tomurcuk hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımızla canım inşallah
nevincim çok yakışmış pardesü anneni dinlemekle çok iyi etmişsin abiyeden daha mantıklı arada giyersin en azından
bugün yürüyüş yapamayacağım yarın yaparım inşallah
canım 46 ben giremiyorum çünkü göğüslerim büyük ...eğer göğüs fazla değilse alt kısmı bol olduğundan sen 46 ya girersin..canım ben ince değilim ama bütün kıyafetler daha derli toplu düzgün gösteriyor..kilolarımız aynı sayılır tatlım boyumda 168 cm...
günaydın kızlar :)nasılsınız. dun internetim yoktu her fırtına oldugunda internet gidiyo burda
oyuzden dunku menumu bu sabah yazıyorum
sabah:2 domates 3-4 kaşık lor peyniri ve 2 dilim çavdar ekmegi
arada 1 elma
öglen 8 kaşık sebzeli bulgur pilavı ve 1 kase mercimek corbası ha bide cacık yedim 1 kase dayanamayıp
akşam üzeri 1 bardak light süt içtim
akşam 2 dilim ekmek 6 kaşık turlu yemegi ve bol salata yedim
asucum 2 bucuk litre suyumuda içtim :)
ayrıca kurstan dönerken erken inip 40 dakika yurudum :)
kızlar bugün çok keyifliyim 104,8 den 100 kiloya inmişim sonunda beklemiyodum çok sevindimm 24 gün falan oldu hem diyete hem spora başlayalı birde şu dokuzlu karışım var ya bir haftadırda onu içiyorum işe yaradı sanırım
ilk defa bu kadar uzun yazdım ceco ya imrenirdim nası güzel üşenmeden herkeze uzuzn uzun cevap veriyo diye bende öle oldum yazmaya bile üşenirken nası zayıflıcaksam:))
kızlar merhaba :) ben artık aranızdayım inşallah. size kendim hakkında ufak bir bilgi vereyim. yeni doğum yapmış (26 gün oldu) taze bir anneyim :) en son doğuma girdiğim gün 100 kiloydumzaten 83 kiloyla hamile kalmıştım. deoğumdan sonra hiiiiçç tartılmadım bu hafta cuma ya a pazartesi günü doktora gidince tartılacağım o zaman kilo çizelgemi oluşturacağım. ayrıca öğretmenim :) aşırı bir diyet uygulamıyacağım ama hamurişi ve abur cubur yok artık :) ve günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. sizinle beraber olmak beni çok mutlu ediyor. bu bölümde hemen hemen kaç kişiyiz ?
herkese merhaba;
dün yediklerimi bugün ancak yazabiliyorum;
sabah; 2 kk beyaz peynir
3 dilim ekmek
1 salatalık 1 biber
1 ceviz
ara; 2 tane kuru incir
öğle; 2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşiği yoğurt
ara; yarım bardak süt(evde o kadar kalmış)
1 tane kuru incir
akşam;(en utanç verici durum burası)
fırında tavuk istedi eşim, hiç yağ koymadım içine 1 but ve 1 kanat azıcık da göğsünden yedim ama hiç ekmek yemedim(
yatsı; 1 elma
dün pazara falan gittim çok yorgun hissettim kendimi hiç spor da yapamadım. aslnda karar almıştım hergün muhakkak leslie yapacaktım ama olmadı(
çok kötü mü gidiyorum..
Amin canım amin.İnşallah.
Ne güzel uyumuşsun imrendim valla.Ben iş dolayısıyla erken kalkıyorum hep.Bi pazarım var uyuyum istiyorum ama yine erken uyanıyorum bünye alışıyor ya ondan heralde.Ama şu iki üç gündür 8 saat uyuduğum halde uykumu almamış gibiyim.Dün iş yerinde uyukladım resmen gözlerim kapanıyordu...
ablacım ne oldu sana ya sen çok güzel gidiyordun
vealeykümselam
nasılsınız çıtırlar
ben olduğum yerde sayıyorum
88.9 la 90. 6 arası gidip geliyorum
bakalım cuma ne olacak
ben bu bayram + ların gelmeyeceğini düşünüyorum. tatlı yemezsek et , salata , ayran üçlüsüyle bayramı geçirirsek artı yerine eksi gelir diye düşünüyorum..
tomurcuğum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
sürekli ağda ile kullanınca faydasını görürsün canım jilet yasak:))selamlarr.. yemekten geldim.
ızgara köfte yediim, ayran ama yanında 3-4 adet patates kızartması ile :26:
aktardan keten tohumu aldım.
bir de kızlar duyanınız ya da kullananınız var mı, hürrem hamam otu yağı aldım aktardan.
tüy azaltıcı. işe yarıyor mu acaba? kız epey övdü bizim burda bir arkadaş da kullanıyormuş epey azalttı dedi. aldım bakalım deniycem artık. :44:
kızlar merhaba :) ben artık aranızdayım inşallah. size kendim hakkında ufak bir bilgi vereyim. yeni doğum yapmış (26 gün oldu) taze bir anneyim :) en son doğuma girdiğim gün 100 kiloydumzaten 83 kiloyla hamile kalmıştım. deoğumdan sonra hiiiiçç tartılmadım bu hafta cuma ya a pazartesi günü doktora gidince tartılacağım o zaman kilo çizelgemi oluşturacağım. ayrıca öğretmenim :) aşırı bir diyet uygulamıyacağım ama hamurişi ve abur cubur yok artık :) ve günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. sizinle beraber olmak beni çok mutlu ediyor. bu bölümde hemen hemen kaç kişiyiz ?
Kizlar benim bi asigim var benden 2 yas kücük
daha dogrusu yeni ögrendim sayilir ama olmaz demistim (araci koydurmustu, ortak bi arkadasimiz, o söylemisti bana)
neyse sonra bunlar normal konusmaya devam ettik, tutturdu bulusalim diye, önce ih mih ettim, sonrada
e madem bu aksam yemege cikalim dedim isten sonra,
öyle yani yemege gidecez :) düsüncelerim karisik ona karsi, yani ne öyle ne böyle gibi, bilemiyorum,
ama bi yemekten biseycik olmaz caniiim
uyku hali hamişliktendiirr bebişimm
ablacım ne oldu sana ya sen çok güzel gidiyordun
nedir bu duraklama valla hepimiz imreniyorduk sana hadi artık gell kendine
sürekli ağda ile kullanınca faydasını görürsün canım jilet yasak:))
hoşgeldin canım bebeğini güle güle büyüt tazee anne:)kızmı erkekmi?
bende hamileyim daha yeni en buyuk korkum kılo almak şuanda 86yım kendime hedef koydum
en fazla 95 olucam diye yani 8 kilo almaktabi bu zor biliyorum ama elimden geleni yapıcam..
sende düzenli emzirirsen zaten lıkoların yarısından kurtulursun canım bol su tüket
oooooowww birirleri yelkenleri suya indirmiişşş
senin adına sewindim canım ya bencede bi görüş sana çok ii gelecek ,
ne demişler genç sewgili zihnide,ruhuda gençleştirir..
habeerr ver haa bekliyoruum merakla:)
elbiselere gelince seçimin güzel ama kalıplar çok dar canım ya ben normalde 42 giyıyorum 44 beden bi elbisem var şaaak diye oturuyor üzerime
Kizlar benim bi asigim var benden 2 yas kücük
daha dogrusu yeni ögrendim sayilir ama olmaz demistim (araci koydurmustu, ortak bi arkadasimiz, o söylemisti bana)
neyse sonra bunlar normal konusmaya devam ettik, tutturdu bulusalim diye, önce ih mih ettim, sonrada
e madem bu aksam yemege cikalim dedim isten sonra,
öyle yani yemege gidecez :) düsüncelerim karisik ona karsi, yani ne öyle ne böyle gibi, bilemiyorum,
ama bi yemekten biseycik olmaz caniiim
oooooowww birirleri yelkenleri suya indirmiişşş
senin adına sewindim canım ya bencede bi görüş sana çok ii gelecek ,
ne demişler genç sewgili zihnide,ruhuda gençleştirir..
habeerr ver haa bekliyoruum merakla:)
elbiselere gelince seçimin güzel ama kalıplar çok dar canım ya ben normalde 42 giyıyorum 44 beden bi elbisem var şaaak diye oturuyor üzerime
Fazla yemezsen tabiki bişeycik olmaz
Şaka şaka
Hadi bakalım hayırlısıkız iki yaş ufak olsun daha iyi ne demiş eskiler erkek hatundan ufak olursa zengin olurlar
Umarım çok güzel vakit geçirirsin güzelim ama kafanı karıştırmasına müsaade etme sonuçta daha yeni yeni toparlanıyorsun
valla bana sorsan kendimden küçük bi erkekmi ?? asllaaaaevet bencede iyi gelecek, yani ortada daha fol yok yumurta yok, olurmu onuda bilmiyorum cünkü cokta sicak bakmiyorum,
ama bi sans vermekten bisey olmaz dimi
gezer tozar keyfime bakarim, böyle düsünüyorum simdilik
valla ne yiyecegimi henüz bilmiyorum :)
süpriz yapacak, nereye götüreceginide bilmiyorum, gerci oda bilmiyordu ama düsünmüs biseyler, plan yaptim dedi,
valla yasinin ufak olmasi aslinda hosuma gitmiyor, ama kestiripte atmiyacam bakalim..
sadece hos vakit gecirmeye gidiyorum cecom kendimi hicbiseye sartlamiyorum :) hayirlisi
rabbim gönlünden geçeni versin inşallah canım seni öyle ii anlıyorum ki şimdi o heyecan yüzüne tatlı bi aptallık yansıtmıştırBen çıkıyorum arkadaşlar.Randevum 18,50 de.İnşallah hayırlı güzel haberler alırım ve paylaşırım sizle.Heyecanlıyım çok.Dualarınızı eksik etmeyin nolur...
süpriz yapacak, nereye götüreceginide bilmiyorum, gerci oda bilmiyordu ama düsünmüs biseyler, plan yaptim dedi,
valla yasinin ufak olmasi aslinda hosuma gitmiyor, ama kestiripte atmiyacam bakalim..
sadece hos vakit gecirmeye gidiyorum cecom kendimi hicbiseye sartlamiyorum :) hayirlisi
Kız ben eşimle tanıştığımda eski erkek arkadaşımla boynuzu yediğimi öğrendikten bir iki gün sonra tanıştım
Hatta bana uzun zamandır baktığını fark ettiğim halde o zamanlar yüz vermiyordum tabi kazığı yiyince leeeeennnn hep kızlar mı kazıklanacak bende bundan sonra geziceğim eğlenceğim demiştim
Hesapta tatilimin son günlerinde kendime bir nevi sponsor yapacaktımyiyeceğim, gezeceğimmmm sonrada depiği totoşuna vururum demiştim ama Allah senmisin kendince erkek kandırmaya çalışan dedi ve ben bir hafta sonra eşime sana birşey itiraf ediceğim galiba sana aşık oluyorum demiştim
Hem hayatında ilk kez bir bayandan böyle birşey duymuş olması onu şaşırtmıştı hemde sonradan benim Almanyalı olduğumu anlamasıokadar sohbet esnasında neresiyle beni dinlediyse adam beni Antalyalı sanıyorumuş birde iki gün sonra gidiyorum diyince ben seni her hafta sonu olmasa bile iki haftada bir mutlaka ziyaret ederim demişti niyazi
Tabi daha sonra itiraf ettim aslında niyetim buydu diye
Allahın sopası yok işte senmisin beni kaz gibi yolmayı düşünen bak nasıl aşık etti seni bana diye yerlere yattı gülmekten
Yani bence o niyete sakin girme valla sonra benim gibi aşığımmmmmmmmmmmmmm ulennnnnnn diye dolanma
Tabi o işin şakası dediğin gibi herşeyin hayırlısı
Herşeyi akışına bırak kaderde ne varsa onu yaşarsın zaten
Ben çıkıyorum arkadaşlar.Randevum 18,50 de.İnşallah hayırlı güzel haberler alırım ve paylaşırım sizle.Heyecanlıyım çok.Dualarınızı eksik etmeyin nolur...
valla bana sorsan kendimden küçük bi erkekmi ?? asllaaaa
çünkü ben kendimi acayip olgun görüyorum eşim benden 2 yaş büyük olmasına rağmen zman zaman beyinler uyuşmuyor
o yüzden benden en az 5 yaş buyuk olması şarttı ama nasiipp her erkek aynı diyemeyiz demii
hem çıkıpta adamla ewlenmıyosun ki canım deneme süreci bakarsın tam kafa dengin biri çıkar hayır dıyemezsin
hayırlısı olsun inşallah
..........................
Canim bu elbisede benim seceneklerim arasina girmisti zaten :)) buda güzel ama gördügün gibi bedeni yok tükenmis hepsi
amaan ne zor isler valla bunlar ya of
türkiyeyemi gitsem 2 gün alisverise napsam
merhabalar
nursena erkenden bitireceksin temizliği maşallah ben daha başlamadım gerçi şimdi yapsam bayrama yeniden kirletiriz biz :)
salonun halılarını gönderdim yıkamaya
aslında ufaktan başlamaya niyetliyim ben de ama icraat yok daha mutfaktayım sabahtan beri
kırmızı biber göndermiş arkadaş onları közledim temizledim kızlara elmalı cevizli tarçınlı kek yaptım mis gibi koktu
akşama da nohut pilav düşünüyorum bakalım
ayyy banuu alemsin valla ne güldüm akşam akşam ya
sende klasik alman kızları gibi davranmışsın haaa
yaaa öyle olur işte bizim erkeklerimizle dalga geçemezsinizz
Heee vallatam öyle oldu
Hatta eşim hala hep der sen beni kandıracaktın heee al sana bak adam öyle kandırılmaz böyle kandırılır
Serde serserilik var benimde eccük
O an ne hissediyorsam odurdiyorum ya eşim halada der ben senin gibisini görmedim diye sonuçta hep kızlar naz yapar yok kendini ağırdan satar ben tam tersine
ayy napayımm yer turistik olunca otel boş kalmıyo dün akşam kaynanayı yolladım cumaya görümce gelcek arifeye kaynım yeni elti gelcek benim işler bitmezz vallamerhabalar
nursena erkenden bitireceksin temizliği maşallah ben daha başlamadım gerçi şimdi yapsam bayrama yeniden kirletiriz biz :)
salonun halılarını gönderdim yıkamaya
aslında ufaktan başlamaya niyetliyim ben de ama icraat yok daha mutfaktayım sabahtan beri
kırmızı biber göndermiş arkadaş onları közledim temizledim kızlara elmalı cevizli tarçınlı kek yaptım mis gibi koktu
akşama da nohut pilav düşünüyorum bakalım
kız kendinden küçükle evlenen zengin olurmuşşş:))))evet bencede iyi gelecek, yani ortada daha fol yok yumurta yok, olurmu onuda bilmiyorum cünkü cokta sicak bakmiyorum,
ama bi sans vermekten bisey olmaz dimi
gezer tozar keyfime bakarim, böyle düsünüyorum simdilik
bugün ona dedimki "seni çok özledim aşkım" o da "biliyorum" dedi , "nerden biliyorsun" diye sordum , cevabı "ben seni bu kadar özlerken eminim sende beni çok özlemişsindir" dedi , benim gözler doldu , gık diyemedim....
bende ne zaman sorsa birileri Gökhanı hemen gözleri dolduruveriyorum , millette gülüyor salak salak , anlamıyorum bazen insanlarııı
babamda garibim diyoki " kızım kocası askere giden bir sen değilsin , nolur üzme kendini" diyee , ağlasammı gülsemmi bilemedim ...
Ben çıkıyorum arkadaşlar.Randevum 18,50 de.İnşallah hayırlı güzel haberler alırım ve paylaşırım sizle.Heyecanlıyım çok.Dualarınızı eksik etmeyin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?