Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir bakıp çıktım iftara gidiyorum gece görüşürüz inşaAllah

merhabalar
küçük kızımla ikimiziz bugün iftarda eşim iftara davetli büyük kızım anneannesinde hala
balkonda yapacağız iftarı başbaşa ana kız:)
öğlen bulaşık makinesini çalıştırıp gitimiştim camiye lavabonun gider borusu çıkmış parkenin altı olduğu gibi su dolmuş bastıkça vıcık vvıcık sesler geliyordu dolabın arkasından alabildiğim kadar bezlerle suyu aldım ama aşağıdaki komşuya da akmış malesef gider borusu felan değişti şimdi ben de dolabın içini sildim daha yerleştirmedim iyice kurusun altı
parke sonradan yapıldığı için altı kalebodur suda arada kalmış malesef yapacak bişey yok
neyse şimdi azcık iftara kadar dinleneyim birazdan hazırlarız soframızı
çorba ve kahvaltı türü yemeye karar verdik fırında kaşarlı sucuklu ekmek yapacağız çok sever kızım

Asucuğum iş çıkmış epey sana..
Geçmiş olsun canım...

Bende senin menünden hazılıyorum :)
Kahvaltıı..

Asucuğum iş çıkmış epey sana..
Geçmiş olsun canım...

Bende senin menünden hazılıyorum :)
Kahvaltıı..

öyle oldu canım sağol tembel tembel oturuyodum ne güzel
neyse hallettik komşu da anlayışlı çok şükür de tantana çıkmadı Allah razı olsun
kahvaltı süper menü bence yaa afiyet olsun size de
bu arada bugün de yağmur yağdı serin serin oturuyoruz

güzel bir hiyayeydi.

herkese selamlar. Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Cenazemiz vardı. Geçmişe gitmeme neden oldu. bu yüzden giremedim. Ne olur kusuruma bakmayın.

canım basınız saolsun. seni cok özledim sedacm

o doktor allahından bulsun okadar sinirlendim ki ya nasıl bir vicdan bunlar.. off ablacım temiz gönlüne kurban olurum ya. cansın.

kızlarrrrrrrrrrr haber geldi teyzemin suyu gelmiş hastaneye gitmişler doğuma. nolur dua edin çok korkuyorum. sağlıklı sıhhatli doğum yapsın.

arkadaşlar merhaba,
genede iftarda çok kaçırdım galiba soda bile beni kendime getiremedi..

buarada evhanımlığı ve çocuk bakmak bana yaramadı galiba kendimi kosgebe başvururken buldum :))) kızlar bana şans dileyin.bu eğitimi çok almak istiyorum..yeni doğan bebişim için

kızlarrrrrrrrrrr haber geldi teyzemin suyu gelmiş hastaneye gitmişler doğuma. nolur dua edin çok korkuyorum. sağlıklı sıhhatli doğum yapsın.
Allah sağlıkla kurtarsın inşallah canım bebek ve teyzenin iyi haberlerini bekliyoruz
asugucum gecmis olsun

mehtapcim insallah sag saglim dogurur, tek nefeste kurtarsin allah
insallah ikiside saglikli olur

sağol canım

Burasıda bugünde çooook sıcaktı...
Canım sıkkın
Tadım tuzum yok..

İkiside çook sağlıklı olur inşallah...

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Gece gece geldim ama nasıl geldim bir ben bilirim birde Allah
Dün sahurumu yapıp yattım ama sabah kalktığımda bir böbrek ağrısı ki sormayın. Anneminde dışarda işleri olduğu için mecbur yinede yollara döküldük. Bankaya falan uğradık ve baya beklemek zorunda kaldık :26:
Orada bile zor oturdum ağrıdan hatta annem bile dedi kızım sen bu şekilde oruç tutamazsın kendini harab ediyorsun diye.
Kızkardeşimde canı sıkıldığı için peşimize takıldı ama bankaya girerken ben arabada beklerim dedi. Oğlu peşimize takıldı ve orada da hiç bir an bile yerinde durmadı
Bir ara benim kızı bir döner sandalye bulup oturttu ve biz yapma dediğimiz halde sen kızı kaş göz arasında öyle bir çevirki papatyam resmen sandalyeden uçmuş Patt diye bir ses duyunca anında arkamı bir döndüm ki baktım benim cimcime duvar dibinde yatıyor ayaklarda havada duvara yaslı İnanılmaz bir ses cıktı o an zaten ağrımda vardı kızıda öyle görünce sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya. Yarım saat susturmak için uğraştım sonrada yeğene kızdım oğlum ben sana yapma demedim mi diye.
Fırlama anannesine çevirdim çevirdim uçtu demiş birde gülerek
Bir an şu meşhur türk filmindeki sahne gözümün önüne geldi ; '' babam bana o eşşeği alacak bende vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı '' hesabı İçim gitti resmen ama şükür birşey olmadı

Eve geldik öğlene doğru ama inanın resmen ruhumu teslim ediyorum sandım
İftar saatine kadar ağrılarla boğuştum, bir ara yüzüm morarmaya başlamış hatta eşim bile bana çok kızdı böyle oruçmu olur Oruç Allah rizası için zevkle tutulur senin vucudun susuz kaldıkca vucuduna zarar veriyorsun kendine eziyet ediyorsun diye.
Anlıyacağınız benim oruç maratonum bu sene bu kadar sürdü çünkü eşim karşılığı neyse veririz sağlığın daha önemli dedi annemde kızım kendine sevaba gireyim derken zarar vereceksin dedi :26: Bir yandan sıcak bir yandan susuzluk ve diğer yandan oruç hepsi bir arada ağır geldi hatta akşam üzere kalbimi bile yokladı :26:
Rabbim af etsin aslında çok tutmak isterdim ama bu seferde okadar kötü olunca şeytanda bir yandan aman boz oruçu gitsin diyor eee onuda vicdanım engelledi şükür
İnşallah seneye kadar biraz daha kilo vermiş olurumda sağlıklı yaşama vucud alışınca belki oruç tutmasıda daha kolay gelir

İnan yazdığını okuyunca bir an o güzel Ailen gözümün önüne geldi
Hep hayalini kurduğum aile ortamına evlenmişsin Rabbim hepsinden razı olsun Aminnn
Ben inanıyorum o yüreğinin güzelliğine karşılık görüyorsun sen. Sonuçta ne verirsen onu alırsın tabi anlayana
Bizim tam tersi maalesef ama şu son iki senedir eşimin halaları ve amcasıyla çok daha içliyiz ve hepsizde Allah razı olsun beni bir kere kırmamışlardır evlatlarıda yengecim der başka birşey demezler
Bir hafta seslerini duymim inanılmaz özlüyorum sonuçta ben evlendiğimde biri 10 yaşındaydı diğer ikiside 4 yaşlarındaydılar
Bazen diyorum zaten benim 5 çocuğum var diye geldiklerinde gitmek istemiyorlar hatta bazen anneleri arıyor kadını rahat bırakın dönün artık kaç gün oldu diye Bende diyorum siz yenilerini yapın bunlarda benim
Rabbim herkese seninki gibi yüreği güzel insanlarla dolu bir aile nasip etsin ... Aminnnnnnn
Ben öyle bir aileye gelin gelemedim ama inan şimdiden her gece evlatlarım için dua ediyorum Rabbim onlara yüreği güzel, adaletli ve dürüst insanlarla karşılaştırsın evlendiklerinde de gelin değil evlat olarak bağırlarına basacak insanlar nasip etsin diye

Ay bu günlerde yine çokmu duygusallaştım ne resmen gözlerim dolu dolu yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum
Ellerine ve emeğine sağlık İyiki bizlerle paylaşmışsın bu yazıyı Allah razı olsun

herkese selamlar. Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Cenazemiz vardı. Geçmişe gitmeme neden oldu. bu yüzden giremedim. Ne olur kusuruma bakmayın.

Canım başınız sağ olsun
Geride kalanlara sabırlar versin Rabbim ölen kişiyide Cennetine kabul etsin

Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın ama bende diğer arkadaşlar gibi bunları okuyunca o adamı gebertmek istedim
Bukadar şeyden sonra bile o doktorda istemezdi diyebilmen bile senin nekadar yüce gönüllü olduğunu gösterir
Ama yinede keşke şikayetci olsaydın yarın öbür gün bir başka bayana aynı şeyleri tekrar yaşatmaması açısından
Neyse dediğin gibi bunda da bir hayır vardır Seninde sınavların bu dünyada çok ağır geçmiş ama inşallah ahirette karşılığını kat kat fazlasıyla alıcaksındır

Canım çok geçmiş olsun
Ramazan günü oruçlu oruçluda çekilecek iş değil ama ne yaparsın olacağı varmış

Canım tüm dualarımız teyzenle Rabbim sağlıkla hayırlısıyla evladını kuçağına almayı nasip eder inşallah
Kim bilir belki kuzucuk ben bu satırları yazarken doğmuştur bile

Sanada geçmiş olsun canım
Umarım sende şu anda daha iyisindir Benim hala ağrılarım devam ediyor üstelik iftardan beri 3 litre su içmeme rağmen çok az hafifledi ağrılarım Umarım yarın hiç birşeyciğimiz kalmaz

İyi geceler hanımlar

Yazılanları okumaya çalışıyorum. Gerçekten çok üzücü hikayeler var. Yıllarca bebek bekleyip sonra bir hiç yüzünden onu kaybetmek gerçekten çok üzücü. Ama ne olursa olsun hayat devam ediyor. Demek ki bazı şeyler bazı insanlara kısmet olmuyor bazı şeyler. Daha da fazla zorlayıp kendimizi yıpratmamamız lazım. Ben de kpss için çok yıprattım kendimi hala da yıpratıyorum, sınavım kötü geçince sanki hayat bitmişti benim için. Ama ne olursa olsun hayat yaşamaya değer. İnsanların düşüncelerini takmıyorum artık. Aaa sen bilgisayar mühendisisin nasıl iş bulamazsın derler,iş bulurum bu sefer de aaa çok çalışıyosun bu kadar çalışılmaz derler. Sınava hazırlanırım kötü geçer aaa aslında sen mühendissin nasıl yapamadın derler. Sınavın kötü geçmiş iş de yok bari çocuk yap 30 yaşına geldin diye akıl verirler.

Kadınlar klübünde bir bayanın hikayesini okudum ve artık ufak şeylere üzülmemek için elimden geleni yapıcam. 2 çocuklu ve beyninde kötü huylu bir tümor olan, tüm yöntemleri deneyen ve doktorun en fazla 1 yıl yaşarsın diye evine gönderdiği, kocasına ve çocuklarına aşık bir kadın. Hayat birden ne kadar da kısa oluyor değil mi.

Demem o ki bazı insanlar çevre baskısının da etkisiyle çocuğu olmadığı için hayatı kendine zindan ediyor, evlilikler çatırdıyor sırf bu nedenle. Her insan kendinden bir parçanın büyüdüğünü görmek ister ama bu benim başıma gelirse ve maddi imkanım da yerindeyse ve de çok çocuk istiyorsan sanırım evlat edinirim. anneye babaya muhtaç o kadar çok çocuk var ki. Belki de kanser olucam ve rahmim alınıcak ve hiç çocuğum olmayacak. Bunu hiç bilemeyiz

Burasıda bugünde çooook sıcaktı...
Canım sıkkın
Tadım tuzum yok..

İkiside çook sağlıklı olur inşallah...

yenacım tek sıkıntın sıcakdır inşallah
ceco geçmiş olsun sana da miniğine de canım sağlık izin vermeyince yapacak bişey yok tutmamak en iyisi kendini iyi hissedersen daha sonra kazasını yaparsın

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım sana ve bebeğine..
Aynı yaş küçük çocuklara çok dikkat etmek gerek bilmeden fena şeyler yapabiliyorlar maalesef...

Bu kadar acı çekiyorsun demekki sağlığın oruç tutmana izin vermiyor...Dinimizde zorlama olmaz eğer sağlığın oruç tutmana engelse karşılığını ödersin...
Sonuçta sana muhtaç çocukların var neden sağlığını riske ediyorsun..

Son düzenleme:
yenacım tek sıkıntın sıcakdır inşallah
ceco geçmiş olsun canım sağlık izin vermeyince yapacak bişey yok tutmamak en iyisi kendini iyi hissedersen kazasını yaparsın

Çok önemli şeyler yok..
Bu aralar fazla büyütüyorum sanırım herşeyi..
sıcaklık etkili mi.?? bilmem değil heralde..:)

Yürüdüm bir saat sonra duş aldım iyi geldi..

Mehtap'ın teyzesi nasıl oldu acaba .:26:
Allah yardımcısı olsun...

Çok önemli şeyler yok..
Bu aralar fazla büyütüyorum sanırım herşeyi..
sıcaklık etkili mi.?? bilmem değil heralde..:)

Yürüdüm bir saat sonra duş aldım iyi geldi..

demek var kafana taktığın bişeyler
neyse onlar geçer gider inşallah
ramazanın spor kraliçesi kıskanıyorum bak
yarın ben de yürüyeceğim kızımın dersane çıkışına gideceğim büyük kızım da anneannesinden gelecek biraz kıyafet bakacağız

hehe mersüüüü.:) Sen gündüz yürüyorsun..ben gündüz asla yürüyemem çok sıcak olduğu için acaip susuyorum,dilim damağım kuruyor..
İftardan sonra saat 23:00 gibi çıkıyorum...

Birde bayram kıyafteleri alınacak değilmi.? aslında eskidendi o, şimdi her an istedikleri alınabiliyor bir esprisi yok ama işte adet yerini bulsun diye alınıyor...

Benim bayram temizliği yapmam gerek..Bu hafta iki ayrı akşam iftara misafir alırsam önümüzdeki hafta temizliğe başlamak istiyorum.
Sonra tatlı merasimi :) En tehlikeli kısım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…