boyum 1 70 canım
fena gözükmüyorum sanırsam o da biraz gevşetti beni zaten herkes yeter felan dedikçe bir rahatlık çöktü
ama 70lerin ilk yarısına inmem şart
hay allah..bende ciddi ciddi düşünüyordum..''_ne işi var orda'' diye..en iyisi yarın arayayım..
ankaraya tekrar gelişimde bana gelin..ben çevreyi bilmiyorum..aralıkta evi taşımak için geleceğim..daha erken gelecektim
ama tamirat bitmemiş..
iyi aman maşallah:)bizdende selamlar hürmetler :)
evet boyun iyimiş .benim 1,65 ideal kilo hesaplamasında 57 kg olmam gerektiği çıkıyo öldürecek bu hesaplamalar benii
bana müsade güzeller
artık yarın akşamüstü görüşürüz
herkese iyi geceler
aynurrrrumm uyumadın mı kız sen...bende senden sonra annemi arayayım dedm..
aman agzı laf doluymuş..kapatana kadar öldüm sonra gec olunca da dönmedim sana..
seninki ne diyormus bakalım okadr ısrarcı meyrem
iyi geceler bende çıkıyım artık .herkesee güzel geceler güzel light günler diliyorummm
Zeynep abla geldinmi adanaya ??
yok canım..aralık sonu gibi kısmetse..antalyadan altınoluğa geldim..oğlum taşınmamı engellemek için herşeyi yapıyor.
ama kararlıyım kısmet olursa..
yok canım..aralık sonu gibi kısmetse..antalyadan altınoluğa geldim..oğlum taşınmamı engellemek için herşeyi yapıyor.
ama kararlıyım kısmet olursa..
uyumadım guzumm , seni aradım meşguldün , dönersin zzaar dedim ama dönmedin
yarın ilk dersim boş , ondan rahatım heralde
benimki ne desin yavv , kızım arıyom arıyom açmıyon diyo , uyuyacakmış maça çok sinirlenmiş , saydırıyordu en son
dediğim gibi telefonu dayımlarda unutmuş
seninki ne anlatıyordu ataşlı ataşlı
demek dayıda unutmuşbu meyremlerin hepsi bir alem..
benimki de ananemi anlatıyordu..yardımcısı var yanında atısmıslar biraz kadında işi bırakmıs gitmiş..
ananemde bana yeni birini bulun diyormuş.
annem de diyor bayramüstü nerden bulacaz..
tam bayram zamanı çalısan kadın gönderilir mi..gelen giden olacak hesabı..
onunda bir derdi var işte..
bu arada ananemin ismide Meyrem
Zeynep abla geldinmi adanaya ??
aleykümselaaammm
neden engellemek istiyor abla ??
he yavv dayıda unutmuşş , tamda düşündüğüm gibi
bayram öncesi fena olmuş kadının gitmesi , inşAllah en kısa zamanda bulurlar birisini canım
eheheh benim küçük cadı yeğenimin adıda Meryem , o da ayrı bi terane
nedir bu MERYEMlerden çektiğim yahuuuu
yok kızz sev,yom ben Meryemleri seviyomm
buarada senle konuştum ya çook mutlu oldum guzucumm , çook sevindimm , benim için farklı bir tecrübe oldu
ama bi daha öyle donuk bi sesle konuşma, enerjik oll , tıpır tıpır ol , azcık kıpışta kele
ankarada ev tutalım diyor.bende kira vermek istemiyorum.kendi evim var..bizim sülale biraz teklifsiz.şimdi yalnız kaldım ya,
yanıma kapağı atmak isteyenler çok olacak..birde mutfak ,banyo ve parkeler bu seneki ödeme planımın dışında..ankarada 4 katlı villaya
benim eşyalarımı sığdıramayıp yarısı dağıtıldı..orada ne yapacaksın diyor..taşınmak için gereken 2oootl.yi onlar verecek..ben hala pimapeni ödüyorum.
sonra istemeselerde geri ödeyeceğim..oğlumda olsa kimseye borçlu kalamam..neyse hergün arayıp adanada yaşayacaklarımla ilgili absürd
senoryalar anlatıp canımı sıkıyor..sana burda küçük bahçeki bir yer tutsak diyor..ama bir kez kırıldım..zaman lazım yaramın kabuk bağlaması için..
bendee cokk mutlu oldum...
ama sana birsey diyeyim mi neredeyse 1 aydır okadar canlı bir sesle konusmamıstım..
sen ona da donuk dediysen beni normalde konussan napan kimbilir
teşekkür ederim efenim teveccühünüzz
aaa donuk tabiside yaa, varya sen ben şöyle 2 aylık bakıma alsam varya , acayip değişmiş bir Meryem olarak geri gönderirim
sen karşımda o şekil konuşursan ben damdan camdan falan atlarım valla haa, bak ona göre canlan biraz canlan biraz, kımılda kendine gell
bebeemm ben kaçtım , öperim seni kocaman , Allaha emanet oll
Emineee niye korktun bacısııı
yav ben ne anlatmak istiyom resimde sen ne anlıyon
canım benim hedefim 89 du zaten sonra 85 olsun dedim.bilinç altına 90 yerleşmiş herhalde bir türlü inmiyor ..herkes üstüme geliyor çok verdin yeter bu kadar diye daha fazla vermemi istemiyorlar..bende saldım biraz açıkcası çok fazla dikkat etmiyorum bu gün biraz iyi gidiyordu kocam bana komplo kurduuyku hali hamişliktendiirr bebişimm
ablacım ne oldu sana ya sen çok güzel gidiyordun
nedir bu duraklama valla hepimiz imreniyorduk sana hadi artık gell kendine
hayırlı yolculuklar meryemcimdolmalık fıstıklarım nasılsınız bakalım:))
umarım herkesler iyidir..ben aynı bildiginiz gibi..
size haberlerim var yarın sabah 6-7 gibi dayımlarla beraber Adanaya gidiyorum..
aslında gitmek istemiyordum..
kötü şeyler yaşandı,daha oradaki hatıralarım cok taze falan diye eşim seni her göndereyim mi dedigin de yok istemiyorum dedim.annem çagırdı istemedim..
eşim 20 gündür izinde oldugundan yarın işe baslıyor..bayram da da deniz otobüslerinin basında durcak..
üstelik bayramda ücretsiz oldugu için daha da yogun calısacak..
sanırım aklı bende kalacaktı illa git git dedi durdu..
bilette almasam da en sonunda gidicegm yine..
bunda da vardır bi hayır nediyeyim..
sizleri cok özleyecegm..artık bayram sonu görüşürüz..
hepinizin bayramını şimdiden kutluyor,mutlu bayramlar diliyorum
Allah hayırlı uzun ömürler versin:119::119: Bugün benim doğum günümm:)):119::119::119:
23 oldum beyaa ne cabuk geciyor vakitt
aaa kızacam ama şimdi siz de öyle derseniz
ben 38i doldurdum napıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?