Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Annesi evde olmayınca açıyormuş genelde..

ÇEkilir dert değil ama..zaten biraz daha sabredeceğim sonra kalitemi bozacağım artık.:)
Çünkü sbs ye az kaldı
allah sabır versin canım söyle ailesine haber ver
bu arada kızının denemeleri nasıl az kaldı sbs ye sanırım iyidir başarılı bir kız
kızlar ayakkabı istiyorum ama ne yuksek ne alçak böyle baldırda biten taytların üstüne tunik yahut elbiselerle kullanabileceğim rahat ve şık bir ayakkabı. ama bu sene ya dum duz ayakkabılar yahut platformlu 25 cm... 5-7 cm bişi bana tam olur. azıcık yuksek ama tabanlarımı da yormasın
valla öyle bulmak çok zor o kadar topukla bu kilogitmiyor dümdüzde olmuyor bu sene bulmak zor

Gecmis olsun cnm cok zor .
ben de oturup kalkarken inliyorum soranlara belimi incittim diyorum utaniyorum kuyruk sokumum zedelendi demege. Biside gorunmuyor zayiflayinca gececekmissss
geçmiş olsun ne oldu canım

İlknurcuğum hoşgeldin :)) Hayırlı olsun yeni görevin, arada bahsin geçiyordu, hepimiz merak etmiştik seni :71:

Öpesim geldi sizi, dur şöyle öpeyim bilgisayardan :54: Beyzacığım da aradı, yazmış da sonradan gördüm. Poroplem yok çok şükür :)

Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun, aynı gün doğmuşuz minik prensle :)

Aaaaa Özlem sen de akşam akşam moral bozdun :30: Yani ben akşam okuduğum için öyle oldu. Dev anası muamelesi yapmasana canım göğüslerimize... Anlayacağın gibi aynı bedendeyiz, ben de iç çamaşırı Triumph'da aynı bedeni giyiyorum, Kom'da da öyle. -Gerçi Kom'dan emin değilim, sadece emzirme sutyeni almıştım.- Sen bu kadar şikayetçi olana kadar ben farkında değildim ne kadar aşırı büyük olduklarının :( Gene bile aşırı gelmiyor bana, alıştım galiba.

Ben de zayıfken bile büyük göğüslü olmanın zorluğunu çektim. O zaman ince bedende çok dikkat çekiyordu, öyle bir problem vardı. Şimdi 2 çocuk, 3 hamilelik, toplam 50 ay emzirme sonrası biraz deforme oldular tabii. Gene de çok sarkık olduklarını düşünmüyorum ben, bana mı öyle geliyor acaba? Normal bir defrmasyon olduğunu düşünüyorum. Ama dilediğim kiloya gelirsem ben de operasyon yaptırabilirim, benim için iz çok önemli ama, ben ömür boyu meme ucundan taaa göğüs kafesine kadar T şeklinde çizgi taşımak istemiyorum. Dövme filan da yaptıramam ben vücuduma, takıntım var öyle şeylere. Bu nedenle epey araştırmıştım ve meme küçültmede liposuction ve vertikal mastopeksy yöntemlerine ulaşmıştım. Internetten araştır istersen, oldukça yeni ve nispeten kolay yöntemler...

...
Ayşe, Beyza geçmiş olsun canlarım.

Toksin, kızına geçmiş olsun canım. sevindim iyi geçmiş diş operasyonu. Bir de geçmişte şeker hamuru soran yerleri sormuşsun, artık pek çok yerde var ama çeşit arıyorsan, pastacılıkla ilgili farklı malzemeler ve süsleme malzemeleri de alacaksan; sana İstanbul'da iki basit adresi tarif edebilirim. Biri Eminönü'de HAsırcılar caddesinde yer alıyor, Kuru Kahveci Mehmet Efendi2nin sokağından dümdüz gidince solda. Diğeri ise Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de. Kadıköy Belediyesi'nin karşısında ama paralel sokağında. İstersen daha detaylı tarif ve isim de yazarım notlarıma bakıp. Yok ben iyice profesyonel malzemeler istiyorum dersen başka isim ve adresler veririm :)

Yenacığım, bir süre tartılmasan? En azından regl olup bitene kadar? Canını sıkmış bu hafta senin tartı...

....
Geç oldu, 1 Mayıs da geçti sayılır artık ama iyi geceler dilemeden eklemek istedim: Kendisi ya da yakınları emekçi olarak çalışan tüm arkadaşlarımın bayramları kutlu olsun. Biz bu sene Taksim'de olamadık ama kulaklarımızda ve dilimizde Sarper Özsan'ın ezgileri ile bir selam yolladık oradakilere...
canım sağolasın iyiyim şükür kızımda iyi ayrılık derdimiz birde buranın zor yaşam koşulları
birde buradada havalar ısınsa içimiz ısınsa hala kabanla dolaşıyoruz valla

canım hoşgeldin aramıza inan ben çok merak ettim seni hatta son günlerde daha çok aklıma gelmiştin neden giremiyor acaba internete diye merak etmiştim.çok sevindim iyi olduğunuza ve atamanın olmasına.sen zorların kadınısın bacım bunun da üstüseinden geleceksin.az sabret.çok çok zor şartlardasn gerçekten gene ve eşinlede uzaksınız.ama atanmışsın çok şükür.satajerlik kursunuda atlatınca daha çok dinlenir kızınla daha çok vakit geçirirsin.zaten yaz tatiline az kaldı eşinlede kavuşursun inşallah ...kilo azcık almışın ben aldığın kiloyu 2 günde alabiliyorum.koruma yaptım gibi oldu bende kaç aydır 1ileri 1 geri gittim durdum.77 civarlarında dolanıyorum.sen dikkat etmediğin halde gelen hain kiloları def edersin bir hamlede sonrada düşüşe geçersn merak etme.artık aramızdamısın???

bende başta 8 kaşık koymuştum tabağa sonra yarısını kızımla paylaştım çünkü çok bol salata yapmıştım.eşimde iyice geç geldi bende ona sinir olduğum için salatanın çoğunu lüplettiğimden bulguru daha az yedim ama 4 kaşıktan az fazladır yediğim süt olmuştur inşallahhh

yena bilirsin ben 1 hafta karatay yaptım çokta hevesliydim.ama kuruyemişleri dedikleri kadar yiyice yani öğlen veya ara öğünde de yiyince o hafta 300 dk larda sporum olmasına rağmen gr veremedim ve üstelik feci kabız oldum...ama gr açlık hissetmemek ikide bir ara öğün ne yiycem düşünememek süperdi.ben hiç bi diyette o kadar tok olmamaıştım.belki bi yerlerde yanlış yaptım bilmiyorum ama kabızlıktan çok korktuğum içni (basur probleminden) bi daha denemem sanırım
sağol canım aldıklarımı verdim hemen zaten
bugün 79.2 kiloydum
ama bu hafta 6-7 saatlik yokuş yukarı yürümeninde faydası çok oldu tabi mecburen yürüyorum yoksa taksiye para yetiştiremiyorum

kızlar ben şu sıralar menengiç kahvesine taktım yani aslında çok tüketmedim ama hergün tüketsem bıkmam çok beğendim çok nefis...türk kahvesi içemem pek sevmem sadesinin ama bunu sütlü içince çok hoş...nefis.iştahta kapatıyor sanırım dün gece ara öğün yapmadım.acaba diyetteki yeri nedir bu kahvenin???50 kaloriymiş sütle birlikte ama içilebilirmiki hergün?eşim geç gelince çok bunalmıştım sinirlendim de epeyce..oğluma da dışarda oynamıası için izin vermiştim site güvenlikli bi yer.ama oğlum işi abartıp eve 4 saat kadar uğramayınca genede çok korktum.(kızlardan birir uyuyyordu öyle bırakıp oğlanı aramaya çıkamadım) .hava kararınca geldi küçük bey.nasıl sinirliyim bağırdım kızdım baya...o da baya korktu tepkilerimden...eşimden ondan sonra geldi.benim sinirlerim iyice tepemde kendimi dışarı attım köşkün etrfında tur attım(cumhurbaşkanlığı köşkü) çok yürüyen oluyor yokuşlu fln bi yer ama benim çıktığım saatte kimse kalmamış bende biraz tırstım açıkçası özellikle köpeklerden.sonuçta bi 55 dk fln yürüdüm ama çok yorulmuşum.iyice hamlamışım sanırım.offff neden bu kadar gerginim ben?eşim sanki istese gelir gibime geliyor bilerek işini uzatıyor diye düşünüyorum bazen...evde bi sürü çocukla uğrşmktansa işle uğraşmak daha eğlencelidir eminim:20::20::20:

kahve biraz sinir yapar istersen fazla tüketme
ama işin zor çocuklarla uğraşmak hemde tek başına allah kolaylık versin

SLM KIZLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR :3::3::3::3::3::3:
Nasilsiniz bakalim ? Masallah herkes güzel kilolar vermis gecmise bi baktimda :52::52::52:
Ben biraktiginiz yerdeyim :50: Kursa gidip geliyorum haftaya sinavimiz var ama kurs tamamen 1 ay sonra bitecek insallaaaaaaahhhh :53::53::53:
Hepinizi cok özledim kizlar ara sira bakip cikiyorum bi slm vereyim dedim :16::16::16:

Nasilsiniz bakalim ? Masallah herkes güzel kilolar vermis gecmise bi baktimda :52::52::52:
Ben biraktiginiz yerdeyim :50: Kursa gidip geliyorum haftaya sinavimiz var ama kurs tamamen 1 ay sonra bitecek insallaaaaaaahhhh :53::53::53:
Hepinizi cok özledim kizlar ara sira bakip cikiyorum bi slm vereyim dedim :16::16::16:

İknurrr gece arkadasım benm hg:16::16::16::16:
daha dün gece arkadas listeme bakarken profiline girdim en son ne zaman geldin die..
anladım ara ara giriyosun ama yazmıyosun..
neyse 1 ay sonra geleceksin ne güzel..kendine çok dikkat et öpüyorum seni:54::54:

Ahh o güzel kızın ve yakısıklı oglusun nasıllar acaba?

İknurrr gece arkadasım benm hg:16::16::16::16:
daha dün gece arkadas listeme bakarken profiline girdim en son ne zaman geldin die..
anladım ara ara giriyosun ama yazmıyosun..
neyse 1 ay sonra geleceksin ne güzel..kendine çok dikkat et öpüyorum seni:54::54:

Ahh o güzel kızın ve yakısıklı oglusun nasıllar acaba?

mmerycim cnm arkadasim benim cok sükür ikiside cok iyiler okula git gel ders yap onlarda monotonluktan biktilar ama sagliklari yerinde cok sükür cnm bende seni cok cok cok öpüyorum cnm :16::16::16:

Ha gayret canım çok az kalmış :34: inşallah sınavlarında da başarılı olur kursunu güzel bir neticeyle tamamlarsın canım arkadaşım :34:
Bizde seni çok özledik :34: bir an önce aramıza dönmeni dört gözle bekliyoruz.
Merak etme bende bıraktığın yerdeyim :1: pazartesiyi iple çekiyorum şu tahlilerimi yaptırayım da bakalım civcivmi cıkacak kuşmu :60:

tamam kilo çizelgesi benim işim herkese ben veririm:1::1::1:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

buarada ben de 27yasndayım..1.68 boyundayım ve 102.1 kiloyum..
2 yıllık evliyim aslında 2 sene kadar önce 90dım ama evlenince birden kilo almaya basladım..
tartıdan kaçtım diyetten kaçtım..
iizmite gelin geldim kimsem yok dedm yedim..
annemi özledim dedm yedim..
sonrada 2 yıl olmadan neredeyse 30kg almayı başardım..5aydır da diyetteyim:52::52::52:

tatlımmmmmmm:) basardım yaptım sonunda tesekkur ederım.ya zaten bu kılolar hep stresten hep sıkıntıdan oluyor ya:( bende ıse baslamadan önce 75 kıloydum 5 yılda bu hale geldım bıde ben bekarım.kısmetlerım kapandıı yemın ederım cok sınır oluyorum herkes bıde ayyy yuzun cok guzel aslında ama zayıflasan dıe baslayan cumleler kurdukca daha cok sınır oluyorum.neyseee azmın elınden hıcbıse kurtulmazmıs bundan sonra bakalım napcam...

Ha gayret canım çok az kalmış :34: inşallah sınavlarında da başarılı olur kursunu güzel bir neticeyle tamamlarsın canım arkadaşım :34:
Bizde seni çok özledik :34: bir an önce aramıza dönmeni dört gözle bekliyoruz.
Merak etme bende bıraktığın yerdeyim :1: pazartesiyi iple çekiyorum şu tahlilerimi yaptırayım da bakalım civcivmi cıkacak kuşmu :60:

sagolasin banucum amin cnm cok sagol :16::16::16:
7.ayin ilk haftasi türkiyeye izine gidicez büyük ihtimalle o zamana kadar bisiler yapmam lazim ama kursun btmesinede daha var :53::53::53:
seninde tahlillerin insallah iyi cikar cnmcim :34::34::34:

İlknurcuğum hoşgeldin :)) Hayırlı olsun yeni görevin, arada bahsin geçiyordu, hepimiz merak etmiştik seni :71:

Öpesim geldi sizi, dur şöyle öpeyim bilgisayardan :54: Beyzacığım da aradı, yazmış da sonradan gördüm. Poroplem yok çok şükür :)

Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun, aynı gün doğmuşuz minik prensle :)

Aaaaa Özlem sen de akşam akşam moral bozdun :30: Yani ben akşam okuduğum için öyle oldu. Dev anası muamelesi yapmasana canım göğüslerimize... Anlayacağın gibi aynı bedendeyiz, ben de iç çamaşırı Triumph'da aynı bedeni giyiyorum, Kom'da da öyle. -Gerçi Kom'dan emin değilim, sadece emzirme sutyeni almıştım.- Sen bu kadar şikayetçi olana kadar ben farkında değildim ne kadar aşırı büyük olduklarının :( Gene bile aşırı gelmiyor bana, alıştım galiba.

Ben de zayıfken bile büyük göğüslü olmanın zorluğunu çektim. O zaman ince bedende çok dikkat çekiyordu, öyle bir problem vardı. Şimdi 2 çocuk, 3 hamilelik, toplam 50 ay emzirme sonrası biraz deforme oldular tabii. Gene de çok sarkık olduklarını düşünmüyorum ben, bana mı öyle geliyor acaba? Normal bir defrmasyon olduğunu düşünüyorum. Ama dilediğim kiloya gelirsem ben de operasyon yaptırabilirim, benim için iz çok önemli ama, ben ömür boyu meme ucundan taaa göğüs kafesine kadar T şeklinde çizgi taşımak istemiyorum. Dövme filan da yaptıramam ben vücuduma, takıntım var öyle şeylere. Bu nedenle epey araştırmıştım ve meme küçültmede liposuction ve vertikal mastopeksy yöntemlerine ulaşmıştım. Internetten araştır istersen, oldukça yeni ve nispeten kolay yöntemler...

...
Ayşe, Beyza geçmiş olsun canlarım.

Toksin, kızına geçmiş olsun canım. sevindim iyi geçmiş diş operasyonu. Bir de geçmişte şeker hamuru soran yerleri sormuşsun, artık pek çok yerde var ama çeşit arıyorsan, pastacılıkla ilgili farklı malzemeler ve süsleme malzemeleri de alacaksan; sana İstanbul'da iki basit adresi tarif edebilirim. Biri Eminönü'de HAsırcılar caddesinde yer alıyor, Kuru Kahveci Mehmet Efendi2nin sokağından dümdüz gidince solda. Diğeri ise Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de. Kadıköy Belediyesi'nin karşısında ama paralel sokağında. İstersen daha detaylı tarif ve isim de yazarım notlarıma bakıp. Yok ben iyice profesyonel malzemeler istiyorum dersen başka isim ve adresler veririm :)

Yenacığım, bir süre tartılmasan? En azından regl olup bitene kadar? Canını sıkmış bu hafta senin tartı...

....
Geç oldu, 1 Mayıs da geçti sayılır artık ama iyi geceler dilemeden eklemek istedim: Kendisi ya da yakınları emekçi olarak çalışan tüm arkadaşlarımın bayramları kutlu olsun. Biz bu sene Taksim'de olamadık ama kulaklarımızda ve dilimizde Sarper Özsan'ın ezgileri ile bir selam yolladık oradakilere...
Cnm çok Saol ben yazdıklarını kacirmissim ama tebessum alıntı yapinca gördüm.
Cnm aldığın yerin isminide verirsen çok memnun olurum bende istambuldan arkadasa aldircam he gıda boyasida vardır deilmi cnm. :54:

inşallah canım ya.ufak tefek varsa püf noktaların paylaşırsan çok sevinirim...
Cnm hayat boyu sağlıklı beslenmek hiç bir zaman kendini birakmican
ben akşam 6dan sonra yemek meyve yemiyorum sade çok acikirsam 1bardak sütlü tarçın içiyorum
cikolatayida hepten kestim cnm tatlı istedimi hurma kuru kaysi felan yiyorum
bol şu içiyorum
vakit buldukça yürüyorum
bunlar benim kurallarim 1ay sonra tatile gitcez rabbimin izniyle insallah. Bakalım kurallarimi devam ettirebilcemmi

$Görüntü010.webp

$Görüntü012.webp

$Görüntü011.webp

$Görüntü009.webp

eyooooooo gittiikçe düşüyorum inşallah 70leride paylaşırımm:27:
:118::119::119:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Cnm hayat boyu sağlıklı beslenmek hiç bir zaman kendini birakmican
ben akşam 6dan sonra yemek meyve yemiyorum sade çok acikirsam 1bardak sütlü tarçın içiyorum
cikolatayida hepten kestim cnm tatlı istedimi hurma kuru kaysi felan yiyorum
bol şu içiyorum
vakit buldukça yürüyorum
bunlar benim kurallarim 1ay sonra tatile gitcez rabbimin izniyle insallah. Bakalım kurallarimi devam ettirebilcemmi

rabbim yardımcın olsun saglıkla verirsin inşallah.peki ne kadar sürede verdin bu farkı ?

rabbim yardımcın olsun saglıkla verirsin inşallah.peki ne kadar sürede verdin bu farkı ?
Cnm 11.11.2010 felan başlamıştım ama arada tatillerde biraktim.ramazanda çok kaçamak yaptim sayılır sonrada guatr dan rahatsizlandim ve şimdi çok zor kg veriyom. Bende veremiyorum. Diye kendimi birakmicam aralıkta çok rahatsizlandim guatrdan sağlıklı beslenmeyi biraktim çok sinirleniyordum bunaliyordum 4kg felan aldım şimdi gr gr veriyom

aa pelincik özelliklerimiz hemen hemen aynı..bence hemen katıl bize..beraberce yarısalım.
zayıflama işi sadece yediklerini eksiltip bol su içip ve hareketli bir hayat tarzıyla mümkün canım..
baska bişe yapmana gerek bile kalmıyor:9:

Ahhh Yena cım çok önemli dönemlerdesiniz..
4 yaş..
Zor da olsa delirme bence..oyunla falan agzından laf almaya bak..
Hayatımızdaki korkuların,fobilerin yerleştigi yaşlardan 4..Ona yardımcı olmalısın..

Hem banyo korkusu bende de var nedense ya..
Hep derlerya yalnızken banyoyapılmaz,gece kimse yokken banyoya girilmez..
Yok ıslak yerlerde olur kötü şeyler..
Onlar mı etkiledi bilmiyorum ama ev alırken bile ebeveyn banyosu olmasın diye tutturmustum.

Neredeyse tüm emlakçılar şaştı kaldı..
Ama yatakodam da olsun istemedim napayım:97:

Meryemcim bendede var kuzum banyolu odada yatma tırsıntısı , ama atlattım yavaştan ,napiim evimizde ebeveyn banyolu , el mahkum atlattım şükürlar olsun :27::27::27::27::27:

çikolatayı hafta da 2 kez yiyorum.yani cuma günü 1 kare cikolata alacaksın..ilk cuma aksamı kalan yarısınıda hafta içi bir aksam yiyorum..ya da sütlü bir tatlı..
buarada Adana nın neresinde yasıosun:52::52::52:hemşeriyiz kız:52::52:

Pelincikk bende Mersinliyim , eşim kadirlili ama adana / seyhanda yaşıyor ailesi , benimde hemşom ol, taammmmıı :16::16::16::16:

adana seyhandayım sekerım:) bıde su alttakı tabloyu nasıl eklıyorsunuz bende eklemek ıstıyorum.ıphonumda ındırdım ama yuklemeyı beceremedım[/QUOTE]

Eki Görüntüle 407937

Eki Görüntüle 407939

Eki Görüntüle 407941

Eki Görüntüle 407942

eyooooooo gittiikçe düşüyorum inşallah 70leride paylaşırımm:27:
:118::119::119:

afferimm kızzz , güzel fikir olmuş haa, buarada "king" ten reklam parası isteseydin :51::51::51::51::51::51:

Aaa valla süper fikir benim hiç aklıma gelmemişti baskül fotosu çekmek :1: Tebrik ederim öncelikle ve bende bundan sonra baskülümdeki rakamları çekicem koyucam insanı motive eder bu :46:
evet albümümede koydum her hafta çeker eskileri hatırlarım artık 'VAY BE NEYDİK NE OLDUK DİYE':27::27:
:46::46::46::46::46: Süpersin Nurgül yaaaa :46::46::46::46::46:
Darısı benimde başıma :nazar::nazar::nazar:
Şu mehterandan kurtulsamda artık eksilere doğru insem bende artık fit olmaya başladım :43:
İNŞALLAH CANIIM herkeslerin başına sadece sabıırr:))
harikasın sen ya,70 lere kavuşman dileğiyle...
amiin canıımm saool şu 79u görüyym artık benden iyisi yokk:37::37:
maşallah diyorum darısı bizim başımıza...............AMİN
inşallah canım benim olur olurr:))

afferimm kızzz , güzel fikir olmuş haa, buarada "king" ten reklam parası isteseydin :51::51::51::51::51::51:
[/QUOTE]

:1::1: aynurr çok fenasın ha hep cin fikirsin burcun ne ??

Kahvaltı;
2 bardak çay (1 şeker)
2 çatal peynir
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
birascık melemen
ara;
1.5 elma
öğlen;
1 kase tarhana çorbası
1porsiyon ıspanak
4kaşık yoğurt
3 kaşık makarna
ara;
6 parmak kepekli galeta
1 fincan yeşil çay
akşam;
haşlanmış havuç ve 1 orta boy patates:)
1 porsiyon salata
(ne kalmışki maşallah dünyayı yemişim):1::1:
3 lt suu:27::27:

Evet, bir de Acıbadem Hastanesi? Diğer hastanedeyken de öyleydi gerçi. Hayır kıza sorduğumda o da detaylı bilgi vermiyor, yuvarlak rakamlar veriyor. "Gramlara çok takılmayın, birkaçyüz gram kas kaybı önemli değildir, haftadan haftaya hafif değişimler normal" diyor. Ben de obsesif olmak istemiyorum, ısrarla sormuyorum ama eski diyetisyenimde daha detaylı arşiv oluşruyordum. Onun listeleri de bilgisayarda özel bir formatta yazılıyordu, her şey daha düzenliydi. Eh onun aylığı 400 Tl olduğuna göre arada biraz fark oluyor demek :))
Tanita'da kayıtlıdır benim verilerim de ama gene de kendisi de dosyalıyor, bir kağıda da özet bilgiler yazıyor, posa diyeti+protein diyeti yazyor mesela. Neyse girdik bir yola en azından 2 ay denemeden bırakmayı düşünmüyorum. Memnun kalırsam da 4-5 ay devam ederim diyorum.

Dediğin gibi artıda olmuyoruz en azından, devamlı bir kontrol mekanizması var. Haftaya 1 kg verebilrisem bu ayı 3 kg üstü ile tamamlamış olurum ki kendi başıma şimdiye kadar bu rakama ulaşmamıştım. Ancak beklentilerimi gerçekçi düzeye çektim. Bu yazı incecik geçirme durumu olamayacak benim için, bu belli oldu. Kesinlikle hedef küçültmüyorum, elimden geleni yapacağım ama gidişata bakarak düğüne kadar (7 Temmuz) istikrarlı ve disiplinli bir gidişle 6 kg kadar verebilirim gibi. Bu da beni incecik yapmaz ama 42 bedene rahatlıkla sığarım, 40 bile olabilir. :34:

Şimdiden hayırlı olsun canım :) Umarım her şey gönlüne göre olur. Gerçekten insanın hayatında, sağlığında, hissiyatında ne çok değişiklik yapıyor kilo vermek. Tabii olumlu yönde :))
umarım bu sefer biter şu kilolar
diyetisyeneni ilgili ve ayrıntı veren olması benim içinde önemli son gittiğim yağ oranımı söylemiyor sormasam iyi diyor sinir oluyordum

Asucuğum çok dertliyim hala adet olmadım..balon gibiyim tartıda 2 kilo fazlayım..
O kadar gergin ve ağlak bir moddayımki..

akşam dizi izliyorum evin annesinin doğum günü. iki oğlu ve eşi hatırlamıyor diye o anne için ağladım ben..
Kızım gülerek babasına anlatıyor eşim balkonda sigara içmeye çıkmıştı bu sefer baba kız bana bakıp gülüyorlar diye onlara epey çemkirip ergenuslar gibi yatak odasına gidip kendimi yatağa atıp ağladım..

HAyır normalde öküz veya semiranın fili gibi yiyen ben bu hafta dikkat ettim tek kaçamağım.ki bana göre normal bir öğün. 8-10 adet yaprak sarma..Onlarda serçe parmağım kadardı..

Bu arada tahlillerimi yaptırdım..Aslında bişey söylemek istiyorum size.. ( beyzuşş senle tel.de konuşurken unuttum söylemeyi sana ) Ben diyetisyene gittim.:) yine gittim.:)) 4.oluyor Allahın hakkı üç derler ama belki bende değişir..Daha önce anlatmıştım bize yakın özel hast. aradım diye..
Oraya gittim ani bir kararla.. ilk intibam iyi diyetisyen için. beni dinledi bir güzel gözlerimin içine bakarak.onada ağladım salak gibi anlatırken..

sık sık doyma duygum yok oluyor dedim önce tahlillerini yaptır sonra yine uzun uzun konuşalım dedi..

Hastane obesite tahlillerinden ücret alıyormuş bana devlet hastanesi veya aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi.:) Sanırım beni sevdi.:))
Pazartesi alırım sonucu sonra giderim bakalım..

ceco banucum
sende yaptır tahlillerini aile hekimliğinde..
çok sevindim
umarım sonuçlar iyi çıkar bu diyetisyenle iyi uyuşursunuzda süper kilolar verisin
barış bir çizgi filimde banyo ile ilgili birşey izlemiş olmasın
yada orada değişik bir ses duymuş olmasın
umarım çabuk geçer

İyi geceler güzel hanımlar. Evde herkesi erkenden uyuttum, ben gündüz uyuduğum için cin gibi dolanıyorum ortalıkta :) Bütün gün dinlendim ve güzel bir gün geçirdim buna rağmen akşam üzeri bir sinirlilik geldi üzerime, burnumdan soludum nedensiz. Bir de gece öğünümü 22.00'de yapmıştım (1 avuç çilek) ama yarım saat geçti nasıl saldırmak istiyorum bir şeylere, epeydir ilk defa böyle oldu. Gittim 1 salatalık, serçe parmak boyutunda 2 dilim peynir ve Özlem'in (özka) sevdiği tuzlu diyet bisküvilerden yarım paketle bir kaçamak yaptım. Fazla zararlı bir kaçamak değildi ama yemesem daha iyi olurdu tabii. Neyse kesti beni :)

Yarın doğum günüm sanıyordum, tüm beslenme düzenimi ona göre yapmıştım değilmiş meğerse :9: Neyse yeniden düzenleyeceğim artık :)

Sağol canım, moral verdin ama pek mümkün görünmüyor benim o zamana 38 olmam. Ben de uzun değilim, orta boyluyum (1.65) topuklu giyerek azıcık hile yapıyorum ama :)) Boyuma, kalça yapıma ve göbeği çevreleyen yağlara bakarak 65 olmadan 38'e giremeyeceğim kesin diyebilirim. Senin kalça ve göbek problemin yok demek ki, hem de kilonu göstermiyorsun ne güzel. Ama ben 2 çocuk doğurmuş, hem de ikincisini sezeryanle doğurmuş bir kadın olaraktan 44 bedene bile tam sığamıyorum şu anda. Kapanıyor ama mide fırlıyor, dar oluyor. (Normal kalıplı mağazalardan bahsediyorum, kalıbı geniş olanları saymıyorum). 44'e girmek için bile 2-3 kg yağdan gitmesi lazım. Ben 30 beden kot giymeyeli 11-12 sene filan olmuştur herhalde :)

Canım, çok sevindim diyetisyene gitmene. ilgili ve iyi biri de çıkmış, ne mutlu :nazar: Bir başlangıç yapmak, bir adım atmak iyi geliyor her zaman. Uğurlu olsun :))

Ben de senin sinirli versiyonundum bugün. Adet dönemime de var herhalde 1 hafta kadar, niye böyle olduysam :))
İYİKİ DOĞDUN CANIM
NİCE SAĞLIKLI MUTLU VE TABİKİ ZAYIF SENELERE
2 gündür geziyorum moralim iyi çok şükür:nazar::nazar:dün canımm asum ile karşılaştık o dahada moral oldu bana...çokta süpriz oldu.genç kız gibin maşallah:nazar:
ayaküstü konuşabildik ama özlemişim ben asuyu yaaaa:16: inşallah bir buluşma yapacağz.
2 gündür çok yürüyorum fln çba malesef bahsettiğim börek ve kurabiyeleri iyidim az az kendime baya bi hakim olarak sona o kadar yorgunluğumun üstüne(çocukları yürüyerek okuldan aldık sonra parka götrdük oynattık bisiklete bindirdik fln) gene bi tur attım köşkün etrafında ohhh misss.dünde alışverişte baya bi yürdüm özlemişim yaaa ne zamandır çıkmıyordum resmen stres atma sebebi alışveriş.kendime bi hırka aldım kış için onun dışında bebelere aldım genelde.alışverişten geldikten sonra eski bir arkadaşımın ısrarı üzerine arabayı kapıp çay içmeye gittim akşamda..eşime kapris yapıyordum üstüne geldi:1::1::1:adamı azcık süründürim dedim duymasın:35::33::32: bu hafta hiçbir akşam yemeğimize yetişememiş.ne yapalım kaderine küssün.7 gibi yiyoruz .normalde 6,30 da çıkıp 10 dk da evde oluyor ama 4 gündür 8 e doğru gleiyor keyfi bilir napim yoruldum artık üzülmekten birazda o üzülsün(pek bi umrundada değil yalnız yemek fln aslında patırtısız gürültüsüz yiyor işte) birazdan kilo bildirimi yapıcam sona gene gezmelere...asuuu hoşdere de kebapçıda buluşçaz.o kadar mado da bulşalım dedim yok kebapçı daha yakınmış bizimkilere...ne yiycem bilmem kahvaltımı az yedim ama yeni yedim.bakalım en az zararla atlatsam bari...:34:
bende sinir olurum geç gelmesine üstelik benimki öğretmen ama mutlaka bir şey olur kütüphaneye gidecektir yada bir yere uğrar falan bende sinir olurum

gezz valla ster atmaya birebir
ah bende gezebilsem ama burada gezecek hiç bir yer yok
sinama yok tiyatro yok
birtek bim kadar bir marketi var o en lüks ve en büyüğü işte
çocuk parkı bile sadece 1 tane
Canım zaten mutlunu listesine başladım :34: inşallah haftaya faydasını görmeye başlarım :34:
Evet hastane yakın hatta diyetisyen üçreti 75 lira ama hamileyken kadına gitmiştim resmen listeyi önüme koydu al bunu yap işte demişti hatta ben peki bu liste işime yarar mı malum PKO var insülin var diye gırtlağını tutarsan yarar demişti :47: çok sinir olduğum halde bir daha ne zaman geleyim dediğimde gelmesende olur demişti uyuz :47::47: hatta aynı akşam kadın doğumcuma şikayet ettim adam sinirlendi bunun hesabını sorarım dedi :34:
Kadın gel bedava bakıcağım dese gitmem ona. Gop devlet hastanesinde diyetisyen varsa ona gideceğim inşallah :34: önce bir tahlillerimi yaptırayım elimde olsunlar.
ayyy sinir ya yapmasın bu işi
bende bedava olsa gitmezdim öyle birine
yahuı gene geç kaldım yawwwww kilom aynı malesef değişiklik yokkkkkkkkk çaba var ama kilo vermeye başlamadım daha nedense neyse haftaya inşallah geç kaldıysam özür dilerimmmmmm yenoşummmmm :54::54::54::54::54::54::54:
merhaba canım nasılsın
oğlun nasıl baya büyümüştür

HAFTANIN 1.si __________ - 1.8 kg. _________ NURGU66 :65: :65: :nazar: :46: :10: :21: :32: :71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1.5 kg. _________ Lunaazul :65: :nazar: :119: :64: :81: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _____________ LEAH :65: :nazar: :46: :124: :122: :71:
ellerine emeğine sağlık yenacım
bende bu hafta 2 kilo verdim
bu arada ben listeye girmeyeceğm çünkü düzenli giremem canım

HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................MARYPORKER.........................465 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN İKİNCİSİ..............................TOMBULKELEBEKİM..................445 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..........................NURGUU.................................420 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:
ellerine emeğine sağlık beyzuşum

Vaaay... Koca cekistiriyoz haaa....

Umut, ayni dansoz espirisini benimki de birebir yapiyor.. Bende bir de Rus caardik gec kaldi onu beklioz esprisi var...

Telefon hususunda kimse esimin eline su dokemez bi kere.. Bir insan 2 gunlugune Bodrum'a gider de ayagini suya sokmadan telefonla konusup doner mi ya? Haftasonu filan bir telefon gelir, birbir kufurle kalkar santiyeye gider, hatta bizi de uc cocukla kapiya dikip bekletir 3 saat. sonra ortanca 3 aylikken Kusadasina gitmistik. 6 gunlugune. 2. Gun buna telefon geldi, atladi 2 gun İstanbula gitti. Ben orda iki cocukla ebem oyuldu. ayagimi suya sokmadan puseti ittirip kiza bagiriyordum, yapma etme diye...bi de ucaga gidicem diye kusadasindan taksi ile gidip 250 tl taksi odemisligi var ustune...

İlk kizimda cok yardimciydi gercekten. Ama ucuncunun bir kere altini bile degistirmemistir. Bi yere gidilecekse, en buyuk kizi alir gider, digerleriyle ugrasmaz. Soyleyince de de " butun gun sisiyorum, noolur anlayisli ol" der. Ama mesela evde de kenara cekilip ipad veya telefondan internette gezer, mail atar vb. Ama ben elime alinca" yuzume bile bakmiosun" olur.

Amaaannn neyse iste...
allah kolaylık versin valla tatilde beni bırakıp gitse ben paralardım sanırım
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz insallah hedefinize ulaşırsınız

kızımla hastanede kaldigimda yemek konusu geçti hemsireyle ben dietteyim dedim aaa neden dedi şişman deilsinki dedi ben çok sevindim. Biliyorumda başka birinden duymak süper motivasyon yapıyor birazcık basenden gitse süper olcak pardusem baya bollasti ama basenden sanki vermemiş gibi duruyor bende saunaesofmanla. Yürüyorum tatile kadar azcik incelsin

tabi sen artık kilolular sınıfında değilsin fıstıklar sınıfındasın
bravoooooooooooooooo

Back
X