- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee atıyımm barii :)) çok görme canısı
darısı sizlere inşş
harika bi duyguu![]()
hoşgeldin tatlım :))
kolay yahu kılo vermekte ne var gerçekten beyinde bitiyor burdan ayrılma acayip motive ediyor
kilo vermeye başlayınca 'ay ben bu kadar kolay bişey içinmi zorlamışım kendimi diyeceksin'
daha önce başaramadığın için kızıcaksn kendine ben daha yolun başındayım ama şahsen şimdiye kadar yaptığım spor ve diyetler arasında en başarılı olan bu oldu ve öylede olacak
anladığım kadarıyla beslenmende bi değişiklik yok sadece spor yapıyosun doğrumudur???
EEE BİDE ARADA BİR HAFTA BİRİNCİLERİNE GİRECEK OLURSAN YEMEDE YANINDA YAT HESABI SENİ KİMSE TUTAMAZ BEN GİBİ
ŞAKA Bİİ TARAFA HARİKA Bİ ORTAM SOHBET OLSUN ARKADAŞLIK OLSUN HER KONUDA DESTEKLERİ EKSİKSİZ
(DADINDAN YENMİYYOORRR YANİİ)
öğün atlamayım dedi çeyrek simit 1 zeytin bir parça kaşar ve 1 elma yedim kahvaltı olarak
Umutçuğum,
İyi ki doğdun iyi ki seni tanıdım..
Yeni yaşın da tüm planlarının gerçekleşmesi dileğiyle her şey gönlünüzce olsun,sağlıklı olsun,huzurlu olsun ailecek..
merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyorne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)
Ceco
Kv ile ilgili yazdiklarini okudum...baslangicta kv iliskileri benim kadar kotu olan biri aranizda yoktur. Nikahimiza ( dugun zaten yok) son dakikada katilmistir mesela. Tum akraba dugunlerine vakkodan elbise alinirken, benim nikahimda keten eski bir ceketle gelmistir, protesto maksatli.. Gerci uzun hikaye.
Evlendikten sonra 4 sene evime cagirmadim, onlar da gelmedi mesela...cocuklardan sonra aralar duzeldi... Nereye gitse bir valiz( abartmiyorum) hediye getirir, eve kadar tasir..kizim kizim diye agzindan dusurmez..
Simdi gelelim ev satisi vb islerine..ne yazikki ulkemizde kadinlar once baba baskisi sonra da koca baskisi yasiyorlar. Simdi kadincagiz bu yasinda bunlardan kurtulmus.. Ne olursa olsun o ev onun, belki de sizin bilmediginiz, evden nefret etmesine neden olan anilari da vardir..mesela o kapilari hic sevmiyordur vb herneyse... Bu yastan sonra bir de ogul ve cevre baskisi yapmayin. Birakin hayatini yasasin, kararlarini kendi versin, istedigi eve gitsin, kalan parasini da orda burda carcur etsin, bitirsin isterse, nasilsa maasi vardir ve acikta kalmaz sonucta...
Belki bu sayede gicikligini da atar, sana sarmaz, pamuklasir![]()
Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..
merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyorne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)
Ay ay ay birinci olupta uyanmak neka güzell bişeymiş yahuu
uykunun anasını ağlattım yeni kalktım acayip acıkmışım midemden paldurküldür sesler geliyy
ben en ıyısi doğru mutfağaa![]()
Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Canım benim, zarif dileklerin için teşekkür ederim. Çok tatlısın20 senelik kankamdan sonra ikinci kutlayan sen oldun bugün :) Annemleri ve kocayı saymıyorum tabii.
Alıntılar yapmıştım ama saat geç olmuş, acilen çıkmam lazım. Herkese keyifli hafta sonu, öpücükler :)
Kızlar,
Canım benim, zarif dileklerin için teşekkür ederim. Çok tatlısın20 senelik kankamdan sonra ikinci kutlayan sen oldun bugün :) Annemleri ve kocayı saymıyorum tabii.
Alıntılar yapmıştım ama saat geç olmuş, acilen çıkmam lazım. Herkese keyifli hafta sonu, öpücükler :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz insallah hedefinize ulaşırsınız
kızımla hastanede kaldigimda yemek konusu geçti hemsireyle ben dietteyim dedim aaa neden dedi şişman deilsinki dedi ben çok sevindim. Biliyorumda başka birinden duymak süper motivasyon yapıyor birazcık basenden gitse süper olcak pardusem baya bollasti ama basenden sanki vermemiş gibi duruyor bende saunaesofmanla. Yürüyorum tatile kadar azcik incelsin
Spor yapan & yapamayan , kilo veren & veremeyen herkesi ççoookkk tebrik ederimm kızzzlllaarrrrr
"İNANMAK BAŞARININ YARISIDIR" biz bu işe inanarak yarısını başardık zaten , geriside zamanla gelecek ALLAHın izniyle :129::129::129::129::129::129:
YENAcım & BEYZUŞcuumm ikinizinde emeğinize sağlık![]()