Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

regl oldum sabah yani bi belirti verdi bakalım devamı gelir inşallah
acayip şiştim tartıda 4-4,5 kilo fazla görüyorum
nasıl bi ödemdir bu bilemedim valla

Son düzenleme:
naıl bi ödemdir bu bilemedim valla

evet canım malesef oluyo hele de havalar ısınmaya başladıya daha çok ödem oluruz. Bol su iç mutlaka...tuzu azalt..bende geçen hafta regl dim açayip ödem olmuştum ama bu hafta reglim bittiya acayip hafifledim tartıda :34:

Moralini bozma regl döneminde dikkat edersen haftaya mükemmel bir kilo bildirimi yaparsın inşallah....

Kizlar merhaba,

Tomurcuk. Kendini suclayacak hicbirsey yok. Kadin hastaliklarindan cekmis, 6 defa hamile kalip 3 defa kurtaj gecirmis(tibbi sebeplerle zorunlu),dis gebelik, tup yirtigi, salpenjit, 10 gun hastane, ameliyat, laparoskopi, tup bebek, her bir halti gorup gecirmis, gebelikte kanama ile 22 hafta sirtustu yatmis biri olarak soyluyorum, senin dusecek bebegi tutman mumkun degil, tutunan bebegi de ata bile binsen dusurmezsin... O nedenle uzulme.

Ama sana onemli bir uyarim var. ( kayinpeder de jinekolog bu arada) kesinlikle kurtaj ol. Yani dusuk tam olarak temizlenmeli. Bu sayede hem kisa surede adet dongun yeniden baslar, kan kaybin biter ve en onemlisi, psikolojin de duzelmeye baslar. Parcalar cesitli komplikasyonlara da yolacabilir. Kurtajdan hic korkma, 15 dakika suruyor, sonrasinda da 1-2 gun adet sancisi var. Ama rahmin temizleniyor ve 4 ay icinde saglikli bir gebelik yasamaya hazir olur..

Ceco, etrafta elinden dikis gelen biri yok mu, ufak tefek seninkilerden degisiklikle filan guzel bisey olabilir. Benim kizim 4. Sinifa gidiyor ve her sene konservatuarda okudugu icin 2-3 tane konseri oluyor. Elbiselerimiz var ama sizinkine uyan bir tane bulunur mu bilmiyorum bizden.. Kizim 32 kilo, 135 cm boyunda. Uyacak gibiyse, bulusmaya getiriyim.

Mutlu naaptin abinle atistin kiz?

Bulusma nooluyo?

pazar günü saçlarıma maşa yaptırdım önden toplattım 2 yandan
bi güzelde makyaj yaptım
ilk kez çok beğendim kendimi yüzümü yani
zayıflasam güvenim artıcak daha girişkin olucam birazcık adama benzicem belliki

Aynen aysecim ben doga nin hataligindan korkuyorum hasta oldu mu yeme icme kesiliyo 3 ay once fln bi hasta oldu 15 kiloydu 12 kiloya dustu hala da alamiyo hos bu bakimdan da kaynakli kv yrmek yediremiyo sikinyiya gelemiyo yemiyo deyip birakiyo ah bi annem gelseyd:))) bakim iste gelmezse kres kacinilmaz Doga da 22 aylik 10 a kadar sayiyo sarki soylemeye calisiyo tam degil bazilarini yutuyo:)) sonramcima ucgen kare yuvarlak sekilleri bilyo buyuk kucuk soguk sicak falan cizgifilmleri.biliyo tabi ki pepe valla su pepeden allah razi olsun onun sayesinde ve annemin sayesinde iyi gelişti gibi krese giderse daha da iyi olur ama amasi var iste bizim buda birtane kres var 350 lira aliyo sizinki cok mu aliyo acep

herkese merhaba
geçmiş olsun ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Biraz önce hastaneye gidip durumu anlattım.kendi doktorum kendiiğinden düşmesini bekle düşmezse cumartesi gel demişti ama dayanamadım ben sadece adet kanaması gibi kanama var düşük gibi değil.gittimbiraz önce kanda beta hcg ye bakıp duruma göre kürtaja alcaklar muhtemelen.souç öğleden sonra.ama iyiyim kabullendim durumu.

YENA beni bu hafta izinli yazarsan sevinirim.Yaşadığım bu durum sanmayıni beni yolumdan alı koyacak moralimi bozacak.Allah nasip ederse pazartesinden itibaren yürüyüş ve diyetime tam gaz devam edip daha çok kilo verip sağlıklı hamile kalıcam yeni bebeğime.herşey bilinçli ve kontrol altında daha sağlıklı olcak.

İyiki vasınız iyi ki tanşım hepinizi desteğiniz ve dualarınız sadece diye konusunda değil her konuda motive ediyor...

evet canım malesef oluyo hele de havalar ısınmaya başladıya daha çok ödem oluruz. Bol su iç mutlaka...tuzu azalt..bende geçen hafta regl dim açayip ödem olmuştum ama bu hafta reglim bittiya acayip hafifledim tartıda :34:

Moralini bozma regl döneminde dikkat edersen haftaya mükemmel bir kilo bildirimi yaparsın inşallah....

bozmuyorum cnm moralimi hayırlısı 3-5 vericez bu kiloları napalım

günaydın kzlar kahvaltımı yaptımm eşya yoplamaya devam edeyim kolilerle yaşama alıştık artık

elektirik süpürge önerileriniz için teşekkürederim çok taşındığımız için öle çok teferruatlı almak istemiyorum bide beko yada arçelikk servis yönünden bulmak daha kolay oluyo bi tane beğendim bakalım eşimle karar vericez

ceco bizimde ortaokull ballomuzda annnemlerin ev borcu vardı o zaman kredi kartıda yok annemin nişan elbisesinin boyunu kısaltıp bana göre ayarlamıştı milletin çok hoşuna gitmişti
aklıma geldi allah kolaylık versin konu çocuklar olunca dayanamıyo zorluklara insan

herkese merhaba

Biraz önce hastaneye gidip durumu anlattım.kendi doktorum kendiiğinden düşmesini bekle düşmezse cumartesi gel demişti ama dayanamadım ben sadece adet kanaması gibi kanama var düşük gibi değil.gittimbiraz önce kanda beta hcg ye bakıp duruma göre kürtaja alcaklar muhtemelen.souç öğleden sonra.ama iyiyim kabullendim durumu.

YENA beni bu hafta izinli yazarsan sevinirim.Yaşadığım bu durum sanmayıni beni yolumdan alı koyacak moralimi bozacak.Allah nasip ederse pazartesinden itibaren yürüyüş ve diyetime tam gaz devam edip daha çok kilo verip sağlıklı hamile kalıcam yeni bebeğime.herşey bilinçli ve kontrol altında daha sağlıklı olcak.

İyiki vasınız iyi ki tanşım hepinizi desteğiniz ve dualarınız sadece diye konusunda değil her konuda motive ediyor...

hay Allah ben yeni gördüm kaç gündür girememiştim bi türlü fırsat bulup.Allah yardımcın olsun canım.dr ların dediğine göre sağlıklı olmayana bebekler düşüyor zaten.hiç üzülme canım.doğup sağlıklsız omasındansa şimdi acı üzüntü yaşarsın ama sonra ömür boyu zor yani ...benim abim var zihinsel engelli 45 yaşlarında.annem hala onla uğraşır.bebek gibi hiç büyümez.sen
içini ferah tut canım inanıoyorum ki sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına sadece zamanı var demekki biraz daha...

Aynen aysecim ben doga nin hataligindan korkuyorum hasta oldu mu yeme icme kesiliyo 3 ay once fln bi hasta oldu 15 kiloydu 12 kiloya dustu hala da alamiyo hos bu bakimdan da kaynakli kv yrmek yediremiyo sikinyiya gelemiyo yemiyo deyip birakiyo ah bi annem gelseyd:))) bakim iste gelmezse kres kacinilmaz Doga da 22 aylik 10 a kadar sayiyo sarki soylemeye calisiyo tam degil bazilarini yutuyo:)) sonramcima ucgen kare yuvarlak sekilleri bilyo buyuk kucuk soguk sicak falan cizgifilmleri.biliyo tabi ki pepe valla su pepeden allah razi olsun onun sayesinde ve annemin sayesinde iyi gelişti gibi krese giderse daha da iyi olur ama amasi var iste bizim buda birtane kres var 350 lira aliyo sizinki cok mu aliyo acep

:nazar::nazar::nazar::nazar:
bizde sadece haftaiçi giderse 500 lira haftasonu (cumartesi) da giderse 600 lira

herkese merhaba

canım benim çok geçmiş olsun tekrar
hayırlı haberler verirsin inşallah bize

slm güzeller.kaç gündür okumamk için bile giremedimçbu hafta biraz vücudum kırık.zor yetişiyorum herşeye.gezmeden de eksik klamdaım kendimi iyi hissetsem dışarı attım kendimi sonrada iyileşemedim bi türlü.diyet fln da yapamadım.vücudum kırık deyip yedim en çokta güçlenmek için fındık badem vs türü...yarın büyük ihtimal misafirim gelecek eşimin ablası almanyadan türkiyeye gelmişler.1-2 gün bizede uğrayacak sanırım.evi bişiler götürüyor.bugün temizlemem lazım.herksei öpüyorum.fırsat bulursam girip geçmişe göz atacağım.inşallah çok döktürmediniz???:34:

slm güzeller.kaç gündür okumamk için bile giremedimçbu hafta biraz vücudum kırık.zor yetişiyorum herşeye.gezmeden de eksik klamdaım kendimi iyi hissetsem dışarı attım kendimi sonrada iyileşemedim bi türlü.diyet fln da yapamadım.vücudum kırık deyip yedim en çokta güçlenmek için fındık badem vs türü...yarın büyük ihtimal misafirim gelecek eşimin ablası almanyadan türkiyeye gelmişler.1-2 gün bizede uğrayacak sanırım.evi bişiler götürüyor.bugün temizlemem lazım.herksei öpüyorum.fırsat bulursam girip geçmişe göz atacağım.inşallah çok döktürmediniz???:34:

geçmiş olsun cnm bizim evi de o dediğinden götürüyo valla haftasonu doğumgünü tanışma derken yapamadım bende bişey
cuma akşamı yapıcam artık çünkü kuzen gelcek haftasonu bende olucak onla gezeriz iş güç yapamam

nasıl bi ödemdir bu bilemedim valla

Hayırlı olsun canım:)) Benım 5 gun gecıktı hala beklıyorum

Senın tartı saptmıs olmasın kız.

yok canım =)))

daha şimdiden 2 kg gitti gerisini cuma söylerim artıkın :27:

Canım bu dukanı yaparken arada yag kas olcumlerını de yaptır derım. 4,5 gunde 2 kılo yagdan gıtmez yani teorık olarak ımkansız, sen gene de kontrollu sekılde devam et, saglık cok önemlı bılıyosun, ayda bır kez ölçümlerini yaptır

o da bıseymı ben kız kardesımle her hafta tartısıyorum

Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs

Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı

Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana

Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra
canım geçmış olsun ınşlallah kısa zamanda atlatır ve sızın kaygınızın farkına varır
çok uzucu ve sınır bozucu durum sabırlı olmaya gayret edın
hatırladıgım kadarıyla yası cokta kucuk degıldı
umarım en yakın zamanda hatasını anlar
]]son halim üst tarafım nası eriticem akıl verin bbacılar
mekık ve gogus çalış bebegım yuruyuş yapma bence
anaaaam senın alt taraf hıc kalmamış kızz:1::1:
Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.

Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...

sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.

ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.

paylaşayım dedim.dua edin benim için...

ayy bebegım çok buyuk geçmış olsun senı çok ıyı anlıyorum:53::53:
hıç bebış yokmu??????
parça ıcınde ıse çok beklemeyın allah korusun zehırleme yapar
tek guzellıgı onun farkında bıle olmadan kaybetmek eger varlıgını bılseydın senın ıcın daha zor olcaktı
herzaman ıcın herşeyın hayırlsısı canını hıc sıkma ben ıkı bebegımı kaybettım
veren de o alanda çok şukur olmayanlar ne yapsın bıde onları dusun
opuyorum kocamaaannn:))

Back
X