Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm Özka 4.etad esenyurt kiptaş bana çok yakın bende 5.etap kiptaşın karşısındayım spor tesisi var her sabah spora gdiyorum yakınsan ctesi gel

Bİliyorum canım oraları bende ambarlıda oturuyordum..bende beylikdüzü'nde çalışıyodum canım baya yol gidip gelmiştim ama öğrencilikten kalma ben alışkınım uzun yollara o yüzden eğleniyodum yollarda:)))özlerim tabi istanbulu izmirden çıkıp oraya gelin geldim en az 3 sene oturcaz diye beklerken 1sene bile dolmadan eşimin tayini çıktı doyamadan istanbula Erzuruma taşındık:(burası da güzel ama yanii istanbuldan sonra :43:

Canım tekrar tayin istersiniz üzülme ya

Valla biz de ya bursa ya izmir ya antep bakalım burdan kaçıcaz, benim eşim hem istanbuldan hem de çalıştığı ortamdan mutlu değil

Kız beylikdüzü uzak mı Allah ne etmesin seni, ben zincirlikuyuya gidiyorum hergün:9::9:

slm Özka 4.etad esenyurt kiptaş bana çok yakın bende 5.etap kiptaşın karşısındayım spor tesisi var her sabah spora gdiyorum yakınsan ctesi gel

5. etapta mı oturuyosun dıycem de orası yeni başladı oturuma. Ben cumartesileri dersanedeyım canım akşama kadar malesef

Canım bu dukanı yaparken arada yag kas olcumlerını de yaptır derım. 4,5 gunde 2 kılo yagdan gıtmez yani teorık olarak ımkansız, sen gene de kontrollu sekılde devam et, saglık cok önemlı bılıyosun, ayda bır kez ölçümlerini yaptır

saol canım uyarın için ama sadece ducan yapmıyorum ki deli gibin spor yapıyorum..zaten reglim yeni bitti ödemi attım ben ...

bu arada ben laborantım zaten daime kontrol altındayım =))):34:

Özka 4. Etaptamısın belki aynı minübüste karşılaşırız .haftanın 6günü hoca eşliginde egzersiz var fitness var bütün aletler var bedava .erkekler için 16 20arası.bayanlar için 8 14 arası

İstanbul ekibi, ozka nin ve ceconun planlari cetrefil olmus. İsterseniz haftaya persembe yapalim? Herkese uysun, kalabalik bir bulusma olsun!!!!

Umutum, bize heryer Trabzon, olmadi biz de ayri kopariz..

bende trabzonluyum kuzular...yazın gelcem gene inşallah koparız =)) benide kabul ederseniz :27:

İstanbul ekibi, ozka nin ve ceconun planlari cetrefil olmus. İsterseniz haftaya persembe yapalim? Herkese uysun, kalabalik bir bulusma olsun!!!!

Umutum, bize heryer Trabzon, olmadi biz de ayri kopariz..
Özlem kesin gelemiyor, Banu da (Ceco) kesin gelemiyorsa bence de ertelemek daha mantıklı olur. Mutlucuğum darılmazsın değil mi, siz ablanlarla her durumda gelecektiniz diye biliyorum ondan söyledim. Bir de şundan dolayı; bu hafta sonu her iki yavrumun da okulda gösterileri var (ne yazık ki aynı gün üstelik, biz büyüğe annemler miniğe gdecek artık) neyse, iki okuldan da bazı malzemeler istediler t-shirt filan birşeyler onları almam şart. Kısıtlı zamanda hem sohbet, hem alışveriş, bölmek istemiyorum pek. Buluştuk mu sadece sohbet etmeyi tercih ederim ;) Ama buluşma olursa da gelirim, alışverişe eve yakın gece açık bir yere giderim artık ;)

Umutcum posta kutun doluymus cevap yazamadım burdan yazıyorum

Kardeşim demişki:

ige'ye bakmadılar bende.kan tahlili yapmadılar. ama nefes alırken hırıltı,ıslık sesi var.kusarken hep köpüklü yapış yapış balgam kustum.solunum testiyle alerji testi yaptılar. alerjik rinit ve astım dedi adam

Tamam canım ben akşam üzeri gene sorarım babama, farklı bir yorumu olursa onu da yazarım... Tekrar geçmiş olsun...

Cumartesi dersaneden sonra Anadolu yakasına gelicez. 2 gündür moralimiz bozuk biraz

Eşimin anne tarafında şeker var. Annesiyle birlikte 4 teyzesi şeker hastası. Zonguldakta otura teyzesinin şekerden dolayı gözlerinde bşraz görme kaybı olunca doktora gitmişti, doktora İstanbulda gitti. Giderken yakında istanbulda oturan teyzesini de götürmüş. Onun da gözlerinde görme kaybı varmış onu da göstermişler

Neyse Zonguldaktakı teyzesi istanbulda ameliyat oldu, şimdi daha iyi görüyo

Yanında götürdüğü İstanbulda yaşayan teyzesini de muayne etmiş doktor, ameliyat için 5.5 bin tl masraf çıkmış, bu İstanbuldaki teyzenin kocası sonra bakarız para yok demiş( bu adam yıllardan beri karısını aldatan umursamayan bir adam ama çevreye de kendini başka gösterir). Neyse beyefendi bu arada kendide 45 bintl lik araba almış bakarmısınız olaya. 3 çocukları var biri kız 23 yasında, biri erkek hemen hemen bizle yaşıt belediyede güvenlik görevlisi, bi oğlu da daha 19

Neyse bu teyzemiz zaten kendini fazla düşünmez hep başkalarını düşünür, çocuklarım mutlu olsun, kardeşim mutlu olsun der hep. Kocasının kendisini sevmediğinin farkında ama hep dalgaya vurur, şok şakacı bi kadındır. Ben çok severim kendisini

Kaç kere eşime dedimki bak teyzen kendine dikkat etmiyo, gözlerini tedavi ettirmezse bunun sonu körlük, kızı var nişanlı, kızınıa da dedik Annene dikkat et, o kendi dikkat etmiyosa sen ona özel yemek pişir ev kızı yani çalışmıyo da. En sonunda olacak olmuş, şimdi gözler hiç görmüyo, biri yuzde sıfır diğeri yüzde 5 görüyomuş. Çok üzüldüm yaa.

Onu ziyarete gidicez cumartesi işte

Özka 4. Etaptamısın belki aynı minübüste karşılaşırız .haftanın 6günü hoca eşliginde egzersiz var fitness var bütün aletler var bedava .erkekler için 16 20arası.bayanlar için 8 14 arası

Evet canım 4. etap. Minibüsü pek kullanmıyorum, haftaiçi zorda kalmadıkça evdeyim sınava çalışıyorum haftasonu da eşimle çıkıyoruz. Buralara gelirsen tanışırız seninle

Sınava az kaldı canım ben sporumu evde yürüyüş bandında yapıyorum

Ayrıca ben toplu spor yapamıyorum gögüslerden dolayı, en son lise sonda gitmiştim çok rahatsız oldum, toplu sporları yapamıyorum anlıyacağın

Sen fitness dan fayda gördün mü sıkılaştın mı?

Evet canım 4. etap. Minibüsü pek kullanmıyorum, haftaiçi zorda kalmadıkça evdeyim sınava çalışıyorum haftasonu da eşimle çıkıyoruz. Buralara gelirsen tanışırız seninle

Sınava az kaldı canım ben sporumu evde yürüyüş bandında yapıyorum

Ayrıca ben toplu spor yapamıyorum gögüslerden dolayı, en son lise sonda gitmiştim çok rahatsız oldum, toplu sporları yapamıyorum anlıyacağın

Sen fitness dan fayda gördün mü sıkılaştın mı?

daha 1 hafta oldu başlıyalı

Cumartesi dersaneden sonra Anadolu yakasına gelicez. 2 gündür moralimiz bozuk biraz

Eşimin anne tarafında şeker var. Annesiyle birlikte 4 teyzesi şeker hastası. Zonguldakta otura teyzesinin şekerden dolayı gözlerinde bşraz görme kaybı olunca doktora gitmişti, doktora İstanbulda gitti. Giderken yakında istanbulda oturan teyzesini de götürmüş. Onun da gözlerinde görme kaybı varmış onu da göstermişler

Yanında götürdüğü İstanbulda yaşayan teyzesini de muayne etmiş doktor, ameliyat için 5.5 bin tl masraf çıkmış, bu İstanbuldaki teyzenin kocası sonra bakarız para yok demiş( bu adam yıllardan beri karısını aldatan umursamayan bir adam ama çevreye de kendini başka gösterir). Neyse beyefendi bu arada kendide 45 bintl lik araba almış bakarmısınız olaya. 3 çocukları var biri kız 23 yasında, biri erkek hemen hemen bizle yaşıt belediyede güvenlik görevlisi, bi oğlu da daha 19

Neyse bu teyzemiz zaten kendini fazla düşünmez hep başkalarını düşünür, çocuklarım mutlu olsun, kardeşim mutlu olsun der hep. Kocasının kendisini sevmediğinin farkında ama hep dalgaya vurur, şok şakacı bi kadındır. Ben çok severim kendisini

Kaç kere eşime dedimki bak teyzen kendine dikkat etmiyo, gözlerini tedavi ettirmezse bunun sonu körlük, kızı var nişanlı, kızınıa da dedik Annene dikkat et, o kendi dikkat etmiyosa sen ona özel yemek pişir ev kızı yani çalışmıyo da. En sonunda olacak olmuş, şimdi gözler hiç görmüyo, biri yuzde sıfır diğeri yüzde 5 görüyomuş. Çok üzüldüm yaa.

Yemeğini yerken üzerine döküyomus kızlar yaa

canım teyzene çok üzüldüm her zamanki türk kadınların yaptıgı hep kendimizi umursamayız taki çok kötü olmadan .sabah yatakları yerde bırakıp spora gidiyorum ablam bana diyor eşin gelip görse kızmazmı ,bende dedim artık eşimi çocukları bırakıp şu kiloları vermeye bakıcam kızarsa kızsın .gerçi ilaç kullanıyorum diye eşim hiç üstüme gelmez yani bişe demez

canım teyzene çok üzüldüm her zamanki türk kadınların yaptıgı hep kendimizi umursamayız taki çok kötü olmadan .sabah yatakları yerde bırakıp spora gidiyorum ablam bana diyor eşin gelip görse kızmazmı ,bende dedim artık eşimi çocukları bırakıp şu kiloları vermeye bakıcam kızarsa kızsın .gerçi ilaç kullanıyorum diye eşim hiç üstüme gelmez yani bişe demez

Canım resmen kadının kör olmasına kocası sebep oldu. İnsan karısı için hiç mi uğraşmaz, ne eşi ne çocukları annemiz şeker hastası dikkatli beslenmesi lazım demedi. Kadının şekeri haftada en az 2 gün 500lere çıkıyodu, ameliiyat olsaydı ilerlemezdi bu kadar. Şu an bence hiç şans yok. Tüm doktorlar bişey yapamayız demişler. Sadece bi doktor var ona götürcekler o da getirin elimden geleni yaparım demiş

Desteğiniz için teşekkürler...

Umuttcum ben yorum yaptım aslında temizliktendir diye.öyle tahmin ettim açıkçası.benim evvelden 2 düşüğüm var zaten kan pıhtılaşmasından.3. olsaydı kan sulandırıcı iğnelerle doğum sağlanablirdi ama nasip olmadı işte.doktor belirli bişey demedi.ama normal gebelikmiş kesenin falan parçaları varmış hala içerde.
benim temizliktendir diye yorum yapmamın nedeni 3 nisanda adet olup 3 mayısta lekelenme şeklinde kanama oldı.yani yoğun değil sildikçe geldi.temizlik ytaptığım gün çok yoruldum tül astım halı silkeledim en son banyoyu temizlerken de çamaşır mak. çektim arkasını silmek için.ondan yarım saat sonra şakır şakır bi kanama oldu.pelteler geldi.bende adetim sökülüüyor heralde dedim.ne biliyim hamile olduğumu ki bilseydim yaparmıydım hiç.öyle işte.doktorda hamileymişsin düşük yapıyosun deyince neye uğradığımı şaşırdım.keşkeler anlamsız kaldı.cumartesi gitcektim doktora işten geç çıkınca pazar tesi giderim dedim işte.pazar da temizlik yaptım.yapmaz olaydım diyorum ama bir yandan da hayırlısı buymuş bununda sebebi buymöuş diyorum.bikaç ay sonra kendimi gebeliğe hazırlayıp düşük yapsaydım yıkılırdım.şuan şapşal gibiyim hala inanamıyorum.

dediğim gibi sevindirici haber kendiliğimden hamile kalmış olmam.pkodan eser kalmamış.kilo vermişsin dedi.devam et dedi.glukofeni bırakma hiç dedi.şimdi bu lohusa dönemi biter bitmez yeniden daha kontrollü bi şekilde başlıcam tedavime.folik asit içmem gerek zaten.içmiyordum uzun zamandır.bi de coraspin kan sulandırıcı içmeliyim ki bebeğim pıhtılaşıp düşmesin daha sağlıklı olsun.zaten hamileliğimi öğrendiğim gün iğnelere başlamam gerekmiş.bir dahakine inşallah daha bilinçli olcam.

doktorum bundan sonra klomene falan gerek kalmadan normal bir kadın gibi hasmile kalacaksın hiç üzülme kızım dedi.o içime su serpti.sağlıklı değilmişki düşmüş dedim kendi kendime.

benim ablamla aramızda 1 yaş var annem çok çabuk oldu diye bana hamileyken merdivenlerden zıplamış ip atlamış kazan kaldırmış ağır ama düşmemişim.
Allah bana 4. hamileliğimde öyle bir evlat versin ki sağlıklı sıhhatli bu 3 düşüğümü kötü anılarımı unuttursun evladım bana.

Dualarınızı esirgemeyin ... Allah hepinizden razı olsun...
Ebrucum, çok iyi bilmiyorum ama bebek kanama esnasın düşmüyor zaten bildiğim kadarıyla yani önceden gelişim duruyor, diyelim 1 gün önce, daha sonra kanama ve düşükle parçalar atılıyor. Bazen tümüyle bazen bir kısmı atılıyor parçaların. Yani muhtemelen sen temizlikten önce kaybetmiştin bebeğini, kendini hiç boşuna suçlama. Beyza daha detaylı yazmış zaten.

Yalnız daha önceden de kan pıhtılaşması nedeniyle düşüklerin olduysa o önemli, çok yakın arkadaşımdan biliyorum. Onun ileri derecede vardı 5 düşükten sonra bebeğini kucağına alabildi. Şimdi 4 yaşında bızdık. O zaman beraber çok doktor aradık, araştırdık, Cerrahpaşa'daki bir prof.un muayenehanesine gidiyordu. O arkadaşımı gebelikten önce başlatmıştı kan sulandırıcı ilaçlara. Aspirin türevi bir şeydi diye hatırlıyorum, denemelere başlar başlamaz ilaca da başlamıştı son seferinde... Doktoruna bir danış istersen diye hatırlatmak istedim.

İnsan çok üzülüyor canım, ben 18 haftalık kalbi de pıtı pıtı atan bebeğimi aldırmak zorunda kaldım nasıl perişan oldum anlatamam, ilk bebeğimdi, tarama testlerinde sorun çıktı, doğsa dahi yaşama şansı yok dediler. İki ay boyunca kutuya kapatılmış bir sinek gibi hep aynı düşünceye çarparak yaşadım. Ama kızıma hamile kaldığımda hem de o hamileliğim hiç sorunsuz tamamlandığında, kızım nurtopu gibi doğduğunda kuş gibiydim. Bir burukluk kalsa da geriye dönmedim hiç. Sonradan bir de yaramaz oğluşum oldu. Diyeceğim bu günler geçiyor, çok sağlıklı ve mutlu olacaksınız inşallah gelecekte yavrularınızla.

tmm canim sagol azicik süt iceyim ben
Canım elinin altında kuru erik ve günkurusu kayısı bulundur bence, bunlarda basit şeker yok, seni fazla acıktırmaz ve tatlı isteğini giderir. Eğer ara öğün yapmadıysan 5 adet kuru erik ya da 3 adet kuru kayısı yiyebilirsin. Tarçınlı süt de iyi bir seçenek içine tatlı katmazsan... 3 adet günkurusu kayısıyı ufak bir kase yoğurda karıştırarak da deneyebilirsin, içine az tarçın koyup farklı bir lezzet yapabilirsin ;)
Herkese hayırlı gecelerrr :34:
....
Hayranlarından biri de benim :1: Gerçekten maşallahın var canım yaa çocuklarına ne güzel hem o tür zararlı şeyleri yedirmiyorsun hemde onların canı çeken herşeyi ne güzel üşenmeden yapıyorsun :nazar: :nazar: :nazar:
Ben evin işini zor hallediyorum değil o kadar güzel şeyler yapmayı :1: Zaten yapsam herhalde yarısını ben hüpletirdim :1:
Sağol canım tatlı sözlerin için :) Ben de hüplete hüplete bu hale geldim zaten :) Ay bunu evde yaptım bir şey olmaz, ay bunu tam buğday unundna yapmıştım filan diye diye ;) Sen benden daha beceriklisin, tek başına hem bebek bak, hem ev işi hem yemek ne kadar zor. Yarım gün gelen yardımcım olmasa mutfağa adımımı bile zor atardım, ev işi ona bakıyor mutfak ve çocuklar da bana...

Banucum, sizin şu baloyu anlamadım ben. Uzun abiye ile dans gösterisi nasıl olacak? Neyse madem yavru heveslenmiş, olacak artık. Yakınlarda düğünü filan olan arkadaşların ya da akrabaların varsa onlardan ödünç alınabilir diye düşünüyorum ben de. Bu tip kıyafetler sadece 1 ya da 2 defa giyiliyor çünkü.
benim boyum 170 ben de 75 olsam diyorum :))
topiğimizin ideal kilosu 75
Kilo önemli de asıl önemlisi yağ oranı bence canım. Ben 1.65-1.67 civarı 80 kilo olup da 38 beden giyinen incecik bir spor eğitmeni ile tanışınca dibim düşmüştü. Kızda yağ diye bir şey yok, (sözgelişi tabi) sırf kas, hem de kas ;)

Asumancığım yahu ne zamandır soracağım senin yeşil mercimekli bir salata tarifin vardı onu bir yazsana canım uygun zamanında. Bu diyetisyen posa diyeti diye benim posamı çıkardı haftada 4-5 öğün tahıl veriyor (gerçi bu hafta uyamadım pek). Elimin altında değişik bir tarif olsun ;)

Son düzenleme:
Ay aysecim valla pahaliymis ya bizim burasi yine ucuzmus:)) hayrlisi olsun ama kresle anlasabilrsen en azindan haftada bir gondeebilsen emir icin de iyi olur tabi yine sen bilirsin

Yine bulusmalar var cok kiskaniyorum ya bu lanet yerde hic kimsem yo zaten cok sikildim:((

Yemeğini yerken üzerine döküyomus kızlar yaa

:( Çok geçmiş olsun. Ne yazık ki kadının geliri olmayınca, güvencesi olmayınca, biraz da fedakar bir tipse kaderine terk oluyor böyle. O yüzden hepimiz için iyi kötü bir sigorta, bir emeklilik maaşı ve biraz da özgüven gerekiyor.

Kendimize de değer verelim arkadaşlar. Kızıma hep bunu öğretmeye çalışıyorum. Daha 6 yaşında bile yok ama geçen gün bana "anne ben seni çok seviyorum, kardeşimi de çok seviyorum, babamı da, dedemi de..... (sayıyor burada büyük halasına kadar herkesi) bir de kendimi çok seviyorum anne. Ben kendimi sevmezsem başkaları da beni sevmez değil mi?" Büyümüş de küçülmüş minik hanım, herhalde ben o tip bir şey söylemişim, nasıl da kapmış hemen :)

Back
X