Anladım Toksin =) umarım kilom azaldıkça mesaj sayım artar :)
asumancim kolay gelsin bavulunu hazirliyormusun igne iplik ilaclarini da unutma ben yanimda agri kesicini. ....... eksik etmem vikir olsun insallah guzel bir tatil yaaasarsiniz
Ben 21 yaşında bekar, pcos, pank atak hastası bir kızım =)
aranıza yeni katıldım.. kilom 2 sene önce 55 iken şimdi 98.9 kilodayım.. pazartesi gününden itibaren b-fit ve diyetisyene başlıyorum.. benide listenize eklerseniz sevinirim.. Cuma günleri bildirim yaparım sabahları sizin gibi.. okuyorum ist.da devlet üni.de 4.sınıftayım.. panik atak ve polikistik over ilaçları beni bu hale getirdi.. umarım verebilirim sizlerin desteğiyle.. merhabalar =)
unmerabaa aramiza hosgeldin. Ayni kilodayiz :)
Boyun kac?
PCO maalesef bendede var
umarim hep birlikte kilo verip kurtuluruz bu illetten :18:
un
boyum 1.64 =)
pcos ile tanışalı 2 sene oldu tarlusal içmeden adet olamıyorum kilonun %10u verirsen olursun dedi.. 80 kiloya kadar düştüm gçen sene gerçekten oluyordum.. ama tekrar alınca malesef olamıyorum ilaçsız.. kilo vermekte zor..
gece yemelerim çok oluyor benim malesef. kalkıp kalkıp herşey yiyorum. fare gibi geceleri mutfakta ne varsa kurcalıyorum.
Boyumuzda ayni nerdeyse
ve bende pcoyla 2 sene önce tanistim :) ne tesadüf
benim manyak doktor beni sagolsun hic aydinlatmadi
PCO hastasi oldugumu bile receteme bakarken kendim ögrendim inanirmisin,
bi tuhaf benim bu doktor yaa, zayiflarsan iyi olur dedi geciverdi kenara,
hani insan bi aciklar, iste ilerde söyle problem olur böyle problem olur diye,
hepsini kendim ögrendim
gece yemem yok benim ama malesef kilo zor veriyorum,
haftaya bi gidip tiroitime baktirmam lazim sanirim yine, kontrollerimi cok aksattim
aranıza yeni katıldım.. kilom 2 sene önce 55 iken şimdi 98.9 kilodayım.. pazartesi gününden itibaren b-fit ve diyetisyene başlıyorum.. benide listenize eklerseniz sevinirim.. Cuma günleri bildirim yaparım sabahları sizin gibi.. okuyorum ist.da devlet üni.de 4.sınıftayım.. panik atak ve polikistik over ilaçları beni bu hale getirdi.. umarım verebilirim sizlerin desteğiyle.. merhabalar =)
pazartesi günü B-fit'e başlıyorum var mı aranızda giden.. faydası olur mu acaba diye düşünmekteyim korkuyorumda o kadar param çöpe gidecek diye.. :/
Hoşgeldin aramıza.
yaşın çok genç çok şanslısın o bakımdan..
Diyetisyenle başlayarak isabetli karar vermişsin...
Hadi hayırlı olsun.:)
Gittiğim diyetisyenlerin bana önerdikleri ve savundukları bizim gibi obezlerin egsersiz olarak yürüyüş yapmaları yahut imkan varsa yüzme..
Yine ben geldimmmmm :122:
Ne yapsam ne etsem diye düşünürken mutfağı bugün pastaneye çevirdik
Eşim kaç senedir doğru dürüst birşeyler yapmıyordum diye senelerin acısını çıkardı
Artık fırının var bahanen kalmadı dedi ve benden değişik birşeyler yapmamı istedi. Evde cevis, hindistancevizi, yerfıstığı ve ayçekirdeği vardı bizde netten tarif aldık
Şimdi hepiniz kesin kız banu zayıflamaya çabalarken yapılacak işmiydi diyorsunuzdur ama daha bir tane bile yemedim
Yemeyide kesinlikle düşünmüyorum
Küçük kızım için kek yapacaktım ama sonra eşim ille yaş pasta yap doğumgününde kek mi olur diyince bide yaş pasta yaptım
Ama onuda henüz ellemedikçünkü doğum günü çocuğu bugün nasıl olduysa erkenden uyuya kaldı. Komşu ablamda benim gibi virüs yapmış herhalde ondada varmış mide bulantısı falan :26: oda yattığı için gelemediler.
Yarına ertelerdik bizde kutlamayı çünkü bu saatte de az da olsa onlardan yesem kesin kilo olarak geri döner
Pastanın ve Kurabilerimin resmini çekitim yine de
bakın
Eki Görüntüle 499584 Eki Görüntüle 499585
Sende aramıza hoşgeldin
Burada bir çok PKOlu var ve hepimiz senin gibi uğraşmak zorundayız kilo vermek içinİnşallah hepbirlikte şu kilolarımızdan kurtuluruz
Bu arada kuzucuğumun doğum gününü kutlayan tüm arkadaşları kocaman öpüyorum
Bende şükür çok daha iyiyim kalmadı eser o şikayetlerimden
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah... Aminnnnnnnn
yaşıtlarım sıfır bedenken benim 46 beden olmam beni aşırı üzüyor ama..
yürüyüşü denedim ama günde yarım saat koşu bandında spor salonuna gittim 3 ay.. faydası çok az oldu.. sıkılaşamadım pek. löp löp resmen bacaklarım afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?