- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
kızlar bugunde dahil 3 gün giremıyecem amca kızımın dugun baslıyo hep orda olurum haberiniz ola
bizim burda düğünler 3 gun sürüyooorrr
Asucuğum 500gram içinmi bu kadar tantana yapıyorsun..
Ben de atla deve sandım...
Asuuuu 0 dakika yürüyüş.
Doğacığım hayırlı olsun..
Hangi bölüm.?
KEŞke 9 eylül olsaydı evimize çok yakın bazı fakülteler. haftasonları alırdım yemeğe.:)
obez yapıp gönderiyomuşum çocuğu..Ondan sonra sürekli ceddimi anıp durarmış.:))
..
Hepinizi geçmiş bayramı kutlu olsun bilgisayarım arızalı olduğundan giremedim telefondanda KK giriliyor ama yazılamıyor hepinizi çok öpüyorum.
Merhaba kızlar ben ünyedeyim kısmetse yarın dönücem tatilim orta kararda geçti tabi dietim azıcıkta olsa bozuldu artık istanbula gidince tam gaz devam inşallah.
Başsağlığı dilekleriniz için çok sağolun Evet hastaydı ama böyle bişey oluca beklenmiyordu 160 kilo civarındaydı Rabbim mekanını cennet etsin...
Selam yavrular
herkese bol eksili bir bildirim günü dileyecem ama sanırım Bayram yakıp yıkıp viran etmiş ortalığı
bugün bizim yaylada 30 ağustos şöleni var , konsere Turgay Başyayla geliyor , akşama bizim ev yine tıklım tıklım olur diye umuyorum
bu arada dijital olmayan bir basül buldum , gramları göremediğim için gördüğümü yazayım sanırım kilo almamışım ama vermemişimde tartıda gördüğüm rakam 87 , bakalım hayırlısı olsun , evime gidince kendi baskülümde tartılırım Allahın izniyle
herkesi öpüyorumm , görüşürüüüzz
bu hafta benim için pek iyi geçmedi.dün komşular ve bizimkilerle çamlığa gitmiştik.biraz uzandım.ama aşırı sıcak ve komşumun bulgur pilavı için soğan kavurması
bende baş dönmesi mide bulantısı yaptı.çıkarınca rahatladım.ama yemek için ısrar edilince daha kötü oldum.
bu sabah oğlum gelinim ve gelinin erkek kardeşi burgaz adasına gittiler.öğle ancak uyandım.tüm gece tuvalete taşındım.
öğle aynı komşum_ayvalığa gidiyoruz'_gel! dedi ..ama onu da kabul edemedim.
öff ya burgaz adası,ayvalık her zaman olan fırsatlar değil ama gidemedim..
yorgunluk ve sıcak..artan eklem ağrıları ...yaşlanmanın getirdiği dayanıksızlık..
gençliğinizin kıymetini bilin..
geçen hafta ki kilom;97.2
bu hafta:96.5
ilaç zoruyla ödem atılınca biraz eksiler göründü..yani geçici durum..
allah sıcaklarla başetmeyi nasip etsin...yanıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?