selam millet
maalesef eşim iş yerinden bir yere gittikten sonra eve geldiği için laptopu getirmemişbenimkini de kardeşim gidene kadar kaptırdığım için mecbur cepten iş girdim geçmişi bile zor okudum
yarın gecede giremem çünkü eşim sabah iş için bursaya gidecek sirkete uğramadan eve gelecekmisgündüz firsatim olursa çee derim umarım :) ama bildirim kesin yaparım cuma günü.
şimdilik ceco kaçar :) kendinize iyi bakın özleyeceğim sizi anacığımmm
cuma gecesi yine kavuşuruz insaallah
dafi bu ne misafirperverlik canım :) peşpeşe göndermişsin :)
Sağol Nevinciğim. Olay olunca hemen çocuk doktorumuzu aradım, o da aynı ilacı söyledi (silverdin) sürmemiz için. Sonra iyi bir Doç. bulduk orada, babam o bölgede 15 yıl doktorluk yaptığı için çevresi çoktur, ona götürdük ertesi gün. İçinde gümüş olduğu için kararma yapabiliyormuş o ilaç diye başka bir karışım verdi. Sen kapkara oldu diye yazında o aklıma geldi. Sanırım güneş görmemesi gerekiyor bu ilacı süren kişinin. Umarım bizimkinde de iz kalmaz. Böylece kaldı gibi geliyor, pimpirikleniyorum... Uzun sürüyor demek iyileşmesi......
umut çok geçmiş olsun sizde yavrunada tez zamanda geçer inşallah canım ben san ne dicem. Arkadaş ile öss hazırlıkta dersanede idik şakalaşırken bir bardak kaynar çay yüzüne döküldü. Hemen yanık ilacı sürdük silverdin. Sonrasında yüzü kapkara oldu kendisine bişey söyleyemedik ama çok korktuk iz kalır diye çok şükür uzun sürdü ama hiç iz kalmadı sizde de kalmaz...
....
Özlem, bilmem bu mesajları okuyabilecek misin? Senin için en iyisini, hayırlısını diliyorum. Gönlünüze göre olur umarım her şey.merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben evime geldim nihayet ama işler daha yoğunlaştı. tayinimiz çıktı :) sanırım yine giremem işler yoluna girene kadar. daha benim tayin durumum netlik kazanamaz .bu hafta eş durumu başladı ama açık olan yerler haftaya belli olacak. kafam darma dumanburada çocuğun bakıcısından memnunum, evimiz kendimizin oraya gidince ne olacak hiçbir fikrim yok hele en önemlisi çocuk. sınıf öğretmenleri şu 444 ile mağdur edildi .yer açılır mı açılmaz mı bundan emin değilim çünkü iller arası yer edğiştirmede sadece 7 il açıldı ve 5i doğu ( ben doğu görevimi 5 yıl yaptım zaten. neyse kafam çok karışık sizide yormayayım .canım yeterince sıkkın ne yapacağımızı bilmiyoruz. hadi gitmeyelim desek eşim 2 yıl tayin isteyemeyecek ceza alıyorlar çünkü. şimdi istediğimiz yer oldu sonra olur mu muamma. yani çok afedersiniz 2 ucu oklu değnek :) sıkmayım dedim ama yinede yazdım kusura bakmayın ne olur.
......
Çok geçmiş olsun yeğenine Banucuğum.Çok şükür kuranımı okuyup duamı da yapabildim
Tam Kuranı elime aldım kızım aradı ( teyzesiyle birlikte dışardaydı ) bizim ikizlerden kız olanı hastaneye götürüyor teyzemler anannemle diye. Dün gündüz koltuk üzerinde sıplarken düşersiniz rahat durun diye uyarmıştı kızım ve tamda o an dengesini kaybedip benim kızın omuzunun üzerine düştü cadı :26:
Bileğim acıyor dedi o anda ama sonra geçti diyince hastaneye götürmedik. Hatta o an büyük kızım omuzum diye tuturunca anam birde omuzumu cıktı diye korkmuştuk. Bugün gündüzde kız anne acıyor diyince biz ilgi çekmek için söylediğini sandık cünkü görünüşte hiç bir şişlik dahi yoktu ama gece benim kızla birlikte kayınvalidesine gittiklerinde şişmeye başladığını fark etmişler ve Annemlerle hastaneye gitmişler; Sonuç maalesef kuzucuğun bileği kılırmış aynı benim kız gibi ...
Çok geçmiş olsun. egedeniz yazmış zaten, ben de eklemek istedim. Konjonktivit olmuş herhalde bebiş, bu aylarda bazen inatçı olabiliyor, başıma geldiği için söylüyorum. Kızımda çocuk doktorunun verdiği damla bana mısın dememişti. Eğer damladan 2 gün içinde fayda göremezsen göz doktoruna götür bence. İnatçılaşıp kronikleştikçe daha zor geçiyor çünkü. Bir de bebek şampuanına ben şüpheyle baktım, bu tip kimyasallar göze zarar verebilir. Özel göz solüsyonları var; bu solüsyonlarla temizlemen gerekiyor çapaklı gözü. Eczaneden steril gazlı bez al, göz solüsyonu (ya da en kötü ihtimalle serum fizyolojik) ile göz temizliğini yap. Her temizlikten ve damla damlatmadan önce ellerini iyice yıkamayı unutma. Bizim 3 ay civarında olmuştu, epey uğraştırmıştı beni, sadece özel bir ilaca (antbiyotikli jel) yanıt vermişti.herkese merhaba;
Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir,doktoramı götürsem acaba
Geçmiş olsun canım. Kendi de korkmuş, sizi de korkutmuş ufaklık. Benim de başıma gelmişti, sizinki daha olaylı olmuş amam, ben kapının dış tarafından bıçakla çevirip kilidi açabilmiştim. Kızım 3 yaşındaydı o zaman. Sonra bir daha yaklaşmadı kilide. Ucuz atlatmışsınız gene de, banyo tehlikeli bir yergunaydin kizlarrr
sabah tel sesiyle uyandik papatyamin yatagina baktim yok bizim yataga baktim yok oturma odasinda ablasinin yanina baktim yok antreye ciktim agliyor ama sesi az geliyor banyoya girmis anahtarinida cevirmis cikamiyor hemen evin tum anahtarlarini denedim hic biri uymadi o sirada esime bagirdim kostu geldi hemen balyozu alip kapinin kilit yerini kirdi bebegimi kurtardik cok korktum ya
bu gun niyetliyim sahura kalkcaktim ama yorgunluktan saati duymamisim bu gun benim icin zor gececek rabbim niyetli olan tum kardeslerime yardimci olsun
hala ordudayım kızlar buraya yerleşiyoruz uğraşıyorum bisürü şeyle özledim sizi bisüre daha yokum malesef iyi bakın kendinize allaha emanet olun
bende eski sevgilimi gorunce genelde kotu hissederim ruya bile olsahayra yoralim iyi ciksin ins ruyan canm .. bu arada selam kizlaaar bende simdi arkadasimin verdigi iftardan geliyorum bu ramazan kilo vermek biraz hayal oluyor herhalde kilo almamak mukemmel olurdu
Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir
iyi geceler tontişlerrrr nerelerdesiniz bakalım
Bizde seni özleyecegiz cecoşummmm..selam millet
maalesef eşim iş yerinden bir yere gittikten sonra eve geldiği için laptopu getirmemişbenimkini de kardeşim gidene kadar kaptırdığım için mecbur cepten iş girdim geçmişi bile zor okudum
yarın gecede giremem çünkü eşim sabah iş için bursaya gidecek sirkete uğramadan eve gelecekmisgündüz firsatim olursa çee derim umarım :) ama bildirim kesin yaparım cuma günü.
şimdilik ceco kaçar :) kendinize iyi bakın özleyeceğim sizi anacığımmm
cuma gecesi yine kavuşuruz insaallah
Ben hala temizliğe devam ediyorum..bugün halıları koltukları yıkadım..dolapları,baza içlerini boşaltıp silip tekrar yerleştirdim..
Yorganları havalandırdım..akşam iftardan sonra buzdolabını ve mutfağı hallettim..balkonda bir dolabım var içinde kavanoz,patates,kurusoğan ve eşimin takım çantası vb. şeylerle dolu.. boşaltıp silip yerleştirdim ..
OĞLanın oyuncaklarını ayıkladım bir poşet dolusu çıktı yine.:)
yapmaya kalkışınca ha bire iş çıkıyor...
Muhtemelen yarın bitiririm gece yarısına doğru.:) Şimdi ortada hem halı yıkama mak. hemde elektrik süpürgesi duruyor.:)
Ayy ne zor kadın olmak..Çalışsanda evde olsanda her şey sana bakıyor...
Nasılsın canım.?
Ben tost hazırlamaya gidiyorum. gelmeye çalışacağım bir aksilik olmazsa.:)
Henüz uykum yok :)
bu arada tost ayrıntısını kaçırmışım Yena cım...
asuman ablamdan duyunca ne canım çekmişti ya..
gidip açık bi yer bulup yemiştim gecenin 02.30 unda
sonra da bana ders oldu aldım tost ekmegi attım buzluğa..
ama o günden beri de canım hiç çekmedi
Asuman ablacım sende bugün yorulmussun diye gelmedin sanıırım...
ama sensiz de buraların hiç tadı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?