bende öyleyim.Örneğin kızım okuldan üzgün gelsin yahut bilirim problem yaşamıştır.genelde arkadaş tartışmaları oluyor en büyük derdimiz bu şimdilik.:)
Hep takip ederim onu üzgünmü,çokmu mutsuz..Acaba okula gidip uyarsammı onları..
Bakın bana kızıma hepiniz iyi davranacaksınız mı desem..aklımdan geçiyor yani..:)
bende sana kıyamam sultaaaaaanıımmmmmmmmmmmmm mutlu ol hep sen
oyyy hayırlı olsunnn sağlıklı sıhatli olur inşallahhhh allah yardım cın olsun neyeki kış hamileliği geçircen süper senaya yaza toparlanırsın inşallahinşallah canım...6 haftalıkmış mercimeğimiz 15 gün sonrada kalp atışı için çağırdı inşallah hayırlısı ile duyarız kalp atışınıda...
çok tşk canım...
çok tşk canım aminnnnn bütün isteyenlere versin rabbim...
fadime çok tşk canım....
nevzamansız çok sağol canım ,inşallah bebişim annesinin hastalıınıda götürecek dediğin gibi...
kızlar dra gittik bugün altı haftalık hamileymişim keseyi gördük çok şükür inşallah 15 gün sonra kalp atışınıda duyarız...ben çok kötüyüm sürekli yatıyorum midem bulanıyor kokulara dayanamıyorum ,baş ağrısı çok fazla sizlere haber vermek iin girdim hepinize iyi geceler başımı kaldıramıyorum çünki....
teşekkür ederim valla al bendende o kadar eylül 7 de düğün ben şiştikçe şişiyorum elbise aldım da içine sığsam bari elbise tam oturuyo oynarken patlamasa bariiiii:)))günaydınn..
herkese huzurlu, sağlıklı, bereketli günler diliyorum...
Nursena eşinin rütbesi hayırlı olsun...
off kızlar neler oluyor bize kendimize gelmeliyiz.....hala kilo veremedim üstünede aldım nasıl sıkıntılıyım...ekim 14 düğün var ben hala şişkoyum elbise baksam bulamayacağım istediğim gibi...ne yapsamki... bu akşam gidip başlayayım spor salonuna ya da en gec pazar günü...olmayacak böyle en önemlisi bebek tedaviis için artık başlamalıyım yeterrrrrrrrrr.....
oyyy hayırlı olsunnn sağlıklı sıhatli olur inşallahhhh allah yardım cın olsun neyeki kış hamileliği geçircen süper senaya yaza toparlanırsın inşallah
teşekkür ederim valla al bendende o kadar eylül 7 de düğün ben şiştikçe şişiyorum elbise aldım da içine sığsam bari elbise tam oturuyo oynarken patlamasa bariiiii:)))
YAŞ 5
Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu
öğrendim.
YAŞ 7
Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim.
YAŞ 12
Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak
olduğunu öğrendim.
YAŞ 13
Annemle babamın elele tutuşmalarının ve öpüşmelerinin beni daima mutlu
ettiğini öğrendim.
YAŞ 15
Bazen hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim.
YAŞ 18
İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu
öğrendim.
YAŞ 24
Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim.
YAŞ 33
Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu
öğrendim.
YAŞ 36
Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil benim kendi
hakkımda ne düşündüğüm olduğunu öğrendim.
YAŞ 38
Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından
anlayabileceğimi öğrendim.
YAŞ 41
Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini
öğrendim.
YAŞ 44
Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim.
YAŞ 46
Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydınlatabileceğimi
öğrendim.
YAŞ 49
Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin
yaratıcılığa dönüştüğünü öğrendim.
YAŞ 50
Sevgi, evde üretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini
öğrendim.
YAŞ 53
İnsanların bana, izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim.
YAŞ 55
Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini
öğrendim.
YAŞ 64
Mutluluğun parfüm gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına
veremeyeceğimi öğrendim.
YAŞ 70
İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim.
YAŞ 82
Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına basağrısı olmamam gerektiğini
öğrendim.
YAŞ 90
Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu
öğrendim.
YAŞ 95
Öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim.
Dün sabaha karşı kendimle konuştum.
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun başında bir düşman vardı.
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum...
Özdemir ASAF
inşallah canım...6 haftalıkmış mercimeğimiz 15 gün sonrada kalp atışı için çağırdı inşallah hayırlısı ile duyarız kalp atışınıda...
kızlar dra gittik bugün altı haftalık hamileymişim keseyi gördük çok şükür inşallah 15 gün sonra kalp atışınıda duyarız...ben çok kötüyüm sürekli yatıyorum midem bulanıyor kokulara dayanamıyorum ,baş ağrısı çok fazla sizlere haber vermek iin girdim hepinize iyi geceler başımı kaldıramıyorum çünki....
merhaba,
şu an karşınızda burnu kırmızı sümüklü akrıklı bir insan var hemde şişko. ben soguktan hasta oldugumu iddia ederken annem bilgisayardan hasta oldugum iddiasında.radyasyonu bünyemi yoruyormuş 23 yasında kazık kadarım bilgisayar ambargosu yicem nerdeyse noluyor ya valla korkudan yaklaşamıyorum. kardeşimde iyice tiye aldı bizi. abla bilgisayardan virüs kapmışsındır diyor. hastayım ya herkes maytap geçiyor benle diyorum bu seferde lakabımın maytap oldugu aklıma geliyor. yaşadıklarıma bak ya tövbe tövbee çekilcek dert değil
meryyyyyyyyyyyyy hormonlarına gurban olam gııııııııı tamam tamam hadi naz yap
hepimiz fasulyeyiz güzelmiş ya ama ben o fasulyeyi fasük yaptım azcık büyüdü artık canımmm terfi aldı benden
yarın izmite gidicek annemler kardeşim üniyi orda kazanmıştı. 2 sene işletme okucak inşallah. orda ev yurt bişeyler bakıcaklar. yarın tekim sanırım bol bol girerim anne yasağı olmadan söylemeyin hee saç baş yolar sağlam terlik atıcısıdır :18::18::18:
gecmis olsun nevincim ya, herkes hastalaniyor bu aralar dikkat etmek lazim, havalar bi tuhaf zaten
bi sicak bi serin
bende ise gitcem hazirlaniyim,
offfffffff yine kostur kostur caliscam, ya bu hafta bi bitseee((
gecmis olsun nevincim ya, herkes hastalaniyor bu aralar dikkat etmek lazim, havalar bi tuhaf zaten
bi sicak bi serin
bende ise gitcem hazirlaniyim,
offfffffff yine kostur kostur caliscam, ya bu hafta bi bitseee((
Selam kızlarrrrrrrrr :122:
Dün gece uğrayamadım çünkü hastanede sorum içiyordum
Bütün gün halsizlik, mide bulantısı ve baş dönmesi vardı hatta kusmaya başlayıncada geç saate hastaneye gitmek zorunda kaldım :26:
Şimdi hepiniz kesin anammm hamilelik belirtilerin hepsi var diyeceksiniz ama salgın varmış
Birde karar verdim bir daha geceye kadar beklemiyeceğim çünkü acildeki bana deng gelen doktor sadece tansiyonumu ölçtü sonra geç içeri iğne yapacaklar dedi :26:
Ne kan tahlili nede idrar tahlili yapmadı ama okadar kalabalıktı ki bende onun tartışmasına girmek istemedim.
Serum iyi geldi ama hala bir tuhafım. Eşim bile diyor ulen ya başka birşey varsa diye ve yarım saat arayla iyimisin diye soruyor
Bugün küçük kızımın doğum günü ve ben birazdan eksikleride alıp evde birşeyler yapmak istiyorum. Yaş pasta almayı düşünmüyorum bu sene sonuçta zaten biz bizeyiz ve o pasta bitene kadar ben kesin kilo alırım
Büyük ihtimalle basit bir kek yapıp olmadı üzerine biraz süsleme yaparımnasılsa henüz pek anlamıyor. Akşamda bir aksilik olmazsa Nisa ablam ( karşı komşum ) çaya gelir eşiyle. Hem onlara ikramda ederim
Güzel birşey olursa resmini çekip yüklerim buraya
Cecoç ve mehtap geçmiş olsun sizlere benimde boğazım şişti bir anda eve gidince ıhlamur bal bişeyler yapıcam kronik faranjit im var malesef... Sabah duş alışkanlığı yaz ortası hasta eder böyle işte...
topik nerde ya kimse yok motivasyon yok hastalık var felaaaaaaaann filan. off. biri beni dövsün yemeden durmuyorum yine
cecoooooooşş kelebeğin dogum gününü kutlarım hayatım iyi ki doğdu iyi doğurmuşsun anacıgııı
Sağol canımcanım oğlun için sıkma canını bence de geçer ama biraz zaman alır
sitedeki durumda sizin için en iyisi neyse öyle olur inşallah
Teşekkürler Nursenacım, hemen bakıyorum elma suyuna, ilk defa duydum :) Bu arada eşinin rütbesini tebrik ederim :) Hayırlı olsun. :)umutt çok geçmiş olsun allah korumuş geçer inşallah anneminde kardeşimin düğününe yakın ayağı yandı kahve rengi oldu resmen elmasuyu süre süre bişeycik kalmadı şimdi araştır dene istersen
Canım, trambolinde birden fazla kişinin zıplaması tehlikeli olmuyor mu? Ben hep korkarım o aletten, çocukları teker teker bindiriyorum rastladığımızda. Çarpışma riski var mı?asucum biz nasil toplancaz ben kisir yedim sonra cikolu uzumler vardi ondan tam tahil biskuviler vardi onlardanda yedim sporda yapmadim dun trampolinde hoplamistik gelin gorumcem ve ben baya zevkliydi
Geçmiş olsun canım. Yaz nezlesi kısa sürer derler ama seninki birazcık uzadı sanki :) Acil şifalar..merhaba,
şu an karşınızda burnu kırmızı sümüklü akrıklı bir insan var hemde şişko. ben soguktan hasta oldugumu iddia ederken annem bilgisayardan hasta oldugum iddiasında.
Sana da çok geçmiş olsun Banucuğum. Annenler buradayken de baş dönmelerinden şikayet ediyordun, geniş bir zamanında doktora gidip tahlillerini yaptırsan, bu durumdan söz etsen. Korunduğuna göre hamilelik zaten zayıf bir ihtimal. Ama baş dönmesine ve bu şikayetlere yol açan başka rahatsızlığın olmasın. (Allah korusun) Ne bileyim, troid ya da başka hormonlarla alakalı. Yorgunluk da etkili oluyordur belki, iyi bak kendine.Selam kızlarrrrrrrrr :122:
Dün gece uğrayamadım çünkü hastanede sorum içiyordum
Bütün gün halsizlik, mide bulantısı ve baş dönmesi vardı hatta kusmaya başlayıncada geç saate hastaneye gitmek zorunda kaldım :26:
.....
Bugün küçük kızımın doğum günü ve ben birazdan eksikleride alıp evde birşeyler yapmak istiyorum. Yaş pasta almayı düşünmüyorum bu sene sonuçta zaten biz bizeyiz ve o pasta bitene kadar ben kesin kilo alırım
Büyük ihtimalle basit bir kek yapıp olmadı üzerine biraz süsleme yaparımnasılsa henüz pek anlamıyor. Akşamda bir aksilik olmazsa Nisa ablam ( karşı komşum ) çaya gelir eşiyle. Hem onlara ikramda ederim
Güzel birşey olursa resmini çekip yüklerim buraya
...
Canım umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsinen kısa zamanda da bulantıların geçmesini ümit ediyorum.
Birde mercimeğin 6 haftalıkmış ya regl oldun mu ki hiç şüphelenmedin
Büyük kızımda bende üzerine görmüştüm de dedim seninde mi öyle oldu
benim yazılarımda ifadeler kullanamıyorumüstüne üstlük yazı tipimide değiştiremiyorum.. konu dışı olacak ama bilen var mı :$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?