Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamlar. Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Cenazemiz vardı. Geçmişe gitmeme neden oldu. bu yüzden giremedim. Ne olur kusuruma bakmayın.

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Bu link sana yardımcı olacaktır...

herkese selamlar. Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Cenazemiz vardı. Geçmişe gitmeme neden oldu. bu yüzden giremedim. Ne olur kusuruma bakmayın.

Başınız sağolsun.

Canım,geçmiş olsun..

ablacım sana geçmişini hatırlattığım için inan çok üzüldüm,ama bu yazdıklarını okuyuncada nasıl sevgi yumağında olduğunu anlayıp senin adına bir okadarda sevindim :)
değer veriyorsunki değer görüyorsun lafını birkez daha bana hatırlattığın için teşekkür ederim ;=)

Aslında geceleri ne olur ne olmaz bağlıyordum ama bu gece istemedi cimcime pis kokuyormuş bez o yüzden çıkar diye tuturdu
Bakalım şimdilik bir vukuat yok inşallah sabaha kadarda olmaz

ohhhh ne güzel çok büyük geçmiş olsun aferin o cimcimeye:)
pepe gibi ''kakamız tuvalette çişimiz tuvalette artık kimse yapmıycak altındaki bezeee''

Ne güzelll süt fındık..Burda pazarda satarken öyle diyorlar.:)
Mısırı da süüüt darııı diye satarlar.:)
yaaaa hamişş var burda gece gece kızı yollara düşürceksiniz haa

canım ben PRİMOLUT diye geciktirici hap kullanmıştım piyasada en çok tavsiye edilen bu ilaçmış..
adetin başlamasına 3 gün kala kullanıyosn,ne kadar geciktirmek istiyosn o kadar kullanıyosn,ne zman adet görmek istiyosan 3 gün önce bırakıcaksın
en fazla 1 hafta kullanılması tavsıye edılıyor, bendede düzensizlik vardı bu ilaçla düzene girdi.:))

maşlah ne sabaır var sende ya rabbim gönlüne göre versin inşallah..gözlerim doldu kendimden utandım
ben ayrıca bebek bekleyenler topiğine takılıyorum izin verirsen bu yazını orda paylaşmak istiyorum öyle güzel anlatmışsınki

ohhhhhhhhhhhh tostumu yedim odamda beklıorum.

emeği geçen herkese teşekkürler hayatımda yediğim en güzel tosttu

artık gözlerim kapanıyor..sizleri seviyorum..

iyi geceler hepinizi öpüyorum
ooohhh pipi can alacağını aldı uyur tabiii

aleyküm selam canım bizler iyizz, başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah...(

canım tabiki bize düşen sabır .hepimiz bir şekilde imtihandayız, Rabbim yüz akıyla imtihanı kazanmayı nasibetsin, olması olanın fazlalığı olmadığı gibi olmamasıda olmayanın eksikliği değil .hiç bir şekilde burukluk yaşamamak lazım. herşey Rabbul aleminin eline o ol dediği an hiç kimse onu engelleyemez.tedavi olacakmıyız ? tabiki ! canabı hak tedbirinizi alın takdiri bana bırakın diyor. çok değerli bir hocanın bir sözü çok hoşuma gider '' önce çalışıp sonra dua dinin esası, boş durupta rahat bekleyen kulun maskarası '' derdi. bizde tedavimizi olucaz sonrada duamızı edip, hakkımızda hayırlı olanı istiycez

canım geçmiş olsun migren çok kötü yaa Rabbim acil şifa versin. bende çok çektim migrenden şimdi kalmadı hamd olsun ara sıra yoklasada hafif geçiyor.

doğru söylüyorsun canım
Rabbime ne kadar şükretsem azdır. eşimin tarafındada benim tarafımdada aile bağlarımız çok güçlü elhamdülillah. ailelerin paramparça olmaya başladığı şu zamanda benim en büyük zenginliğim ailem diyorum

canım öyle güzel anlatmışsınki bana tebessüm ettirdin
Rabbimin verdiği en güzel emanet. yaramazlıkları verdiği zararlar bile çok hoş geliyor insana

çok güzeldi

Son düzenleme:
inna lillahi veinna ileyhi raciun
Allah Rahmet eylesin ,Allah sabırlar versin

.......................

Son düzenleme:
paylaşabilirsin canım benim için hiç sakıncası yok
o zaman( örnek olması açısından ) devamınıda anlatayım.
ben parça almak için yatırdıkları masada uyumuşum gözümü açtığımda bir hademe yerleri siliyordu.ay ben uyumuşum dedim kadın güldü çokmu uykun gelmişti dedi.doktor hanım gelmedimi dedim işini bitirip gitti bile dedi.kalktığımda içimde bir acı vardı. kanamam devam ediyordu. sonra alıp doktorun odasına götürdüler doktor etrafımda pervane gibi dönüyor. bana dedi senden parça aldık ankaraya göndericez ordan sonuç gelene kadar sana hormon takviyesi yapmamız gerekiyorki hamileliğe hazır olasın dedi. peki dedim sonra hergün beni hastahaneye çağırıyor, birkaç iğneyi karıştırıp yapıyor, (bu arada bu iğneler yapılırken haftada 5 kilo aldım ) sonra ultrasona alıyor, eve gönderiyor iki saat geçmeden evi arayıp nasıl olduğumu soruyor , sürekli benim üzerimde, ultrosona çağırdığında bazen biriki doktor arkadaşıda geliyor birlikte birşeyler konuşuyorlar, benim üzerime titryorlar. arada bir test yapıyorlar. ve birgün yine test yapıldı sonra hormon seviyen çok düşük bebeğinin olma 0lasılığı yok gibi ama sen şimdi eve git ben seni bilgilendiririm dedi. ben eve geldim.kapıdan girer girmez doktorun sekreteri aradı. sizin tedaviniz sona erdi artık buraya gelmenize gerek yok doktor hanımda tatile gidiyor zaten dedi. ben şaşırdım nasıl yani benim kanamam kesilmedi dedim. yapabileceğimiz birşey yok kusura bakmayın dedi. bende ssk dan emekli çok sevdiğim tecrübeli bir ebe arkadaşım vardı hemen ona gittim.baktı canım sen düşük yapmışsın sana yapılan simir testi değil küdaj,o testte narkoz alman gerekmez sana narkoz verip kürdaj yapmışlar dedi. ve bunu kapatmak içinde hormon takviyesi yapıp hormon seviyeni yükseltmişler,düşük yaptığını ispat edemiyesin diye dedi. sonra hangi geciktiriciyi kullandın dedi bende gösterdim bu geciktiriciyi nasıl test yapmadan vermiş bu öyle güçlüki bunu kullanan üç aylık hamile olsa düşük yapar dedi.benim kanamam devam ediyor ben şimdi ne yapıcam dedim. canım sen şimdi lohusasın kanaman 40 gün sürebilir kırk günü geçerse tekrar tedaviye başla , 40 günde biterse kesin düşük yapmışsın, çünkü kesin diyemiyoruz, hormon seviyen yükseltilmş şu anda düşük yaptığını ispat etmen çok zor dedi. bende bekledim ve 41 inci gün kanamam falan kalmamıştı.

ya ben bu doktoru evire çevire döverdim inan ,

herkese selamlar. Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Cenazemiz vardı. Geçmişe gitmeme neden oldu. Bu yüzden giremedim. Ne olur kusuruma bakmayın.
başınız saolsun...

canım,geçmiş olsun..
saol canım allah razı olsun..

ne diyebilirimki çok doğru ama bunları hatırlattığın için yüreğimi tazelediğin için teşekkürler ablacım...

başınız sağolsun canım
nevincim eşine geçmiş olsun çok zor migren
saol ablacım allah razı olsun...

offf ağladım vallahi. Tamam sabır ettin ama nasıl şikayet etmezsin senin canını yaktı bu rahatlıkla başkalarının canınıda yakamazdı nasılsa ses etmedin diye nasılda kapatmış vede gizlice kürtaj yapmış bu nasıl cesarettir yarabbim insan değil o.. Hata yapabilir tamam beşer şaşar ama bunu kabullenip sonuçlarına katlanacaktı...mesleğindende olsa razı gelcekti...

pea cnm rabbim sabirlar versin

daficim hersey allahdan rabbim ol dedimi hersey bahane kac kisiler dusurmeye calisiyor kurtas oluyor ama cocuk elsiz ayaksiz yine doguyor sen ne demel istedigimi anladin cnm
ben hamile kalmak istedigimde dr spirayi cikaramadi coxuklarimin engelli oldugunu biliyor bana ne dedi bak allah istemiyor senin cocugun olmasini dedi baya ugrasti cok acidi ama pes etmedim belkide beni vaz gecirmek icin yapti sonra ben tatile gittim hep buz gibi havuza atladim heryerim agriyordu cok fena hasta oldum bu ay garanti bebis ypk dedim sonra azcik leke geldi kalktim kolbasti oynadim bu ay yoksa bidaki aya olur dedim sonra leke meke yok test yaptim yok 2. gun yaptim positiv
kontrollerime gidiyom dr her seferinde bu cocuk saglikli diyemem doyor ainir oluyordum 4aylikken ultrasale girdim benim papatya sanki sinek kpvaliyor elleriyle o kadar sevindimki normelde bwnim cocuklar kas hastasi oldugu ocin oynamiyorlar drun tepkisi oynamasi bebegin saglikli olsugunu gostermez

5ayliktim yuruyemiyom cok basinc yapiyor ve aciyor dr gittim dr hersey normel dedi ama ben acidan yuruyemiyom ozele gitmeye karar verdim anlattim neden ozele geldigi felan dr bakti rahimagzi kisa acilmaya basladi yatman gerek dedi ve cocuk ultrasale gore saglikli kizim resmen yutkunuyordu durmuyordu ordada esimde gormustu oda sevinmisti sonra erken dogum olabilor ciger gelistirmesi yapalim dedi hastaneye yolladi hastane gerwk yok dedi drumu aradim gel dedi ben sana baska sevk yazcam oraya git dedi bende papaslarin hastanesi var oraya gittim ignemi vuruldum ve dogumumida orda yaptim coxuk saglikli dogdu
ben hamile kalmamin sebebi baglatmak icin ve bebek sevmek icin rabbim bana ne verirse kabulumdu dogumda bebwgin esi dusmedi dr cok ugrasti ben kan kaybondan olcektim kurtaja aldilar ben giderkwn baglamayida yaparsin dedim tmm dedi uyandigimda ancak seni kurtardim baglamayi yapamadik dedi
benim doguma giren ebede allah bilir neden baglama olasi diyor gulumsuyor ben istemiyom papatyam yeter bana dedim
ay cok uzun oldu ama azcik kaldi
buyuk kizi kontrole goturdum ve papatyami gorduler dedim saglikli bana dedigi ben hic bir uaman senin saglikli cocugun olacagina inanmadim dedi
bende dedimki bende size inanmadim ben rabbime inandim dedim! !!

Peacim basiniz sagolsun, kim öldü ???

daficim neler yasamissin, allah sabirlarin en büyügünü versin,
ay o doktoru yolasim geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen kimsinki gizli gizli is yapiyorsun manyakmidir nedir, resmen ceza almiyayim diye bide bütün delilleri yok etmeye calismis
ayy cok sinirlendimmm

insanlık nasıl böyle çığrından çıkabilir...bir doktor bu vicdan yükünün altına nasıl girebilir...yada nasıl bukadar insanlıktan çıkabilir...her okuduğum satırda ağzım biraz daha açık kaldı..inanamıyorum...geldiğimiz son nokto

MERHABA KIZLAR

uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra yine geldim sizleri de çok özledim tabi
nasılsınız bakalım? sizler neler yaptınız ,nasıl gidiyor hayat?
ben kiloma bakamıyorum çünkü tartı yok hoş çıkmaya yüzümde yok sanırım ben hala 70de seyrediyoum. gerçi dikkat ediyorum almadım ama yine aynıyımdır diye düşünüyorum. regl oldum onun şişkinliği var tabi o ayrı :)))

bende uzun zamandır tatildeyim ki hala devam ediyor ,bir an önce eve dönsemde başlasam kaldığım yerden ve artık kalanların hepsini halletsem diyorum :)

inşallah sizinle onlarında üstesinden geleceğim...

ama eskisi kadar giremiyorum malum ,tatilde zor herkesinde başındadır. o nedenle beni 1-2 hafta daha izinli yazsanız olaaaar mı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…