- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
banu geçmiş olsun yeğenine canım
bayramdan sonra hepimizin bu devri bitecek zaten biz şimdilik hüküm sürmeye devam edelim
bugün camide bir velinin çektiği resmi ekledim albüme
Şimdi bende gördüm gerçekten çok hoş cıkmışsın
Benide biraz evvel tekrar kız kardeşim aradı dedim eve vardılar merak etmim diye arıyorlar herhalde ama daha hastanedeyken bu seferde ikizlerden oğlan kusmaya başlamış. Arka arkaya 3 kere kusunca onuda acilde muayene ettirmişler :26: şimdilik ilaç yeterli ama 2 kere daha kusarsa gelin serum takalım demiş doktor :26: kızın desen kolunu alçıya alıp birde havaya dikmişler sabaha kadar havada kalacak demiş. Sabah dikleştirmeyi sökeceklermiş o yüzden annemle babam bu gece onda kalacaklarmış :26:
Allahım sen büyüksün ya Rabbim inşallah bir an önce şifa bulur kuzucuklarım
neyse bu sefer kesin kaçtım ama
Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Allaha emanet olun
herkese hayırlı geceler
özlemcim tayin konusunda hayırlısı olur inşallah canım zor bir karar gerçekten
hamarat yena işlere başlamış bile maşallahkapıları da kızı silmiş maşallah bakalım benimkiler ne yapacaklar
yarın çarşı işlerimi halledeyim başlarım ben de inşallah
toksin zaten bitirdi nerdeyse maşallah
ben de bugün çok yoğundum kafam kazan gibi şu anda birazdan abdestimi alayım da kuran okuyum inşallah
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin
arada uğrarım herhalde aklımdasınız hep zaten
bugün nursenayla konuştum yerleşmiş epeyce nete başvurmuşlar bağlanmasını bekliyor sonra aramızda olacak inşallah
nursena çabuk yerleşmiş valla..
Ben çok zorlanmıştım..Kabus gibiydi hatırlamak dahi istemiyorum...
Asucum hamaratlık senin hamaratlığın oruç ağzınla hem ev işi yemek. hem de işe gidiyorsun :)
Ben hep evdeyim..
cecoşum geçmiş olsun canım yaaaŞimdi bende gördüm gerçekten çok hoş cıkmışsın
Benide biraz evvel tekrar kız kardeşim aradı dedim eve vardılar merak etmim diye arıyorlar herhalde ama daha hastanedeyken bu seferde ikizlerden oğlan kusmaya başlamış. Arka arkaya 3 kere kusunca onuda acilde muayene ettirmişler :26: şimdilik ilaç yeterli ama 2 kere daha kusarsa gelin serum takalım demiş doktor :26: kızın desen kolunu alçıya alıp birde havaya dikmişler sabaha kadar havada kalacak demiş. Sabah dikleştirmeyi sökeceklermiş o yüzden annemle babam bu gece onda kalacaklarmış :26:
Allahım sen büyüksün ya Rabbim inşallah bir an önce şifa bulur kuzucuklarım
neyse bu sefer kesin kaçtım ama
Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Allaha emanet olun
banu Allah şifa versin ikisine de kardeşine de kolaylıklar tabii kolay değil uğraşması
seninkiler nasıl oldular iyiler mi peki
cecoşum geçmiş olsun canım yaaa
Allah beterinden saklasın ama bugünlerde mesejlarımız hep geçmiş olsunla başlıyor herkes hasta sanki :44:
gunaydin kizlarrr
sabah tel sesiyle uyandik papatyamin yatagina baktim yok bizim yataga baktim yok oturma odasinda ablasinin yanina baktim yok antreye ciktim agliyor ama sesi az geliyor banyoya girmis anahtarinida cevirmis cikamiyor hemen evin tum anahtarlarini denedim hic biri uymadi o sirada esime bagirdim kostu geldi hemen balyozu alip kapinin kilit yerini kirdi bebegimi kurtardik cok korktum ya
bu gun niyetliyim sahura kalkcaktim ama yorgunluktan saati duymamisim bu gun benim icin zor gececek rabbim niyetli olan tum kardeslerime yardimci olsun
hayatım geçmiş olsun,yaramaza bak ya neler yapmış ,neyse bir şey olmamış ya çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?