Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

s.a ablacıklar ve arkadaslar malesef netımız var artık ama bu seferde evde bılgısayar sırası dıe bıse cıktı nese hepımıze motıvasyon olsun dıe anlatmak ıstedım bugun sporda sıze daha once bahsettıgım ablamızla yaklasık 1 saat sohbet ettık ve dıyetısyene bırlıkte gırdık benım bı tahlılım sıkıntılı cıktı o yuzden yarın dahılıyeye gıdıp ole yarın tekrar gıdıcem dıyetısyene ve 81 kıloymus o abla en son tartıldıgında ve 1 bucuk yılda 145den bu kıloya dusmus kılo vermesı durdugu ıcın 2 haftada bı tartılıodu ama azımle spora devam edıodu yarım kılo versem yeter dıodu bugun yanımda tartıldı ve 2 haftada tam tamına 5 kılo vermıs doktor cok normal sen tam bır aydır sadece yarım kılo vermıstın bunla 5.5 oldu cok ıyı dedı yanı kılo vermemız durdu dıe sakın dıetı bırakmayın ve ınanın oluo spora gelen ablalar var ve kılolarını soledıklerınde sok oluorum ya daha onc 130 kılo olan bı abla var ve suan kılosu 71 sonra bı kız var 90 kıloymus ve evlencekmıs kasım sonunda hazırandan berı dıet yapmıs spor yapmıs sımdı 59 kılo ve hepsı cıkolata da yemısler kekde pastada ama sınırlı yemısler damla cıkolata kesınlıkle cıkolata yemeden duramam dıenlere bırebır gelıo deneyın derım sımdı gelıyım kendıme ben 2 hafta once kılo veremem ben bosuna ugrasıom dıen ve allaha hep dua edıom brdakı ablalarım sayesınde bı gece bı gaza geldım onlar bana yaparsın dedıler ve kesınlıkle kendıme o gece sabaha kadar neden zayıflamam gerektıgını soledım 2 hafta once ben 94 kıloydum sımdı ıse 88.60 geldım benım ıcın bu buyuk bı basarı cunku her kılo verdıgımde kendımle daha cok barısıorum ve daha cok motıve oluorum nolursunuz devam edelım dıyetlerımıze sadece az yıyelım ya tadına varmak mı ıstıoruz agzınızda bekletın hemen cıgneyıp yutmayın ınanın 3 sanıye agzınızda tutup yutmanız sıze ay sonunda en az bı kılo verdırıcek allah hepımıze yardımcı olsun ve benı o gece gaza getıren ablacıklarımında allah ne muratları varsa versın allahım onlarada sevdıklerınede darlık yokluk hastalık gostermesın:)

canım benim ya ne güzel bi haber bu inşallah herşey istediğin gibi olur ciciş kız
iii gidiyosun ha maşallah 42lere düştün kız aferiin sannaa
ayyy ne kadar anlamlı bi fotoymuş yaa çok doğru valla

sağolasın bebeeemm , kilo verme olaylarımız devam edecek

Emineee niye korktun bacısııı

yav ben ne anlatmak istiyom resimde sen ne anlıyon

Son düzenleme:

canım benimm inşAllahh sende o ablacıkların gibi arkadaşların gibi sağlıklı bir şekilde ideal kilona kavuşursun

azmini hiç kaybetme , gerisi gelir Allahın izniyle

schenur ne güzel anlatmışsın canım
güzel gidiyorsun maşallah yakınında bu konuda güzel örnekler olması çok iyi motivasyonun düşmez kolay kolay

Asucum son durum nedir ?motivasyon yerindemi ? yakalasammı acaba seni bu hafta

valla aynurcum bugün regl oldum geleceğe umutla bakıyorum yani
beni de dürtüyorsun sürekli ama bende iş yok aynurum iştah tavan yapmış malesef
yarın da annemlere gidiyorum kahvaltıya ama daha sonrası için planlarım var bakalım uygulayabilirsem beni yakalayamazsın yoook uygulayamazsam ki bu ihtimal daha yüksek sanki yakala beni hakkındır canım

canım benimm inşAllahh sende o ablacıkların gibi arkadaşların gibi sağlıklı bir şekilde ideal kilona kavuşursun

azmini hiç kaybetme , gerisi gelir Allahın izniyle

inş ya allahım hepimizin yardımcısı olsun ins ya ve ordakı ablacıkların hep eslerı gaza getırıomus ya bırısı zaten sırf kıloluydu dıe esı aldatmıs hemde kac kere ve bosanmıs dıerının esı sana ne hedıye alabılırım kı 1 kılo yag mı alıyım dıomus yada alısverıse gıdıldıgınde sana uygun kıyafet anca kumas pazarında bulunur sankı ınsan gıbı bedenın varda alısverıs merkezlerıne gelıom dıomus ben ılerde bole seler yasasam cok uzulurum ya zaten cok kırılganımdır ya katlanamam o yuzden bıraz daha fazla azımlıyım bu konuda ya ama olcak ıns ınanıyorum öncelikle allahıma sonra kendıme sonrada ırademe
guvenıorum :)

kuzumm döv o tavan yapan iştahı döv , seni gidi seniiiii de

sağol bebeem , bu hepimizin hakkı sadece benim değil çünkü bu topicte herkes kilo vermek için çok çaba gösteriyor , inşAllah herkesin gönlünden geçenleri gerçekleştirir

iyi geceler güzel bayanlarrrr. Bakıyorum muhabbet en koyusundan devam ediyo çok hoşsunuz gerçekten ne güzel bi dünya kurmuşsunuz imrenmedren edilmiyo.
pazardan beri yazmadım sanırım okudum çıktım okudum çıktım hep çok stresliydim sinirden boğuluyordum hatta.Ama artık takmıyorum hiçkimse için canımı sıkmaya değmiyo amann boşverdim işte...
pazardan beri menude kayda değer hiçbirşey yok hatta biraz arada bozdum gibi .Stresin en iyi arkadaşı buzdolabı ya iki gündür kaç defa açıp kapatmışımdır bilmiyorum :S neyseki çoğunda boş döndüm.Allahtan boş dönmüşüm çok şükür bu haftalık -1 i garantiledim.

bu gün süslendim püslendim kızılaya gittim arkadaşımla buluştum.rejim yaptığın belli olmaya başlamış bakıyorum da dedi.motivasyon tavan yaptı tabi:) Dersaneye de gitmem gerekiyordu ders programlarını belirledik.ardından bir çay içelim dedik .Oda açmış benim canım istemesin başka şeyle diye simit yedi sağolsun . bende yarım simit
yedim.arada pizzalara kumpirlere gözüm kaysada atlattım neyse ki .dondurma bile yemedim:)
sonra eşim geldi atari salonuna gittik bekarlığımızdan beri vazgeçemedik bu işten.çok eğlendik ama . birazs üslendim dedim ya elbiselerin artık daha çok yakışıyo falan dedim hoşuma gidiyo tabi ama acaba beni yüreklendirmek için mi söylüyo sadece bilemiyorum.Şaka maka 10 kiloya yaklaştım

Geçen hesap yapıyodunuz yılbaşına kadar 11 hafta var her hafta bir kilo giderse diye.gerçekten bende yılbaşına kadar bir kilo verirsem tam 20 kiloyu tamamlamış oluyorum.

Çok korkuyorum tekrar vazgeçmekten.Allah hiçbirimizi şaşırtmasın inşallah.

yuuh yaa nasıl erkek bunlar yaa , Rabbim ıslah etsin onları , insan eşine hiç öyle dermi yaaa

sen kırma canım motivasyonunu , bu şekilde devam et, başaracaksın inşAllahh :129::129::129::129:
:129:

schenur ne güzel anlatmışsın canım
güzel gidiyorsun maşallah yakınında bu konuda güzel örnekler olması çok iyi motivasyonun düşmez kolay kolay

eeee benı gaza getırenlerden bırısıde sendın ıns su fazla kılolar gıdene kadar bole olurum ama su kurban bayramı tatılı benım canıma okuycak gıbı gelıo ıns ole bıse olmaz ama ya allah razı olsun ordakı ablalardanda sızlerdende onlarda her gorduklerınde hep motıve edıcı konusuolar zamanlarından ayırıp anlatıolar ve istisnasız her gun her saat bası msj atıolar su ıcmeı unutma ara ogun vaktı kahvaltı zamanı kalk die gercekten eskişehir insanı bambaska ya bu şehri çooookkkk seviyorum ya diyetisyende tartıldıgımdan berı cok sevınclıyım ya allahım kurbana kadar 87 kılo olmamı nasıp etsın ıns ya :)

seli vazgeçmek yok canım 10 20 30 gidecek bu kilolar başka bir alternatif yok yani
kızılaya gitmedim ben bugün evden çıkmadım hiç benim yürüyüş güzergahımdır pek severim kızılayda dolaşmayı:)
sabah kızılaya yürüyüp simit alıp annemlere gideceğim ben de

aaa sen benim memleketimdeymişsin canım
ben ankaradayım ama eskişehirliyim:)
tatilden hiç korkma işi çözdün zaten herşeyden ye ama az ye gözün kalmasın hiçbirinde
önemli olan akşam değil gündüz ye geç saate kalma sakın bol su içip sporu da yaptınmı hiç bişeycik olmaz

Selincim en son gayet verimli bir sohbet yapmıştık hatırladınmı ??

canım benim insan kilo verdikçe kendine olan özgüveni artıyor , kendini daha iyi hissediyor , daha pozitif oluyor , bence bu kadar yakalamışken , tutmuşken ucundan BIRAKMA

bak arkadaşlarında fark etmiş , eşinde ne güzel komplimanda bulunmuş , sakın vazgeçme tatlım

her hafta 1 kiloyu garantile , yeni yıla iki haneli rakamlarla merhaba de

margarinleride unutma şekerimm

sabah 6.30 da kalkacağım yatsam iyi de henüz pek uykum yok gibi
yarın akşama kadar açılamam artık

yuuh yaa nasıl erkek bunlar yaa , Rabbim ıslah etsin onları , insan eşine hiç öyle dermi yaaa

sen kırma canım motivasyonunu , bu şekilde devam et, başaracaksın inşAllahh :129::129::129::129:
:129:

ins hepimiz allahın izniyle başarcaz ya evet kesınlıkle ben ole erkekler için diom ki allah eslerinizden alsın o kıloları sıze versın ıns o zaman nasıl aldatcaklar bakalım nasıl eslerıne bole kotu muamele yapcaklar gorelım dıorum ama snrada allahım sen yaptıklarına karsılık onların hakkında en hayırlısını ver dıorum nasıp kılolar bugun sana yarın bana :)

Asuman eskişehirin neresindensin canım benim ?? Sivrihisarda çalıştım ben 2.5 yıl , ilk görev yerimdi

mutlaka gidecek geldikleri gibi gidecekler inşallah hatta mümkünse daha hızlı:)

kızılayda dolaşmayı bende çok seviyorum çoktandır gidemiyordumm nasıl özlemişim.kasım da derslerim başlyacak aöf kursuna gidiyorum. o zaman devamlı orda olacağım .sorumluklarım çok fazla ama bazen uzaklaşmak öle iyi geliyoki

Hele ki bunca zaman sonra tekrar okumak kendim için birşeyler yapmak .nerdeyse artık imkansızken.

ayrancıdaydın dimi ordan kızılaya kadar yürüyecek misin şimdi sen maşallahhh:)

iyi gelir tabii kendin için bişeyler yapmak imkanın olduğunca yapmalısın ben pek beceremem dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı:)
ayrancıdayım evet canım kızılaya hem giderken hem dönerken yürüyorum ben artık eskiden mümkün değildi ama artık kolay geliyor
meclise yakınız çok yukarlarda değiliz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…