ayşem bak haftalar su gibi geçiyor eğer temmuz sonu 8 leri görmek istiyorsan(ben de 75 altını görmek isterim) bunu hiç aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. 1-2 çatal bile cıs yok. burcu ne yazdıysa o yorum da yapma. 5 kaşıksa 5 kaşık 6. kaşık yok. bana meyvaları dahi küçük boy seçebilirsin dedi ama yememek atlamak yok. çorba varsa iç yoksa içme. eşine rica et almasın kuruyemiş. 1-2 aycık de. oğlanın artan dondurmasını cikosunu bile ağzımıza atmayalım...
ayşee seni böle görünce çok mutlu oluyorum canımm..bende spora başlamasaydım inanki hiç vermezdim çünkü boğazımı tutamıyorum iş ortamında yapamıyorum yapsam daha hızlı gider bende akşama dengelemeye çalışarak az az vercem inşallah...
hedef koymam kendime ne zaman koysam ben aksine aldım malesef ters tepiyor...
eşlere ders verme vaktidir şimdii gerçi günahını almıyım çokta bişey demez ama aradaki fark 10 kg dı aramızda şimdi kaldı 2 kg şuan tek hedefim ondan eksiye düşüp tarıldığımda ona göstermek
yarın akşam kuzenimin erkek arkadaşına tanışmaya gidicez ailesiyle haziranda nişan olucak
ve benim giycek biç bir şeyim yok
napcam kızlar ben yaaa yeni belli oldu kesin gidileceği bi gömlek bişey alsam ne zmn nerden bulup alcam
Hayatım akşam eve yakın bi alışveriş merkezinden bakmaya fırsatın olmaz mı? Bi tayt üstüne tunik tarzıuzun bişey olabilir mesela. Boyu uzun olanlara cok yakıstırıyorum ben bu tarzı.
arkadaşlar ben bugüne -900 gr am ile başladım.bu hafta pek dikkat edemedim.misafirim çok oldu ama bugünden sonra çok dikkat edeceğim 900 gram pek bişey sayılmaz ama motive olmama yetti desem yeri...
kızlar ne güzel herkesde bir azim çok güzel ya azmimiz devam etsin inşallah herkes incecik olsun herkes istedği gibi giyinsin kendini mutlu hissetsin bu arada bisey geldi aklıma sizinle paylaşmak istedim şimdi bazen böyle günler yada doğum günleri vs tarzı şeyler oluyo geçen aynı benim başıma gelmişti burdan bir arkadaşı ziyarete gitmiştik biz oda arkadaşımla pastabörek yememek için yanımızda salata götürmüştük tabi ordaki hiç biseyden yememiştik salata yemiş dönmüştük döndükten sonra ben tartıldım eksi değilde artıda gördüm kendimi salatamı şişkinlik yapmıştı artık bilmiyorum sinirlendim oturdum bir paket bisküviyi yedim dedim madem bozcaktım bari ordaki güzel şeylerden yeseydim bu durumdan diyetisyenime bahsettimde bana dediki öyle bir durumda dedi 1 dilim böreğini yanındada 1 kurabiyeni yersin çayınıda içersin kalkarsın öyle yanında salata bilmem ne götürmek saçma bi davranış bu insanınpiskolojisini bozar dedi şimdi böyle günlere felan gidipte yememeden acıldıda konu bende paylaşim dedim
ayşee seni böle görünce çok mutlu oluyorum canımm..bende spora başlamasaydım inanki hiç vermezdim çünkü boğazımı tutamıyorum iş ortamında yapamıyorum yapsam daha hızlı gider bende akşama dengelemeye çalışarak az az vercem inşallah...
hedef koymam kendime ne zaman koysam ben aksine aldım malesef ters tepiyor...
eşlere ders verme vaktidir şimdii gerçi günahını almıyım çokta bişey demez ama aradaki fark 10 kg dı aramızda şimdi kaldı 2 kg şuan tek hedefim ondan eksiye düşüp tarıldığımda ona göstermek
harikasınbirazdan doğum günü var burda ama ben pasta ve kola almıcam :)
bugün sarma getirmiş hem yanımda ki arkadaşım hemde burda bi abinin eşi
bi tane bile almadım tadına bak dediler yok dedim
öğlen yemeğe çıktı herkes toplu lahmacun yemeye gittiler
ben evden getirdiğim fasulyemi yedim :)
nasılım mutlummm :)
bence hoşbir tunikle tar bir pantolon giyebilirsin. ben c a dan aldım çok cici iki tunik.(hamile bölümünden birisi hatta)yarın akşam kuzenimin erkek arkadaşına tanışmaya gidicez ailesiyle haziranda nişan olucak
ve benim giycek biç bir şeyim yok
napcam kızlar ben yaaa yeni belli oldu kesin gidileceği bi gömlek bişey alsam ne zmn nerden bulup alcam
ben hem hamileliği hem son 2 senemi tayt tunikle geçirdim. çok mesudum tayt moda oldu. bacaklarım felaket bileklerim çok ince ustler bayaaa normal bir kadının beli kalınlığında. amannnnn, ben rahat ediyorum....Hayatım akşam eve yakın bi alışveriş merkezinden bakmaya fırsatın olmaz mı? Bi tayt üstüne tunik tarzıuzun bişey olabilir mesela. Boyu uzun olanlara cok yakıstırıyorum ben bu tarzı.
MUTLUCUĞUM;
Spor süreni yazdınmı canım.Ben gözden kaçırmış olabilirim.Düzenli yürüdüğünü biliyorum ama bildirimini görmedim.
HAFTANIN 1.si __________ - 1.8 kg. _________ NURGU66
HAFTANIN 2.si __________ - 1.5 kg. _________ Lunaazul:119: :81:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _____________ LEAH:124: :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?