Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzelmiş valla hem site içi yakın ve güvenilir...
Seneye için plan da yapılmış.:))

Şarkıyı da hatırladım Alpay söylüyordu.:)

Bende Derin'le görüştüm Kullandığı ilaçlardan kilo almış ama dönecekmiş pazartesi..
Sevindim dönüyor olmasına burda arıyoruz birbirmizi aile olduk artık..

Mutlu,semiran,beyzuş ve diğerleride dönse harika olacak..

Bence de... Motivasyon tavan yapıyor kalabalıkta, sevdiğimiz arkadaşlarımızla. Yeni gelenler de taze kan oluyor. Dediğin gibi merak da ediyor insan. Nerede ne yapıyorlar diye sık sık aklıma geliyor benim de farklı farklı arkadaşlar... Hepsinin keyfi, sağlığı yerindedir ve kilo almamışlardır umarım. Hesap vermeden yemek isteği de kimi arkadaşları uzakta tutuyor diye üzülüyorum Derin'in döneceğine sevindim :) Yazmıştım ya, göçmen kuşlar yuvaya dönüyor demek birer birer :)))

Ayy Alpay, Eylül de gel falan...hiç bilemiyeceğim...

çok çıtır kaldım bu konuya yahuuu

Evet biraz dinazor şarkısı oldu artık :) Pek nahif, güzel bir şarkıdır ama. Gerçi nakaratı aklımda bir tek, anımsayabilmek için internete bakmak zorunda kaldım ama gene de güzel şarkıydı işte. Böyle 20-30 sene sonra anımsanacak şarkılar yapılmıyor artık.

Ay ne sardırdım ama gece gece, "yaa işte böyle evladım diye bitireceğim neredeyse mesajı :)))

Mutlu yapıyor onu.yemek yemek için uzak kalmayı.:) Okuduysa bu mesajımı tık tık yapar artık.:)

Bende çok merak ederim burdaki arkadaşlarımı..
Telaşlanırım gelmediklerinde..
Birde mesela telefonda görüştüklerimin ses tonlarına göre yorumlarım kafamda.:)

Son düzenleme:
evettt benimde çok aklımda bu aralar...pazartesiye kadar gelcek laptopum ekranı için vermiştm servise..

sonra ordaki fotolarımdan seçip ekleyecegim albüme

yaşasın..
Goobeğinide çek ama..

Ne diyorlardı..
Bizim zamanımzıda buralar hep dutluktu..:)))

Az önce bağlantım koptu, belki gene kopar mopar ben iyi geceler dileyeyim arkadaşlar. Ne yedim ne içtim bilmiyorum, uykum tümden kaçtı ama en geç 9'da uyanırız ailece, o yüzden uyumasam da yatıp dinleneyim bari. Sizlere iyi geceler, huzurlu güzel uygular arkadaşlarım

İyi geceler..

Bende yatmalıyım hem yol yorgunluğu hemde yarın yoğun olacak ilk günümüz diye burda...

iyi geceler Umut cum...bir an önce keyiflenmen dileğiyle

ne cıkmasıııı ben şööle arkaları dolandım geldim bir

bak hala günahımı alıyor

ama eline sağlık heryer mis gibin olmuş

ben bişey yapmadım öyle sen bıraktın pis pis duruyordu işte dafiye kalmış baksana

bi saniye kısmet buldumm ben cok hamaratımdır aslında çok güzel uyurum acayip arazi olurum bildigin gibi değil

tüm şişkolar yok olmuş kimse olmazsa nasıl zayıflayacağız ama yaaa sizin yüzünüzden şişko kalacağım

kiimm ben mi şişko hıhh bıngıl bıngıl basenlerim var ne şişkosu aaaaaaaaaa şaka biyana çok saldık yaa cidden bişeler yapalım artıkın

Allahım şükürler olsun geldiniz daha da şişko kalmam ben iyi ki varsınız
aaa ben yarın spor listesi yapacağım değil mi bak şimdi hatırladım daha

asuuu yaz bana ordan bi 500-600 dk çok atletiğimdir torpil istiyorum bananee hazır beyzuş abla yok çaktırma söyleme tamammıı

evettt benimde çok aklımda bu aralar...pazartesiye kadar gelcek laptopum ekranı için vermiştm servise..

sonra ordaki fotolarımdan seçip ekleyecegim albüme

göstersene kendini göstersene hee çikin şeyy

meeeehhtaaaapppp..

heeeeeeeeeeeeeeeee dicektim amma çıkıvermişsin mucksss

bak bakk öpücük almak için duruyosun dimiii
Konu Bilgileri
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
mehtabb, mmery+, umutttt+, YENA+, <---------

Son düzenleme:
Gece geç saatlerde çok ziyaretçi oluyor neden acaba..:26:

Artık bende.. gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeee,gidiyorum kokun hala üzerimdeee..
Bu gece pek müzikaliz.:)
Yarın dipçik gibi olalım, tartıda eksi bildirelim,bundan sonra hep eksi bildirelim eksi bildirmeyenleri bildirim yapmayanları ceza olarak 1 hafta yulaf kepeği yeme cezası verelim bizlerde karşısına geçip dondurma yiyelim.:) günde 5 saat yokuş yukarı yürütelim..
Benim tartımda evde kalmış hay Allah.

üşenmem tartıyla gelirim vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…