Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sız tadına bakmak zorundasınız degil mi yeni ürünlerin?? Ucundan ısır canın sonucta meslegın bu senin. Kendini bu kadar kasma elinden gelen bişey yoksa. Hem bak daha iyi, sen artık basta böreğin envayi çeşidini yemişsindir, ben olsam saldırırım ama sen onlarla yaşamayı öğrenmişsin

Canım bir günlüğüne yer değiştirelim mi:))

saat 4 oldu kızlar ben kaçar
akşam sizin o güzel sohbetinizden mahrum kalmayayım diye eşime pc yi getir dedim inşallah getirir
iyi bakın kendinize şimdilik

Kızlar bizim sitede akşamları kadınlar yürüyolar. Kilolu olanlar da var zayıflar da. Valla tebril ederim azimle yürüyen bi bayan var, hergün yürüyo. İler de imkan olur da ev alırsak site istiyorum ben de. Çocuk doğduğunda eşime bırakıp 1 saat yürüme imkanım olur en azından.

Ben az sonra çıkacağım..arkadaşlar dereceye giren herkesi tebrik ediyorum...umarım hafta sonu kaçamak yapmadan geçer herkesin..bol eksili günler...iyi hafta sonları....

ahh canım hemen gel beklerim...evet canım mecburum çünkü orda tekim ve sorumlu yöneticiyim. ürün iyi yada kötü ise benden sonra ustabasından sorulur...bir gün sabah ilk tuzlu kurabiye çıkıyor 30 kadar yapılmış şubeler dağılcak bende ölesine bir minik dereotlu tuzlu aldım ayy 0 tuz...tuz koymayı unutmuşlar ve 30 kg kurabiye gitti...sürekli takip gerektiriyor helede yaz geldiki ekler profiterol sosları riskli oluyor kremasını takip etmek lazım zaten hersabah numune alıyorum işte sevkiyattan sorumlu eleman var ona tattırıyorum genelde... tabiki zor işim ama yılmak yokkk...ha işin birde bu kısmı var ben 20 kg ı evde otururken aldım çalışırken uzun vadede 10 kg verebildim.her şey beyinde bitiyor ben bitiremedim ama...çalışmak daha düzen getiriyor hayata ama çocuk olunca zor tabi.

Allah cümlemizin yardımcısı olsun...

HAFTANIN 1.si __________ - 1.8 kg. _________ NURGU66

HAFTANIN 2.si __________ - 1.5 kg. _________ Lunaazul :119: :81:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _____________ LEAH :124: :122:

Spor yapan & yapamayan , kilo veren & veremeyen herkesi ççoookkk tebrik ederimm kızzzlllaarrrrr

"İNANMAK BAŞARININ YARISIDIR" biz bu işe inanarak yarısını başardık zaten , geriside zamanla gelecek ALLAHın izniyle :129::129::129::129::129::129:

YENAcım & BEYZUŞcuumm ikinizinde emeğinize sağlık

Son düzenleme:

Kilo veren herkesi ayrı ayrı çok tebrik ediyorum.

Veee durmadan bıkmadan spor yapan bizleri de tebrik ediyorum kızzzzz maryyyy sen bensiz evde spormu yaptın da geçtin beni bu hafta benim yürüyüşüm daha çoktu amaaaa ben 1. olacaktım :84:

ddövüşmeyin kızlarr , ikinizede maşAllaahh 20 dakkacıktan bişi olmazz , sen gönüllerin 1.si ol BAHARcımm

Son düzenleme:
ddövüşmeyin kızlarr , ikinizede maşAllaahh 20 dakkacıktan bişi olmazz , sen gönüllerin 1.si ol BAHARcımm

dövüşcez dövüşcez

ama ben birinci olamıyom ne kilo listesinde ne spor listesinde bana da günah ama ( ne acitasyon yaptım ama ) kıskancım ben birinci olanları çok kıskanıyom

ablacım insanlar ilginc ben görmedim benim gibi yuruyen birini henüz 2 senedir, bayaa yaşlı 1-2 amca var onlar dışında kimse yok. yahut 1-2 defa öylesine çıkanlar oluyor 4-5 kişi sallana sallana sohbet muhabbet takılıyorlar özetle türk insanı diyeceğğim istemeden eleştirmeği emekle dalga geçmeği seviyor. ben de malzeme oluyorum günde 1 defa onlara masa da çay kahve içip güneşlenirlerken....

dövüşcez dövüşcez

ama ben birinci olamıyom ne kilo listesinde ne spor listesinde bana da günah ama ( ne acitasyon yaptım ama ) kıskancım ben birinci olanları çok kıskanıyom

haftaya listeleri sallarız baharcım özellikle kilo. ben haftada 5 gün 45-60 dk yuruyusu arttırmayı dusunmuyorum yaradı gerçekten. 3 haftada 91 kilodan 86 ya dustum haftada 5 gun düzenli yuruyerek. ne zaman yuruyemedim ya veremedim yahut aldım. o yuzden sakın bırakma bu hafta çok fark edecek... 2 marttan beri de yuruyorum güzeller haftada 5 gün(hastalandığım da iş çıkınca birtek bıraktım) herkese tavsiye ediyorum. göbeğim olduğu gibi dursa da bacaklarım sallansa da yuruyus süper spor... 85 altına inince hafiften kol bacak egzersizleri yapıciim. meşhurrrrr kureğime başlarım belki hafta da 1-2...

selam kızlar öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum ha gayret bu kadarını başardık gerisi de gelecek inşallah.geçen hafta dikkat edip spor yapmama rağmen kilo almıştım(adet dönemim değil di) bu hafta yemenin dibine vurdum ama 1 kilo vermişim anlamadım ben bu işi üstelik öyle böyle yemek değil kızartmadan,dondurmaya kadar neyse hadi hayırlısı ne deyim gidene gel mi deyim??

kızlar geldim ben çocuklarda geldi.listeleri sallayan hatunları ayrıca çok tebrik edeirm

tam cevap için işaretleme yaparken benim kuzum bilgisayarı karıştırdı şimdi aklımda kalanlara yazayım kimseler darılmasın:)))

yenacım:dışarda olmk çok iyi geldi ama ev pek iyi durumda değil ve yemek yapmayı da salladım 2 gündür çorba ve makarna tarzı bişiler yaptım sadece çocuklar zatn bayılıyor eşim içinde pek kıymeti yok gbiyidi.bende nursena gibi grevdeyim 1 mayıs geçti gerçim ama ben ancak greve girdim kendimi sürekli iş-yemek-bebek bakımı arasında bakımsız,asosyal pek bi kötü hissetmiştim .şimdi sosyal oldum ama ev dandini.napim moral de lazım

özka özlemcim valla iyiki senin gibi bir eşim yok.hakkaten boşardım emin ol(çok güldüm msjını okurken) şöyle bişi var işte bende çalışıyr ve mesleğimi çok seviyordum.ne oldu 3çocukla evde kaldım hemde hiç bişeye yetişememin verdiği moral bozukluğuyla evdeyim.eşim ne yapıyor eve geldikten sonra 1-2 çocukları seviyor gibi görünüyor sonra elinde ya iphonu ya ipadi ya laptopu işe geri dönüyor.zaten genelde yemekelrimizde bile ararlar iş ywerinden sorun çıkar evden işe bağlanıp uğraşır.marketteyken ararlar iphone ile bağlanıp bişiler yapar fln.başbaşa yemeğe çıksak yılda 1 fln biri arar dırdırdrıdrı sorun konuşulur.zor bir meslek bu bilgisayarcıların yaptığı ama hanım olarak benm de işm zor gerçekten .ilk çocuğumuzda çok yardımcı oluyordu.şimdi inan o zaman yaptığı kadar yapmıyor ben daha çok yoruluyorum.bi de benden ilgi beklyior etraf çocuk doluyken

asummm hoşdere kebapa gittik.yarım yedim tam iyi güzel gitti derken tatlı istedik kendimi tutamadım neyse yarım porsiyon yidim ama şerbetliydi eve gelince 4 saat sonra gene acıktım malesef ve peynir ekmek dom salatalık yedim ekmek tam buğdaydı ama özka gibi içini çıkarıp yiyim derken 3 kenar yedim sanırım (yuvarlak ve büyük bir ekmekti az koparmaya çalıştım ama olmadı galiba)

leah bende seni kendime benzetiyorum hatta buraya ilk girdiğimde ağustos fln seni takip edeyim diyodum ki kayboldun uzun bi süre.3 meleğim var arkadaş çok fazla iyiydi çocuk bakımı vs sabırlı idi.beni hiç anlamamıştı.kavga etmedik ama ben de onu pek anlayamamıştım doğrusu helede bu psikolojimle.hatta benim de bi ara bulaşık makinem tamire gitti 15 gün elimde yıkadım seninde bikaç hafta içnde bozuldu diye yazını okudum.yoksa biz kardeşimiyiz?

mutlum erkekler malesef çocuğu kadının sorumluluğu görüyor gerçekten.ben çok yoruldum bu durumdan.mesela ben bilgisyardan film izlemelerini istemiyorum o açıyor onla oyalansınlar işte diye düşünüyor.ben çok zorda kalınca mecbur açıyorum ve üzülüyorum fazla izlemişlerse.parka götürmekten nefret eder.ben de bayılmıyorum parklarda gezmeye kolay bişi değil ama onlrın mutluluğunu görünce yorgunluğum gidiyor.bi de 3 parçaya bölünüyorum gerçekten çok zormuş.geçen yıl karnımda bir canlı olduğunu düşünmesem yani bir kan pıhtısı gibi düşünsem aldırırdım hiç düşünmüyorduk çünkü ama kıyamadık.canlı nihayetinde Allah nasip etmiş ve çok zor ihtimaller dahilinde geldi dedik hoşgelsin dedik.ama çoğu şeyi ben yaşıyorum.mesela yalnız parka götürünce inanılmaz zorlankıyorum site içinde bile.kız skotera biniyor bebek bisiklete oturtuyorum korumalı.kız skoterdan düşüyor onu kaldırırken diğeri kayıyıor yada inemk istiyor fln.iişte akşam saatleri böyle geçince eşime çok bozuluyorum her geç geldiği dk iyicene sinirlerim zıplıyor.seni 2.yi düşünebildiğin için yürekten tebrik edeirm bunca kilo problemiyle uğraşıp tekrardan hamileliği göze almk büyük bişi.biçok arkadaşım 1 yeterli deyip defteri kapatıyorlar ama bence 1 çocuk bencillik gibi geliyor banada.kardeşsiz zor yani

Son düzenleme:
Canselciğim, ben de aynı senin gibi sinir oluyorum eşimin geç gelmesine. Gayet iyi anlıyorum seni. Üstelik benimki akşam 8'den önce çok nadir gelir. Ama yapabilecek birşeyim yok Geçen sene başında işyeri ve atölyeyi Tuzla'ya taşıdılar, evden takribi 40 dk sürüyor trafik olmadan işyerine gitmek. Trafikte 1-1.5 saat. Gerçi ondan önce ofis Ataşehir'deydi, eve 3 dk filan uzaklıktaydı, gene aynı saatte geliyordu bizimki. Belllki yarım saat daha erken gelirdi. Tüm gün çok yoğun, akşam bile telefonlar susmaz, Pazar günleri en az 7-8 kişi arar Hepsine çok sinir oluyorum bazen de tavır yapıyorum ama herşeyin bir bedeli var işte İşlerle birebir ilgilenmek zorunda, tamam bunu anlıyorum. Ama haftada bir gün erken gel değil mi? Ya da sofradayken gelen telefona bakma, arabadayken "şu anda müsait değilim" de. Evde oturan kadınların biraz kaderi oluyor galiba bu :))

Eskiden her gün sesimizi duymak için arar güzel sözler söylerdik birbirimize, şimdi çoğu zaman ihtiyaçlar için görüşüyoruz telefonda ya da çocuklar hastaysa filan arar sorar saat başı. Ben arayıp "naber, ne yapıyorsun" dediğimde de dalga geçer, "şimmmdi arkadaşlarla dansöz çağırmıştık, onu oynatıyorduk biz de" diye :)) Bazen "dur şu müziğin sesini bir kısayım, öyle konuşalım" filan diye dalga geçer :)) Aslında zavallımın tek hobisi pinpon, onu oynarken bile ben mesaj atıyorum "heriiiif herif boyun devrilmesin, gene mi pinpon" diye. İşte öyle sitkom tarzında geçinip gidiyoruz biz de :))

Canım, keşke yemesen. Bilmem yazmak için çok mu geç. Halka tatlı tam bir kalori bombası. Yedikten kısa bir süre sonra insülinini inanılmaz bir hızda yükseltecek ve hemen açlık hissedeceksin, belki de bu sefer başka şeylere saldıracaksın. Merak ettim, bir siteden baktım; 1 adet tulumba bile 300 kaloriymiş, halka tatlı iki katı vardır bence, daha büyük ve daha şerbetli çünkü. Bir de iki adet diyorsun, en azından 1.000 kalori almış olacaksın, hem de ne için? Oysa o 1.000 kaloriyi harcayabilmek için yaklaşık 3 gün 1'er saat yürümüştün...
Onun yerine oranın en güzel köftecisine git, güzel bir porsiyon ızgara köfte ısmarla, yanında 2-3 dilim ekmek, yanında bol salata, yanında bir bardak ayranla daha az kalori alır daha doyurucu bir öğün yaparsın. Köfte olmaz, cağ kebabı olur, başka bir ızgara olur... Umarım bozulmazsın, görünce yazmadan edemedim :))
Düşünüyorum, düşünüyorum yürüyen bir insanı neden komik bulduklarını anlayamıyorum. Garabet gerçekten. ??
HAFTANIN 1.si __________ - 1.8 kg. _________ NURGU66

HAFTANIN 2.si __________ - 1.5 kg. _________ Lunaazul :119: :81:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _____________ LEAH :124: :122:

Tebrikler kızlar, nazar boncuğu takayım her birinize :Nazar:

Son düzenleme:

yaptım tabi yaaa ben sana hergün yürüyüşten dönüşte diyorum eve gidince de yap hareket durma diyorum sen bana bahaneler buluyosun arkadaşım..hiç mızıkçılık yapma lütfen geççem işte seni her hafta en birinci ben olcam sporda da birinci olcam kiloda da birinci olcam
nazar etme noluur çalış senin de olur
ayrıca ayrıca yürüyüşe çıkmadım iki gün ama evde leslimi yaptım bi kereeee

arkadaşlar bu süreç de kullandığınız özel bi çay, bitki vs. var mı?
canım ben bol yeşillik yemeğe çalışıyorum..form çay içiyorum mutlaka her sabah,eşim bide aktardan bi karışım almış bitkisel arada onlardan içiyorum..bide bol boool suu
bu arada kızlar herkese söylüyorum her yemekten önce içilen büyük bi bardak su hem doymayı kolaylaştırıyomuş hemde sindirimii paylaşiim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…