bugün ona dedimki "seni çok özledim aşkım" o da "biliyorum" dedi , "nerden biliyorsun" diye sordum , cevabı "ben seni bu kadar özlerken eminim sende beni çok özlemişsindir" dedi , benim gözler doldu , gık diyemedim....
bende ne zaman sorsa birileri Gökhanı hemen gözleri dolduruveriyorum , millette gülüyor salak salak , anlamıyorum bazen insanlarııı
babamda garibim diyoki " kızım kocası askere giden bir sen değilsin , nolur üzme kendini" diyee , ağlasammı gülsemmi bilemedim ...
geçmiş olsun canım özel gün mü?? hadii ii geceleerben yavaş kaçıyorum kuzular. karnım feci ağrıyor. erken uyumaya çalışayım. hepinize iyi geceler
selamün aleyküm kızlar!
hayırlı haftalar olsun inşallah.
bu sabah moralim bozuk biraz.
cuma günü biliyorsunuz bildirimimi yaptım 90,5 kiloydum.
cumartesi azcık cozutmuş olsam da (cünkü öğlen kuru fas. akşam nohut yemiştim onun dışında birşey yok yani)
pazar gayet iyiydim hatta cuma cumartesi 1 er saat pazar da 1,5 saat sporumu yaptım bu sabah eksi görmekdi hayalım
ama yok yine aynı çıktım. neden olabilir kızlar yaa
ve aleykümselamMerhaba güzel topiğimin güzel Kadınları :122: :122: :122:
Bu sabah erkenden sağlık ocağına gidip kızı muayene ettirdim
Hafif öksürdüğü için bende iyice daha beter olmadan önüne geçeyim dedim
Dünde hesapta gelip sizlerle sohbet edicektim ama son anda eşimin küçük kuzeni geldi ( Manevi kızım18lik )
Ablasıyla felaket kavga etmiş ne olur yenge biliyorum bu ara çok sık oldu ama sana gelebilirmiyim diye telefon açtıDedim saçmalama burası seninde evin ne zaman istersen teklif beklemeden atla gel.
Anneleri yani eşimin halası hala eşiyle akçayda oldukları için abla kardeş baş başa kalıyorlar ama sağ olsun büyük kuzen çok fenakıza pazar sabahı hiç gereksiz birşey yüzünden bağırmış benim kazandığım parayla eve erzak alınıyor yok işte sayemde karnın doyuyor falan diye kızda tabi bozulmuş ve inadından yemek yemeden gitmiş dershaneye akşamda dershane çıkışı evden kıyafetlerini alıp bana geldi ve o gün sabahdan akşam 9a kadar hiç birşey yememiş
İnanılmaz kızdım ablasına sonuçta kardeşine insan verdiği iki lokma ekmeyi mi hesaplar kafasına kakar
En kısa zamanda büyük kuzeni ( 23 yaşında ) bir kenara çekmem lazım yoksa içim rahat etmeyecek. Eşşek evlenince aman kardeşim keşke yanımda olsaydı der ama iş işten geçmiş olucak :26: birde kardeşi onun defalarca başını beladan kurtardı ama hatun hala akıllanmadı
Bütün gece kızcağızla konuştum biraz kafası dağılsın diyeŞükür sabah çok neşeli çıktı evden hatta onada kızıma hazırlarken beslenme hazırladım karnı acıkınca yesin diye
Öptü öptü durdu beni sabah sabahyengeciğim sen birtanesin iyiki varsın diye
Benim büyük kıza kalsa Anne Ablamında nufusunu üzerimize alsakya diyorsanki anası gelmeyecek Akçaydan
Çok seviyor ya resmi olarakta Ablası olsun istiyor
Valla Aynurum süper gidiyor :122: :122: :122:
Sabah sağlık ocağına fazla geç kalmim diye aç çıktım evden mecbur. Normalde midemin açlığını bastırmak için Çubuk Kraker yerdim yada dönüşte poğça alırdım
Bu sefer inan aklımın ucundan bile geçmedi
Eve gelir gelmez güzelce kahvaltımı ettim hatta yediklerimide sayayım
1 Dilim dukan ekmeği ( ben yaparken içine birazda çöreotu attımsüper oldu gerçekten )
1 dilim Peynir light tabiki
1 dilim light kaşar peyniri
1.5 haşlanmış yumurta ( 0.5i ufak cadıdan kalma ama nasılsa serbest)
1 büyük fincan şekersiz sütsüz neskafe
Yarım litreden fazla suyumuda içtim kahvaltı edene kadartabi akşama daha çok var
Öğlenlikte senin verdiğin köfte tarfinden yapıp ızgara küfte yiyeceğim yoğurtla birde 1 - 2 tane tuzsuz salatalık turşusuyla
Akşamlıkta hamsi var menüde :122: :122: :122: tabi yanına yoğurt yemem bu sefer
Umutsuzluğa kapılmaen azından boyun var be güzelim benim boy 1.52 ve 120 kga kadar çıkmıştım zor da olsa 1 senede bu hale geldim ama daha yolun başındayım
Hepbirlikte inşallah çok güzsel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Tekrar aramıza hoşgeldindiyor ve burada daimi olmanı diliyorum
Ablacığım gerçektende can sıkıcı bir durum ama senin güzel yüreğin olduktan sonra emin ol bayramlık gelenlerin hiçbiri eksikleri önemsemeyecektir
Herşeyde bir hayır vardır
.
iyi geceler kuzumm
öpeyim karnını geçsin olurmu
bende kaçayım yavaştan, erken uyuyayım iyi olur
öperim herkesi , Allaha emanet olunn
oyyyyyhhhhh içim şişti okurken gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi zaten duygusallık tavan yapmış durumda
sayılı gün çabuk geçer üzme tatlı canını eski günlerime gittim geldim ne zormuş ya maşallahbak 3 aycık kalmış hiç bişi
sen zayıflamana bak boşver kocişi
geçmiş olsun canım özel gün mü?? hadii ii geceleer
Clutch' cım nasılsın
Kizlar ya su elbiseyi begendim
2Y9004 ARM ELBİSE | Armine
ama normalde elbiselerde 46 giyiorum,
bunda 44 kalmis ama o bana olurmu bilmiyorum,
hemde daha güzel elbiselerde var ama tükenmisss
giriste yapamadim zaten, yurtdisina gönderiyorlarmis ama,
siteye kayit olurken gsm istiyor, e benimde türk numaram yokki, baskada kabul etmiyor,
bu nasil is anlamadim valla
Günadın herkeslere,
Geçmişi bi solukta okuyup geldim.Fazla da sayfa birikmemiş zaten.Çok heyecanlıyım bugün.Biliyosunuz akşama dr. kontrolüm var :18:
NEVİN'cim hoşgeldin.İş başı yaptın sanırım,hayırlı işler...
Günaydın güzel topiğimin çıtır kızları
Ay sabah okadar güzel uyandım ki anlatamam
Gece 11i biraz geçiyordu yattık ve daha iki kere döndüğümde uyuya kalmışım bilesabahta 9'a doğru ufak cadı beni uyandırdı ama senelerdir bukadar rahat ve derin bir uyku uyuduğumu hatırlamıyorum
İnanılmaz iyi geldi hatta eminim bir kaç gün sonra daha da iyi olacağım :122: :122: :122:
Güzece Kahvaltımı hazırladım;
1 dilim çöreotlu ekmeğimden
2 KK kadar yağsız beyaz peynir
1 KK kadar yağsız kaşar peyniri
1 ufak kase probiyotik yoğurt
1 fincan sıcak su ( az limon sıktım içine )
Bir saat sonrada şekersiz türk kahvemi içerim
Öğlende ya köfte yada tavuk düşünüyorum ama henüz karar veremedim
Artık öğlen hangisini yersem akşamda diğerini yerimicat çıkarmasınlar başıma
Birde nette biraz daha bir araştırayım bari benim beslenmeye uygun değişik güzel birşey bulabilecekmiyim
Gözüm doysun
Canım elbise gayet güzel bence ama işte kalıpları darmıdır bolmudur bilemiyorum :44:
İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun canım
Canım bizde büyük bir heycanla senden güzel haberler bekliyoruz :122: :122: :122:
Rabbim inşallah o güzel mucizeyi bu sefer sana yaşatır ve sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmanı nasip ederAminnnnnnn
Rabbim inşallah Meryemciğime ve adaşım banuya da o müjdeyi vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Günaydın güzel topiğimin çıtır kızları
Ay sabah okadar güzel uyandım ki anlatamam
Gece 11i biraz geçiyordu yattık ve daha iki kere döndüğümde uyuya kalmışım bilesabahta 9'a doğru ufak cadı beni uyandırdı ama senelerdir bukadar rahat ve derin bir uyku uyuduğumu hatırlamıyorum
İnanılmaz iyi geldi hatta eminim bir kaç gün sonra daha da iyi olacağım :122: :122: :122:
Güzece Kahvaltımı hazırladım;
1 dilim çöreotlu ekmeğimden
2 KK kadar yağsız beyaz peynir
1 KK kadar yağsız kaşar peyniri
1 ufak kase probiyotik yoğurt
1 fincan sıcak su ( az limon sıktım içine )
Bir saat sonrada şekersiz türk kahvemi içerim
Öğlende ya köfte yada tavuk düşünüyorum ama henüz karar veremedim
Artık öğlen hangisini yersem akşamda diğerini yerimicat çıkarmasınlar başıma
Birde nette biraz daha bir araştırayım bari benim beslenmeye uygun değişik güzel birşey bulabilecekmiyim
Gözüm doysun
Canım elbise gayet güzel bence ama işte kalıpları darmıdır bolmudur bilemiyorum :44:
İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun canım
Canım bizde büyük bir heycanla senden güzel haberler bekliyoruz :122: :122: :122:
Rabbim inşallah o güzel mucizeyi bu sefer sana yaşatır ve sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmanı nasip ederAminnnnnnn
Rabbim inşallah Meryemciğime ve adaşım banuya da o müjdeyi vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
tatlım üzgünüm bende buralardan aldığım için olmaz 44 nerde 48 ancak olur diye düşünğüyorum kilolarımız yakın vücut tipimiz benziyorKizlar ya su elbiseyi begendim
2Y9004 ARM ELBİSE | Armine
ama normalde elbiselerde 46 giyiorum,
bunda 44 kalmis ama o bana olurmu bilmiyorum,
hemde daha güzel elbiselerde var ama tükenmisss
giriste yapamadim zaten, yurtdisina gönderiyorlarmis ama,
siteye kayit olurken gsm istiyor, e benimde türk numaram yokki, baskada kabul etmiyor,
bu nasil is anlamadim valla
hoşbulduk canım asıl sen nasılsın yaaa ben çok mutlu oldum bütün sohbetylerinizi okudum...Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah...Günadın herkeslere,
Geçmişi bi solukta okuyup geldim.Fazla da sayfa birikmemiş zaten.Çok heyecanlıyım bugün.Biliyosunuz akşama dr. kontrolüm var :18:
ne kadar sürdü bu kiloya düşmeniz alessandra.. ben de geçen cumartesi 96.2 çıktım da o yüzden merak ettim..
tatlım üzgünüm bende buralardan aldığım için olmaz 44 nerde 48 ancak olur diye düşünğüyorum kilolarımız yakın vücut tipimiz benziyor
hoşbulduk canım asıl sen nasılsın yaaa ben çok mutlu oldum bütün sohbetylerinizi okudum...Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah...
kızlar baştan okudum da son sayfalardan alıntı yaptım sadece işler birikmiş...
herkesi özledim...çok şükür kazasız belasız atlattık düğünümüzü Allah isteyen herkese yuva kurmayı nasib etsin...yoruldum uykusuzluk misafirler koşturmaca ama zevkliydi...
foto çok çekildik ama kendi makinamda olmadığından henüz elime ulaşmadı...bunlarda kuzenin face den çaldım kına kıyafetimi henüz bulamadım ama bu nikah için giydiğimdi telaştan özel bir foto bile çektirememişim aklıma bile gelmemişim bende yanımdakileri kırptım...bakalım beğenecekmisiniz..
kilo aldım almammı bu sabah +1 kg dım ama sağlık olsun bugün yeni bir başlangıç...
valla bizde çokk meraklıyız hayırlısı olur hakkında inşallahhGünadın herkeslere,
valla tatlıyı atlatırızda ette arkadaş lavaşşsız emeksiz bayıyı nası yencekse küçüklükten beri alışmışız ekmeğe yapamıyoruz ahh bi hamurişini buraksak süper olcaz da işte neyse hayırlısı olsun diyelim tek karım memlekete gidemiyoruz ohh evimde azar azar götürürüm etleri inşaLLAH
vealeykümselam
nasılsınız çıtırlar
ben olduğum yerde sayıyorum
88.9 la 90. 6 arası gidip geliyorum
bakalım cuma ne olacak
ben bu bayram + ların gelmeyeceğini düşünüyorum. tatlı yemezsek et , salata , ayran üçlüsüyle bayramı geçirirsek artı yerine eksi gelir diye düşünüyorum..
tomurcuğum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?