Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar içimdeki canavarı atamadım bu günlerde galiba bayrama kadar kilo alıcam

Son düzenleme:

oy cecoşum gelsin misafir edelim kocişini takıl peşine sende gel

Merhaba hanımlar :) Pek sık giremeyince geçmişi okumak uzun sürdü. Başımı biel kaşıyamadım, o yüzden pek sık giremedim.

Ev işleri iki günde yıktı beni, tarumar etti. Her şeye yetişmeye çalışmak çok zor oluyor. Oğluş bu kadar canavar olmasa, hiç durmadan dağıtmasa, ablası ile kedi köpek gibi dalaşmasalalar daha kolay gelirdi belki. Öyle ateş gibi bir yapım da yoktur benim, ağır tabiatlıyım, çok da detaycıyım of ki of. Sabah erkenden organik pazara gittik bugün; aldıklarımı yıkayıp yerleştirmek tam 2.5 saat sürdü Hangi insan evladı semizotunun her bir yaprağını tek tek yıkar? Tabii sirkeli suda bekletilip 4 defa yıkandıktan sonra tek tek yaprakları yıkanıyor. Her su değiştirdiğimde yıkama kabını da sabunlayıp durulayıp yıkıyorum vb. Yaparken ben bile güldüm kendime, kafayı yemiş hanımlardan olmama çeyrek var. Takıntılarla daha güçlü savaşmam lazım sanırım :))

Beslenme dengem de alt üst durumda. Şiştiğimi hissediyorum Yürüyüşler iyice yattı. Eylül gelsin artık lütfen... Hayatım bir düzene girsin istiyorum. Çocuklarımı okullarına göndereyim, sabah kendime ait 3 saate kavuşayım...
Sağol Nevinciğim. Olay olunca hemen çocuk doktorumuzu aradım, o da aynı ilacı söyledi (silverdin) sürmemiz için. Sonra iyi bir Doç. bulduk orada, babam o bölgede 15 yıl doktorluk yaptığı için çevresi çoktur, ona götürdük ertesi gün. İçinde gümüş olduğu için kararma yapabiliyormuş o ilaç diye başka bir karışım verdi. Sen kapkara oldu diye yazında o aklıma geldi. Sanırım güneş görmemesi gerekiyor bu ilacı süren kişinin. Umarım bizimkinde de iz kalmaz. Böylece kaldı gibi geliyor, pimpirikleniyorum... Uzun sürüyor demek iyileşmesi...
Özlem, bilmem bu mesajları okuyabilecek misin? Senin için en iyisini, hayırlısını diliyorum. Gönlünüze göre olur umarım her şey.
Çok geçmiş olsun yeğenine Banucuğum.
herkese merhaba;

Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir,doktoramı götürsem acaba
Çok geçmiş olsun. egedeniz yazmış zaten, ben de eklemek istedim. Konjonktivit olmuş herhalde bebiş, bu aylarda bazen inatçı olabiliyor, başıma geldiği için söylüyorum. Kızımda çocuk doktorunun verdiği damla bana mısın dememişti. Eğer damladan 2 gün içinde fayda göremezsen göz doktoruna götür bence. İnatçılaşıp kronikleştikçe daha zor geçiyor çünkü. Bir de bebek şampuanına ben şüpheyle baktım, bu tip kimyasallar göze zarar verebilir. Özel göz solüsyonları var; bu solüsyonlarla temizlemen gerekiyor çapaklı gözü. Eczaneden steril gazlı bez al, göz solüsyonu (ya da en kötü ihtimalle serum fizyolojik) ile göz temizliğini yap. Her temizlikten ve damla damlatmadan önce ellerini iyice yıkamayı unutma. Bizim 3 ay civarında olmuştu, epey uğraştırmıştı beni, sadece özel bir ilaca (antbiyotikli jel) yanıt vermişti.

Umarım seninki kullandığın damlaya hemen yanıt verir, çabucak geçer.
Geçmiş olsun canım. Kendi de korkmuş, sizi de korkutmuş ufaklık. Benim de başıma gelmişti, sizinki daha olaylı olmuş amam, ben kapının dış tarafından bıçakla çevirip kilidi açabilmiştim. Kızım 3 yaşındaydı o zaman. Sonra bir daha yaklaşmadı kilide. Ucuz atlatmışsınız gene de, banyo tehlikeli bir yer

hala ordudayım kızlar buraya yerleşiyoruz uğraşıyorum bisürü şeyle özledim sizi bisüre daha yokum malesef iyi bakın kendinize allaha emanet olun

Ayşe'den haber çıkmış nihayet :) Çok sevindim. Demek Ordu'ya yerleşiyorlar, zaten istiyorlardı. Artık bir süre gelemez herhalde Ayşe, herşey gönlünce olsun :))

insallah canim, allah hayira cikarsin, psikolojik zaten biliyorum,
insallah kendimi daha iyi hissederim ilerki günlerde..

daficim yaa cok güldüm sana, icinde fil var öylemi

geçmiş olsun...dinlenemediğin için seni epey yıprattı rahatsızlığın...

toksinciğim oğlum da iki kere yaptı aynı şeyi..
Banyoda değilde salon ve kendi odalarında..
Çok korkunç hakkaten..allah korusun afacanları..
Benden çok kızım paniklemişti,uğraşmadan direk kaıpıyı kıralım anne demişti.:)

Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir

Geçmiş olsun canım bu aylarda çok sık oluyor..mikrobik bir durum sanırım..
OĞlum da olmuştu benim. epey ufaktı 2 aylık...Kızarıklık ve çapak tek gözündeydi..
bana da pamuk çay demişlerdi ama benim içime sinmemişti nedense pamuğun artıkları gözüne girerse diye düşünüp yap diyenlere yaptım deyip yapmamıştım.:)
Hastaneye doktora götürmüştük iyiki götürmüşüz antibiyotik jel ve göz temizliği yapmamız için damla yazdı..
Tek göz olmasına rağmen iki gözüne kullan demişti..Umutt'un yazdığı gibi her göze ayrı bezle önce temizleyip sonra jeli sıkıyorduk 2 günde hemen iyileşmişti..eğer geçmezse doktora götürmeniz daha iyi olur..

Ben hala temizliğe devam ediyorum..bugün halıları koltukları yıkadım..dolapları,baza içlerini boşaltıp silip tekrar yerleştirdim..
Yorganları havalandırdım..akşam iftardan sonra buzdolabını ve mutfağı hallettim..balkonda bir dolabım var içinde kavanoz,patates,kurusoğan ve eşimin takım çantası vb. şeylerle dolu.. boşaltıp silip yerleştirdim ..
OĞLanın oyuncaklarını ayıkladım bir poşet dolusu çıktı yine.:)
yapmaya kalkışınca ha bire iş çıkıyor...
Muhtemelen yarın bitiririm gece yarısına doğru.:) Şimdi ortada hem halı yıkama mak. hemde elektrik süpürgesi duruyor.:)
Ayy ne zor kadın olmak..Çalışsanda evde olsanda her şey sana bakıyor...

-----

Ayşeciğim senden haber aldık nihayet,çok merak etmiştik seni..
Kolaylıklar diliyorum...

Bizde seni özleyecegiz cecoşummmm..
yaa neden verdin kardeşine laptopunu insan Alamanya dan gelirken getirir kendininkini

aaa senle muhabbet etmek isterdim şimdiiiii

Yena cım neler yapmışsın öyle...bugün tüm gün hiç oturmadın mı??
ah nasıl dayanıyorsun...
vallahi sen saydın ben yoruldum..benm yaklaşık 1 hafta da yapacagım seyler bunlar..
belki de 10gün..yalan olmasın:44::44::44:

ama yarın bitirecek olman güzel..
bayramdan 1 gün önce belki biraz kendine zaman ayırabilirsin

Nasılsın canım.?
Ben tost hazırlamaya gidiyorum. gelmeye çalışacağım bir aksilik olmazsa.:)
Henüz uykum yok :)

:))) iyiyimmm senin yaptıgın işlerin şokunu yaşıyordum...

hep anneme derdim anne sen robotmusun hiç yorulmazmısın?
ev temizliği yaparken bana evi süpürttürürdü ya da en fazla yanında da toz alma..

kndi halıları koltukları siler,cam siler,kapıları siler...
vitrinin içini falan boşaltır siler..

birsürü çamaşır yıkar serer...
o yapardı ben tv karsısında yatardım..benim görevim bitti ya aklımca...

hep de sasardım nasıl biryeri ağrımıyor anneler böle oluyor demek diye..

şimdi anlıyorum..anne olunca öyle oluyor..
ama annelerin heryeri ağrısa da sesleri çıkmıyor

bu arada tost ayrıntısını kaçırmışım Yena cım...
asuman ablamdan duyunca ne canım çekmişti ya..

gidip açık bi yer bulup yemiştim gecenin 02.30 unda

sonra da bana ders oldu aldım tost ekmegi attım buzluğa..
ama o günden beri de canım hiç çekmedi

Öyle olur zaten elinin altında olunca kıymeti kalmıyor :)

Bu arada ben tost ekmeği pek almam..ramazan nedeniyle pideyle yapıyorum:)
Diğer günler normal ekmekle..

---

İş konusuna gelince şu an özellikle ayak bileklerim acaip sızlıyor ama takmamaya çalışıyorum..
Gündüz bir ara kötü oldum bayağı hem susuzluk hemde yorgunlu ayy çok fenayım deyip uzandım..
OĞlum da gelip peki yemekleri kim yapacak dedi,bende 4 yaşındaki çocuğa yemekmi önemli benim sağlığımmı önemli deyiverdim.:)
PEki omleti kim yapacak diyor hala..''oğlumun sabah vazgeçilmezi peynirli omlet.:)''
Sonra da başladım ağlamaya beni kimse düşünmüyor sadece kendi ihtiyaçları için seviyorlar beni falan diye düşünmeye başladım :)
ciddi ciddi ağlıyorum ama nasıl gücüme gitti nasl gönül koydum oğluma.:)) Şu an yazarken bile gülüyorum..
geciken periyodum,yorgunluk ve oruç nedeniyle şuursuzluk yapmışım işte.:)
Sonra kızım telefon da babasına anlatmış bunları akşam eşim gelince peki omleti kim yapacak deyip beni kızdırıyor.:))

İyi uykular sultan sen varsın sadece..

Asuman ablacım sende bugün yorulmussun diye gelmedin sanıırım...

ama sensiz de buraların hiç tadı yok

ancak gelebildim canım yorgunluk vardı tabii 5saat ayaküstüdurmayı kaldırmadı oruçlu bünyem ama asıl gelmeme sebebim migren oldu neyseki hafif atlattım geçti gibi
tost ekmeği almakla iyi etmişsinbiz ailecek pek bir severiz
yenama da maşalalh ne işler becermiş ben yarın aynı performansı beklemiyorum kendimden
umutt senin titizlik de maşallah biraz ileri derecede ben rahatım biraz o konularda suda ıslatıp suyun durumuna göre bikaç su değiştirip yıkarım semiotunu bir tek ıspanağı tek tek yıkarım ben
ben de eylül gelsin bol bol yürüyelim istiyorum az kaldı şükür sağlıklı beslenme zamanımız geliyor
düşünsenize 1 aydır hergün evde tatlı var ve ben nerdeyse hergün yedim az çok

yenaaaben de burdaydım ama görmeişsin beni
peki kim yapacak şimdi omleti bugün de canım istedi de yapmamıştım:))
çok tatlısınız yaa güldürdünüz beni
bazen bu tip alınganlıklar bende de oluyor kadın olmak zor yaaa
ramazanda pide tost bizim de favorimiz ama sınır tanımayız bazlama tost hatta simit tost yedik az önce tam tost değil de arasına kaşar konulmuş simitleri tost makinesinde ısıttık bugün küçük kızımın canı çekmişti dışarda görünce onların kaşarları iyi değildir diye biz yapalım dedi

Yena cım bende burdayım koskoca ben yani nasıl görmezsin

Asuman ablacım geçmiş olsun..migren de ne kötüdür
kaşarlı simitleri de hüpletmişsin ohhh mis

ay Yena ile Barış ın muhabbetleri pek bir eğlenceli oluyor

omletleri kim yapacak sahiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…