Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyyyyhhhhh içim şişti okurken gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi zaten duygusallık tavan yapmış durumda
sayılı gün çabuk geçer üzme tatlı canını eski günlerime gittim geldim ne zormuş ya maşallah bak 3 aycık kalmış hiç bişi
sen zayıflamana bak boşver kocişi
ben yavaş kaçıyorum kuzular. karnım feci ağrıyor. erken uyumaya çalışayım. hepinize iyi geceler
geçmiş olsun canım özel gün mü?? hadii ii geceleer

Kizlar ya su elbiseyi begendim
2Y9004 ARM ELBİSE | Armine
ama normalde elbiselerde 46 giyiorum,
bunda 44 kalmis ama o bana olurmu bilmiyorum,
hemde daha güzel elbiselerde var ama tükenmisss
giriste yapamadim zaten, yurtdisina gönderiyorlarmis ama,
siteye kayit olurken gsm istiyor, e benimde türk numaram yokki, baskada kabul etmiyor,
bu nasil is anlamadim valla

ve aleykümselam

kızlar biraz geç geldim eve
geçmişi okudum uyuklaya uyuklaya bitirdim
sabah görüşürüz inşaAllah hayırlı geceler

günaydınn naasılsınız kızlar sabah ablamızı yolladım küçük uyuyo az kahvaltımı yapıp kabaran iştahımı sonlandırabilirsem bayrama kadar eşimde yokken düzenli besleneyim zira tatrtı + larda ilerlemeye devam ediyo allahım yardım et bu aralar neden bu kadar çok yiyorum anlamıyorum durduramıyoru kendimi resmen şimdiik öpüldünüz

Günadın herkeslere,
Geçmişi bi solukta okuyup geldim.Fazla da sayfa birikmemiş zaten.Çok heyecanlıyım bugün.Biliyosunuz akşama dr. kontrolüm var :18:

NEVİN'cim hoşgeldin.İş başı yaptın sanırım,hayırlı işler...

Günaydın kızlar,

nasıl keyifler? inşallah hepiniz diyetinize sadıksınızdır. ben az yiyorum ama sanırım regl yüzünden gram gram gidiyor. bu hafta böyle olsun artık.
iyi geceler kuzumm

öpeyim karnını geçsin olurmu

bende kaçayım yavaştan, erken uyuyayım iyi olur

öperim herkesi , Allaha emanet olunn

sağol Aynurum, öp valla kesin geçer :))

evet canım özel gün. hem karın ağrısı, hem aşırı duygusallık. gerçi sen 9 ay boyunca sanırım hassas olucan. bizimki çıtır çerez bu durumda :))

Ebruyla Nevin de buradalar. Ebrucum inşallah için rahatlar bu akşam canım. yarın sabahı beklicem haber almak için bende senden.
Nevincim sen nasılsın? düğün bitti mi sizin? fotoğraf isteriz varsa güzelinden :)))

Clutch' cım nasılsın

iyiyim Bedicim, sağolasın. sen nasılsın?
13 kg verdik ikimizde, çok mutlu oldum valla. hele sen geçen hafta 2 kgdan fazla vermişsin, tebrik ederim canım. nasıl yaptın? spora mı ağırlık verdin? benim bu hafta regl yüzünden yavaşladı gerçi. ama inşallah yılbaşına hedefimize ulaşmış olarak giricez.

Günaydın güzel topiğimin çıtır kızları

Ay sabah okadar güzel uyandım ki anlatamam
Gece 11i biraz geçiyordu yattık ve daha iki kere döndüğümde uyuya kalmışım bile sabahta 9'a doğru ufak cadı beni uyandırdı ama senelerdir bukadar rahat ve derin bir uyku uyuduğumu hatırlamıyorum
İnanılmaz iyi geldi hatta eminim bir kaç gün sonra daha da iyi olacağım :122: :122: :122:

Güzece Kahvaltımı hazırladım;

1 dilim çöreotlu ekmeğimden
2 KK kadar yağsız beyaz peynir
1 KK kadar yağsız kaşar peyniri
1 ufak kase probiyotik yoğurt
1 fincan sıcak su ( az limon sıktım içine )

Bir saat sonrada şekersiz türk kahvemi içerim
Öğlende ya köfte yada tavuk düşünüyorum ama henüz karar veremedim
Artık öğlen hangisini yersem akşamda diğerini yerim icat çıkarmasınlar başıma

Birde nette biraz daha bir araştırayım bari benim beslenmeye uygun değişik güzel birşey bulabilecekmiyim
Gözüm doysun

Canım elbise gayet güzel bence ama işte kalıpları darmıdır bolmudur bilemiyorum :44:
İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun canım

Canım bizde büyük bir heycanla senden güzel haberler bekliyoruz :122: :122: :122:
Rabbim inşallah o güzel mucizeyi bu sefer sana yaşatır ve sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmanı nasip eder Aminnnnnnn
Rabbim inşallah Meryemciğime ve adaşım banuya da o müjdeyi vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

Amin canım amin.İnşallah.
Ne güzel uyumuşsun imrendim valla.Ben iş dolayısıyla erken kalkıyorum hep.Bi pazarım var uyuyum istiyorum ama yine erken uyanıyorum bünye alışıyor ya ondan heralde.Ama şu iki üç gündür 8 saat uyuduğum halde uykumu almamış gibiyim.Dün iş yerinde uyukladım resmen gözlerim kapanıyordu...

vealeykümselam

nasılsınız çıtırlar
ben olduğum yerde sayıyorum
88.9 la 90. 6 arası gidip geliyorum
bakalım cuma ne olacak
ben bu bayram + ların gelmeyeceğini düşünüyorum. tatlı yemezsek et , salata , ayran üçlüsüyle bayramı geçirirsek artı yerine eksi gelir diye düşünüyorum..

tomurcuğum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

tatlım üzgünüm bende buralardan aldığım için olmaz 44 nerde 48 ancak olur diye düşünğüyorum kilolarımız yakın vücut tipimiz benziyor
hoşbulduk canım asıl sen nasılsın yaaa ben çok mutlu oldum bütün sohbetylerinizi okudum...Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah...

kızlar baştan okudum da son sayfalardan alıntı yaptım sadece işler birikmiş...

herkesi özledim...çok şükür kazasız belasız atlattık düğünümüzü Allah isteyen herkese yuva kurmayı nasib etsin...yoruldum uykusuzluk misafirler koşturmaca ama zevkliydi...

foto çok çekildik ama kendi makinamda olmadığından henüz elime ulaşmadı...bunlarda kuzenin face den çaldım kına kıyafetimi henüz bulamadım ama bu nikah için giydiğimdi telaştan özel bir foto bile çektirememişim aklıma bile gelmemişim bende yanımdakileri kırptım...bakalım beğenecekmisiniz..

kilo aldım almammı bu sabah +1 kg dım ama sağlık olsun bugün yeni bir başlangıç...

ne kadar sürdü bu kiloya düşmeniz alessandra.. ben de geçen cumartesi 96.2 çıktım da o yüzden merak ettim..

3 ayda düştüm canım.. ara ara kaçamaklarım oldu tabii. yoksa daha hızlı giderdi de.. buna da şükür :)
sen de azıcık istikrarlı olursan eminim 2-2,5 ayda düşersin şu anda olduğum kiloya..

günaydın bu arada hanımlar
..

Hadi gözünüz aydın.Sağ salim atlattınız düğünü.Allah mutlu mesut etsin.Huzurlu yuvaları olsun inşallah.Resimlerine de bayıldım Çok güzelsin zaten nar çiçeği rengi de çok açmış seni.Anneni dinlemekle iyi yapmışsın

öğlen tatilimde burda yakında bir avm.var, aktara gideyim diye düşündüm.
keten tohumu almak istiyorum,hem omega3 açısından hem de diyete de faydalıymış, tok tutma özelliği açısıdan.. bir de rosense'nin güllü yüz yıkama jeli var, çok hoş kokuyor, ondan alayım.
aslında bir sürü ot almak istiyorum ama aklıma gelmiyor şimdi, herhalde oraya gidince aklıma gelir.
:44:

öğleden sonra da işyerinde kutlama gibi bişi olucak. meyveli çikolatalı bişiler gelicek herhalde. yemek istemiyorum ama çok ısrar ediyorlar yaaaa
bakalım kaçabilirsem yemiycem.

bu sabah gene cetvelimdeki kiloda çıktım 85,8.

hadi kaçıyorum ben öğle tatiline.
öğleden sonra görüşmek üzereee
...

günaydın kızlar :)nasılsınız. dun internetim yoktu her fırtına oldugunda internet gidiyo burda
oyuzden dunku menumu bu sabah yazıyorum
sabah:2 domates 3-4 kaşık lor peyniri ve 2 dilim çavdar ekmegi
arada 1 elma
öglen 8 kaşık sebzeli bulgur pilavı ve 1 kase mercimek corbası ha bide cacık yedim 1 kase dayanamayıp
akşam üzeri 1 bardak light süt içtim
akşam 2 dilim ekmek 6 kaşık turlu yemegi ve bol salata yedim
asucum 2 bucuk litre suyumuda içtim :)
ayrıca kurstan dönerken erken inip 40 dakika yurudum :)

kızlar bugün çok keyifliyim 104,8 den 100 kiloya inmişim sonunda beklemiyodum çok sevindimm 24 gün falan oldu hem diyete hem spora başlayalı birde şu dokuzlu karışım var ya bir haftadırda onu içiyorum işe yaradı sanırım

Son düzenleme:
valla bizde çokk meraklıyız hayırlısı olur hakkında inşallahh

bu arada banudan haber varmıki bu ara giremedim ne oldu acep durumu
valla tatlıyı atlatırızda ette arkadaş lavaşşsız emeksiz bayıyı nası yencekse küçüklükten beri alışmışız ekmeğe yapamıyoruz ahh bi hamurişini buraksak süper olcaz da işte neyse hayırlısı olsun diyelim tek karım memlekete gidemiyoruz ohh evimde azar azar götürürüm etleri inşaLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…