Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco

Kv ile ilgili yazdiklarini okudum...baslangicta kv iliskileri benim kadar kotu olan biri aranizda yoktur. Nikahimiza ( dugun zaten yok) son dakikada katilmistir mesela. Tum akraba dugunlerine vakkodan elbise alinirken, benim nikahimda keten eski bir ceketle gelmistir, protesto maksatli.. Gerci uzun hikaye.

Evlendikten sonra 4 sene evime cagirmadim, onlar da gelmedi mesela...cocuklardan sonra aralar duzeldi... Nereye gitse bir valiz( abartmiyorum) hediye getirir, eve kadar tasir..kizim kizim diye agzindan dusurmez..

Simdi gelelim ev satisi vb islerine..ne yazikki ulkemizde kadinlar once baba baskisi sonra da koca baskisi yasiyorlar. Simdi kadincagiz bu yasinda bunlardan kurtulmus.. Ne olursa olsun o ev onun, belki de sizin bilmediginiz, evden nefret etmesine neden olan anilari da vardir..mesela o kapilari hic sevmiyordur vb herneyse... Bu yastan sonra bir de ogul ve cevre baskisi yapmayin. Birakin hayatini yasasin, kararlarini kendi versin, istedigi eve gitsin, kalan parasini da orda burda carcur etsin, bitirsin isterse, nasilsa maasi vardir ve acikta kalmaz sonucta...

Belki bu sayede gicikligini da atar, sana sarmaz, pamuklasir ;)

hoşgeldin tatlım :))

kolay yahu kılo vermekte ne var gerçekten beyinde bitiyor burdan ayrılma acayip motive ediyor

kilo vermeye başlayınca 'ay ben bu kadar kolay bişey içinmi zorlamışım kendimi diyeceksin'

daha önce başaramadığın için kızıcaksn kendine ben daha yolun başındayım ama şahsen şimdiye kadar yaptığım spor ve diyetler arasında en başarılı olan bu oldu ve öylede olacak:27:

anladığım kadarıyla beslenmende bi değişiklik yok sadece spor yapıyosun doğrumudur???

EEE BİDE ARADA BİR HAFTA BİRİNCİLERİNE GİRECEK OLURSAN YEMEDE YANINDA YAT HESABI SENİ KİMSE TUTAMAZ BEN GİBİ:27::27::27:

ŞAKA Bİİ TARAFA HARİKA Bİ ORTAM SOHBET OLSUN ARKADAŞLIK OLSUN HER KONUDA DESTEKLERİ EKSİKSİZ
(DADINDAN YENMİYYOORRR YANİİ:1::1::1:)

evet cnm malesef kı yedıklerıme cok fazla dıkkat edemıyorum sabahları etsem öglene bozuluyor cunku calısıyorum ve buraya gelenlerı yemek zorunda kalıyorum.bu arada senıde kutluyorum darısı bana olsun:)

Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..

Son düzenleme:
mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:
yine tekrar olmuş...

Son düzenleme:
Umutçuğum,
İyi ki doğdun iyi ki seni tanıdım..:71:
Yeni yaşın da tüm planlarının gerçekleşmesi dileğiyle her şey gönlünüzce olsun,sağlıklı olsun,huzurlu olsun ailecek..

Son düzenleme:
Umutçuğum,
İyi ki doğdun iyi ki seni tanıdım..:71:
Yeni yaşın da tüm planlarının gerçekleşmesi dileğiyle her şey gönlünüzce olsun,sağlıklı olsun,huzurlu olsun ailecek..

Canım benim, zarif dileklerin için teşekkür ederim. Çok tatlısın :16: 20 senelik kankamdan sonra ikinci kutlayan sen oldun bugün :) Annemleri ve kocayı saymıyorum tabii.

Alıntılar yapmıştım ama saat geç olmuş, acilen çıkmam lazım. Herkese keyifli hafta sonu, öpücükler :)

Günaydınnnn kızlarrrrrrrr :122:

Yine yeniden bir hafta sonuyla karşı karşıyayız :1: o yüzden inşallah kalorisi az hareketi çok olur :34:
Bizde biraz geç kaltık sayılır ama zaten geçede geç yatmıştım :34: kahvaltımı ettim etrafı toparlayıp koştum geldim :34:

Umut canım doğum günün kutlu olsun :71: Ailen ve tüm sevdiklerinle nice senler geçirmeni dilerim :34:

merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyor :( ne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)

Aramıza hoşgeldin :3: İnşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar verir hedefine ulaşırsın :34:

Ceco

Kv ile ilgili yazdiklarini okudum...baslangicta kv iliskileri benim kadar kotu olan biri aranizda yoktur. Nikahimiza ( dugun zaten yok) son dakikada katilmistir mesela. Tum akraba dugunlerine vakkodan elbise alinirken, benim nikahimda keten eski bir ceketle gelmistir, protesto maksatli.. Gerci uzun hikaye.

Evlendikten sonra 4 sene evime cagirmadim, onlar da gelmedi mesela...cocuklardan sonra aralar duzeldi... Nereye gitse bir valiz( abartmiyorum) hediye getirir, eve kadar tasir..kizim kizim diye agzindan dusurmez..

Simdi gelelim ev satisi vb islerine..ne yazikki ulkemizde kadinlar once baba baskisi sonra da koca baskisi yasiyorlar. Simdi kadincagiz bu yasinda bunlardan kurtulmus.. Ne olursa olsun o ev onun, belki de sizin bilmediginiz, evden nefret etmesine neden olan anilari da vardir..mesela o kapilari hic sevmiyordur vb herneyse... Bu yastan sonra bir de ogul ve cevre baskisi yapmayin. Birakin hayatini yasasin, kararlarini kendi versin, istedigi eve gitsin, kalan parasini da orda burda carcur etsin, bitirsin isterse, nasilsa maasi vardir ve acikta kalmaz sonucta...

Belki bu sayede gicikligini da atar, sana sarmaz, pamuklasir ;)

Canım bir çok KV için bu geçerli olabilir ama maalesef bizimki ne kadar rahat olursa olsun asla benle uğraşmaktan vazgeçmez. Keşke öyle olsa inan Geliniyle Anne kız gibi olan Karşı komşuma bile hep derim ilişkinize hayranım diye. Aslında kıskançlık duygusu gram yoktur bende ama bir tek onların o hali kıskandırıyor :nazar: hep arkadaş gibi olmak istemişimdir ama nasip değilmiş.

Bak ne güzel söylüyorsun cocuklar olduktan sonra düzelti aramız diye. Bizimki benim çocuklarımı görmek dahi istemiyor. İnan biz gitmesek üzerinden 1 ayda geçse yaw ben torunlarımı özledim oğlum getir bari onları göreyim demez asla. Resmende söyler her ortamda kızlarının çocukları çok yakışıklı, güzel ve akıllıdır diye. Onların karnelerini görmek için okula bile gider ama bizimkinin nasıl olduğunu bile sormaz. Kızından olan torununun her 23 nisan gösterisine gider ama bir kerede benim kızın gösterilerine gelmedi. Düşün benim kızım 4 yaşlarındayken ben babannemi hiç sevmiyorum demişti babasına :26: şok olmuştum tembihlesen söylemez ama o gün babası ananmı öğretiyor bunları sana dediğinde hayır Annem hep babannem yüzünden ağlıyor o yüzden sevmiyorum demişti.
Bir keresindede bazı yerlerde yarısı yavrumun yavrusu diğer yarısı yılanın yavrusuda derler bizim orada demişti :26:

Valla ben eşimede en son dedim ben emekleri yüzünden istemezdim satılsın ama sonuçta onları ilgilendirir bana ait bir şey değil. Aslında evini hep çok beğendiğini söyler hatta herkese hava atar kapılarım özel yapıldı eşim yaptı diye ama şu an nasıl bir piskolojiyse parayla bozmuş 1 odada oturayım ama bankada çok param olsun hesabı. Kızıda ev almak istiyormuş büyük ihtimalle ona vermeyi düşünüyor diyor eşim. Bende o zaman demiştim bırak ne yaparsa yapsın ama yarın öbür gün açıkta kalırsa kusura bakma ama ben kalıcı olarak aynı evde oturmam onunla diye.
Senin kadar uzun süre evli olmamış olsamda inan o kadar çok şey gördüm ki artık elinden bir bardak su dahi içemiyorum düşün yani :53:
Bekarken inanmadığım gülüp geçtiğim büyü olayları bile oldu o yüzden kadınla aynı evde asla yaşayamam o yüzdende biraz onu kollamak zorundayım yoksa kendi üzerine 1 oda da olsa ev alır kalan parayı kızına yamar yada evi bile kızına verip sonra oğluna ağlaşır açıkta kaldım diye.

Ben yinede her gece dua ediyorum Rabbim hayırlısı neyse sen onu göster hayırlıysa satılsın hayırsızsa kalsın diye. Zaten gelenlerde ya fiyatı fazla buluyor yada bayırda olmasını bahane ediyor vazgeçmek için :34:

Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..

Allah yardımcın olsun :34: Belki tvde izlediği bir şey etkilemiştir ufaklığı.
Umarım bir kaç güne kadar o huyundan vazgeçer çünkü bazen benim büyük kız bile yarım saat beni kızdırmak için yapışıyor deli oluyorum.

Son düzenleme:
herkeslere güzel haftasonları olsun inşAllah , bebişlerrr :16::16::16::16::16::16:

GÜNAAYYYDDDDDDDIIIIIIINNNNNNNNNNNN:52::52::52::52::52::52::52:

merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyor :( ne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)

hoşgeldinn tatlımm , motivasyon için doğru yerdesin , başlangıç olarak benim kilomdasın şekerimm , yaparsın inanaıyorum , hadi kolay gelsinn :16::16::16::16::16:

Ay ay ay birinci olupta uyanmak neka güzell bişeymiş yahuu:27::27:

uykunun anasını ağlattım yeni kalktım acayip acıkmışım midemden paldurküldür sesler geliyy:1:

ben en ıyısi doğru mutfağaa:27::27:

Nurgüll az daha havanı atarsan dövecem seni haa, bak hem örtmenim hemde ablayım ona göree:27::27::27::27::27:

Kızlar,

YENAcım senin görmediğin , ve onu etkileyen bişey olmuş olabilir . mesela tv de bi çizgi filmde yada herhangi bi yayında banyoyu kötü bi şekilde göstermiş olabilirler , o da oğlunu etkileyebilir , çünkü 4 yaş çocuğu hayal dünyasın en geniş olan bireyler grubundadır , bu gördüklerinide kendi kafasına yerleştirip azcık canlandırma yaptıysa , bunlar olabilir şekerimm ...

Canım benim, zarif dileklerin için teşekkür ederim. Çok tatlısın :16: 20 senelik kankamdan sonra ikinci kutlayan sen oldun bugün :) Annemleri ve kocayı saymıyorum tabii.

Alıntılar yapmıştım ama saat geç olmuş, acilen çıkmam lazım. Herkese keyifli hafta sonu, öpücükler :)

doğum günün kutlu olsun canımm , sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı , mutlu , huzurlu , aşkılı ve az kilolu yıllara :16::16::16::16::16:

Kızlar,

merhaba yenacım..,
çocuklar ne olduğunu bilmedikleri şeylerden korkar. o banyodayken bir şey olmuştur..ışık sönmüştür kapı çarpmıştır... yada banyonun önündeyken bir ses duymuştur.. bizim için anlamsız olan bir şey onun için çok korkutucu olabilir. bir ara oyun ile neden korktuğunu öğren ve bunu doğal hale getir... karanlıktan mı korkuyor... senin karanlıkta da banyoya girip bir şeyler yaptığını ve bundan korkmadığını görsün...

Slm kizlarrr
yenacim ve beyzablacim ellerininize sağlık
ilk 3ce girenleri tbrler kizlarrr
asucum geçmiş olsun cnm
umut doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı zayıf uzun yıllara

kizlarrr ben beğendi butonuna basamiyom telden giriyom zor oluyor onlien Oldummu site atıyor kısa süreden sonra kusura bakmayın.
Sabah erkenden kalktım zippidi zippidi yürüdüm geldim 1saat Dalokaysmom cnm hep sen aklıma geldin zipir zipir yürüdüm dedin ya :27:

merhaba pelincik.. zayıflamak için yapılması gereken en önemli şey bol ssu içmek bence.. ve şeker ile unu kesmek... ben ne zaman bunu uygulasam çok güzel kilo veriyorum.. sen çok da gençsin üstelik.. ama önce tahlillerini yaaptır ki hormonal bir bozukluğun, yada metabolik bir hastalığın vaarmı ortaya çıksın.. sonra hepsi kendiliğinden gelecek... çoğu 90 kilo üzerinde olan fıstıkların sinerjisi ile....

doğum günün kutlu olsun..her şey istediğin gibi olsun..

bu arada kahvaltı sofraları çok güzeldi... ellerinize sağlık. :56: :56: :56::56:
bende cocuklara kocaman bir omlet yaptım...
kendime de bol patataes kızartması... :47: :47::47: :47: :47::47:
ayırma diyeti ya... bu sabah sadece karbonhidrat aldım... bakalım ne olacak..

$yikiDodunKartlar-1.webp

İyi ki doğdunnnn Umuuuuutttttt ... Sağlık,huzur ve mutlulukla nice nice senelere :130:

(Ayyy resimden file benzettiğimi falan düşünmeyesin sakın en sempatik resim bu göründü gözüme )

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz insallah hedefinize ulaşırsınız

kızımla hastanede kaldigimda yemek konusu geçti hemsireyle ben dietteyim dedim aaa neden dedi şişman deilsinki dedi ben çok sevindim. Biliyorumda başka birinden duymak süper motivasyon yapıyor birazcık basenden gitse süper olcak pardusem baya bollasti ama basenden sanki vermemiş gibi duruyor bende saunaesofmanla. Yürüyorum tatile kadar azcik incelsin

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz insallah hedefinize ulaşırsınız

kızımla hastanede kaldigimda yemek konusu geçti hemsireyle ben dietteyim dedim aaa neden dedi şişman deilsinki dedi ben çok sevindim. Biliyorumda başka birinden duymak süper motivasyon yapıyor birazcık basenden gitse süper olcak pardusem baya bollasti ama basenden sanki vermemiş gibi duruyor bende saunaesofmanla. Yürüyorum tatile kadar azcik incelsin

kilo çizelgene hayranlıkla bakıyorum darsısı başımıza ...

Spor yapan & yapamayan , kilo veren & veremeyen herkesi ççoookkk tebrik ederimm kızzzlllaarrrrr:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16:

"İNANMAK BAŞARININ YARISIDIR" biz bu işe inanarak yarısını başardık zaten , geriside zamanla gelecek ALLAHın izniyle :129::129::129::129::129::129:

YENAcım & BEYZUŞcuumm ikinizinde emeğinize sağlık:16::16::16::16:

tebriklercanım basardıkkk sıra bende bakalım bugun ac karnına 73,5 geldım haydı hayırlısı pazara kadar heheytttttttttttttttttt

:nazar: nurgülümeeee:))

:8: :8: :8:

Back
X