$oku daha atlatamadim ya allahdan iyiki esim evdeydi ben kapiyi kiramazdim esim kapiyi kirarken hemde tutuyordu kapiyo papatyam kapinin arkasindadir diye neler yasatiyor papatyam
esimde diyorki daha neler yasatcan bize
allahamima bin sukur bisey olmadi ama cok korkmus babasina gitmedi ben aldim baya kucagimda agladi
cecom yigenine gecmis olsunn dunde benim bahcede kosarken ayaklari birbirne dolanip dustu ayaga kalkinca basamadi ayagina dizi aciyordu bu gun kosturuyor eger basamasaydi gidip rontgen cektircektim
he yatirdim sen yat dizin aciyor dedim duramiyorki yaramaz kalkiyor pat dusuyor dizi aciyinca agliyor sonra uyuttumda biraz rahatladim
Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir
canım geçmiş olsun bizim başımızada gelmişti ,eltimin kızı banyoda kilitli kalmıştı 4 yaşındayken kızda o korku hep var odalara girdiginde kapıları kapatamıyor
güveçmiiii dedinnnnn :) ensevdiğim yemeklerdenn bak nasılda canım çekti şimdiii :) ellerine sağlık afiyet olsun arkadaşım..benimm yerimede iki lokma ye :)
ttk aman o bölüme dalan geri kendine gelemiyor....kendini bunalımın içine sokma aman deyiyim aman arkadaşım
hayirli iftarlar kizlar
bizde 15 dakka sonra iftar olcak
bugun kendimi biraz daha kötü hissediyorum
2 gecedir eski sevgilimi görüyorum rüyamda
iftardan sonra 96.9 gördümsevincim kısa sürdü
bugün o saydıklarının hepsinden var bende ve ben içimdeki file dur diyemedimKızlar resmen hamile gibi aşeriyorum yaa. Acıktıkca az peynir çeyrek ekmek, meyce ya da sütlü şekersiz nescafe içiyorum ama aklımdan kuru pastalar börekler geçiyo. 2 gün sonra da annemlere gidiyoruz içliköfte yapıcak dolma yapıcak umarım kendimi kaybetmem
Hergün spor yapmasam ayvayı yemiştim. Yalnız şunu farkettim eskiden yürüyemediğim hızda ve nefes nefese kalmadan yürüyorum yürüyüş bandında. Günde rahat 1600-1700 kalori alıyorum, bunun 300ünü yürüyüş bandından harcıyorum. Bu kafar oburiks olmasam kesin baya kilo verirdim. Umarım kas yapıyorumdur biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?