Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol ablacım ben pek gösterişli kıyafetleri tercih etmem zaten şişkoyum diye yakıştırmıyorum kendime ama bu fazla göze batmadı..kına için abiye tarzı yani kapalı abiye aldım oda fena değil ama biraz daha dardı problem değildi zaten bayanlar arasındaydı. Nikah için pardesü tercihimdi ama bu renk sürpriz oldu...kolay gelsin sana..

Bende temziliğimi yeni yaptım öle bi siler süpürürüm sadece camlarımı silicem...

2 cantim uzunsun bak benden :)
benim gögüslerim hic yok, sifir yani , o yüzden üst bölgeme oluyor genelde hersey, bitek kollarim cok kalin onada cok sinir oluyommm

Son düzenleme:
Kizlar benim bi asigim var benden 2 yas kücük
daha dogrusu yeni ögrendim sayilir ama olmaz demistim (araci koydurmustu, ortak bi arkadasimiz, o söylemisti bana)
neyse sonra bunlar normal konusmaya devam ettik, tutturdu bulusalim diye, önce ih mih ettim, sonrada
e madem bu aksam yemege cikalim dedim isten sonra,
öyle yani yemege gidecez :) düsüncelerim karisik ona karsi, yani ne öyle ne böyle gibi, bilemiyorum,
ama bi yemekten biseycik olmaz caniiim

Hadi bakalım bu şekilde devam edersen gayet güzel gidecektir kilocuklar
Pes etmek yok yola devam

ilk defa bu kadar uzun yazdım ceco ya imrenirdim nası güzel üşenmeden herkeze uzuzn uzun cevap veriyo diye bende öle oldum yazmaya bile üşenirken nası zayıflıcaksam:))

Eyemlerinin devamını bekliyoruz canım

Aramıza hoşgeldin taze Anne
Allah kuzucuğunu analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn
Umarım sende bizlerle fırsat buldukca paylaşımda bulunursun ve hedefine ulaşırsın
Senin birde emzirme avantajın var bol bol emzir emin ol çabucak zayıflarsın

Kız bence sen sopa istiyorsun
Fırında tavuğun nesinden utanıyorsun
Yağsız ve ekmeksiz olduktan sonra yarım tavuk yesen ne olur sanki

Bence ümitsizliğe kapılma gayette güzel gidiyorsun

uyku hali hamişliktendiirr bebişimm
ablacım ne oldu sana ya sen çok güzel gidiyordun
nedir bu duraklama valla hepimiz imreniyorduk sana hadi artık gell kendine

sürekli ağda ile kullanınca faydasını görürsün canım jilet yasak:))

hoşgeldin canım bebeğini güle güle büyüt tazee anne:)kızmı erkekmi?
bende hamileyim daha yeni en buyuk korkum kılo almak şuanda 86yım kendime hedef koydum
en fazla 95 olucam diye yani 8 kilo almaktabi bu zor biliyorum ama elimden geleni yapıcam..
sende düzenli emzirirsen zaten lıkoların yarısından kurtulursun canım bol su tüket

oooooowww birirleri yelkenleri suya indirmiişşş
senin adına sewindim canım ya bencede bi görüş sana çok ii gelecek ,
ne demişler genç sewgili zihnide,ruhuda gençleştirir..
habeerr ver haa bekliyoruum merakla:)

elbiselere gelince seçimin güzel ama kalıplar çok dar canım ya ben normalde 42 giyıyorum 44 beden bi elbisem var şaaak diye oturuyor üzerime

kızz nurgüüüü sana msj attımm bakıorum unutuldukkk

Fazla yemezsen tabiki bişeycik olmaz
Şaka şaka
Hadi bakalım hayırlısı kız iki yaş ufak olsun daha iyi ne demiş eskiler erkek hatundan ufak olursa zengin olurlar
Umarım çok güzel vakit geçirirsin güzelim ama kafanı karıştırmasına müsaade etme sonuçta daha yeni yeni toparlanıyorsun

evet bencede iyi gelecek, yani ortada daha fol yok yumurta yok, olurmu onuda bilmiyorum cünkü cokta sicak bakmiyorum,
ama bi sans vermekten bisey olmaz dimi
gezer tozar keyfime bakarim, böyle düsünüyorum simdilik

valla ne yiyecegimi henüz bilmiyorum :)
süpriz yapacak, nereye götüreceginide bilmiyorum, gerci oda bilmiyordu ama düsünmüs biseyler, plan yaptim dedi,
valla yasinin ufak olmasi aslinda hosuma gitmiyor, ama kestiripte atmiyacam bakalim..
sadece hos vakit gecirmeye gidiyorum cecom kendimi hicbiseye sartlamiyorum :) hayirlisi

Ben çıkıyorum arkadaşlar.Randevum 18,50 de.İnşallah hayırlı güzel haberler alırım ve paylaşırım sizle.Heyecanlıyım çok.Dualarınızı eksik etmeyin nolur...

valla bana sorsan kendimden küçük bi erkekmi ?? asllaaaa
çünkü ben kendimi acayip olgun görüyorum eşim benden 2 yaş büyük olmasına rağmen zman zaman beyinler uyuşmuyor
o yüzden benden en az 5 yaş buyuk olması şarttı ama nasiipp her erkek aynı diyemeyiz demii
hem çıkıpta adamla ewlenmıyosun ki canım deneme süreci bakarsın tam kafa dengin biri çıkar hayır dıyemezsin
hayırlısı olsun inşallah

Ben çıkıyorum arkadaşlar.Randevum 18,50 de.İnşallah hayırlı güzel haberler alırım ve paylaşırım sizle.Heyecanlıyım çok.Dualarınızı eksik etmeyin nolur...
rabbim gönlünden geçeni versin inşallah canım seni öyle ii anlıyorum ki şimdi o heyecan yüzüne tatlı bi aptallık yansıtmıştır
ne yaptığını,ne konuştuğunu,ne yürüdüğünü vs...vs... bilmez halde
benim içim bile kıpır kıpır inanıyorum yarın bize süper haberler vereceksin

Kız ben eşimle tanıştığımda eski erkek arkadaşımla boynuzu yediğimi öğrendikten bir iki gün sonra tanıştım
Hatta bana uzun zamandır baktığını fark ettiğim halde o zamanlar yüz vermiyordum tabi kazığı yiyince leeeeennnn hep kızlar mı kazıklanacak bende bundan sonra geziceğim eğlenceğim demiştim
Hesapta tatilimin son günlerinde kendime bir nevi sponsor yapacaktım yiyeceğim, gezeceğimmmm sonrada depiği totoşuna vururum demiştim ama Allah senmisin kendince erkek kandırmaya çalışan dedi ve ben bir hafta sonra eşime sana birşey itiraf ediceğim galiba sana aşık oluyorum demiştim
Hem hayatında ilk kez bir bayandan böyle birşey duymuş olması onu şaşırtmıştı hemde sonradan benim Almanyalı olduğumu anlaması okadar sohbet esnasında neresiyle beni dinlediyse adam beni Antalyalı sanıyorumuş birde iki gün sonra gidiyorum diyince ben seni her hafta sonu olmasa bile iki haftada bir mutlaka ziyaret ederim demişti niyazi

Tabi daha sonra itiraf ettim aslında niyetim buydu diye
Allahın sopası yok işte senmisin beni kaz gibi yolmayı düşünen bak nasıl aşık etti seni bana diye yerlere yattı gülmekten

Yani bence o niyete sakin girme valla sonra benim gibi aşığımmmmmmmmmmmmmm ulennnnnnn diye dolanma
Tabi o işin şakası dediğin gibi herşeyin hayırlısı
Herşeyi akışına bırak kaderde ne varsa onu yaşarsın zaten

ayyy banuu alemsin valla ne güldüm akşam akşam ya
sende klasik alman kızları gibi davranmışsın haaa
yaaa öyle olur işte bizim erkeklerimizle dalga geçemezsinizz

merakla bekliyoruz seni canim insallah hayirlisiyla hamilesindirrrrrrrrrrr

yani canim dediigm gibi kendimi sartlandirmiyorum, gezmeye cikiyorum diyelim :)))

..........................

cecom sen valla az degilmissin haaaaaaaaaaa
ay yokyok ben büyük konusmiyimmm :))))

benimde 1saattir pc açık ama ben başında değildim:))
yenı geldim.
akşam oldu yemek yapılıcak, patlican yemeği ve prinç pilavı aklımdaki mönüm bakalım:))
yanınada biraz yoğurt...
hepinizi koccaman öpüyorum canlarım, görüşürüüüüz....

bu arada YENA 2gündür pek yazmamış
şaka şaka YENA:)))

Canim bu elbisede benim seceneklerim arasina girmisti zaten :)) buda güzel ama gördügün gibi bedeni yok tükenmis hepsi
amaan ne zor isler valla bunlar ya of
türkiyeyemi gitsem 2 gün alisverise napsam

gel bacım gel:)))

merhaba canım:)

ellerine sağlık..... kokusu gelmedi değil burnuma kekin:)) afiyet bal şeker olsun size tatlım... (canım çekmedi gerçekten)

bende temizliğe başlicam, henüz başlamadım. benim 2oda yer değiştiricek, eşimin işinin yoğnluğundan 1aydır
beklemedeyim, odalar değişmeyincede benimde temizliğe kalkmak gelmedi içimden....
zaten bayramda biz konyada olmicaz, eşimin memleketine gidicez, oyüzden belki bayram sonuna kalabilir benim temizliğim,
bayram sorunum yok yani....
hayırlısı bakalım...

ayyy banuu alemsin valla ne güldüm akşam akşam ya
sende klasik alman kızları gibi davranmışsın haaa
yaaa öyle olur işte bizim erkeklerimizle dalga geçemezsinizz

Heee valla tam öyle oldu
Hatta eşim hala hep der sen beni kandıracaktın heee al sana bak adam öyle kandırılmaz böyle kandırılır
Serde serserilik var benimde eccük
O an ne hissediyorsam odur diyorum ya eşim halada der ben senin gibisini görmedim diye sonuçta hep kızlar naz yapar yok kendini ağırdan satar ben tam tersine

hadi yine iyisin kapmışssın gül gibi çocuğu
önemli olan mutlu son rabbim huzur sağlık mutluluk versin yuvana inşallah..

ayy napayımm yer turistik olunca otel boş kalmıyo dün akşam kaynanayı yolladım cumaya görümce gelcek arifeye kaynım yeni elti gelcek benim işler bitmezz valla
güya baya yaparım diyodumm mutfaktan çıkamadım neyseki yatakoda misafir yatak odası ve mutfak bittii cam kapı avize derken baya oyalandım mutfakta çamaşırsuyu fazla kaçırdım sanırım yerleride çam suyuyla fırçalayınca başım ağrıdı şimdi valla pil bitti bende artık yarına salon ve çocukların odası banyo kaldı allah kolaylık versin valla bayram gelmeden yoruldum asuuu

bu arada bendede dünden kalma nohut var amma pilavsız kızlarada kavurma makarna yaptım pek güzel koktu ama cısss bugünü rezil etmeyeyim süper gitti çünki
kız kendinden küçükle evlenen zengin olurmuşşş:))))

aslında kadının küçük olması iyi de biz malesef liseden sıra arkadaşı oldumuzdan aynıyız hatta ben ay farkınlalan büyüküm kaynana baya takmıştı 5 yaş küçük olcak aslında gelinim dedi amma ben 25 de evlendim eltim 30 yaşunda ahh kadun gönlüne göre bulamadı kısmetten öte yol gitmiyo anlıcan

ellerine sağlık nursenacım güle güle kirletin görümcenle:)
turistik demek sizin otel epey de rağbet var hemde kolay gelsin canım sana
çamaşır suyuna da dikkat et
bugün diyet iyi gitmiş akşam da cozutma tamammı

canımbenim..allahkavuştursun..ne kadar şanslısın(.aratuşum zor basıyor)
.neyse bence çok şanslısın..seni seven ve senindesevdiğin bir eşin var.
beklemenizse sevginize verdiğiniz emek..daha da büyütmek için..birbirinizin kıymetini anlamakiçin bazan böyle aralar gerekli.
büyükler bazen empati yapmayı unutuyor..yoksa hepsi bilir nasıl zor geçtiğini yarsız gecelerin..sevmeye devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…