Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel olacak yenam inşallah koşturmak iyidir
hepimiz umutluyuz eylülden daha çok ikinci yarısından

herşey güzel olacak Yena cım..
çocuklara değişiklik iyi gelecek..sana da tabi..

ilkzamanlar evet koşturma çok olur sanırım ama zamanla hersey daha iyi gidecek

İnşallah güzel olur..
Yolunda gitsin de koşuşturmaya razıyım...
Ben sözde oğlum ana okuluna başladığında zayıflayacaktım ..
iradesiz,pisboğaz,kutup ayusunun tekiyim ben...

Ben hatırlamıyorum siyasi çıkışlarını neler yapmıştı.??
Kaçırmışım hangi zamanıma denk geldi acaba..

Çenebaz konusunda haklısın bizde dinleriz sadece.:)))

Çok zaman geçmedi aslında üzerinden...

hükümetin birkaÇ politikasına daha ne oldugu açıklanmadan destek verdiğini beyan etmişti..
hani buakşam bile cigerimizi yakanlarla ilgili..

neyin nasıl olacagını bilmeden çıkıyorsun desteklerim diyorsun...
benm aklım almıyor..koca koca aklı basında insanlar...

acaba hala verdiği kararın arkasında mı...bak yaa yine kızdım..
kapattım gülümseyi falan..bu badireler içinde gülmekte haram.

şimdi baktım netten yena nasıl bir yerde diye çok güzelmiş mordoğan canım çekti ay 1 eylül gelsin de biz de gideliiiiim

güzel yerdir evet...yolu çok virajlı olduğundan pek tercih edilmiyor o yüzden sessiz ve temizdir..
Cıstaklı geceleri yoktur..
Kimileri için sıkıcı olur ama dinlenmek için birebir..

çözemedim ben bu soruyu canım ama son zamanlarda kaçtır ağladım resmen yaaa artık kesin çözüm için bekliyorum yarını olmazsa yaygarayı koparacağım artık

Halledersiniz en kısa zamanda canım...

Son düzenleme:
çıldiracagim kızlar ya cepten o kadar yazdım hepsi gitmi
oydu geçiyorum hepinizi özledim ve ancak yarın girebileceğim laptopla
benimki hala kardeşimde
kilom maalesef 111
detoks bile düşünüyorum
telimi kirmadan kaçıyorum

yarın gece görüşürüz insaallah

öptüm kocaman

bizde öptükkkkkkkkk

cıstaklı geceler:118:

bayıldım bu terime Yenaaaa

kadınlar klübüne bir daha gelinse alıncak nicklerden

:))) eveeett ilginç nıck olur...
Yamukprenses var kk üyesi çok gülmüştüm gördüğümde.:))
Birde dingilterekraliçesi..:))

görüşürüz canım bozma moralini
ben de detoks düşündüm 1 gün zor yaptım başaramadım valla

Cecoo,hepimiz aynı durumdayız..Hele ben acınıcak haldeyim...

---

Neden artık kimse gelmiyor...
ÖZellikle bir kaç isim var sadece cuma burdalar...

off inanılmaz iştahım açık. dünyaları yiyesim geliyor. abartmadan yiyorum ama ne kadar abartmıyorum bilemiyorum.. üstelik regl oldugum halde bagırsak problemim var. form çayları içiyorum yine de işe yaramıyor.
bugün tartıldım 97 kilo çıktım. elime bıcak alıp etlerimi kesesim geldi

Son düzenleme:

eline almışken benimkileride kesermisin..

Canım, görümcen neden sizde kalıyor ben de anlamadım? Bayram ziyareti mi uzadı, uzak bir yerde mi oturuyor gelince uzun kalıyor? Çocuklu çocuklu insanın yanında özel bir durum yoksa ziyareti uzatmak düşüncesizlik bence de. Ne bileyim ben gittiğim yerde rahat edemediğim için bana öyle geliyor belki de. Özel bir durumu varsa onu bilemeyeceğim tabii.
Sabır diliyorum sana, gene de misafir, bir şey de denmiyordur. Hafta sonuna bir şey kalmadı, sık dişini biraz :)
Şakasını sevmedim yenacığım, sen alsan bile vereceksin hem d eEylül'den sonra çok iyi vereceksin eminim ben buna. Çocuklar okula başlayıp kendine daha fazla zaman ayırmaya başlayınca daha güzel olacak her şey. Gelsin yürüyüşler gitsin spor o zamaaaan. Tatilinin başlamasına da çok sevindim. Güzelce dinlenin, gezin, eğlenin.
Evet aynen öyle Eve tıkılıp kalmak beni çok ama çok sıktı. Sinirim burnumda sürekli Yürüyüşler psikolocime de çok yii geliyordu :)))) Dediğin gibi umudum Eylül'de benim de. başlarda adapte olmak zor olabilir hem sen hem Barış için. Çok istiyor bile olsa iniş çıkışlar oluyor çocuklarda, çok da normalmiş olması. Ama kısa sürede alışır eminim, Alıştıktan sonra da her şey çok daha güzel olacak. O daha mutlu olacak, o mutlu oldukça sen de mutlu olacaksın. Bir çok şey öğrenecek, sosyalleşecek. Bizler öğrendiklerini gördükçe bayılacağız. Şiirler şarkılarla, yamuk yumuk resimlerle gelecek her gün eve... Onlar keyifli, biz keyifli... Ben iple çekiyorum vallahi. Oğlanı PAzartesi günü yollamayı düşünüyorum :)

Eylülden ne çok beklentimiz varmış..Umarım hayal kırıklığına uğramayız..
Yok yok çok iyi gelecek hepimize..
Eylül de gel, eylül de gel.. böyle bişey varmıydı yoksa ben mi uydurdum gerimle.:)

Umuttçuğum sizin aktivite var sitede değilmi.? biz bu yaz hiç bişey yapmadık..Yüzmeyi istedim bir ara
Belediyenin havuzları 5 yaştan önce almıyorlar özel lerede kıyamadım açıkçası..
Çünkü dikkatli gitmeliyiz kredi yüzünden..

Umuttt,LEAH la görüşüyormusun.?
Birden yok oldu diğer leri gibi..Umarım önemli bişey yoktur...

Hakikaten, sanki sihirli değnek değecek Eylül'de. Ne yapaım ,s eviyorum ben böyle başlangıçlar yapmayı kendi kendime :) Düğün bir tarihti benim için, sonr asaldım kendimi, şimdi Eylül başka bir dönüm noktası olsun istiyorum.

Var tabii ya olmaz mı, meşhur Eylül'de geeeel. Berkant'ın mı şarkısıydı o? Bizim dönemde hocaların bütünlemeye bıraktıkları öğrencilere ithaf edilmişti ya bu şarkı :))

Bizim site kalabalık olduğu için çok şanslıyım bu konularda. 1.000 aile yaşıyor bizim etapta, bu nedenle hem talep oluyor hem iyi hocalar hem de fiyatlar çok uygun oluyor. Bu sene tenise gitti kızım, bölük pörçük de olsa. Tatilden sonra devam edemedik, son haftasına göndereceğim ama. Yüzmeyi 3 defa denedik ya üşüdü ya yoruldu, istemedi yani. Bence Barış için erkenmiş zaten. Kızımı 5 yaşında başlattım ben, 5 yaş altına o kadar uzun süre klorlu suda kalmayı kıyamıyorum ben. Arkadaşım 1.5 yaşında başlattı yurtdışında, balık gibi şimdi çocuklar. Ama benim içim rahat etmedi işte. Geçen sene 2 ay gitti ama yardımsız yüzemedi. Bu sene denizde kendi kendine yüzmeyi öğrendi . 3-5 mt mesafeyi gidebiliyor yardımsız :)) Seneye ikisini yaz okuluna verirsem (burada oturuyor olursak yani) sabahları 1.5 saatliğine de olsa zamanım olur, yürüyüş yaparım, şimdiden tasasına düştüm

Umuttt,LEAH la görüşüyormusun.?
Birden yok oldu diğer leri gibi..Umarım önemli bişey yoktur...

İki defa telefonlaştık ama bu aralar görüşemedik. Kızının piyano dersleri ve eskrim antrenmanları için koşturuyor, ortanca oğlunu da okula o götürüp geliyor, minik de daha bebek, başını kaşıyacak zaman kalmıyormuş bu aralar. Sadece Cuma günleri biraz boş ama plan yapıp görüşemedik işte. Hem bu yorucu tempodan hem burdaki sakinlikten hem de diyeti salmış olmaktan dolayı girmiyormuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…