güzel olacak yenam inşallah koşturmak iyidir
hepimiz umutluyuz eylülden daha çok ikinci yarısından
herşey güzel olacak Yena cım..
çocuklara değişiklik iyi gelecek..sana da tabi..
ilkzamanlar evet koşturma çok olur sanırım ama zamanla hersey daha iyi gidecek
Ben hatırlamıyorum siyasi çıkışlarını neler yapmıştı.??
Kaçırmışım hangi zamanıma denk geldi acaba..
Çenebaz konusunda haklısın bizde dinleriz sadece.:)))
şimdi baktım netten yena nasıl bir yerde diye çok güzelmiş mordoğan canım çekti ay 1 eylül gelsin de biz de gideliiiiim
çözemedim ben bu soruyu canım ama son zamanlarda kaçtır ağladım resmen yaaa artık kesin çözüm için bekliyorum yarını olmazsa yaygarayı koparacağım artık
çıldiracagim kızlar ya cepten o kadar yazdım hepsi gitmi
oydu geçiyorum hepinizi özledim ve ancak yarın girebileceğim laptopla
benimki hala kardeşimde
kilom maalesef 111
detoks bile düşünüyorum
telimi kirmadan kaçıyorum
yarın gece görüşürüz insaallah
öptüm kocaman
cıstaklı geceler:118:
bayıldım bu terime Yenaaaa
kadınlar klübüne bir daha gelinse alıncak nicklerden
çıldiracagim kızlar ya cepten o kadar yazdım hepsi gitmi
oydu geçiyorum hepinizi özledim ve ancak yarın girebileceğim laptopla
benimki hala kardeşimde
kilom maalesef 111
detoks bile düşünüyorum
telimi kirmadan kaçıyorum
yarın gece görüşürüz insaallah
öptüm kocaman
Cecoo,hepimiz aynı durumdayız..Hele ben acınıcak haldeyim...
---
Neden artık kimse gelmiyor...
ÖZellikle bir kaç isim var sadece cuma burdalar...
sabah görüşürüz güzeller
off inanılmaz iştahım açık. dünyaları yiyesim geliyor. abartmadan yiyorum ama ne kadar abartmıyorum bilemiyorum..üstelik regl oldugum halde bagırsak problemim var. form çayları içiyorum yine de işe yaramıyor.
bugün tartıldım 97 kilo çıktım. elime bıcak alıp etlerimi kesesim geldi
Canım, görümcen neden sizde kalıyor ben de anlamadım? Bayram ziyareti mi uzadı, uzak bir yerde mi oturuyor gelince uzun kalıyor? Çocuklu çocuklu insanın yanında özel bir durum yoksa ziyareti uzatmak düşüncesizlik bence de. Ne bileyim ben gittiğim yerde rahat edemediğim için bana öyle geliyor belki de. Özel bir durumu varsa onu bilemeyeceğim tabii.slm kızlar morelim çok bozuk şu evine gitmeyi bilmiyen görümcemden sıkıldım sebebi şu .benim ikizler 14 yaşında kızını ortalıkta emziriyor oldugu gibi herşey ortada,akşam balkonda bebegini emziriyor kiptaştaki insanlar hep bizim balkona bakıyorlardı uyardıgım halde hiç dikkat etmiyor sinirden delirmek üzereyim
kedime takmış kafayı bunu dışarı at hastalık yapar bebegimin agzına kıl girer diyor ama ben kedimin kendi bebegim gibi sevdigimi söyleyince sustu ALLAHTAN
Şakasını sevmedim yenacığım, sen alsan bile vereceksin hem d eEylül'den sonra çok iyi vereceksin eminim ben buna. Çocuklar okula başlayıp kendine daha fazla zaman ayırmaya başlayınca daha güzel olacak her şey. Gelsin yürüyüşler gitsin spor o zamaaaan. Tatilinin başlamasına da çok sevindim. Güzelce dinlenin, gezin, eğlenin.Biz mordoğandayız anne ördek ve yavruları olaraktan.:))
eşim henüz yok pazartesi den sonra izni başlıyor..İzin dediğimde bir hafta sadece..
İşler çok yoğun olduğu için diğerini vermediler..Kışın kullanacakmışız..
Kışın ne yapacaksak kaymaya gideriz artık.. ben ve devasa totomla nasıl denge kurup kayacaksak bilemiyorum.
Yarın bildirim lisetisini hazırlarım ama önümüzdeki cuma için bişey diyemeyeceğim..
Ben ulaşırım telefonla sizlere..beyzuş olmadığı için artık bir şekilde halledersiniz değilmi kızlar.??
Eşimle planımız her gün farklı yerlere gitmek..
ege çevresini dolaşmak planımız..
Bu arada bende kilo aldım şaşırtıcı değilmi.? hiiç olmayan şey aslında.:))
Baskülü almadım yanıma 110 kiloya kadar yolum var daha fazla alırsam kızarsınız bana..
Evet aynen öyleUmutttt,sevgili gurme arkadaşım..
Keyifsiz görünüyorsun burdan,neden.??
yürüyüş yapamadığın için değilmi.? :) biliyorum..
Az kaldı eylül e hepimiz düzene gireceğiz inşallah...
Gerçi benim çekincelerim epey fazla..Kızım ve oğlum okullu olacak..İkisi içinde yeni okul,yeni çevre benim içinde stres ve ikisini ayrı ayrı düşünmek,koşturmak.
Şimdiden nasıl tedirginim:18:
Eylülden ne çok beklentimiz varmış..Umarım hayal kırıklığına uğramayız..
Yok yok çok iyi gelecek hepimize..
Eylül de gel, eylül de gel..böyle bişey varmıydı yoksa ben mi uydurdum gerimle.:)
Umuttçuğum sizin aktivite var sitede değilmi.? biz bu yaz hiç bişey yapmadık..Yüzmeyi istedim bir ara
Belediyenin havuzları 5 yaştan önce almıyorlar özel lerede kıyamadım açıkçası..
Çünkü dikkatli gitmeliyiz kredi yüzünden..
Umuttt,LEAH la görüşüyormusun.?
Birden yok oldu diğer leri gibi..Umarım önemli bişey yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?