ah kıyamaam bak şu kötü lavaboyaa üzmüş bizim asumuzu oda yemekten çıkartmış öfkeyitabii ordanbakınca alakasız görünüyor ama son 10 gündür benim sorunum oldu da kendisiyle sinir harbi yaşıyorum sık sık amaaaa:26:
Merhaba arkadaşlar. Pek yazacak bir şeyim de yok ama gene merhaba diyeyim dedim.
Dün evden hiç çıkmadım, çocuklarla işle güçle geçti günüm. Bütün gün iyi gitti de akşam kaçırdım birazSofradan kalktıktan sonra ocağın başında biraz daha yedim Güveç yapmıştım, tencerenin hafif tutan dibini pilavla beraber tırtıkladım Zaten bu hafta eski kötü alışkanlıklarımın geri geldiği bir hafta oldu. Tok olduğum halde ocak başında yemekleri tırtıklamak, gözümün iliştiği alakasız şeyleri ağzıma atmak, sağlıklı bir öğün yerine ıvır zıvırla öğün yapmak vb. vb. Bunları 1 yılı aşkın süredir hayatımdan çıkarmıştım, birden kendimi gevşetip eskiye döndüm nedense. Neyse bugün yarın toparlanırım diye umut ediyorum. Burada da paylaşılan menülere göz gezdirdim, iç iç açıcı gelmedi. Genel bir isteksizlik var sanki?
durumlar vahimcanım hepimiz aynıyız gördüğün gibi istek var da icraat yok bizde malesef
ben 81.5 olmuşum canım çok sıkıldı ama ne yaptım 2lokum attım ağzıma
dün yürümem iyi oldu ama o ayrı ne yapalım yine sabit asuya razı olacağım bir süre daha almak daha kötü
Evet farkındayım, hepimizde bir isteksizlik bir umarsızlık var. Ya da bende var da bana herkeste var gibi geliyor. Almak daha kötü elbette, almak çok kolay çünkü ama vermesi nasıl meşakkatli. Hele bir noktadan sonra resmen tırnaklarınla kazıya kazıya veriyorsun kiloları. Ben disiplinli olsam, bildiğimden şaşmadan gitsem yavaş vermeye razıyım. Haftada 300-400 gr verebilsem ayda 1.5-2 kg eder, kış sonunda 38 bedene düşmüş olurum böylece. İşte yazması konuşması kolay ama yapması zor oluyorcanım hepimiz aynıyız gördüğün gibi istek var da icraat yok bizde malesef
ben 81.5 olmuşum canım çok sıkıldı ama ne yaptım 2lokum attım ağzıma
dün yürümem iyi oldu ama o ayrı ne yapalım yine sabit asuya razı olacağım bir süre daha almak daha kötü
Canım şööyle kuvvetli bir motivasyon rüzgarı eserse hepimiz etkileniriz bence. Tersi de olumsuz etkiliyor çünkü. Burada istek ve çaba azaldığı zaman üzülüyorum, bulaşıcı etkisi var gibi... Dediğin gibi Ramazan yeme düzenini değiştiriyor, bayram da ikram zamanı malum. Eski düzene dönmek zaman alıyor doğal olarak. Ben de çocuklarla eve tıkılmaktan çok sıkıldım herhalde, sıkıldıkça da yemeğe sarıyorum :))....Sabah:
yarim fincan kahve (sekerli ve 1sütlü iciyom hala malesef,ama sekerini kescem)
yarim siyah ekmek üstüne peynir
birazda patates kizartmasi gibi bisey ama kizartma degil firinda yapiliyor,
öglen yemegide yicem bugun, cünkü benim ögle yemegi yeme aliskanligim yok, onu alistirmam lazim kendime
umutcum genel olarak isteksizlik var diyosun, evet canim biraz saldik kendimizi malesef, ama toparlancaz, herkes tatil ramazan bayram derken saldi kendini mecburen, ramazanda zaten sistik cogumuz, ama toparlancaz bence, yani yavas yavas geri gelcek normal günler
bugun ins bende yürüyüs yapcam, artik yürüyüslere baslamak istiyorum otur otur olmuyoooo
slm kizlarrr
ben bugunde iyi deildim simdiye kadar ilaclar yavas yavas tesir ediyor kendimden cok uzuluyom ya aldim kilolari yine insallah bir an once gecerde vermeye baslarim
bundan sonra dikkat etcem kendime kendimi zorlamicam uykisuz kalmicam
cok sinir bozucu her sene agustosta 66kg dusup sonra yine kg almak
umutcum her kelimene katılıyorum canım ama işte icraatte sıkıntı var bende de 10 aydır sabitim ayda 1kilo versem olmak istediğim kiloda olurdum ama ne yapalım şükür yine diyorum
ramazan zaten dağıttı beni bu hafta toparlanıyım dedim ama çok zorlandım ben de fazla kasmayım bir süre daha dedim artık 1 eylülde de tatile gideceğiz artık dönünce okullar da açılır belli bir düzen olur hayatımızda
cok sinir bozucu her sene agustosta 66kg dusup sonra yine kg almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?