Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumancim kolay gelsin bavulunu hazirliyormusun igne iplik ilaclarini da unutma ben yanimda agri kesicini. ....... eksik etmem vikir olsun insallah guzel bir tatil yaaasarsiniz

asumancim kolay gelsin bavulunu hazirliyormusun igne iplik ilaclarini da unutma ben yanimda agri kesicini. ....... eksik etmem vikir olsun insallah guzel bir tatil yaaasarsiniz

sağol canım ne çok şey var alınacak ya önemli bişey unutmasam bari
beni düşündüğün için çok sağol canım çok incesin

kızlar ben geri geldimmmm :) nerdeyse 1 haftadır yoktum. arkadaşlarla birkaç günlük tatil kaçamağı yaptık. ama diyetimden ödün vermedim allaha şükür :) artık yine diyet ve menü listelerimle aranızdayım. bugün hiç keyfim yok, üzerimde acayip ağırlık var fenayım çok spor pek bişey yapamadım ondan yarın menümü sporumu yazarım öpüorum hepinizii :)

ben gün içinde dengeyi koruyorum.. ah ama gece kalkıp yemeler.. sabah kalkınca pişman olup ağlamalar.. akıl verin var mı bu sorunun yaşayıp yenen

merabaa aramiza hosgeldin. Ayni kilodayiz :)
Boyun kac?
PCO maalesef bendede var
umarim hep birlikte kilo verip kurtuluruz bu illetten :18:

merabaa aramiza hosgeldin. Ayni kilodayiz :)
Boyun kac?
PCO maalesef bendede var
umarim hep birlikte kilo verip kurtuluruz bu illetten :18:
un

boyum 1.64 =)

pcos ile tanışalı 2 sene oldu tarlusal içmeden adet olamıyorum kilonun %10u verirsen olursun dedi.. 80 kiloya kadar düştüm gçen sene gerçekten oluyordum.. ama tekrar alınca malesef olamıyorum ilaçsız.. kilo vermekte zor..
gece yemelerim çok oluyor benim malesef. kalkıp kalkıp herşey yiyorum. fare gibi geceleri mutfakta ne varsa kurcalıyorum.

pazartesi günü B-fit'e başlıyorum var mı aranızda giden.. faydası olur mu acaba diye düşünmekteyim korkuyorumda o kadar param çöpe gidecek diye.. :/

Boyumuzda ayni nerdeyse
ve bende pcoyla 2 sene önce tanistim :) ne tesadüf
benim manyak doktor beni sagolsun hic aydinlatmadi
PCO hastasi oldugumu bile receteme bakarken kendim ögrendim inanirmisin,
bi tuhaf benim bu doktor yaa, zayiflarsan iyi olur dedi geciverdi kenara,
hani insan bi aciklar, iste ilerde söyle problem olur böyle problem olur diye,
hepsini kendim ögrendim

gece yemem yok benim ama malesef kilo zor veriyorum,
haftaya bi gidip tiroitime baktirmam lazim sanirim yine, kontrollerimi cok aksattim

ya tiroide bende iki sene önce baktırmıştım.. ama hiçbirşey çıkmadı.. progestron hormnum yüksek çıktı sadece.. ben çok doktor gezdim annemin ablamın tavsiye edilen doktorların hepsine gittim.. ileride çocuk düşünürsem zor olacağını söyledi çoğunluğu bi kısmı olmayacağını söyledi..çoğunluğu glifor verdi, çoğunluğu diane 35 ile düzene sokmaya çalıştı.. gittiğim her doktor tek bir şey dedi ama KİLO VERMELİSİN. evlenince düşüneceğim çocuk olayını şimdi adetlerim düzene girsin yeter. yani kilom gitsin

Hoşgeldin aramıza.

yaşın çok genç çok şanslısın o bakımdan..
Diyetisyenle başlayarak isabetli karar vermişsin...

Hadi hayırlı olsun.:)

pazartesi günü B-fit'e başlıyorum var mı aranızda giden.. faydası olur mu acaba diye düşünmekteyim korkuyorumda o kadar param çöpe gidecek diye.. :/

Gittiğim diyetisyenlerin bana önerdikleri ve savundukları bizim gibi obezlerin egsersiz olarak yürüyüş yapmaları yahut imkan varsa yüzme..

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar,

ceco nasıl oldun.? umarım daha iyisindir..

Benim halsizliğim had safhada..KArın ağrısı mide bulantısı ve boğaz yanması cabası..
İki gündür çamaşırım kahverengi lekeleniyor hani adet olacağım ama sökülmüyor gibi bir his..
KAsıklarımda ağrı..
Tam iki ay oldu zaten.
Denize de giriyorum bir güzel..

yaşıtlarım sıfır bedenken benim 46 beden olmam beni aşırı üzüyor ama..
yürüyüşü denedim ama günde yarım saat koşu bandında spor salonuna gittim 3 ay.. faydası çok az oldu.. sıkılaşamadım pek. löp löp resmen bacaklarım afedersin

Yine ben geldimmmmm :122:

Ne yapsam ne etsem diye düşünürken mutfağı bugün pastaneye çevirdik
Eşim kaç senedir doğru dürüst birşeyler yapmıyordum diye senelerin acısını çıkardı
Artık fırının var bahanen kalmadı dedi ve benden değişik birşeyler yapmamı istedi. Evde cevis, hindistancevizi, yerfıstığı ve ayçekirdeği vardı bizde netten tarif aldık
Şimdi hepiniz kesin kız banu zayıflamaya çabalarken yapılacak işmiydi diyorsunuzdur ama daha bir tane bile yemedim
Yemeyide kesinlikle düşünmüyorum
Küçük kızım için kek yapacaktım ama sonra eşim ille yaş pasta yap doğumgününde kek mi olur diyince bide yaş pasta yaptım
Ama onuda henüz ellemedik çünkü doğum günü çocuğu bugün nasıl olduysa erkenden uyuya kaldı. Komşu ablamda benim gibi virüs yapmış herhalde ondada varmış mide bulantısı falan :26: oda yattığı için gelemediler.
Yarına ertelerdik bizde kutlamayı çünkü bu saatte de az da olsa onlardan yesem kesin kilo olarak geri döner

Pastanın ve Kurabilerimin resmini çekitim yine de
bakın

Sende aramıza hoşgeldin
Burada bir çok PKOlu var ve hepimiz senin gibi uğraşmak zorundayız kilo vermek için İnşallah hepbirlikte şu kilolarımızdan kurtuluruz

Bu arada kuzucuğumun doğum gününü kutlayan tüm arkadaşları kocaman öpüyorum
Bende şükür çok daha iyiyim kalmadı eser o şikayetlerimden
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah... Aminnnnnnnn

Son düzenleme:
Ceco nasıl yemedenn duruyorsun maşallah sana. ben olsam gece yüz kere kalkar yerdim uyu tomtombul hadi boşver diyorum.. sonra 1 saat sonra yine uyanıp yiyorum. ah bu ben :/

Çok güzel görünüyorlar eline sağlık..
Ayrıca yapmakla iyi yapmışsın bende diyecektim hazırla diiye sonra vazgeçtim..:)
yılda bir oluyor özel günleri o yüzden iyi olmuş yarın da eğlenceli bir şeklide kutlarsınız ne güzel..

Kısa vadede sonuç beklemeyeceksin zaten..

Düzenli yürüyüp diyetisyen listesine uyarak ayda 4-5 kilo rahat verirsin.Bu şekilde çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız oldu..

Son düzenleme:
Yenacim gecmis olsun, bu aralar herkes hastalaniyor niyeki acaba yaa ??

Ceco pasta cok güzel duruyor offfffffffff :18:
ellerine saglikkk mmhhh keske bi parcada ben yesem of anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…