Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BU ARADA sabah menüm 2 dlm ekmekk 6 zeytin yarım yağda yumurta az yağsız tulum peyniri
öğlene kadar 1 buçuk lt su

öğlen temizlik yapıyorum canım bişey istemedi
4 tane galeta
2 si bir arada nescafe içtim
hee 5 adette bıcıırığın balık krakerlerini yuvarladım miğeye

saate 3 buçukta kızım geliyo okuldan onunla 4 gibi akşam yemeğimi yerim diye düşünüyorum hazır babamız yokken sıkayım miğdeyide bayrama az vereyim

acayip bunalıma giriyorum mutsuzum tartı 82 leri gördümmü vücuden yorgun bitkin kendimi çok çirkin hissediyorum takıntılı olanlara kızardım aman ne diye kiloları bu kadar takıyolarsa diye resmen manyak oldum hiç bişey yakışmıyo gibime geliyo aldığım 2 kilo hemen miğde bölgeme yapısıyo ne bady ne kot rahat giyebiliyorum sıkıldım artık allahım 70 li rakamları görebilicekmiyim acep çok mutlu olcamı biliyorum 10 yıl önce 73 le evlenim evlilik yıldönümümüze aynı kiloyla girmek istiyorum belki daha aşşağı ama şimdilik hayal

kayınvalideme dedimmki seneye yaza ankaraya 70 gelcem veremezsin çok olur demezm anam dedim sen görürsün böyle şeyler olunca acayip gaza geliyorum
neyse çokk konuştum küçük cadımı uyutamda yarım kalan işlerime koyulam 2 odayı hallettim cam kapı avize perde şimdi sırada mutfak var yarınada salonla çocukların oda banyo wc hallederim heralde pilim bitiyo yavaştan

ilk defa bu kadar uzun yazdım ceco ya imrenirdim nası güzel üşenmeden herkeze uzuzn uzun cevap veriyo diye bende öle oldum yazmaya bile üşenirken nası zayıflıcaksam:))

selamlarr.. yemekten geldim.
ızgara köfte yediim, ayran ama yanında 3-4 adet patates kızartması ile :26:

aktardan keten tohumu aldım.
bir de kızlar duyanınız ya da kullananınız var mı, hürrem hamam otu yağı aldım aktardan.
tüy azaltıcı. işe yarıyor mu acaba? kız epey övdü bizim burda bir arkadaş da kullanıyormuş epey azalttı dedi. aldım bakalım deniycem artık. :44:

kızlar merhaba :) ben artık aranızdayım inşallah. size kendim hakkında ufak bir bilgi vereyim. yeni doğum yapmış (26 gün oldu) taze bir anneyim :) en son doğuma girdiğim gün 100 kiloydum zaten 83 kiloyla hamile kalmıştım. deoğumdan sonra hiiiiçç tartılmadım bu hafta cuma ya a pazartesi günü doktora gidince tartılacağım o zaman kilo çizelgemi oluşturacağım. ayrıca öğretmenim :) aşırı bir diyet uygulamıyacağım ama hamurişi ve abur cubur yok artık :) ve günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. sizinle beraber olmak beni çok mutlu ediyor. bu bölümde hemen hemen kaç kişiyiz ?

sanırım şimdi görebilirsin canım orada 1 tanemi foto var kızlar albümde ben bi kaçtane ekledim beceremedim zaar?

ben bir tane gördüm canım..
yalnız gerçekte hiç kilonu göstermiyosun, üstelik çok güzel canlı bir renk giymiş olmana rağmen..
çok beğendim maşallah
.....

aa albümünde 3 tane varmış şimdi gördüm nevincim..

katrem aramıza hoşgeldin. bebişin de hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah..
..

menün güzel canım da sanki öğle yemeğinde 8 kaşık bulgur pilavı ve çorba bana biraz fazla olmuş gibi geldi ikisi de bakliyat :44:
..

herkese merhaba;

dün yediklerimi bugün ancak yazabiliyorum;
sabah; 2 kk beyaz peynir
3 dilim ekmek
1 salatalık 1 biber
1 ceviz

ara; 2 tane kuru incir

öğle; 2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşiği yoğurt

ara; yarım bardak süt(evde o kadar kalmış)
1 tane kuru incir

akşam;(en utanç verici durum burası)
fırında tavuk istedi eşim, hiç yağ koymadım içine 1 but ve 1 kanat azıcık da göğsünden yedim ama hiç ekmek yemedim (

yatsı; 1 elma

dün pazara falan gittim çok yorgun hissettim kendimi hiç spor da yapamadım. aslnda karar almıştım hergün muhakkak leslie yapacaktım ama olmadı(

çok kötü mü gidiyorum..

herkeslere selamlaaar:)
dün size yazarken komşu beni kahveye çağırdı:)
bende zaten kendime kahve yapmaya kalkıcaktım tam...
oraya gittim, sonra ikindin komşularla hava güzel olunca bahçede oturduk epey,
çaylar bendendi bu arada
onlarda herkes bişeyler ekledi derken, çoluk çocuk vs oturduk işte
güzel oldu ama, kış gelmeden bi kere daha oturmuş olduk bahçede....
sonra iş güç derken kkya giremedim bi daha.....
sizi özledim anacım:))
bu ne sevgi aaaahhh, bu ne ızdırap, zavallı kalbim ne kadar harap.......

sporda iyi gidiyorsun bakıyorumda, maşaallah
ayrıca tebrikler tatlı kız:))

1tl fikride süper yani:))) tam benlik bir fikir
para beni süper gaza getiriyo genelde
bende bi düşünücem bu 1tl fikrini.....

birde ben senin dün burcunu sormuştum, merak edipte....
okumadın galiba canım o mesajımı???

canım sigara kullanmıyorum, yeme bağımlılığımı sigaraya benzetmiştim

.

ne güzel sigara kullanmaman canım, ben kullanıyorum malesef....
bırakmayı istiyorum ama; bir yarım buna evet derken diğer yarım hayır diyor....
bu arada eşimde içmeyince bazen sorun oluyo benim kullanmam.....
uzun senelerce az da olsa mesela günde 3ü geçmeden yine ben bırakamam kanatindeyim ama bilmiyorum artık....
günde 3ten bişey olmaz büyük ihtimal bence galiba.....
doktorum ya kararı verdim işte kendimce hemen

şaka bi yana herşeyden önce sağlığımı düşünüyorum....
sağlık çok önemli....

canım beniiim.....
sevmek güzel ama zor işte.....
olsun zorda olsa: beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır değilmi....
sevgi sevileni ayakta tutar, o yüzden eşinin şuan senden daha çok sevgiye ve dik bir duruşa ihtiyacı var....
o yüzden sen ona hep başın dik durki canım, o daha iyi olsun mutlu olsun....
ağlayımmı güleyimmi demişsin ya, işte ağlama gül, gülki senin bir gülüşün onun gülüşü olsun...
bunları yapmak kolay değil, bunu çok iyi biliyorum....
bi yerde babacığında doğru söylemiş bitanem....
eşin kısa dönemmii??

elbise güzelmiş hemşerim:))
bana göre değil ama biliyonmu, ben duramam o elbisenin içinde:)) çok hareketli bi yapım oluncadır belkide....
elimi kolumu nereye koyacağımı bilemem....

bak bende kendime bunu beğendim, nasıl beğendinmi?:))

2K9244 ARM ELBİSE | Armine

sen çörekotlu ekmeğim diyince, aklıma çörekotu geldi canım.
aklımda çörekotu ile bir diyet yapma düşüncesi var ama bilmiyorum icraata geçermiyim, geçersem ne zaman geçerim....:44:

hayırlısı ile inşaallah canım...

Canım elbise gayet güzel bence ama işte kalıpları darmıdır bolmudur bilemiyorum :44:
İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun canım

Sagol canim yakinda arkadasin nisani var tutturdu elbise abiye giy diye bende bakiniyorum güzel bir elbise bulsam cok abiye tarzi gibi olmayan ama yinede $IK, bakalim bulabilecekmiyim biseyler :) Türkiyede olsam 10 tane birden bulurumda burda imkan kisitli iste, bide uzun kollu istiyorum tabiiki..

tatlım üzgünüm bende buralardan aldığım için olmaz 44 nerde 48 ancak olur diye düşünğüyorum kilolarımız yakın vücut tipimiz benziyor

Canim ben aslinda armineden 46 bi elbise almistim ve tam oturmustu :)
ama haklisin normalde 46 tam sinir yani, 48 biraz bol oturabilir, (armine kaliplarina göre yani, yoksa türkiyenin genel kaliplari cok dar gercekten)
benim belim ince ama kalca popo göbek ne ararsan var :))
sende bu arada cok güzel olmussun, ayrica benden incesin :) ne güzeeel

Canim bu elbisede benim seceneklerim arasina girmisti zaten :)) buda güzel ama gördügün gibi bedeni yok tükenmis hepsi
amaan ne zor isler valla bunlar ya of
türkiyeyemi gitsem 2 gün alisverise napsam

Canim bu elbisede benim seceneklerim arasina girmisti zaten :)) buda güzel ama gördügün gibi bedeni yok tükenmis hepsi
amaan ne zor isler valla bunlar ya of
türkiyeyemi gitsem 2 gün alisverise napsam

ben kendime göre elbise türkiyede de bulamıyorum canım ( 1.61 boyum ve 96.2 kiloyum.. istediğim hiç bir kıyafeti giyemiyorum..

ben kendime göre elbise türkiyede de bulamıyorum canım ( 1.61 boyum ve 96.2 kiloyum.. istediğim hiç bir kıyafeti giyemiyorum..

canim seni cok iyi anliyorum cünkü bende öyle sayilirim :)
türkiyenin kaliplari cok cok asiri dar oldugu icin, etek filan almakta bulmakta zor oluyor gercekten, cünkü büyük beden etekler geenellikle yasli isi oluyor,
kot etek felan dersen zaten mümkünati yok,
ayrica pantolonlardan hic bahsetmiyim bile, burdada öyle pantolon felan aramaya cikiyim varya canim cikar :)
bide ben genc isi seviyorum yani dar paca felan,
gercekten cok zor, özellikle bu pantolon konusunu rahatlatmak icin zayiflamak istiyorum,
en azindan 46 girsin popomdan yukari :)))

bende 166 yim ve 98lerde geziniyorum ooooof

Son düzenleme:

canım 46 ben giremiyorum çünkü göğüslerim büyük ...eğer göğüs fazla değilse alt kısmı bol olduğundan sen 46 ya girersin..canım ben ince değilim ama bütün kıyafetler daha derli toplu düzgün gösteriyor..kilolarımız aynı sayılır tatlım boyumda 168 cm...

merhabalar
nursena erkenden bitireceksin temizliği maşallah ben daha başlamadım gerçi şimdi yapsam bayrama yeniden kirletiriz biz :)
salonun halılarını gönderdim yıkamaya
aslında ufaktan başlamaya niyetliyim ben de ama icraat yok daha mutfaktayım sabahtan beri
kırmızı biber göndermiş arkadaş onları közledim temizledim kızlara elmalı cevizli tarçınlı kek yaptım mis gibi koktu
akşama da nohut pilav düşünüyorum bakalım

tomurcuk hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımızla canım inşallah
nevincim çok yakışmış pardesü anneni dinlemekle çok iyi etmişsin abiyeden daha mantıklı arada giyersin en azından
bugün yürüyüş yapamayacağım yarın yaparım inşallah

nöbet çıkışı biraz uyku... diğer eve gelipçamaşır yıkama faslından sonra kursa gidip biraz ingilizce çalışacağım. yarın buraya ütü için tekrar geleceğim umarım geçmişi bir güzel okur biraz daha paylaşımda bulunurum..
diyet nmi?? hafta sonu aldığım 3 kiloyu vermekle meşgulüm.. bu akşam bir de sporyapabilsem süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…