Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabii ordanbakınca alakasız görünüyor ama son 10 gündür benim sorunum oldu da kendisiyle sinir harbi yaşıyorum sık sık amaaaa:26:
ah kıyamaam bak şu kötü lavaboyaa üzmüş bizim asumuzu oda yemekten çıkartmış öfkeyi

hehe sabah temizliği benimmi şimdi ben yaşlı ve hasta bir garıyaamm belim bükülmüş dizlerim tutmaz gız siz nasıl gızlarsınız işleri bırakıp gidiyorsunuz almam sizi küçük oğluma evde kalırsınız heeeee

Herkese selamlar İstanbul da yoktum o yüzden sizlerin bayramını kutlayamadım. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Havalar ne güzel serinlemişti gene Afrika sıcakları geliyormuş Vay halimize

Merhaba arkadaşlar. Pek yazacak bir şeyim de yok ama gene merhaba diyeyim dedim.

Dün evden hiç çıkmadım, çocuklarla işle güçle geçti günüm. Bütün gün iyi gitti de akşam kaçırdım biraz Sofradan kalktıktan sonra ocağın başında biraz daha yedim Güveç yapmıştım, tencerenin hafif tutan dibini pilavla beraber tırtıkladım Zaten bu hafta eski kötü alışkanlıklarımın geri geldiği bir hafta oldu. Tok olduğum halde ocak başında yemekleri tırtıklamak, gözümün iliştiği alakasız şeyleri ağzıma atmak, sağlıklı bir öğün yerine ıvır zıvırla öğün yapmak vb. vb. Bunları 1 yılı aşkın süredir hayatımdan çıkarmıştım, birden kendimi gevşetip eskiye döndüm nedense. Neyse bugün yarın toparlanırım diye umut ediyorum. Burada da paylaşılan menülere göz gezdirdim, iç iç açıcı gelmedi. Genel bir isteksizlik var sanki?

canım hepimiz aynıyız gördüğün gibi istek var da icraat yok bizde malesef
ben 81.5 olmuşum canım çok sıkıldı ama ne yaptım 2lokum attım ağzıma
dün yürümem iyi oldu ama o ayrı ne yapalım yine sabit asuya razı olacağım bir süre daha almak daha kötü

durumlar vahim
bende 89.9 dan 92 olmujşum
bu hafta aldığım kiloyu vericem önümüzdeki günlerde hedef 85 inşaAllah
sabah lorlu biberli yumurta , yarım kibrit kutusu peynir bir yeşil zeytin çeyrek dilim ekmek
ara üç kayısı 8 fındık, 1 armut. öğlen bir meyve yerim herhalde akşama tavuk haşladım yanında salata ve bir ayran olacak
şimdi kumlaya gidiyorum yarın akşam dönerim yarın gece kına var kınadan sonra uyumazsam görüşürüz

Günaydin kizlaaar
günaydin diyorum cünkü 11 bucukta uyandim bugun
eski düzenime geri dönmek icin yavas yavas daha erken kalkmaya calisiyorum
yarinda 10 da kalkarim insallah en gec
ondan sonra 9 felan iste

cok uyumak gercekten kilo yapiyor ve ben malesef cok uyuyan bir insanim, uykusuzluga dayanamiyorum,
ama iste erken yatip erken kalkmak istiyorum

Kahvaltimi gec yaptim, onuda degistircem tabiki
neyse yediklerimi yazayim bugun cok kacirmadim cok sükür

Sabah:
yarim fincan kahve (sekerli ve 1sütlü iciyom hala malesef,ama sekerini kescem)
yarim siyah ekmek üstüne peynir
birazda patates kizartmasi gibi bisey ama kizartma degil firinda yapiliyor,

öglen yemegide yicem bugun, cünkü benim ögle yemegi yeme aliskanligim yok, onu alistirmam lazim kendime

umutcum genel olarak isteksizlik var diyosun, evet canim biraz saldik kendimizi malesef, ama toparlancaz, herkes tatil ramazan bayram derken saldi kendini mecburen, ramazanda zaten sistik cogumuz, ama toparlancaz bence, yani yavas yavas geri gelcek normal günler

bugun ins bende yürüyüs yapcam, artik yürüyüslere baslamak istiyorum otur otur olmuyoooo

slm kizlarrr
ben bugunde iyi deildim simdiye kadar ilaclar yavas yavas tesir ediyor kendimden cok uzuluyom ya aldim kilolari yine insallah bir an once gecerde vermeye baslarim
bundan sonra dikkat etcem kendime kendimi zorlamicam uykisuz kalmicam
cok sinir bozucu her sene agustosta 66kg dusup sonra yine kg almak

ben bayramda izmire gittim. oğlanlarımı almaya..
karaciğer kanseri olan teyzem de annemi ziyarete gelmişti. bir kç gün birlikte zaman geçirdik. fırsat bulamamıştık daha önce..
sonra oğlanlarımızı alıp evimize döndük veeeee.....
nöbet maratonu başladı yeniden... daha iyileşmemiştim bile
kendime gelemeden Sivrihisara geldim... 24 saatlik bir geçici görev için.. şimdi hastalar biraz azaldı da iki satır yazayım ... kendimi hatırlatayım dedim...

yarın nöbetten çıkar evime giderim hayırlısı ile...
bi de cuma olayı var... tartılcaz... bayramda bi şey yemedim ama evde olmadığımdan düzenim değişti tabii.. bakalım ne olacak yarınç...
artık çocuklarım da geldi ya mutlu aile tablosu içinde düzenli yemek alışkanlığı ile vercek margarinlerden... başka çaresi yokk

Evet farkındayım, hepimizde bir isteksizlik bir umarsızlık var. Ya da bende var da bana herkeste var gibi geliyor. Almak daha kötü elbette, almak çok kolay çünkü ama vermesi nasıl meşakkatli. Hele bir noktadan sonra resmen tırnaklarınla kazıya kazıya veriyorsun kiloları. Ben disiplinli olsam, bildiğimden şaşmadan gitsem yavaş vermeye razıyım. Haftada 300-400 gr verebilsem ayda 1.5-2 kg eder, kış sonunda 38 bedene düşmüş olurum böylece. İşte yazması konuşması kolay ama yapması zor oluyor

Mutlu'nun kulakları çınlasın; "idare demem anneeeee" diye yazıyordu ya. Ben de öyle bu halimle idare etmek istemiyorum. Bu yaz uzun zamandır en hafif olduğum yazdı, epey iltifat da topladım ama yetmiyor. İlerisi için yatırım yapmak, tüm fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum, koca göbek ve kalçam duruyor, olabildiğince küçültmek istiyorum. İşin psikolojik boyutu da var, hala çevremdeki en kilolu kadın benim. Kompleks yapacak değilim elbette ama sinirime de dokunuyor. Tatilde kayınvalidem bir elbise verdi bana; "çok beğenerek aldım ama bana büyük geldi, sana ayırdım ben de" dedi. Bozuldum doğrusu; ard niyeti olmadığını bildiğim için ona bozulmadım ama duruma bozuldum.

Sen boyundan ve vücut şeklinden dolayı daha avantajlısın ama gene de sabit kalmamak gerekiyor. Metabolizma günden güne yavaşlıyor, ideal kilomuza ne kadar yakın olabilirsek o kadar iyi. Hevesim ve keyfim yok bu aralar ama icraat da şart be canım
Canım şööyle kuvvetli bir motivasyon rüzgarı eserse hepimiz etkileniriz bence. Tersi de olumsuz etkiliyor çünkü. Burada istek ve çaba azaldığı zaman üzülüyorum, bulaşıcı etkisi var gibi... Dediğin gibi Ramazan yeme düzenini değiştiriyor, bayram da ikram zamanı malum. Eski düzene dönmek zaman alıyor doğal olarak. Ben de çocuklarla eve tıkılmaktan çok sıkıldım herhalde, sıkıldıkça da yemeğe sarıyorum :))

Çocuklardan önce ben de geç kalkardım hep, dediğin gibi kilo almaya yardımcı, kilo vermeye engel bir durum. Çok uyumasan bile gündüz uykusu metabolizmayı yavaşlatıyor, vücudun ritmi bozuluyor. Çalışıyorken sabah 8.30'da servis beni almaya geliyordu, ben 8.20'ye kadar uyuyordum bazı günler :) Ama çocuklar oldu mu sıkıyorsa uyanma :)) Mecbur alışıyorsun. O zaman da o güne kadar söylenenlere hak veriyorsun. Erken kalkan yol alıyor gerçekten :))) erkenden kalkıp yürüyüşünü yaptın mı, ardından duşunu alıp sağlıklı bir kahvaltı yaptın mı, zımba gibi olursun bence. Kiloarı da hızla verirsin.

Sabah öğününü de pek beğenmedim diyeceğim ama aynı şeyi yaptığım için diyecek lafım yok :26: Çocuklara domates, salatalık, hellim peyniri, omlet, kapya biber, yeşil biber ve maydonoz sapı (yaprakları boğazlarına yapışıyor) ile kahvaltı hazırladım. Bense dünden kalan güvecin patateslerini tırtıkladım 1 kaşık pilav ile Öyle kötü bir öğündü ki sonradan üzülüp yarım demet limonlu dereotu yedim ama kurtarmaz tabii.

Haklısın canım, çok sinir bozucu ama zararın neresinden dönersek kardır değil mi? Sen bir de tiroit sorunları ile boğuşuyorsun, gene de iyi idare ettin. Yazdığın gibi uykuna, genel durumuna ve ilaçlarına dikkat edersen kısa sürede aldıklarını verirsin bence gene.

iyi akşamlar ıssız topiğim
bugün detoks neyim yapmadım valla dün zorlandım napıyım yaa
12 de kahvaltı yaptık
arkadaşta çay kahve ve az da çikolata yedim akşam yemeği de yapmayınca çavdar ekmeğiyle tost yaptım karışık oh mis

umutcum her kelimene katılıyorum canım ama işte icraatte sıkıntı var bende de 10 aydır sabitim ayda 1kilo versem olmak istediğim kiloda olurdum ama ne yapalım şükür yine diyorum
ramazan zaten dağıttı beni bu hafta toparlanıyım dedim ama çok zorlandım ben de fazla kasmayım bir süre daha dedim artık 1 eylülde de tatile gideceğiz artık dönünce okullar da açılır belli bir düzen olur hayatımızda

Haklısın canım. Bu işler için düzen şart. Geçen sene de benzer şeyler yaşanmıştı diye hatırlıyorum; demek yazın pek iyi gitmiyor kilo verme durumları... Tatil, sıcaklar, çocuklar vb. hem yaşam düzenini hem yeme içme düzenini değiştiriyor. Uzayan günler de olumsuz etki ediyor bence, daha geç yatılıyor, daha geç saatte akşam yemeği yeniyor, daha geç saate kadar oturuluyor vb. Ben de okulların açılmasına bağladım umutlarımı

Menüm :/
regl dönemi geleceği için malesef çikolata krizim geldi

kahvaltı :

yarımdan biraz fazla kıymalı çörek şekersiz çay

ara

4 altınbaşak bisküvi
2 tablet çikolata

akşamüstü
çiğköfte 3.5 bardak ayran çok yedim

akşam
kalan çiğköfte 3 bardak ayran

4 tablet çikolata

1 saat yürüyüş 2lt su

çok yedimmmmmmmm

slm kızlar morelim çok bozuk şu evine gitmeyi bilmiyen görümcemden sıkıldım sebebi şu .benim ikizler 14 yaşında kızını ortalıkta emziriyor oldugu gibi herşey ortada,akşam balkonda bebegini emziriyor kiptaştaki insanlar hep bizim balkona bakıyorlardı uyardıgım halde hiç dikkat etmiyor sinirden delirmek üzereyim
kedime takmış kafayı bunu dışarı at hastalık yapar bebegimin agzına kıl girer diyor ama ben kedimin kendi bebegim gibi sevdigimi söyleyince sustu ALLAHTAN

Selamm yavrularr

nasılsınız görüşmeyeli ?? benden iyilik , kocişi gönderdim özlem çekmeye başladım bile

annemlerin yanındayım şuan , bayram gayet yoğundu , ancak müsait olabildim

buaralar yine düğün nişan yoğunluğu olacak , 3 eylülde evimde olacam Allahın izniyle , o zaman tartılırım inşAllahh

herkesi öpüyorumm , Allaha emanet olun

o cikulatalar biraz cok göründü gözüme canim
insallah biraz azaltirsin, cikulata basimiza büyük dertt heleki adetliyken biliyorum :18:

cok sinir bozucu her sene agustosta 66kg dusup sonra yine kg almak

ay toksinim yaaaaaa 66 görsem inaniyorumki dünyanin en mutlu insani olurdum
yani suan 85 bile olsam inanilmaz derecede mutlu olurdum emin ol

fadimem görümcen niye sizde kaliyor ??
ulu orta gögüsmü emzirilirmis ayol ben olsam utanirdim

allah kavustursun canimmm, göz acik kapayincaya kadar biter ins askerlik, sag salim gitsin gelsin esin

iyi geceler sultancım sanada fadimeyede yazmıştım ama çay bahçesinde net gitti gönderemedim bunu gönderebilirmiyim bilmiyorum zayıf geliyor sanırım sürekli kesiliyor
asucum bu arada sende gelmişsin sanada hayırlı geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…