Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz insallah hedefinize ulaşırsınız

kızımla hastanede kaldigimda yemek konusu geçti hemsireyle ben dietteyim dedim aaa neden dedi şişman deilsinki dedi ben çok sevindim. Biliyorumda başka birinden duymak süper motivasyon yapıyor birazcık basenden gitse süper olcak pardusem baya bollasti ama basenden sanki vermemiş gibi duruyor bende saunaesofmanla. Yürüyorum tatile kadar azcik incelsin

Toksincim geçmiş olsun canım , yaa bir foto eklede gül cemalini görelimm :16::16::16:

evet cnm malesef kı yedıklerıme cok fazla dıkkat edemıyorum sabahları etsem öglene bozuluyor cunku calısıyorum ve buraya gelenlerı yemek zorunda kalıyorum.bu arada senıde kutluyorum darısı bana olsun:)

sağol canım teşekkürler :)

bende aynı senin gibiydim

en fazla 3 gün devam ediyordum buraya baktıktan sonra ne kadar yanlış beslendiğimi anladım:53:

arkadaşlar örnek yemek listelerini paylaşıyorlar zamanla baka baka bende aynılarını uyguladım bi baktımki hiç aç kalmadan zayıflıyorum:27::27:

benim yaptığım bi yanlışım vardı (ne kadar az yersem o kadar çabuk zayıflarım) diye meğer ne kadar kötü bişey yapmışım kendime her defasında verdiğimin iki katını aldım

ara öğünlere ve suyuma dikkat etim maşallah :nazar: tıkır tıkır ilerliyoruumm:119::119:

fıstıklarrr biz kocişle dışarı çıkıyoz , sakat dizimle ağır aksak bi yürüyüş yapayım , içeriye tıkılıp kalmayayımm , öptüümm herkesslerrriii :54::54::54::54::54:

herkeslere güzel haftasonları olsun inşAllah , bebişlerrr :16::16::16::16::16::16:

GÜNAAYYYDDDDDDDIIIIIIINNNNNNNNNNNN:52::52::52::52::52::52::52:

hoşgeldinn tatlımm , motivasyon için doğru yerdesin , başlangıç olarak benim kilomdasın şekerimm , yaparsın inanaıyorum , hadi kolay gelsinn :16::16::16::16::16:

Nurgüll az daha havanı atarsan dövecem seni haa, bak hem örtmenim hemde ablayım ona göree:27::27::27::27::27:

banada öyle geliyoo biri dayak atacak ama kim dedim:))
öğretmenliğini belli ettin yanii hemenciikk
:27::27:

herkeslere güzel haftasonları olsun inşAllah , bebişlerrr :16::16::16::16::16::16:

GÜNAAYYYDDDDDDDIIIIIIINNNNNNNNNNNN:52::52::52::52::52::52::52:

hoşgeldinn tatlımm , motivasyon için doğru yerdesin , başlangıç olarak benim kilomdasın şekerimm , yaparsın inanaıyorum , hadi kolay gelsinn :16::16::16::16::16:

Nurgüll az daha havanı atarsan dövecem seni haa, bak hem örtmenim hemde ablayım ona göree:27::27::27::27::27:

banada öyle geliyoo biri dayak atacak ama kim dedim:))
öğretmenliğini belli ettin yanii hemenciikk
:27::27:

evet o ben olabiliriimm , heleki 1 aydır mehter marşıyla devam ediyom , kesinlikle ben olabilirimmm yaniiii :27::27::27::27::27:

Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..

canım ya KIYAMAM :))ben çocuk gelşimi mezunuyum az buçuk yardımcı olabilirim:))
oğluşun tam olarak herşeyi farketme yaşında bu yaşlarda olur öyle şeyler sende sabır göster
sığınacağı tek liman sensin yardımcı olmaya çalış bağırmak kızmak yokk ömür boyu atlatamaz sonra:53: :)
bence; banyoda eğlenceli vakit geçirerek atlatabilirsiniz şöyle küveti bol köpüklü,eğlenceli hale getir , oyuncaklarıyla birlikte içinde oynasın bağımlılık yaparsa karışmam
(sonra butun gününz orda geçerse kulaklarımı çınlatma haa:27:)
valla ne yalan söyliyim bu yaşımdayım ben bile korkarım banyodan kapısını sürekli kapatırım:)))

Son düzenleme:
canım benim, zarif dileklerin için teşekkür ederim. çok tatlısın :16: 20 senelik kankamdan sonra ikinci kutlayan sen oldun bugün :) annemleri ve kocayı saymıyorum tabii.

Alıntılar yapmıştım ama saat geç olmuş, acilen çıkmam lazım. Herkese keyifli hafta sonu, öpücükler :)

nice mutlu sağlıklı yıllara tatlım:))
1 seneyi daha geride bıraktın bakalım yani ne oluyo
(yaşlanıyooosuuunn:27::27:27:)
şakaydı güzeliimm biz burda gençleşiyoruz yıllara meydan okuyacazz ulleenn
kim yetşirr bizee, kimseciklerr:))
allahım ailenle tüm sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yaşlar göstersin :)) geriissii boşş......

merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyor :( ne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)
aa pelincik özelliklerimiz hemen hemen aynı..bence hemen katıl bize..beraberce yarısalım.
zayıflama işi sadece yediklerini eksiltip bol su içip ve hareketli bir hayat tarzıyla mümkün canım..
baska bişe yapmana gerek bile kalmıyor:9:
Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..

Ahhh Yena cım çok önemli dönemlerdesiniz..
4 yaş..
Zor da olsa delirme bence..oyunla falan agzından laf almaya bak..
Hayatımızdaki korkuların,fobilerin yerleştigi yaşlardan 4..Ona yardımcı olmalısın..

Hem banyo korkusu bende de var nedense ya..
Hep derlerya yalnızken banyoyapılmaz,gece kimse yokken banyoya girilmez..
Yok ıslak yerlerde olur kötü şeyler..
Onlar mı etkiledi bilmiyorum ama ev alırken bile ebeveyn banyosu olmasın diye tutturmustum.

Neredeyse tüm emlakçılar şaştı kaldı..
Ama yatakodam da olsun istemedim napayım:97:

Onlar mı etkiledi bilmiyorum ama ev alırken bile ebeveyn banyosu olmasın diye tutturmustum.

Alemsin iddadaşım :1: millet ebebeyn banyosu diye kendini yırtar sen tam tersine.
Ama o korkular gerçekten çok kötü etkiliyor insanı. Sana diyorum ama bende de eccük var o korkudan :1:
Evde yanlızken yada sadece cocuklarla olunca bende kapatamam kapıyı :1:
Yanlızken çok nadiren banyo yaparım birde ille sol ayağımla girerim banyoya destur diyerek :34:
Bir ara daha beterdim ille duşa girince eşim klozetin kapağını kapattırıp bekletirdim ve devamlı konuştururdum :60:

He ama daha büyük bir eve geçecek olsam kesin ebeveyn banyosu isterim :1: sonuçta yatılı misafir olunca yasın daralsanda yanlış iltibağ oluşturmamak için duşa giremiyor :60: :60: :60: eee bende ördek gibi olduğum için ebeveyn banyasu şart :34:

aa pelincik özelliklerimiz hemen hemen aynı..bence hemen katıl bize..beraberce yarısalım.
zayıflama işi sadece yediklerini eksiltip bol su içip ve hareketli bir hayat tarzıyla mümkün canım..
baska bişe yapmana gerek bile kalmıyor:9:

Ahhh Yena cım çok önemli dönemlerdesiniz..
4 yaş..
Zor da olsa delirme bence..oyunla falan agzından laf almaya bak..
Hayatımızdaki korkuların,fobilerin yerleştigi yaşlardan 4..Ona yardımcı olmalısın..

oleyyyyyy evet yarısalım bıbırımızı heveslendırelım cok sevındım . bugunden ıtıbaren baslıyorum o halde bende ama cıkolatadan nasıl vazgececem bılmıyorum:(

Alemsin iddadaşım :1: millet ebebeyn banyosu diye kendini yırtar sen tam tersine.
Ama o korkular gerçekten çok kötü etkiliyor insanı. Sana diyorum ama bende de eccük var o korkudan :1:
Evde yanlızken yada sadece cocuklarla olunca bende kapatamam kapıyı :1:
Yanlızken çok nadiren banyo yaparım birde ille sol ayağımla girerim banyoya destur diyerek :34:
Bir ara daha beterdim ille duşa girince eşim klozetin kapağını kapattırıp bekletirdim ve devamlı konuştururdum :60:

He ama daha büyük bir eve geçecek olsam kesin ebeveyn banyosu isterim :1: sonuçta yatılı misafir olunca yasın daralsanda yanlış iltibağ oluşturmamak için duşa giremiyor :60: :60: :60: eee bende ördek gibi olduğum için ebeveyn banyasu şart :34:
hahahah cidden komik dimi iddiadasım?
tüm emlakçılar güldü zaten bana..yeni ev istiyoruz..site içinde istiyoruz ama ebeveyn banyosu olmucak..
baktıklarımızın cogunda vardı istemedim..
napayım bana göre kötü seyler banyoda olur:1::1::1:
uyuyamam alim Allah..
ayyy o durumlar hala var bizde.ben banyodayken dogana zorla tras oldururum..konustururum.
en son pc nide al gel yanıma dedm..
aslında söle de bir durum var..ögrenciyken yalnız yasadım 2 yıldan fazla..
koca evde tektim ve yatak odamda ebeveyn banyosu bile vardı..
ama evlendikten snra ne oldu bana bilmiyorum:31::31::31::31:
körkak tırsık bişe oldum:31::31:destur kiş neki salavat getire getire geziyorum evin içinde.
hatta öleki cogu zaman dogan işe gidince uyuyamadım kışın hava karanlıkken:53:
oleyyyyyy evet yarısalım bıbırımızı heveslendırelım cok sevındım . bugunden ıtıbaren baslıyorum o halde bende ama cıkolatadan nasıl vazgececem bılmıyorum:(

çikolatayı hafta da 2 kez yiyorum.yani cuma günü 1 kare cikolata alacaksın..ilk cuma aksamı kalan yarısınıda hafta içi bir aksam yiyorum..ya da sütlü bir tatlı..
buarada Adana nın neresinde yasıosun:52::52::52:hemşeriyiz kız:52::52:

çikolatayı hafta da 2 kez yiyorum.yani cuma günü 1 kare cikolata alacaksın..ilk cuma aksamı kalan yarısınıda hafta içi bir aksam yiyorum..ya da sütlü bir tatlı..
buarada Adana nın neresinde yasıosun:52::52::52:hemşeriyiz kız:52::52:[/QUOTE]

adana seyhandayım sekerım:) bıde su alttakı tabloyu nasıl eklıyorsunuz bende eklemek ıstıyorum.ıphonumda ındırdım ama yuklemeyı beceremedım

adana seyhandayım sekerım:) bıde su alttakı tabloyu nasıl eklıyorsunuz bende eklemek ıstıyorum.ıphonumda ındırdım ama yuklemeyı beceremedım

tamam kilo çizelgesi benim işim herkese ben veririm:1::1::1:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

buarada ben de 27yasndayım..1.68 boyundayım ve 102.1 kiloyum..
2 yıllık evliyim aslında 2 sene kadar önce 90dım ama evlenince birden kilo almaya basladım..
tartıdan kaçtım diyetten kaçtım..
iizmite gelin geldim kimsem yok dedm yedim..
annemi özledim dedm yedim..
sonrada 2 yıl olmadan neredeyse 30kg almayı başardım..5aydır da diyetteyim:52::52::52:

Selam kizlar :) yazdiklarinizi okudum cok eglencelisiniz
inanin 2 haftadir yediklerime dikkat ediyorum, güzel ve hafif yiyorum,
su iciyorum günde 1,5-2 litre
bitek cok hareket edemiyorum, ama yinede eskiden cikulatayi ekmegi kessem hemen kilo verirdim,
2 haftadir noldu bilmiyorum gram veremiyorum,
acaba yarin adetim gelcek ondanmi ???
dün yine tartildim inanilmaz morelim bozuldu, napacagimi bilmiyorum, ama yinede pes etmiyorummmmmm :72:

hahahah cidden komik dimi iddiadasım?
tüm emlakçılar güldü zaten bana..yeni ev istiyoruz..site içinde istiyoruz ama ebeveyn banyosu olmucak..
baktıklarımızın cogunda vardı istemedim..
napayım bana göre kötü seyler banyoda olur:1::1::1:
uyuyamam alim Allah..
ayyy o durumlar hala var bizde.ben banyodayken dogana zorla tras oldururum..konustururum.
en son pc nide al gel yanıma dedm..
aslında söle de bir durum var..ögrenciyken yalnız yasadım 2 yıldan fazla..
koca evde tektim ve yatak odamda ebeveyn banyosu bile vardı..
ama evlendikten snra ne oldu bana bilmiyorum:31::31::31::31:
körkak tırsık bişe oldum:31::31:destur kiş neki salavat getire getire geziyorum evin içinde.
hatta öleki cogu zaman dogan işe gidince uyuyamadım kışın hava karanlıkken:53:

buarada Adana nın neresinde yasıosun:52::52::52:hemşeriyiz kız:52::52:

Sorma canım yaaa bende evlenmeden evvel çok daha cesurdum :1:
Evlilik yaramadı bana diyorum hep :60:
Bekarken gece 1de bile olsa 1 mahalle ötedeki Amcamın evine giderdim yazın tatile türkiyeye geldiğimde ama şu an hava karardığı an yanlız bir yere gitmek zorunda olduğumda apartmanın önünde de olsa araba resmen koşa koşa gidiyorum arabanın yanına ve biner binmez kapıları kitlerim :60:
Aslında benim ilk zamanlar görüştüğüm bir komşu vardı tam bir paranoyak bir başlardı mahallede yok şöyle eve hırsız girmiş yok bilmem kim arabada giderken kadının cantasını çalmışlar yok gece kadının birine saldırmışlar falan diye duyduklarını anlatırdı ama doğrumu yalanmı bilmeden.
Çok sık görüşüyorduk daha doğrusu benden cıkmazdı ve zamanla onun korkuları bana geçti :1:

O dönem eşim çok sık şehir dışına cıkardı iş içabı ve ben her seferinde evde ne kadar bıcak ve kesici alet varsa hepsini oturma odasının sehbasının üzerine dizer öyle otururdum :1: birde kapının arkasına kocaman bir sopa koyuyordum hani hırsız gelirse önce pekmezini akıtırım baktım yeterli gelmiyor evdeki bütün bıcakları hırsıza sıpıtırım :60: :60: ne hayal güçü ama :60:
Eşim bir keresinde sabaha karşı gelmiş eve tabi anahtarı olduğu için ben duymadım sabaha karşı elimde makasla oturduğum yerde uyuduğum için :1: adam şimdi elinden almaya kalkarsam o korkuyla bana saplar diye beni ellememiş gitmiş yatağa yatmış :1:
Ben uyandığımda tabi makası bırakıp yüzümü yıkamaya gitmiştim tam üzerimi değiştireyim diye yatak odasına girince çığlığı basmıştım :60: tabi adamda uykudan fırladı ne oluyor diye :60:
Ne dalga geçmişti benle yaa :1:

Çok şükür artık okadar korkak değilim ama az da olsa hala var. İnşallah onlarda yakında yok olurda bende gece yine rahat cıkarım mecburiyet anında :34:

Sorma canım yaaa bende evlenmeden evvel çok daha cesurdum :1:
Evlilik yaramadı bana diyorum hep :60:
Bekarken gece 1de bile olsa 1 mahalle ötedeki Amcamın evine giderdim yazın tatile türkiyeye geldiğimde ama şu an hava karardığı an yanlız bir yere gitmek zorunda olduğumda apartmanın önünde de olsa araba resmen koşa koşa gidiyorum arabanın yanına ve biner binmez kapıları kitlerim :60:
Aslında benim ilk zamanlar görüştüğüm bir komşu vardı tam bir paranoyak bir başlardı mahallede yok şöyle eve hırsız girmiş yok bilmem kim arabada giderken kadının cantasını çalmışlar yok gece kadının birine saldırmışlar falan diye duyduklarını anlatırdı ama doğrumu yalanmı bilmeden.
Çok sık görüşüyorduk daha doğrusu benden cıkmazdı ve zamanla onun korkuları bana geçti :1:

O dönem eşim çok sık şehir dışına cıkardı iş içabı ve ben her seferinde evde ne kadar bıcak ve kesici alet varsa hepsini oturma odasının sehbasının üzerine dizer öyle otururdum :1: birde kapının arkasına kocaman bir sopa koyuyordum hani hırsız gelirse önce pekmezini akıtırım baktım yeterli gelmiyor evdeki bütün bıcakları hırsıza sıpıtırım :60: :60: ne hayal güçü ama :60:
Eşim bir keresinde sabaha karşı gelmiş eve tabi anahtarı olduğu için ben duymadım sabaha karşı elimde makasla oturduğum yerde uyuduğum için :1: adam şimdi elinden almaya kalkarsam o korkuyla bana saplar diye beni ellememiş gitmiş yatağa yatmış :1:
Ben uyandığımda tabi makası bırakıp yüzümü yıkamaya gitmiştim tam üzerimi değiştireyim diye yatak odasına girince çığlığı basmıştım :60: tabi adamda uykudan fırladı ne oluyor diye :60:
Ne dalga geçmişti benle yaa :1:

Çok şükür artık okadar korkak değilim ama az da olsa hala var. İnşallah onlarda yakında yok olurda bende gece yine rahat cıkarım mecburiyet anında :34:

:60::60::60::60::60:
hahahah demek tüm delici kesici ev aletlerini orta sehbaya diziyordun..
ayyy çok komik geldi gözümün önüne:52::52::52:
bu arada bende baskalarından duyduklarımdan cok etkilenıyorum ama meraktan da sonuna kadar dinliyorum:9::9:

Back
X