Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şekerım 160 pahalı olmaz mı kız. Indırım sıtelerınde ne guzel bıkınıler var. Ben su an 40 bedenım ama ıste ustten olmuyo be tatlım. Zayıflasam da olmayacak yani. Mayo ben gıyemıyorum, ıc astarları kaldırmıyo daha sarkık duruyo.Bıkınıyı sevıyorum ama ıste dedıgım gıbı cok zor buldum. Resmı yok sekerım de üstü sıyah beyaz normal sutyen seklınde altı demırlı ama içi boş, askıları kalın bıraz ama babane tipi değil, altı tamamen sıyah ama onunde boncuklu beyaz bi ipi var. Bir de morhipodan 40 lıraya aynı markanın düz sporcu bıkınısını aldım, bi özelliği olmayan bişey ama yedek olsun dıye almıstım. Malum tek bıkınıyle olmuyo. Bedenını bılmeden aldım 42E aldım, bakalım eger cok buyuk gelmezse ıade etmem.

Bu arada sen baska markalara da bakabılırsın, her markanın cok guzel mayoları var sadece Kom değil. Senın cicikler de normal gözüküyo olur yani çoğu:9::9:
geçen sene b,r tek komdan bulabildim canım bu senede o idare eder zaten beni mayo ya da bikini almayı düşünmüyorum şuanda, o alıcaklarımı seneye saklıyorum, dediğin gibi ucuz ucuz rengarenk bikiniller alcam hergün farklı giyincem :9::9: bendeki manyaklığa bak iştee :9::9:

Meraba kizlar ben uzun zamandir kk ya girmiyorum
bu topikde de bugun sabahtan beri yazdiklarinizi okudum,
ve bende insallah size katilmaya karar verdim. :18:
24 yasindayim ve kendimi bildim bileli kiloluyum :(
107,5 leri görmüs bir insanim ve ozamanlar tabi cok asiri kötüydüm,
89larida gördüm ama malesef koruyamadim kilomu gecen ki$ geri aldim verdiklerimi
ve suan 97 kiloyum :(
hedefim suan 80lere düsmek, 89 u bile görsem dünyalar mutlusu olcam yani o derece
asagi yukari 1 bucuk haftadir diyet yapiyorum, özel bir diyet degil ama yememe cok cok dikkat ediyorum
ama 1 kilo bile vermemisimki :(
gerci haftaya adetim gelcek belki o yüzdende olabilir.
kisacasi kisa zamanda cok kilo vermek istiyorum, insallah basarili olurum :14:
hoşgeldin aramıza umarım sağlıklı ve istediğin kiloya kavuşursun :3::3:
herkese günaydın
dün tüm gün başım ağrıdı gece de tavan yaptı hala hafiften devam ediyor uykusuzum anlayacağınız üzere
kızları göndereyim ben de çıkacağım önce kardeşime orda kahvaltı yaptıktan sonra da çarşı işlerimiz var
canım hava çok basık ondan oluyor sanırım tv de dinledim bende baş ağrısı yapıyor havalar dediler, bol su ve sade soda tüketilmesini önderdiler.
aman dikkat et kendinee asuccuumm :16::16:

topikimin güzel bayanları, herkeşlere günaydın, gününüz her zamnakinden aydın olsun innşşaallaahh :16::16:
geç yattım ama zinde kalktım valla böyle olunca iyi oluyor, bu gün evdeyim ama yinede ders çalışmak sıkı bir maraton oluyor
bakalım bizi bugün neler bekliyor canlarım :16::16::16:

günayyydınnnn kızlar
sabah elma çayımı içtm
kahvaltımı yaptım
2dl kepek ekmek az menemen
1kk peynir
4 zeytin
şimdik eve süpürge tutayım sonra kızımı okula yollayımm
herkeze hayırlı günlerr

günaydınlar kızlar nasılsınız
ben öksürmekten dağıldım resmen
kuru bir öksürük başımı ağrıttı ama o derece fena öksürüyorum
akşam 2 saat uyudum
almanyadan dayımın asistanı geldi
kadını hiç tanımıyorum akşam 10da inecek uçak gece 12:30 da indi
eşim almaya gitti
eve geldiler yemek falan yedi kadın duş aldı
allahım bir geveze bir geveze anlatamam size yok böyle bişey
gece esir aldı bizi resmen 2:30 da yattık
çikolata getirmiş bende çok ihtiyacım vardı dedim
o da kilolu 105 kilo imiş
olsun benimde çok ihtiyacım var dedi :)
sabah kahvaltı hazırladım 5de kalktım
5 buckta gittiler
üstünü giydi topukluyu da giydi evin içinde bi sağ bi sola tak tak dedim alttakiler gelcek şimdi
anlayacagınız çok hareketli bi gece geçirdik
cana yakın, samimi, içten amma geveze idi :)

Aksam ortanca canima okudu. Nefesi tikandi, dondu durdu, yanina yattim ama sabah 4:30da artik uyusun diye atarax icirdim. Tabi cocuk uyanamadi sonra. Diyetisyen randevuma geciktim bisuru yolda aksilikler oldu...

Gelelim zurnanin zirt dedigi yere... Gene 900 gr yag vermisim. Ama aldigim su ve kas miktari ile bu ayi sadece 1.2 kilo eksi ile kapatiyorum. Nasil is anlamadim..

Kadin dedi ki, kilolu insanlarda, yagkar su hucrelerini de zaptediyormus. Kilo verince bazen vucut bu hucreleri tekrar su ile dolduruyormus... Bisure sonra dengeye gelecek dedi.. Yani ideal su oranlari yakalanacak,...

Bu arada odem olayi da soyle... Normalde su bulunmasi gerekn hucrelerde gereginden az su oluyormus siskolarda. Yani vucut su orani dusuk kaliyormus. Ama yagdan dolayi, hucre arasi kandolasimi da kotu olunca, buralarda atil bir sivi kalip birikiyormus. Bu da odem dedigimiz, olmasi gereken yerde olmayan su..

saol canım benim darısı hepimizin başına inaşşaallhh :16::16:
ya aslında düzenli yaparsam özlemcim gerçekten çok çabuk kilo veriyorum, ilk başladığımda 1 ay neredeyse hiç kilo vermedim sayılır ayı 1.5 kilo ile kapatmıştım sonra haftada 3 kilo verdiğimi biliyorum doktorum bile hayret içinde kalmıştı
metabolizmamı düzensiz ve dengesiz beslenerek ben bozmuştum aslında, şimdi düzene yavaş yavaş gidiyor
bu hafta harfi harfine uyup yapabilirsem sporduda aksatmadan yapıcam bakalım inşallah 2 kilo ya da ona yakın bişey veririm
dediğin gibi ne kadar yüksek hedef daha doğrusu gerçekçi hedefler diyelim o kadar sağlam ilerleme diye düşünüyorum senin düşündüğün gibi
birde stres kilo vermemi engeliyor sanırım, kpss stresi yaza girdim aman yağlarım görünmesin stresi, aman kaçamak yaptım kilo alıcam mı stresi, yok işte kilo vericem mi stresi stres stres stress doğal olarakta bu kadar düşününce veremiyorum
eski sisteme döndüm yine düzeldim diyelim dahar doğrusu
ben uyarım programıma kaçamaklarımıda o bir öğün serbest kısmına saklarım sonra giden kilo kar diye bakıcam ki stres yapmasın narin vücudumda yağlarımı salı versin :9::9::9:

desene bu hafta birincilik beniiim:27::27::27:
:119::119::119:

Yeter artık deyip kolları sıvayanlardanım ben de. 1.73 boyum ve şu an 94 kiloyum önünü alamıyorum. Diyete başladım ve tahminimce bir hafta içerisinde motivasyonum düşecek gaza gelmeye ihtiyacım var :(

hoşgeldin canım aradığın motivasyonun fazlası bile var burda:16::16:
bide bu topiği bulduysan ooohhh kebap :) doğru yere düşmüşsün demektir tatlım hep birlikte zayıflamaya devam:122::122:
benimdeboy 178 kılomda en fazla 96ya çıkmıştım ama görüntü ofsayyt tabii :)))
şuanda 80leri gördüm seninde göreceğine inanıyoruumm datluuumm:27::27:

Günaydın güzel hatunlar...

Dünkü menümü paylaşacak yüzüm yokk:17: Abartmadım ama sadece 22:00 sularında 1 minik bitter çiko yemesem iyidi...gün içinde yediğim 3 kurabiyeyi akşam sadece 1 adet zeytinyağlı enginar yiyerek dengelediğim sanmıştım oysaki...:14::14::14:

Yarını çok merak ediyorum spor yapmıyorum 2 haftadır kaçamaklar diz boyu bakalım ne görücem ++larrr ++ larrr peşimi bırakmıyorlar...

banucum okudum öyle üzüldümki kendimi senin yerine koydum malum aynı konudan muzdaribiz aynı seylerı bende yasarım suan gitsem...evet gercekler yüzümüze tokat gibi vuruyor belki ama tek care azmetmek boğazımızı tutmak canım kii sen bunu daha önce başardın yine yapabileceğinden şüphem yokk

yarın tartı yüzümüze gülsün inşallahhhh:50::50::50:

89larida gördüm ama malesef koruyamadim kilomu gecen ki$ geri aldim verdiklerimi
hedefim suan 80lere düsmek, 89 u bile görsem dünyalar mutlusu olcam yani o derece
asagi yukari 1 bucuk haftadir diyet yapiyorum, özel bir diyet degil ama yememe cok cok dikkat ediyorum

hoşgeldin tatlımm:)):3::3::3::3::3:
çok çabuk pes ediyosun dur bakalım vücudun neler olduğunu bi algılasın kendini hazırlasın
hem diyetin en önemli maddesi sabır biliyosun:)burda 10 kg için biryıl uğraşan arkadaşlar bile var:16:
kısa zamanda çok kilo vermek o kiloların iki katı olarak sana dönmesi demek, yavaş yavaş acelemiz yok yeterki kurtulalım sağlıklı yaşamak için arada kendimizi ödüllendirerek ama cozutmadan yola devam cannıımm:)
cuma günleri tartı günümüz ve en iyi kilo verenlerden ilk 3 seçiliyo haftaya o listede olmaya ne dersin??:122::122::122:

günaydınlar kızlar nasılsınız
ben öksürmekten dağıldım resmen
kuru bir öksürük başımı ağrıttı ama o derece fena öksürüyorum
akşam 2 saat uyudum
almanyadan dayımın asistanı geldi
kadını hiç tanımıyorum akşam 10da inecek uçak gece 12:30 da indi
eşim almaya gitti
eve geldiler yemek falan yedi kadın duş aldı
allahım bir geveze bir geveze anlatamam size yok böyle bişey
gece esir aldı bizi resmen 2:30 da yattık
çikolata getirmiş bende çok ihtiyacım vardı dedim
o da kilolu 105 kilo imiş
olsun benimde çok ihtiyacım var dedi :)
sabah kahvaltı hazırladım 5de kalktım
5 buckta gittiler
üstünü giydi topukluyu da giydi evin içinde bi sağ bi sola tak tak dedim alttakiler gelcek şimdi
anlayacagınız çok hareketli bi gece geçirdik
cana yakın, samimi, içten amma geveze idi :)

ayyy kıyamamm:))
iki türlüde geçmiş olsun canımm:)
105 kg ile topuklu giymesi ii maşallahh:9::9:

anormal olan benim

diğer erkek arkadaşlar 11 gibi eve geldikten sonra yatıp uyumuşlar akşama kadar

bense öğlen 10 dakika içim geçti dahada uyuyamadım

anormalimmmmmmmmmmm

-----------------------------

sen nasılsın tatlımm ?
iyiyim cnm gece öyle uyku sıkıştrmıştı ki uyudum cvb nı bekleyemedim özr dilerim ben de bir gece öncesi uyuyamadım dün gece çarpıldım okulda koşturuyorum resmen oturuyorum evde okulda hızlandırılmış 5 saat geçiriyorum ki acayip faal eve geri gelirken üstünmden kaymon geçmiş gibi geliyorum bugün bir de adet sancısı içindeyim akşam olur mu bana bilmemmmmm:14::14::14::14::14:
hg aramıza buyrun ama kısa zamanda çok kilo vermeye kalkarsanız tekrar 3 lü rakamlara tekrar 2 ye gibi bir ileri bir geri yaparsınız benden söylemesi naçizane fikrim uzun zamanda kalıcı kilo vermek amaç bu olmalı sağlıklı kalıcı uzun vadede kilo vermek .........
herkese günaydın
dün tüm gün başım ağrıdı gece de tavan yaptı hala hafiften devam ediyor uykusuzum anlayacağınız üzere
kızları göndereyim ben de çıkacağım önce kardeşime orda kahvaltı yaptıktan sonra da çarşı işlerimiz var
asumanım geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine ben de adet için kıvranıyorum yinee:14::14::14::14:
Gunaydin kizlardrr ben de yatakta donuyorum vucudum tas gibi kalkmiyor
bugün topikimize nazar değmiş mutlumm günaydın sıcak su torbası koy ısın biraz ya da sıcak bir duş iyi gelir belki dee

Aksam ortanca canima okudu. Nefesi tikandi, dondu durdu, yanina yattim ama sabah 4:30da artik uyusun diye atarax icirdim. Tabi cocuk uyanamadi sonra. Diyetisyen randevuma geciktim bisuru yolda aksilikler oldu...

Gelelim zurnanin zirt dedigi yere... Gene 900 gr yag vermisim. Ama aldigim su ve kas miktari ile bu ayi sadece 1.2 kilo eksi ile kapatiyorum. Nasil is anlamadim..

Kadin dedi ki, kilolu insanlarda, yagkar su hucrelerini de zaptediyormus. Kilo verince bazen vucut bu hucreleri tekrar su ile dolduruyormus... Bisure sonra dengeye gelecek dedi.. Yani ideal su oranlari yakalanacak,...

çok iyi beyzacım çıtır bayan oldun anamm küçümseme verdiklerini onlar bizim baş tacımızz:46::46::46::46:

günaydın fıstıklar ben çarşamba günü diyetisyene gittim ama sizlere yazamadım acayip derecede işyerinde yoğunluk var şimdi fırsat buldum bu haftada 900 gr vermişim hepsini yağdan vermişim diyet listemi değiştirdik eski kağıtlarıma baktım diyetisyene başladımda 78.8 ile başlamıştım salı günü gittimde 72.8 geldim tam 6 kilo vermişim 36 günde bunun 4.5 kilosu yagdan 1.5 kilosuda su kas vs artık neyse ondan gitmiş bu mayıs ayındada 5 kilo verebilsem benim için harika olucak bu arada yağ oranım 23 kilo en üst limit benim boyuma göre 24 kilo ben 1 kilo ile aşağı düştüm yani suanda normal sınırlar içindeyim ama diyetisyenim 18 kg yağın en ideali olduğunu söyledi ama sendede 20 kg yağ kötü durmaz dedi benim hedefim 65 kilo ama 67 kilodada eger ki hep yağdan kaybedersem 5 kilo verince 67 kilo oluyorum 18 kg yağ kalcak vucudumda allahıma şükrediyorum hiç zayıflayamıcam sanırdım doğum yapıpta 90 lı kilolarda olduğum zamanlar ama isteyince oluyo kızlar sizlerde isteyin yeterki başarıcaksınız ye ye nereye kadar kızlar yiyip yiyip kendimizi mutsuz ediyoruz hoş şuda şimdi ben ideal kiloma ulaşınca ilk işim kendime güzel bir pasta börek ziyafeti cekmek olucak yani hiç sevdiğimiz şeyleri yemicek değiliz elbette yicez bende yiyecem ama muhafaza edicem bugün atıyorum öglende abarttım pastaydı börekti dürümdü yediysem akşama yemicem dengelicem yada ondan sonraki iki üç gün yemicem dengelicem bu yöntemi bu sefer sürdürücem cünkü bende çok zorluklarla verdim bu kiloları 1.5 senedir ugraş veriyorum hayatımın 7 8 yılı kilolu geçti ama artık istediğim kiloda olup istedğimi giyinmek toplum içine girerken ne giycem nasıl görüncem diye düşünmemek istiyorum öyle işte kızlar sabrın sonu selamet bunu unutmayın hepinizi çok ama çok öpüyorum sevgilerimi sunuyorum

günaydın fıstıklar ben çarşamba günü diyetisyene gittim ama sizlere yazamadım acayip derecede işyerinde yoğunluk var şimdi fırsat buldum bu haftada 900 gr vermişim hepsini yağdan vermişim diyet listemi değiştirdik eski kağıtlarıma baktım diyetisyene başladımda 78.8 ile başlamıştım salı günü gittimde 72.8 geldim tam 6 kilo vermişim 36 günde bunun 4.5 kilosu yagdan 1.5 kilosuda su kas vs artık neyse ondan gitmiş bu mayıs ayındada 5 kilo verebilsem benim için harika olucak bu arada yağ oranım 23 kilo en üst limit benim boyuma göre 24 kilo ben 1 kilo ile aşağı düştüm yani suanda normal sınırlar içindeyim ama diyetisyenim 18 kg yağın en ideali olduğunu söyledi ama sendede 20 kg yağ kötü durmaz dedi benim hedefim 65 kilo ama 67 kilodada eger ki hep yağdan kaybedersem 5 kilo verince 67 kilo oluyorum 18 kg yağ kalcak vucudumda allahıma şükrediyorum hiç zayıflayamıcam sanırdım doğum yapıpta 90 lı kilolarda olduğum zamanlar ama isteyince oluyo kızlar sizlerde isteyin yeterki başarıcaksınız ye ye nereye kadar kızlar yiyip yiyip kendimizi mutsuz ediyoruz hoş şuda şimdi ben ideal kiloma ulaşınca ilk işim kendime güzel bir pasta börek ziyafeti cekmek olucak yani hiç sevdiğimiz şeyleri yemicek değiliz elbette yicez bende yiyecem ama muhafaza edicem bugün atıyorum öglende abarttım pastaydı börekti dürümdü yediysem akşama yemicem dengelicem yada ondan sonraki iki üç gün yemicem dengelicem bu yöntemi bu sefer sürdürücem cünkü bende çok zorluklarla verdim bu kiloları 1.5 senedir ugraş veriyorum hayatımın 7 8 yılı kilolu geçti ama artık istediğim kiloda olup istedğimi giyinmek toplum içine girerken ne giycem nasıl görüncem diye düşünmemek istiyorum öyle işte kızlar sabrın sonu selamet bunu unutmayın hepinizi çok ama çok öpüyorum sevgilerimi sunuyorum

:46::46::46::46::46::46::46: sanaaa kocamaaaaaaann alkış canımm harika gidiyosun:46::46::46::46::46::46:
hepimize kocaman örneklerden birisin:))))

özlemcim ne güzel yazdın yahuuu cnm çekti 7li rakamları ben de görsem ne harika olacak ama vereceğim azimliyim inş sanırım galiba öptm seni yaz geldi bir hafta sonu görüşelim olur mu ben şu gösteri şenlik faslını atlatayım rahatlayacam ok merve ablaya da slm semiran da devam ediyor dersin bırakmamış bir kaç almş geri verdi dersin ah ahh aynı türk filmi gibi oldu çok çalıştı gurbet ellerde başlık parasını biriktirdi yar hasretine dayanamadı öldü dersin gibi hihihihihihi hadi ben kaçtm öptm......:54::54::54::16::16:

Back
X