 leri görmüs bir insanim ve ozamanlar tabi cok asiri kötüydüm,
89larida gördüm ama malesef koruyamadim kilomu gecen ki$ geri aldim verdiklerimi
ve suan 97 kiloyum
hedefim suan 80lere düsmek, 89 u bile görsem dünyalar mutlusu olcam yani o derece
asagi yukari 1 bucuk haftadir diyet yapiyorum, özel bir diyet degil ama yememe cok cok dikkat ediyorum
ama 1 kilo bile vermemisimki
gerci haftaya adetim gelcek belki o yüzdende olabilir.
kisacasi kisa zamanda cok kilo vermek istiyorum, insallah basarili olurum![]()