oohh maşAllahh herkeslerde buralardaymışş
misafirlerim vardı , onları yolladım , akşam yemekte lahmacun vardı , yedim valla hiç acımadım , 1 haftadır bekle bekle - 1 olacakken son gün yine aynı çıktım , bende yicem lan işte ooohhh miiissssss
2.5 tanecikkss
Afiyet bal olsun. O da bişey mi ben antepte kafa kadar antep lahmacunundan 2 tane yiyen adamım
oohh maşAllahh herkeslerde buralardaymışş
misafirlerim vardı , onları yolladım , akşam yemekte lahmacun vardı , yedim valla hiç acımadım , 1 haftadır bekle bekle - 1 olacakken son gün yine aynı çıktım , bende yicem lan işte ooohhh miiissssss
yee bacım ye afiyet bal şeker olsun
bende bugün kılo verdım dıye kendımı ödüllendirdimpişman oldum abarttım diyeebirinci olduğumu bilmeden::.
eve geldim bide ne görüyüm birinciliği kapmışımsonra bı baktımm spordada ben
aaa nurgül yeter artık abartma bırazda diğer kızlara sıra gelsin dedim52:
çikolata ve donduyma yedimm:)))
2.5 tanecikkss
çok mütevazı gördüm sizi Nurgül hanımcııımmmm
ben de 15 gunde bir 2 tane yuvarlıyorum çok guzel yapan biryer var resmen gun sayıyorum...
iyi akşamlar güzeller
yenacığım ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık
dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim
ben de bugün koşturdum durdum kendi çapımda kızımın hediyesini aldım gidip gelirke yürüdüm tabii 1 saatten fazla eve gelip üzerimi değiştirdim doğru arkadaşa dolmuşla gittim bu sefer mecburen orda yedim valla süper mamalar yapmış arkadaş epeyce hamaratdır dönüşte yürüyüm bari dedim yeni aldığım ayakkabımı giymiştim baktım vuracak kalleş hemen bir terlik aldım giydim ayağıma çok komiktim valla neyse yürürken bir arkadaşı aradım niye rahat durmazsam bu konuşurken hem terlik hem dikkatsizlikten düştüm sağ dizim soyulmuş ve acıyor yaramaz çocuklar gibiarkadaşa konuşurken düştüm diyorum ama bir yandan canım acıyor diğer yandan gülüyorum o da inanmıyor bana neyse yürüyerek döndüm eve sonuçta her ne pahasına olursa olsun bugün 2 saat yürümüş oldum
2 saattir de mutfaktayım yarın yeğenimin doğum gününe gideceğim kardeşim bana poğaça yapma görevi verdi on yaptım bir de bugün arkadaşımın yaptığı tuzlu susamlı kurabiye yaptım çok güzel olmuştu da
neyse az önce de 1 dilim mücver ve az salata yedim
duş almam lazım ama halim kalmadı
YENACIIMM ellerine sağlık bebeaaamm çok mutlu oldum yaa:)))
sen haftaya zahmette bulunma o birincilikteki beni değiştirme öylece kalsınn ookk
çünkülüm haftayada ben geliiooruum o biribciliği rezerve ediyimde şimdidenn sonra sıkıntı olmasınn
Geçmiş olsun canımm..Ben düşünce çok utanıyorum yaaa..
Geçen anlatmıştım yaaa pazar girişinde oğlumla düştük diye yerin dibine girdim resmen birde korktum tabiii oğlana bişey oldumu diye...
Tamam yerin ayrıldı ayıpsın yanii azmine ve cüretine sağlık..
haftaya listede olmazsan ondan sonraki haftalarda listeyi boşuna meşgul ettiğin için ceza olarak listeden muaf olursun naaber..
iyi akşamlar güzeller
yenacığım ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık
dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim
ben de bugün koşturdum durdum kendi çapımda kızımın hediyesini aldım gidip gelirke yürüdüm tabii 1 saatten fazla eve gelip üzerimi değiştirdim doğru arkadaşa dolmuşla gittim bu sefer mecburen orda yedim valla süper mamalar yapmış arkadaş epeyce hamaratdır dönüşte yürüyüm bari dedim yeni aldığım ayakkabımı giymiştim baktım vuracak kalleş hemen bir terlik aldım giydim ayağıma çok komiktim valla neyse yürürken bir arkadaşı aradım niye rahat durmazsam bu konuşurken hem terlik hem dikkatsizlikten düştüm sağ dizim soyulmuş ve acıyor yaramaz çocuklar gibiarkadaşa konuşurken düştüm diyorum ama bir yandan canım acıyor diğer yandan gülüyorum o da inanmıyor bana neyse yürüyerek döndüm eve sonuçta her ne pahasına olursa olsun bugün 2 saat yürümüş oldum
2 saattir de mutfaktayım yarın yeğenimin doğum gününe gideceğim kardeşim bana poğaça yapma görevi verdi on yaptım bir de bugün arkadaşımın yaptığı tuzlu susamlı kurabiye yaptım çok güzel olmuştu da
neyse az önce de 1 dilim mücver ve az salata yedim
duş almam lazım ama halim kalmadı
Neresi canım
Adres aliyimm
ben de 15 gunde bir 2 tane yuvarlıyorum çok guzel yapan biryer var resmen gun sayıyorum...
Neresi canım
Adres aliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?