Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umutcuğum o insan evladı benim annem:)) Senden daha feci titiz emin olabilirsin. Bi şeyi kırk kez yıkar, ellerini bile banyoda sıcak suyla omo'yla yıkıyodu bi ara. Hemşire emeklisi olduğu için temizlik hastalığına tutuldu kadın.

Bugün tartıldım tekrar 76lı kilolara döndüm. Tatilden geldiğimde 77-78 arası bişeydim. Eğer günde 300 kaloriş daha az alsaydim baya kilolar gidecekti çünkü baya spor yapıyorum, geceleri resmen börek çörek aşeriyorum yaa. Aç aç yatıyorumm. Günde 7 öğün yememe rağmen böyleyim düşünün. Acaba insülin direnci felan mı arttı, bu halim iyiye işaret değil. Allahtan bayram 4 gün yoksa anamın evinde kesin kilo alırdım:))

bu hafta o kadar çok yedimki valla hiç de tartılmadım,ne güzel 89 u görmüştüm ,ama kesin 1 kilo almışımdır.Annem su böreği ile baklava yapmış göndermiş 3 er 5 şer yedim valla
Allahtan anneciğin yapmış, pastane işi şeyler daha kalorili ve zararlı oluyor. Ayrıca güllüoğlu hariç diğer baklavacılar içine şeker yerine mısır şurubu şerbeti koyuyor. Ama şimdi börek, baklava denmezki:))

Sölemesi ayıp benim annem de içliköfte, sarma yapıcak, ben de istanbuldan ona antep baklavası görütücem. Gözmün dönmemesi için kendime telkin etmem lazım

günaydın kızlar, valla ben de bu ara fil gibiyim, ne bulsam yiyorum. ne elim boş duruyor ne ağzım. bir de çok yemeyim diye azar azar alıp odaya geliyorum, gidip gelirken usandım artık.

aynen sana katılıyorum kiloları verip güzel giyinmek lazım,bayramlık alıcaktım içimden güzel birşey almak gelmedi sadece günlük giymeye 1 etek 2 tişort aldım
hiiiçç bayramlık falan düşünmüyorum sadece pardesü aldım öbürleri üzerimden düşmeye başladılar diye önce olmak istediğim kiloya geleyim:44: sonra o kiloyu sabitleyim sonra giyim kuşam faslına geçeriz köye gidince giyim sorun olmuyor zaten çek ayağına bir şalvar tamam. bu hafta gittiğimde uzun zamandır giymediğim bir şalvarı giydim hooopp ayağımdan yere düştü hemen lastiğini sıkılaştırdım bu bayram giderken lastik götürcem.

ben yememek için hiç tatlı yapmadım bu ramazan kavun karpuzla idare ettik bunlar kendi bahçemizden deyip idare ettim
ama dünkü misafirlerim sözleşmiş gibi ellerinde baklavalarla gelince işler karıştı onun hatırı bunun hatırı iki dilim sofrada iki dilim çayın yanında etti dört dilim aslında onu telafi etmek için bugün koşubandını açmak lazım oldukca tozlanmıştı zaten şöööyyle bir tozunu alsammı neyapsam

ucundan da olsa temizliğe başladım şükür ama şimdi moladayım :))
kolay gelsin canım

ben de aynı durumdayım nerden başlayım bilemedim kızlar kendi odalarını hallederler de işim kolaylar en azından
ah ah bende kızda yok odanın birini halletsin 140 mk. ev ama hiç niyetim yok temizlik yapmaya temizlik yaparsam köydeki ev bitmez biraz kirli olsunki adam rahatsız olsunda köydeki evi bayramdan sonra bitirsinde toparlayıp götüreyim köye yeni yeni eşyalar alıp temiz temiz sererim

bu hafta o kadar çok yedimki valla hiç de tartılmadım,ne güzel 89 u görmüştüm ,ama kesin 1 kilo almışımdır.Annem su böreği ile baklava yapmış göndermiş 3 er 5 şer yedim valla
bu 89 iyi gelmedi bize bedii 89 u görünce yelkenleri suya indirdik bende tekrar 90 gördüm sanki

selam kızlarr
çooook uzun bir ara oldu ne haber verebildim ne de nete girebildim
istanbuldan döndüktn sonra kpss maratonuna hızla başladım gerçi sonucunda bir şey çıkmadı
daha sonra özel işler çıktı yine girmeye fırsat bulamadım
o yüzdende habeer veremedim

şöyle bir göz gezdirdimde çok güzel kilo verenler ve güzel haberler var gibi
bir meryemin bebek haberi var sanırım :))) çoook ama çok sevindim meryemcim gözün aydın olsun

yenacım ve beyzus abla kusura bakmayın listeden cıkmak için size yazamadım bir türlü

buarada kilo durumumda önemli bir değişiklik yok aynı kilo ile devam ediyorum,ama diyetisyeni bıraktım
tatile gittim bu sırada ve orda güzel kilo verdim

yazmaya çalışacağım ama şuanda ev durumları biraz karışık uzun zaman sonra ancak kendime zaman ayırıp yazabildim

hepinizi özlediğimi bilmenizi isterim

günaydın kızlar, valla ben de bu ara fil gibiyim, ne bulsam yiyorum. ne elim boş duruyor ne ağzım. bir de çok yemeyim diye azar azar alıp odaya geliyorum, gidip gelirken usandım artık.
yememek için yapmamak lazım
ben dün kuru dolma yaptım yemem dedim o aldı ıhhh çok güzel olmuş öteki aldı ay çok beğendim yemediğimi giderken götürücem derken bir patlıcan bir biber bir yaprak tadına bakmaya başladım giderken koydum götürdüler ama yinede kaldı :44: elimde aza alışık değilki anacım bir başladımmı kendimi durduramıyorum elimdeki tencere mutlaka dolacak
birde göbete yapmıştım ( tavuklu mantı böreği ) hadi yemede dur bakalım bugün bütün yemeklerden var onları bitirmek lazım ama nasıl :44:

daficim şalvarın düşmesine sevindim inşallah benimde eteklerim düşer
börek tarifini vericenmi zayıfladıgımda yada ödül günümde yapayım

Son düzenleme:

dikkat et 40 kilo ne demek bir insan çıkmış içinden nolur kilo alma ALLAHIM 25 KİLO VERDİGİM GÜNLERİ NASİP ETSİN İNŞALLAH BÖREK TATLI YEDİGİN ZAMAN DR TEKİ HEMEN ARDINDAN YADA ÖNCE 1 ELMA YADA ARMUR GİBİ ŞEYLER YİYİN DEMİŞTİ LİF ORANI YÜKSEK OLSUNKİ KANA KARIŞMA SÜRESİ UZASIN

Verirsin canım ama bana 40 kilo vermişim gibi gelmiyor çünkü uzun sürede verdim ben. Ayrıca hayat boyu dikkat etmezsem hopp gelir kilolar, sporu ne olursa olsun bırakmamam lazım. Yürüş bandıma bişey olmasın:)) Çalışıyoken zor olucak ama yapacak bişey yok uykumdan yarım saat feragat edip yapmam lazım bu sporu

anam sendedemi var büyük ev bizim evi temizleyinca anam aglıyor .eşime sordum kaç mk 170 mk dedi zaten badanacıyla eşim anlaştıktan sonra adam demiş ne biçim daire yapmışsın öldüm Yarın tam temizlicem kızlar evde yardım ederler

saatlerin müsait olsa burdaki fitness e gelirdin bedavadan belediyenin

daficim şalvarın düşmesine sevindim inşallah benimde eteklerim düşer
börek tarifini vericenmi zayıfladıgımda yada ödül günümde yapayım
inşaAllah düşsünler canım
böreği eskiden hamurunu kendimiz açar yapardık ama şimdi işin tembelliği var hem kaloriside daha düşük oluyor herhalde diye hazır yufkadan yapıyorum. tavuğu haşlayıp, kemiklerinden ayırıyorum , dideliyorum suyundanda üç dört bardak ayırıp buzdolabına koyup soğutuyorum. iki yufkayı arasını yağlıyarak üstüste seriyorum. didelenmiş tavuğuda barharatlayıp yufkaların üzerine seriyorum sonra yine arasını yağlıyarak iki yufka daha serip en üstünüde yağlayıp fırına sürüyorum. kızarınca çıkartıp, sıcakken soğutulmuş tavuk suyunu üzerine döküyorum sofraya getirirken kesip, üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum. görüntüsü daha güzel olsun istersen yufkaları yağlıyarak üst üste ser büyükce bir kâseyle kes tavuğu ortasına koyup kenarından tutup üst üste kapat tepsiye öyle diz servisi ve görüntüsü daha güzel oluyor.

ohooo diyet topiğinde tarifler uçuştu yine

Allah daha çok vermeyi nasibetsin canım

Bende bundan yapmıştım misafirlerime:)
Görüntü şahaneydi çokta beğenildi ama kıymalıyı tercih ederim ben.:)
Ellerine sağlık bu arada..

Benimde adana şalvarım var..Eksik kalmıyayım değilmi.? :)) ÖZel olarak diktirdi bir arkadaşım benim için özeniyorum diye..Arada giyiorum evde dolanıyorum ama çok komik bir görüntü oluyor resmen yusyuvarlak top gibi bişi oluyorum...
Hiiç yakışmıyor bana.:)

Büyük evin derdide büyük oluyor değilmi.?
Ben hiiç şikayet etmeyeyim en iyisi evim küçük diye ''80mk.'' Daha çabuk bitiyor işler..

Çok yoruldum ben yaww.. kollarım falan çok ağrıdı..Çamaşır astım şimdi dinleneyim biraz devam ederim tekrar..
Ne pişireceğimide bilmiyorum.

alışık olmadığın içindir yoksa neden yakışmasın köyde en rahat kıyafet şalvar eteğim açıldı biryerim göründü derdin yok, çekiyorsun ayağına istediğin gibi rahat hareket et çekiştirip durman gerekmiyor

Çok yoruldum ben yaww.. kollarım falan çok ağrıdı..Çamaşır astım şimdi dinleneyim biraz devam ederim tekrar..
Ne pişireceğimide bilmiyorum.
Allah kolaylık versin canım

Büyük evin derdide büyük oluyor değilmi.?
Ben hiiç şikayet etmeyeyim en iyisi evim küçük diye ''80mk.'' Daha çabuk bitiyor işler..
bizim gibi kalabalık aileyi küçük ev almaz canım herşeyim fazla fazla ama bazen o bile yetmiyor ben ameliyat olunca büyük eltimle gelin bize gelmişler hastahaneden gelene kadar yatağını hazırlıyalım diye eltim üşenmemiş saymış tam 27 tane yastığın var ne yapacaksın bu kadar yastığı dedi. birazını yazlığa götürdüm . önceki akşam yeğeni soruyor yastıklar nerde burda fazla yastık yok biz bakıp başımıza uyanı alıyorduk bizim yastıkları bulamadım diyor. herşey fazla fazla ama inan bazan yetiremiyorum

Son düzenleme:
yena temizliği bitirdin sen ellerine sağlık
biz de epeyce kolayladık gibi çok aşırı detaya girmedim ben baza altları felan bulaşmadım hiç
akşam da fırınımı ve buzdolabımı temizleyebilirsem süper olur
eşim yok bugün ve bayrama kadar iftarda biz kızlarlayız yemek derdim hafif o yüzden börek yaptım sodalı onu pişireceğim kavun karpuz bulgur pilavı bir de çorba yaparız tamam
kabağım var onu da salata yapmak istiyorum kendime ama bakalım fırsat olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…