nevin resim mi koydun ben göremedim
...
sanırım şimdi görebilirsin canım orada 1 tanemi foto var kızlar albümde ben bi kaçtane ekledim beceremedim zaar?
günaydın kızlar :)nasılsınız. dun internetim yoktu her fırtına oldugunda internet gidiyo burda
oyuzden dunku menumu bu sabah yazıyorum
sabah:2 domates 3-4 kaşık lor peyniri ve 2 dilim çavdar ekmegi
arada 1 elma
öglen 8 kaşık sebzeli bulgur pilavı ve 1 kase mercimek corbası ha bide cacık yedim 1 kase dayanamayıp
akşam üzeri 1 bardak light süt içtim
akşam 2 dilim ekmek 6 kaşık turlu yemegi ve bol salata yedim
asucum 2 bucuk litre suyumuda içtim :)
ayrıca kurstan dönerken erken inip 40 dakika yurudum :)
merhabalar bayanlar;
bugün kahvaltıda çeyrek ekmek tost yedim yanında meyve suyu içtim sabah 6:50 gibi. Ardından saat 10 gibi işyerinden bir arkadaş tatlı getirdi ne yazık ki biir parça ondan yedim. Arkasından öğle yemeği yemedim, bir kaç çubuk ve elma ile akşam 4e kadar bekledim. Sabahtan kalma çeyreğin yarısı bir tostu akşam 4te yedim ve saat 8 gibi de bir dilim ekmek ve bir kase k-flakes yedim.
Bugün biraz saçma oldu sanki ama antibiyotik kullanıyorum diye yememezlik edemedim.
Aşırı ayakta kaldım ve yürüdüm ondan hiç halim yok ama bir saat içinde de 30 dk eliptik bisiklete binmeyi planlıyorum.
yaklaşık olarak 8 km yol gidiyorum 30 dkda.
Kızlar bu arada şöyle bişey yapmaya karar verdim. Bir kumbara koyacağım odama ve abur cubursuz geçirdiğimi her gün için 1 tl, bisiklete 30 dk bindiğim her gün için 1 tl koyacağım. Bu biriken para ile daha küçük beden kıyafetler almak için motive edeceğim kendimi :)
canım sigara kullanmıyorum, yeme bağımlılığımı sigaraya benzetmiştim
.
bugün ona dedimki "seni çok özledim aşkım" o da "biliyorum" dedi , "nerden biliyorsun" diye sordum , cevabı "ben seni bu kadar özlerken eminim sende beni çok özlemişsindir" dedi , benim gözler doldu , gık diyemedim....
bende ne zaman sorsa birileri Gökhanı hemen gözleri dolduruveriyorum , millette gülüyor salak salak , anlamıyorum bazen insanlarııı
babamda garibim diyoki " kızım kocası askere giden bir sen değilsin , nolur üzme kendini" diyee , ağlasammı gülsemmi bilemedim ...
Kizlar ya su elbiseyi begendim
2Y9004 ARM ELBİSE | Armine
ama normalde elbiselerde 46 giyiorum,
bunda 44 kalmis ama o bana olurmu bilmiyorum,
hemde daha güzel elbiselerde var ama tükenmisss
giriste yapamadim zaten, yurtdisina gönderiyorlarmis ama,
siteye kayit olurken gsm istiyor, e benimde türk numaram yokki, baskada kabul etmiyor,
bu nasil is anlamadim valla
Günaydın
güzel topiğimin çıtır kızları
Ay sabah okadar güzel uyandım ki anlatamam
Gece 11i biraz geçiyordu yattık ve daha iki kere döndüğümde uyuya kalmışım bilesabahta 9'a doğru ufak cadı beni uyandırdı ama senelerdir bukadar rahat ve derin bir uyku uyuduğumu hatırlamıyorum
İnanılmaz iyi geldi hatta eminim bir kaç gün sonra daha da iyi olacağım :122: :122: :122:
Güzece Kahvaltımı hazırladım;
1 dilim çöreotlu ekmeğimden
2 KK kadar yağsız beyaz peynir
1 KK kadar yağsız kaşar peyniri
1 ufak kase probiyotik yoğurt
1 fincan sıcak su ( az limon sıktım içine )
Bir saat sonrada şekersiz türk kahvemi içerim
Öğlende ya köfte yada tavuk düşünüyorum ama henüz karar veremedim
Artık öğlen hangisini yersem akşamda diğerini yerimicat çıkarmasınlar başıma
Birde nette biraz daha bir araştırayım bari benim beslenmeye uygun değişik güzel birşey bulabilecekmiyim
Gözüm doysun
Canım elbise gayet güzel bence ama işte kalıpları darmıdır bolmudur bilemiyorum :44:
İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun canım
Canım bizde büyük bir heycanla senden güzel haberler bekliyoruz :122: :122: :122:
Rabbim inşallah o güzel mucizeyi bu sefer sana yaşatır ve sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmanı nasip ederAminnnnnnn
Rabbim inşallah Meryemciğime ve adaşım banuya da o müjdeyi vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
İnşallah canım amin.Allah razı olsun...
Doktora yarın akşam gidiyorum Allah nasip ederse.Salı yada çarşamba karından olmazsa alttan keseyi görebileceğimizi söyledi.Ben çarşambayı bekleyemicem tabi yarın için aldım randevuyu.İnşallah sizlere de çarşamba hayırlı haberler veririm...
Canım elbise gayet güzel bence ama işte kalıpları darmıdır bolmudur bilemiyorum :44:
İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun canım
tatlım üzgünüm bende buralardan aldığım için olmaz 44 nerde 48 ancak olur diye düşünğüyorum kilolarımız yakın vücut tipimiz benziyor
elbise güzelmiş hemşerim:))
bana göre değil ama biliyonmu, ben duramam o elbisenin içinde:)) çok hareketli bi yapım oluncadır belkide....
elimi kolumu nereye koyacağımı bilemem....
bak bende kendime bunu beğendim, nasıl beğendinmi?:))
2K9244 ARM ELBİSE | Armine
Canim bu elbisede benim seceneklerim arasina girmisti zaten :)) buda güzel ama gördügün gibi bedeni yok tükenmis hepsi
amaan ne zor isler valla bunlar ya of
türkiyeyemi gitsem 2 gün alisverise napsam
ben kendime göre elbise türkiyede de bulamıyorum canım( 1.61 boyum ve 96.2 kiloyum.. istediğim hiç bir kıyafeti giyemiyorum..
sagol canim yakinda arkadasin nisani var tutturdu elbise abiye giy diye bende bakiniyorum güzel bir elbise bulsam cok abiye tarzi gibi olmayan ama yinede $ık, bakalim bulabilecekmiyim biseyler :) türkiyede olsam 10 tane birden bulurumda burda imkan kisitli iste, bide uzun kollu istiyorum tabiiki..
canim ben aslinda armineden 46 bi elbise almistim ve tam oturmustu :)
ama haklisin normalde 46 tam sinir yani, 48 biraz bol oturabilir, (armine kaliplarina göre yani, yoksa türkiyenin genel kaliplari cok dar gercekten)
benim belim ince ama kalca popo göbek ne ararsan var :))
sende bu arada cok güzel olmussun, ayrica benden incesin :) ne güzeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?