Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

demekki bütün anneler öyle :) yerim ben bütün anneleri yaaaaaaa
Bilmiyorum canim icine nasil siniyorsa öyle yap,
cocugun kac yasindaki ?
Bazen cocuklar sinir olur öyle seylere, annesinin onu okulda rezil ettigini düsünür :) o yüzden bilemedim simdiii
Sinirmi ediyorlar sürekli okulda ???
sirf arkadas tartismasiysa sorun degil :) olur öle küslükler arada bi

bende sana kıyamam sultaaaaaanıımmmmmmmmmmmmm mutlu ol hep sen

canimin iciiiiiiiiiiii sagol ya, okadar destek oldunuzki bana, hepinizi severimmmmmmmm

Yena haberi okudum ay ne fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
ama kadininda canina tak etmis :S
adamda hak etmis demek istiyorum ama ölmüs yani, of fena yaaaaaa,
allah korusun böylelerinden

günaydınn..

herkese huzurlu, sağlıklı, bereketli günler diliyorum...

Nursena eşinin rütbesi hayırlı olsun...

off kızlar neler oluyor bize kendimize gelmeliyiz.....hala kilo veremedim üstünede aldım nasıl sıkıntılıyım...ekim 14 düğün var ben hala şişkoyum elbise baksam bulamayacağım istediğim gibi...ne yapsamki... bu akşam gidip başlayayım spor salonuna ya da en gec pazar günü...olmayacak böyle en önemlisi bebek tedaviis için artık başlamalıyım yeterrrrrrrrrr.....

oyyy hayırlı olsunnn sağlıklı sıhatli olur inşallahhhh allah yardım cın olsun neyeki kış hamileliği geçircen süper senaya yaza toparlanırsın inşallah
teşekkür ederim valla al bendende o kadar eylül 7 de düğün ben şiştikçe şişiyorum elbise aldım da içine sığsam bari elbise tam oturuyo oynarken patlamasa bariiiii:)))

slm kizlarrrr
nursenacim benimde kuzenimin sunnet eglencesi var elbisem vardi kocaman siskoyken almistim onu daraltirdim turkiyede daraltirdigimda 66 kusurdum simdi icine giremem mecbur baska sey giycem

Selam kızlarrrrrrrrr :122:

Dün gece uğrayamadım çünkü hastanede sorum içiyordum
Bütün gün halsizlik, mide bulantısı ve baş dönmesi vardı hatta kusmaya başlayıncada geç saate hastaneye gitmek zorunda kaldım :26:
Şimdi hepiniz kesin anammm hamilelik belirtilerin hepsi var diyeceksiniz ama salgın varmış
Birde karar verdim bir daha geceye kadar beklemiyeceğim çünkü acildeki bana deng gelen doktor sadece tansiyonumu ölçtü sonra geç içeri iğne yapacaklar dedi :26:
Ne kan tahlili nede idrar tahlili yapmadı ama okadar kalabalıktı ki bende onun tartışmasına girmek istemedim.
Serum iyi geldi ama hala bir tuhafım. Eşim bile diyor ulen ya başka birşey varsa diye ve yarım saat arayla iyimisin diye soruyor

Bugün küçük kızımın doğum günü ve ben birazdan eksikleride alıp evde birşeyler yapmak istiyorum. Yaş pasta almayı düşünmüyorum bu sene sonuçta zaten biz bizeyiz ve o pasta bitene kadar ben kesin kilo alırım
Büyük ihtimalle basit bir kek yapıp olmadı üzerine biraz süsleme yaparım nasılsa henüz pek anlamıyor. Akşamda bir aksilik olmazsa Nisa ablam ( karşı komşum ) çaya gelir eşiyle. Hem onlara ikramda ederim
Güzel birşey olursa resmini çekip yüklerim buraya

Harika bir paylaşım
Bayılrım Özdemir Asaf şiirlerine Gerçektende çok doğru şeylere deyinmiş

Canım umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin en kısa zamanda da bulantıların geçmesini ümit ediyorum.
Birde mercimeğin 6 haftalıkmış ya regl oldun mu ki hiç şüphelenmedin
Büyük kızımda bende üzerine görmüştüm de dedim seninde mi öyle oldu

Canım çok büyük geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlanırsında daha rahat kilolara karşı savaşırsın

Ceco gecmis olsun canim yaa, iyisindir insallah simdi ??
Kizinin da dogum günü kutlu olsun, nasil sevinir simdi aksam pastaya felan :) (yada keke)
yerim cimcimeyiiiiiiii

Kizlar neler oluyor bize yaa ??
Herkes kilo aliyor, herkes sIkintili
ya hasta ya depresyonda
hepimizin derdi ayri,
Allah yardimcimiz olsun, icimizdeki sIKINtilari alsin en kisa zamanda insallahhhhhhhhh

merhabalar
bugün evdeyim artık valiz hazırlama zamanı geldi yoksa yarın sıkışırsam kesin bişeyler unuturum yarın dışarda da bikaç işimiz var hem
ceco geçmiş olsun canım burda da varmış o tarz salgınlar muhtemelen sudan oluyor dikkat et canım kendine
küçük cimcimenin doğum günü kutlu olsun Allah ona sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleriyle uzuun bir ömrü versin inşallah
mehtapcım sana da geçmiş olsun canım atlatamadın kaç gündür

Son düzenleme:
Cecoç ve mehtap geçmiş olsun sizlere benimde boğazım şişti bir anda eve gidince ıhlamur bal bişeyler yapıcam kronik faranjit im var malesef... Sabah duş alışkanlığı yaz ortası hasta eder böyle işte...

nevincim geçmiş olsun canım yazın hastalığı daha zor oluyor sıcak bişeyler içmek de istemiyor insanın canı

Gecmis olsun nevincim ya, herkes hastalaniyor bu aralar dikkat etmek lazim, havalar bi tuhaf zaten
bi sicak bi serin

Bende ise gitcem hazirlaniyim,
offfffffff yine kostur kostur caliscam, ya bu hafta bi bitseee ((

Bu arada kizlar
cok güzel bi pantolon almistim
bacaklari asiri güzel oturuyor,
ama göbekten kapanmiyor
bu popoyla göbek nasil eriyeceeeeeeek
ilk aldigimda zarzor kapaniyordu yine ama cokda dar degildi
simdi aldigim icin iyice nefessiz kaliyorum kapattigimda
azimlenip kilo vermeliyimmmmmmm, of nere gitti bu motivasyonumuz yaaaaaa

gecmis olsun nevincim ya, herkes hastalaniyor bu aralar dikkat etmek lazim, havalar bi tuhaf zaten
bi sicak bi serin

bende ise gitcem hazirlaniyim,

saol canım hayırlı işler..sorma bir anda oldu ve ateşimde çıkıyor şimdi eve gideyimde bakıma alıyım kendimi...

gecmis olsun nevincim ya, herkes hastalaniyor bu aralar dikkat etmek lazim, havalar bi tuhaf zaten
bi sicak bi serin

bende ise gitcem hazirlaniyim,

saol canım sanada hayırlı işler ateşimde çıkmaya başladı eve gideyimde kendimi bakıma alıyım...

topik nerde ya kimse yok motivasyon yok hastalık var felaaaaaaaann filan. off. biri beni dövsün yemeden durmuyorum yine

cecoooooooşş kelebeğin dogum gününü kutlarım hayatım iyi ki doğdu iyi doğurmuşsun anacıgııı

Canım çok geçmiş olsun...acil e gitmen iyi olmuş,serum seni toparlar..

Minik kızın doğum günü kutlu mutlu olsun..

Ahh nevinciğim o faranjit ne fenadır..
Ben de çok çekerim hatta şu an öyleyim.

Mehtapp iş başvurusu yapıyormusun.?

canım oğlun için sıkma canını bence de geçer ama biraz zaman alır
sitedeki durumda sizin için en iyisi neyse öyle olur inşallah
Sağol canım
Teşekkürler Nursenacım, hemen bakıyorum elma suyuna, ilk defa duydum :) Bu arada eşinin rütbesini tebrik ederim :) Hayırlı olsun. :)
asucum biz nasil toplancaz ben kisir yedim sonra cikolu uzumler vardi ondan tam tahil biskuviler vardi onlardanda yedim sporda yapmadim dun trampolinde hoplamistik gelin gorumcem ve ben baya zevkliydi
Canım, trambolinde birden fazla kişinin zıplaması tehlikeli olmuyor mu? Ben hep korkarım o aletten, çocukları teker teker bindiriyorum rastladığımızda. Çarpışma riski var mı?
merhaba,

şu an karşınızda burnu kırmızı sümüklü akrıklı bir insan var hemde şişko. ben soguktan hasta oldugumu iddia ederken annem bilgisayardan hasta oldugum iddiasında.
Geçmiş olsun canım. Yaz nezlesi kısa sürer derler ama seninki birazcık uzadı sanki :) Acil şifalar..
Sana da çok geçmiş olsun Banucuğum. Annenler buradayken de baş dönmelerinden şikayet ediyordun, geniş bir zamanında doktora gidip tahlillerini yaptırsan, bu durumdan söz etsen. Korunduğuna göre hamilelik zaten zayıf bir ihtimal. Ama baş dönmesine ve bu şikayetlere yol açan başka rahatsızlığın olmasın. (Allah korusun) Ne bileyim, troid ya da başka hormonlarla alakalı. Yorgunluk da etkili oluyordur belki, iyi bak kendine.
Minik prensesin doğum gününü kutluyorum. Ömür boyu güzel gülüşü solmasın, şanslı, neşeli, başarılı olsun :))
...
Derin'in hamileliği SAT'tan (son adet tarihinden) itibaren 6 haftalıktır bence Banucuğum. Bu durumda son adetinin üzerinden sadece 15 gün geçmiştir diye tahmin ediyorum Üzerine görmesi için 8-9 haftalık olması gerekirdi...
...
Nevinciğim, sana da geçmiş olsun. Sonradan gördüm mesajını, ekleme yaptım hemen
....

Ulusumuzun "Zafer Bayramı" bugün. Yürekten hissedenlerin bayramını kutlarım. Bu akşam yürüyüş ve fener alayına katılacağız inşallah çocuklarla

Son düzenleme:
Ben 21 yaşında bekar, pcos, pank atak hastası bir kızım =)
aranıza yeni katıldım.. kilom 2 sene önce 55 iken şimdi 98.9 kilodayım.. pazartesi gününden itibaren b-fit ve diyetisyene başlıyorum.. benide listenize eklerseniz sevinirim.. Cuma günleri bildirim yaparım sabahları sizin gibi.. okuyorum ist.da devlet üni.de 4.sınıftayım.. panik atak ve polikistik over ilaçları beni bu hale getirdi.. umarım verebilirim sizlerin desteğiyle.. merhabalar =)

Ben 21 yaşında bekar, pcos, pank atak hastası bir kızım =)
aranıza yeni katıldım.. kilom 2 sene önce 55 iken şimdi 98.9 kilodayım.. pazartesi gününden itibaren b-fit ve diyetisyene başlıyorum.. benide listenize eklerseniz sevinirim.. Cuma günleri bildirim yaparım sabahları sizin gibi.. okuyorum ist.da devlet üni.de 4.sınıftayım.. panik atak ve polikistik over ilaçları beni bu hale getirdi.. umarım verebilirim sizlerin desteğiyle.. merhabalar =)

Son düzenleme:
h
benim yazılarımda ifadeler kullanamıyorum üstüne üstlük yazı tipimide değiştiremiyorum.. konu dışı olacak ama bilen var mı :$

cnm hosgeldin dogru yerdesin ifadelerin cikmasi icin heralde mesaj sayisi yuksek olmasi gerekiyor

nevincim mehtapcim yenacim cecocum hepinize gecmis olsun
cecocum bebisinin dogum gunu kutlu olsun nice saglikli mutlu uzun omurler

yigenim dondurma almis 2paket magnum acayipta cnm dondurma istiyor ama yemedim cocuklara yedirdim bende sutlu stevyali azcikta hindistan cevizili tatlimi ictim:2: yarin insallah 73 lu rakamlar gorururum

umutcum tehlikeli tabi ama artik alistilar hoplamak problem olmuyor buyukler kucuklere dikkat ediyor bizim canavarlar trampolin icine top almislar topa vurmak isterken benim kiza vurmuslar kizdim bir daha almiyorlar allaha emanet cumlemizin cocuklarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…