Selincim en son gayet verimli bir sohbet yapmıştık hatırladınmı ??
canım benim insan kilo verdikçe kendine olan özgüveni artıyor , kendini daha iyi hissediyor , daha pozitif oluyor , bence bu kadar yakalamışken , tutmuşken ucundan BIRAKMA
bak arkadaşlarında fark etmiş , eşinde ne güzel komplimanda bulunmuş , sakın vazgeçme tatlım
her hafta 1 kiloyu garantile , yeni yıla iki haneli rakamlarla merhaba de
margarinleride unutma şekerimm
aaa sen benim memleketimdeymişsin canım
ben ankaradayım ama eskişehirliyim:)
tatilden hiç korkma işi çözdün zaten herşeyden ye ama az ye gözün kalmasın hiçbirinde
önemli olan akşam değil gündüz ye geç saate kalma sakın bol su içip sporu da yaptınmı hiç bişeycik olmaz
kesinlikle memleketin mukemmel bence bıran once gerı don buraya ben istanbulluyum burda unıv okuom ve yaz tatıllerınde ıstanbulda bıyerden bı yere gıtcek oldugum an keske eskısehırde olsak dıorum adam herseyı bı sısteme baglamıs ya herseyın kendıne ozgu bı sıstemı var ınsanlar mukemmel ve guzelıde herkes bırbırıne saygılı etraf tertemız ah ah allahım bana bu sehre atandıgım gunlerı gostersın amın:) allahtan cok et sevmem ama o ttlılara nasıl dayancam bılmıom ya :)
iyi gelir tabii kendin için bişeyler yapmak imkanın olduğunca yapmalısın ben pek beceremem dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı:)
ayrancıdayım evet canım kızılaya hem giderken hem dönerken yürüyorum ben artık eskiden mümkün değildi ama artık kolay geliyor
meclise yakınız çok yukarlarda değiliz yani
aslında ben doğma büyüme ankaradayım anne ve babamdan ötürü eskişehirliyim
uzun süredir gidemedim ama herkes çok güzel oldu diyor gezmeye giderim inşallah hızlı trenn de var artık nasılsa
ben ankarayı da çok seviyorum ama
canım bu tempoyla gidersen yaza rahatlıkla inersin 80lerene güzel valla kolay gelir tabii dile kolay 32 kilo gitmiş.80li rakamlardasın hatta onuda bitirmene az kalmış.bu cetvelleri gördükçe imkansız gelmiyo bana hiçbişey .kendimi 80 lerde düşününce bile nasıl heyecanlanıyorum anlatamam
nese hepınıze ıyı geceler yarın sabah dahılıyeye gıdıcem sonucumu gostermeye degerlerımden bazıları dusuk cıkmıstı onu gostercem yarında dıetısyen yenı dıet vercek onuda burda yıne paylasırım aeo i geceler
ben 3 kere geldım oraya ve gercekten ıstanbulla aynı kalabalık ve nefes alamıosun ya her sehırden ınsan var ama eskısehırde heryer tertemız ıstedıgın yere gıt ıstedıgını yap heryer polıs kaynıo herkes bırbırıne yardım edıo ve gezerken o kalabalıktan yorulmuosun cok guzellestırıldı ben 4 yıldır burdayım be 4 yılda bıle cok sey deıstı:)
eskişehir günyüzü canım daha önce sivrihisara bağlıydı
inşallahhh::)
ne o konuşmayı ne de margarinleri hiç unutmuyorum.işi tamamen margarin hesabına döktüm:)Hatta dediğin gibi markette margarinlere çok ters bir bakış dahi attım :)))
senin dukan nasıl gidiyo ? kaçın cı günün?
asumanzeynep,Beyzus karayiplere mi gitti..benim haberim yok.ne zaman dönecek..
canım bu tempoyla gidersen yaza rahatlıkla inersin 80lere
ben verdiğim kiloyu ilk 6 ayımda verdim ondan sonra ileri geri gevşeyince böyle oldu işte 79dan 83 çıktım tekrar ama vereceğim 10 kiloyu da inanıyorum
:119::119: Bugün benim doğum günümm:)):119::119::119:
23 oldum beyaa ne cabuk geciyor vakitt
biliyorum canım Günyüzünü Sivrihisara yakın hatta oranın arabaları kalkıyordu bizim ordan
ne vardı birde Gümüşkonakmı vardı yakınlarında ??
]
biliyorum canım Günyüzünü Sivrihisara yakın hatta oranın arabaları kalkıyordu bizim ordan
]
oo süpersin şekerimm , hele o margarinlere fırlat bakışları yan yan güzel olur , tırssınlar senden
benim dukan amca iyi çok şükür , soranlara selamı varr
bugün 7. günümdü artık yerine oturdu , inşAllah olacak bu iş
ablacım yaz boyu yoktu beyzuş abla memleketindeydi hep şu an nerde ne zaman dönecek bilemiyorum malesef
kesinlikle en zorunu başarmışsın bunu mu yapamayacaksın.boyun kaç Belki şimdi bile o kadar kilolu gözükmüyorsundur?
evet yakın canım sivrihisara aslında ankaraya daha yakın eskişehirden
polatlıya 1 saatten az mesafede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?