Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAMLAR HANIMLAR.
ANCA GELEBİLDİM BUGÜN.
İŞLERİM ÇOK İŞYERİNDE
yarın sabah da işe geç gelicem, oğlanı anaokuluna yazdırıyoruz bakalım 10.da randevumuz var okulda.

haber vereyim dedim yok yazmayın beni diye.

egedeniz gemiş olsun iyileşememişsin hala ama işte o öksürük baki kalıyor bir süre, sen daha iyi bilirsin, iyileşsen bile geçmiyor.
evde zencefilin varsa 1 tatlı kaşığı bal ile toz zencefili karıştır, öksürüğe çok iyi geliyor.
ben oğluma yaptım 1-2 kez geçen kış ama tabii paşamız tadını beğenmediği için midesi kalkıyor.
bir dene istersen

geçmiş sayfalara bakamadım pek, inşallah herkes iyidir.

benim işyerinde canım sıkılıyor, işimi sevmiyorum hiç ama maalesef kader bu yönde çizmiş yolumu, ilerliyorum artık bu saatten sonra çalışacağın iş kolunu değiştirmek kolay değil. hangi konuya girsen tecrübesiz eleman muamelesi yapacaklar.
ama sevmediğin yerde de günde 10 saat geçirmek vallahi eziyet gibi geliyor insana
bir de trafik çok yoğun bu aralar gene eve gidişim en iyi ihtimal 1,5 saat sürüyor, o da tüy dikti sıkıntımın üstüne
kısmet gene de napalım , çok şükür halimize...
........

ayy evdeyken daha zormuş buraya bakmak. işteyken fırsat yaratıyordum.
şimdi olmuyor. kızım açıyor bilgisayarı oturuyor başına oyun oynuyor resim yapıyor.
o kalkıyor başından bakayım diyorum ama ben, bırakmıyor.

kusuruma bakmayın hatun kişiler arada kaçamak bir iki mesaj okuyorum ama
yetişemiyorum. hasta olanlar var geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirler umarım.

ilk fırsatta yine gelirim öpüyorum

canlar günaydınn....

nerdeyse heryazan hastalıktan bahsetmiş hepimize geçmiş olsun tez zamanda sağlıklarına kavuşsun bebeklerimiz,çocuklarımız inşaallah..

benimde bebişim 7aylık bende gözüne çay yapıyorum..temiz bir pamukla ılık çay..banyoda iyi geliyor bebek şampuanı iltihapı iyice akıtıyor.birde gözlerine masaj yap rahatlar hemde iltihapı akar.doktorum söylemişti masaj iltihapı iyice akıtır diye..dene faydasını göreceksin bebişin çok rahatlıcak...benim kızım grip ben burnuna bile yapıyorum..nasıl mest oluyor bilemezsin :)))

asuman evhanımlığına döneceğini söylemiş...ben bebekten ötürü döndüm ev üstüme üstüme geliyor diyebilirim :) allah kolaylık versin..

alessandra79 sevmediğin bir işte çalışmak nekadar zordur ben bilirim...evlendiğimde istanbuldan zonguldağa taşınmıştım..çevre insanlar karakterler çok farklıydı..1 sene boyunca hergün ağlayarak işe gidip gelmiştim..rüyalarımda bile işyerim kabus olmuştu..allah kolaylık versin arkadaşım...

bayanlarr bayram geliyor hoşgeliyorda ben halen temizlik yapmaya başlamadım tam anlamıyla..aslında genel olarak temiz evim ancak..istanbuldan misafirlerim geliyoo evim şenlenecek..oyüzden ince rütuşlar yapmam lazım.mobilyam koltuklarım beyaz..çok iş var çoktaaa bu cimcime kızım müsade etmiyorkii :)

Selam kızlarrrrrrrr :122:

Erkek kardeşim için alınan Vınn dan bir mesajlıkda olsa sizlere bakayım dedim
İşin kötü yanı kendi Laptobu türkiyede çalışmadığı için benimkine el koydu :26: artık ancak gündüz annemden fırsat bulabilirsem ki çok zor yada eşim kendi laptobunu şirketten getirebilirse gelebileceğim :26:
Bakalım henüz eşime demedim ama birazdan arar yağcılığımı yaparım
Hatta yaptım bile bakarız dedi bakarızda bizde genelde tamam anlamına geliyor
Eğer gelmezsem zaten eşim getirmedi demektir

Şimdi etrafımda bir curcuna var sormayın gitsin arı kovanı gibi

$oku daha atlatamadim ya allahdan iyiki esim evdeydi ben kapiyi kiramazdim esim kapiyi kirarken hemde tutuyordu kapiyo papatyam kapinin arkasindadir diye neler yasatiyor papatyam
esimde diyorki daha neler yasatcan bize

Canım sanada çok geçmiş olsun Gerçektende ben okurken bile nefesim tutuldu :26: ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Bu çocuklar gerçekten insanın ömründen ömür çalıyorlar ama yinede iyiki varlar.
Onlar olmadan 90 sene yaşamaktansa onlarla 60 sene bile yeter
RAbbim hepsini kötülüklerden korusun

Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir

Canım sanada çok geçmiş olsun Umarım bir an önce düzelir kuzucuğun gözüde
Çayla pansuman çok iyi gelir benimde bildiğim sık sık yap belki daha çabuk geçer

hala ordudayım kızlar buraya yerleşiyoruz uğraşıyorum bisürü şeyle özledim sizi bisüre daha yokum malesef iyi bakın kendinize allaha emanet olun

canım geçmiş olsun bizim başımızada gelmişti ,eltimin kızı banyoda kilitli kalmıştı 4 yaşındayken kızda o korku hep var odalara girdiginde kapıları kapatamıyor

az once dus aldirdim banyoda kapiyi kapadim tepki vermedi insallah oyle bir problemiz olmaz cnm

bedican ogluna gecmis olsun bende yarin goturcem dr a gozunde bisey cikti ne dicek drumuz

egedeniz gecmis olsun cnm

iyi akşamlar kızlar, bugün biraz bir derdim vara bakayım dedim. belki kendi can sıkıntımı unuturum oyalanırım biraz diye, demez olaydım. içim şişti valla insanların dertlerinden. hakikaten durumu kötü olan ne yapacağını bilemeyenler de var, olmadık şeyleri dert edinenler de. aksi gibi bağımlılık da yapıcı bir bölüm, insanoğlu işte sosyal hayvan. illa başkalarının sevinçleri üzüntüleri de olucak hayatımızda kendimizinkilerle yetinemiyoruz. ben en iyisi komedi filmi falan bakayım biraz.

iyi akşamlar kızlar
sıcakta ve oruçken çarşı beni çok zorladı bir de erken kalktım ya bugün
ama haksızlık etmeyim kendime giderken de gelirken de yürüdüm eve gelene kadar 5 saat ayakta kaldım yani
kendime bişey almadım göbeğim sinirimi bozdu yaa fazla kilo almasam da yanlış beslenme ve harket azlığından salmış kendini malesef
eve geldim güveç hazırladım ocağa koydum yattı 1 saat uyudum ancak kendime geldim ilk evde güveç denemem de başarılı oldu bu arada daha önce fırına gönderiyordum ama son bikaçı güzel olmamıştı
yarın da temizlik maratonuna başlarım inşallah biyerlerimi kaldırabilirsem eşim sabah annesine uğrayacak beraber gidelim dedi bakalım yarın ola hayrola:))

güveçmiiii dedinnnnn :) ensevdiğim yemeklerdenn bak nasılda canım çekti şimdiii :) ellerine sağlık afiyet olsun arkadaşım..benimm yerimede iki lokma ye :)

ttk aman o bölüme dalan geri kendine gelemiyor....kendini bunalımın içine sokma aman deyiyim aman arkadaşım

hayirli iftarlar kizlar
bizde 15 dakka sonra iftar olcak
bugun kendimi biraz daha kötü hissediyorum
2 gecedir eski sevgilimi görüyorum rüyamda

sağol canım üzüldüm canının çekmesine Ankaradaysan gel buyur beraber olsun

hayirli iftarlar kizlar
bizde 15 dakka sonra iftar olcak
bugun kendimi biraz daha kötü hissediyorum
2 gecedir eski sevgilimi görüyorum rüyamda

bende eski sevgilimi gorunce genelde kotu hissederim ruya bile olsa hayra yoralim iyi ciksin ins ruyan canm .. bu arada selam kizlaaar bende simdi arkadasimin verdigi iftardan geliyorum bu ramazan kilo vermek biraz hayal oluyor herhalde kilo almamak mukemmel olurdu

Kızlar resmen hamile gibi aşeriyorum yaa. Acıktıkca az peynir çeyrek ekmek, meyce ya da sütlü şekersiz nescafe içiyorum ama aklımdan kuru pastalar börekler geçiyo. 2 gün sonra da annemlere gidiyoruz içliköfte yapıcak dolma yapıcak umarım kendimi kaybetmem

Hergün spor yapmasam ayvayı yemiştim. Yalnız şunu farkettim eskiden yürüyemediğim hızda ve nefes nefese kalmadan yürüyorum yürüyüş bandında. Günde rahat 1600-1700 kalori alıyorum, bunun 300ünü yürüyüş bandından harcıyorum. Bu kafar oburiks olmasam kesin baya kilo verirdim. Umarım kas yapıyorumdur biraz

selam millet

maalesef eşim iş yerinden bir yere gittikten sonra eve geldiği için laptopu getirmemiş benimkini de kardeşim gidene kadar kaptırdığım için mecbur cepten iş girdim geçmişi bile zor okudum
yarın gecede giremem çünkü eşim sabah iş için bursaya gidecek sirkete uğramadan eve gelecekmis gündüz firsatim olursa çee derim umarım :) ama bildirim kesin yaparım cuma günü.

şimdilik ceco kaçar :) kendinize iyi bakın özleyeceğim sizi anacığımmm

cuma gecesi yine kavuşuruz insaallah

bugün o saydıklarının hepsinden var bende ve ben içimdeki file dur diyemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…