Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

midem lıkır lıkır ve 15 dkya wc ye gıdıyorum sanırım :) bır buyuk bardak normal cay, ıkı buyuk bardak yesıl cay, bır buyuk bardak hayıt tohumu ıctım. sanırım bu zaten bır lıtreyı gecer. sımdı de ılık su ıcıyorum 50 ml. ardından yogurt yıyecem oglen az yemek yemek ıcın.

kızlar bugunde dahil 3 gün giremıyecem amca kızımın dugun baslıyo hep orda olurum haberiniz ola

bizim burda düğünler 3 gun sürüyooorrr

Ne güzel yaaa..
İyi eğlenceler canım tey tey tey...

slm kizlarrr
yenacim 75 kg

1haftada nerdeyse 3kilo almayi basarmisim bravo bana eee durmadan yersem olacagi buydu sanki yemek yersem tiriotlarim beni rahat birakcakti moreller 0

Merhaba :)
Dün akşam yazdığım gibi 9'da değil neredeyse 11'de uyandık bu sabah Sersem gibiyiz, çocuklar da ben de. Hala kendime gelemedim. Kahvaltı da istemedi canım, zorla bir kaç lokma attım ağzıma. Tatilden döndükten sonra çocukların düzeni müzeni kalmadı. Yataklarına yatırıp masal okuduktan sonr akapıyı çekiyorduk, uyuyorlardı. (Oğlanın bazen kalktığı da oluyordu). Şimdi çoğu gece salonda sızıp kalıyorlar, biz yataklarına taşıyoruz Dün sızmaları da epey geç olmuştu :)

Bu gereksiz uzun girizgahtan sonra kilo bildireyim:

Geçen hafta 74.1
Bu hafta 74

Aynı yani. Bu düzensiz, kalorili ve ıvır zıvırla geçiştirilen öğünlerle gene de aynı kalmışım. Buna bile sevindim. 72'leri görmüşken iyice 74'e yerleştim, orası kötü tabii

Spor hiç yok

uluslararası ilişkiler okul 5 yıllıkmış benim 4 yılım var emekli olup oralara yerleşiriz gariii diyorum oluyor uşak ama gerçekten uzaklaşmak istiyorum biraz sakin(çok sakin deil sıkılırım ))))bir sahil şeridine taşınmayı düşünüyorum önerilere açığım

yenacıım benim oğlan bildiğin çiroz zayıf anasına çekmemiş çok seçicidir ben taşdan yumuşağını yerim

Selam yavrular

herkese bol eksili bir bildirim günü dileyecem ama sanırım Bayram yakıp yıkıp viran etmiş ortalığı

bugün bizim yaylada 30 ağustos şöleni var , konsere Turgay Başyayla geliyor , akşama bizim ev yine tıklım tıklım olur diye umuyorum

bu arada dijital olmayan bir basül buldum , gramları göremediğim için gördüğümü yazayım sanırım kilo almamışım ama vermemişimde tartıda gördüğüm rakam 87 , bakalım hayırlısı olsun , evime gidince kendi baskülümde tartılırım Allahın izniyle

herkesi öpüyorumm , görüşürüüüzz

Hepinizi geçmiş bayramı kutlu olsun bilgisayarım arızalı olduğundan giremedim telefondanda KK giriliyor ama yazılamıyor hepinizi çok öpüyorum.
Merhaba kızlar ben ünyedeyim kısmetse yarın dönücem tatilim orta kararda geçti tabi dietim azıcıkta olsa bozuldu artık istanbula gidince tam gaz devam inşallah.
Başsağlığı dilekleriniz için çok sağolun Evet hastaydı ama böyle bişey oluca beklenmiyordu 160 kilo civarındaydı Rabbim mekanını cennet etsin...

ay kizlaaaaaaaaaaaaaaaar
gecmi kaldim yaaaaaaaaaaaa
ay inanin dün gece mide arisindan kramplar girdi cok kötüydüm
uyanincada aklimdan gitmis valla tartilmak felan
simdi tartiliyim tok sayilirim ve kiyafetliyim ama olsun acele acele

gecen hafta 98.4
bu hafta 98.7
gelen + 300 gram

ama o gider zaten ya ayni sayilirim yani :18:

uc kasık pılav yedım sanırım. uc kasık kadar da patlıcan yemegı. az domates salatalık. ama bence cok oldu bu. buarada ısyerımde bıraz yurudum bahcede yemek oncesı. sıvı gayet guzel alıyorum ama oglen fazla oldu bence. suclu hıssedıyorum kendımı

ben de tartıldım geldim.. eksik kalmayayım dimi

kilom sabitledi buna üzülemicem ama..almasam yeter bana

Yena cım çek ordan bana acılı bir 102

bu hafta benim için pek iyi geçmedi.dün komşular ve bizimkilerle çamlığa gitmiştik.biraz uzandım.ama aşırı sıcak ve komşumun bulgur pilavı için soğan kavurması
bende baş dönmesi mide bulantısı yaptı.çıkarınca rahatladım.ama yemek için ısrar edilince daha kötü oldum.
bu sabah oğlum gelinim ve gelinin erkek kardeşi burgaz adasına gittiler.öğle ancak uyandım.tüm gece tuvalete taşındım.
öğle aynı komşum_ayvalığa gidiyoruz'_gel! dedi ..ama onu da kabul edemedim.
öff ya burgaz adası,ayvalık her zaman olan fırsatlar değil ama gidemedim..
yorgunluk ve sıcak..artan eklem ağrıları ...yaşlanmanın getirdiği dayanıksızlık..
gençliğinizin kıymetini bilin..
geçen hafta ki kilom;97.2
bu hafta:96.5
ilaç zoruyla ödem atılınca biraz eksiler göründü..yani geçici durum..
allah sıcaklarla başetmeyi nasip etsin...yanıyoruz...

başın sağ olsun..benimde internet elime geçmiyor..misafirlerden...

Sadece 7 kişi bildirim yapmış bu kadarmıydık...
Kışın bildiririseniz kilonuzu ben yazmayacağım bu sefer hıh..

Kızlar ben listeyi hazırlıyorum. artık ramazan bitti dolayısyla öğlene kadar bildirim olacak hatırlatayım..
Zaten birazdan eşimin abisi gelip alacak bizi..
Demiştim ya eşimin yeğeni askere gidecek..Bu akşam kapı önünde kına gecesi kıvamında eğlence yapılacakmış..
Askere giden gence ve arkadaşlarına kına yakılıyor eğleniliyor falan..

Bende oraya uğramadan önce eve uğrayıp bayramda açtığım baklavaların birini şerbetlememiştim onu da götürürüm.hem tehlikeden kurtulmuş olurum.:)
Yalaka gelin.

Son düzenleme:

Turgay Başyayladan 'az bana gönderi' iste..ne kadar güzel yorumluyor...
inşallah oralarda hava burdakinden iyidir..bir de tüm türkiye buraya gelmiş sanki.marketler ,semt pazarı insan kaynıyor..

Geçmiş olsun canım..Beyzuş söylemişti rahatsızlandığını aklımdaydın inan ama arayamadım bir türlü kusura bakma..
Çocuklar sende demekki daha..
En azından faydaları dokunur bir nebse de olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…