Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlaaaaaaaaaaaaar
Allah hastalara sifaa, dertlilere devaaaa, borclulara edaaaaa versin insallaaaaaaaaaaaaaaah
Hoca gibi dua ettim aminnnnnnn :))

Bugun okadar yoruldum, okadar yoruldumkiiiiiiiiii
3bucuk -4 saat calistim ama suyummmmm ciktiiiiii
ayaklarimin tabani nasil agridi
deli dana gibi döndüm dolandim :) insallah bol kalori yakmisimdir
bu hafta cok calisiyorum, sinir oluyorummm
neyse 2 gün kaldi haftasonuna yuppi :)

Demin annemin yaninda
"ay lav you ay lav youu" sarkisini söylüyordum
yok artikkkk bitti diyor, kimseyi sevmek yok bundan sonra diyor
artik intikam zamani diyor
annee dedim kimden intikam alacaksam :)
erkeklerden diyor

bana müsade güzeller
uykum geldi hafiften de başım ağrıyor yarın görüşmek üzerehepiniz Allah a emanet olun

Demin annemin yaninda
erkeklerden diyor
off annemi özledim ne güzel diyaloğunuz varrr kendi annem geliyo aklımaaa
bana müsade güzeller
uykum geldi hafiften de başım ağrıyor yarın görüşmek üzerehepiniz Allah a emanet olun

iyi gecelerrrrrrrrr

inşallah canım...6 haftalıkmış mercimeğimiz 15 gün sonrada kalp atışı için çağırdı inşallah hayırlısı ile duyarız kalp atışınıda...
Derin arkadasımız hamileymiş..hayırlı olsun çok sevindim...
Rabb im tüm isteyenlere nasip etsin...

Mehtap cım mery terfi etti demiş ama bence benim pabucum dama atıldı
çok tşk canım...
çokkkk sevindim hayırlı olsun
teşekkrler doğacım...
günaydın kızlar

çok tşk canım aminnnnn bütün isteyenlere versin rabbim...
selam kızlar spordan geldim yarım saat önce yokmu benle sporda yarışan
derincim bebişin hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin ALLAHIM
fadime çok tşk canım....

nevzamansız çok sağol canım ,inşallah bebişim annesinin hastalıınıda götürecek dediğin gibi...

kızlar dra gittik bugün altı haftalık hamileymişim keseyi gördük çok şükür inşallah 15 gün sonra kalp atışınıda duyarız...ben çok kötüyüm sürekli yatıyorum midem bulanıyor kokulara dayanamıyorum ,baş ağrısı çok fazla sizlere haber vermek iin girdim hepinize iyi geceler başımı kaldıramıyorum çünki....

Derinciğim hayırlı olsun...
sağ salim kucağına alırsın inş.bebişi.

Demin annemin yaninda
erkeklerden diyor

Kıyamam ben annene yaaa. nasıl üzülmüş senin için...

Son düzenleme:
off annemi özledim ne güzel diyaloğunuz varrr kendi annem geliyo aklımaaa

iyi gecelerrrrrrrrr

inanirmisin ben ergenken :) yani 15-20ye kadar belki
annemle hic anlasamazdik, cok didisir bagrisir kavga ederdik
sonrandan sonraya cok sükür düzeldi aramiz,
bu olaylardan sonra ben hüngür hüngür karsisinda aglayarak anlatinca,
oda hic kiyamaz oldu bana,
babamda öyle
cok kaziklar yedim biliyorlar, bu aralar o yüzden hic kiyamiyorlar bana :) agzimin icine bakiyolar bisey istiyeyim diye
farkediyorum arada bi annem yüzüme bakiyor, özellikle sabah kalktigimda, üzgünmüyüm yoksa gülüyormuyum diye yüzüme bakiyor
kiyamam yaa

merhaba,

şu an karşınızda burnu kırmızı sümüklü akrıklı bir insan var hemde şişko. ben soguktan hasta oldugumu iddia ederken annem bilgisayardan hasta oldugum iddiasında. radyasyonu bünyemi yoruyormuş 23 yasında kazık kadarım bilgisayar ambargosu yicem nerdeyse noluyor ya valla korkudan yaklaşamıyorum. kardeşimde iyice tiye aldı bizi. abla bilgisayardan virüs kapmışsındır diyor. hastayım ya herkes maytap geçiyor benle diyorum bu seferde lakabımın maytap oldugu aklıma geliyor. yaşadıklarıma bak ya tövbe tövbee çekilcek dert değil

meryyyyyyyyyyyyy hormonlarına gurban olam gııııııııı tamam tamam hadi naz yap

hepimiz fasulyeyiz güzelmiş ya ama ben o fasulyeyi fasük yaptım azcık büyüdü artık canımmm terfi aldı benden

yarın izmite gidicek annemler kardeşim üniyi orda kazanmıştı. 2 sene işletme okucak inşallah. orda ev yurt bişeyler bakıcaklar. yarın tekim sanırım bol bol girerim anne yasağı olmadan söylemeyin hee saç baş yolar sağlam terlik atıcısıdır :18::18::18:

bende öyleyim. Örneğin kızım okuldan üzgün gelsin yahut bilirim problem yaşamıştır.genelde arkadaş tartışmaları oluyor en büyük derdimiz bu şimdilik.:)
Hep takip ederim onu üzgünmü,çokmu mutsuz..Acaba okula gidip uyarsammı onları..
Bakın bana kızıma hepiniz iyi davranacaksınız mı desem..aklımdan geçiyor yani..:)

bende sana kıyamam sultaaaaaanıımmmmmmmmmmmmm mutlu ol hep sen

İyi geceler hanım kızlar..

Ütü yapıyordum mola verdim kalkıp devam edeyim. sonra asılacak çamaşırlar var halledip yatayım..
Bugün çok yorgunum..

Kendinize iyi davranın.:)

Son düzenleme:
bende kaçıyım bari annem tık tık klavye seslerini dinlemiyorsa neyim he dedektif hatun

iyigeceler topiğimin zarif hanımları

nursena her zaman öğrenecek bişeyler var hayatta canım çok doğru yaşadıkça öğreniyoruz işte
ben döneyim senle 75 kilo olma yarışı yapalım ben 82 oldum galiba:18:

Neyyy 82 mi oldunnn. Grupta bu ara motivasyon eksik sanırım. Benim de maşallahım var. Markete gitmişken malatya pazarından rulo fındıklı lokumlardan aldım. Gece gece hüplettim valla. Şimdi de üstüne yatmıyayım diye oyalanıyorum:))

Asuuuu kilo almak yokk ona göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…