Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız siz yine iyi dayanmışsınız biz daha aradan bir aylıkken ben acaba yanlışmı yaptım diye ağlamıştım ama bak kavga gürültü 13 sene bitiyor
Özellikle çocuk olduktan sonra eşler birbirlerini biraz ihmal ediyor sonuçta bebek daha çok ilgi istiyor diye eee sende yorulup geriliyorsundur hiç telaş yapma bence inan bir kaç sene sonra sizde gülüp geçeceksiniz
Bazen eşimle eski günleri konuşuyoruz da nasıl şu yüzden bu yüzden tartışmıştık diye resmen gülmekten karnımıza ağrılar giriyor çünkü şimdi çok saçma geliyor
Panik yok aynen devam

Heheeheyyyyt spor listesinde de olsa birinci olmuşum
İnşallah çok daha fazla uzar bu spor listeside Asumanzeynepe bir sürü iş çıkar

Bu arada Asumanzeynep ellerine sağlık canım hakkını helal et

Tüh yaaa dün gece 30 dk daha spor yapaydım iyiydi
Şaka bi yana 2.lik de güzel

Olsun güzelim haftayada sen birinci olursun

tebrik ederim canım darısı bana elini yüzünü yada herhangi bir yerini bana sürde banada bulaşsın biraz şu spor aşkı tatlım

hadi kızlar benden bu kadar ben kaçtım yarın bebek görmeye gidecez dayımın kızına umarım ipin ucunu kaçırmam herkese iyi hafta sonları öpüldünüz

hadi kızlar benden bu kadar ben kaçtım yarın bebek görmeye gidecez dayımın kızına umarım ipin ucunu kaçırmam herkese iyi hafta sonları öpüldünüz

Allah analı babalı büyütsün canım Gözünüz aydın
Şimdi ne tatlıdır o mis gibi cennet kokuyordur bizim yerimize de kokla

Neyse bende kaçayım birazdan yatarım az etrafı toparlayayım yarında aşure yapacağım inşallah malzemeleri hazırladım

Hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

oğluşuna geçmiş olsun canım

fıstık senin canım ananın ak sütü gibi helal olsun
bu yaşlı kadının kiloları yerleşik çoooookkk zor terkediyor mekânı
önümüzdeki hafta alıcam zaten tatile gidiyorum ve eşime ayak uydurucam kısıtlamayı hiiiçç düşünmüyorum dönüşte kaldığım yerden devam
dönünce kapışalımmı

iyi akşamlar bize de komşu sezonun ilk aşuresini getirmiş bugün
ben pazartesi yapmayı düşünüyordum ama arkadaş bana gel yapalım dedi ben daha sonra yaparım o zaman zor sınavlar bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun bu aşure sezonunu kazasız atlatalım inşallah

aman be abla, git tatilinin tadını çıkar. istersen 5 kg al da dön. ne kaldı hedefine, verirsin kış boyu yavaş yavaş. sağlık olsun, güzel vakit geçirin de kilolar dert değil.

dön de kapışırız yine

kızlarrrr spor yapan & yapamayan herkesleri canı gönülden tebrik ederimm , öpücükledim hepinizi

nasıl uykum geldi benim de. gidip yatarım herhalde birazdan ben de.

Aynurum dönmüşsün kuzum, nasıldı gecen?

Esoşumm döndüüm guzumm , iyiydi çook şükür ,geçenlerde bahsettiğim kalmaya falan gittiğim burdaki en yakın arkadaşlarımdan biri ,hizmet ettim gelenlere , mammişlerle bakıştık , 2 tane sarma yedimm bissürü çay içtiimm

arkadaşım çook beğendi abajurları , fotolarını çekecektim aslında ama unuttumm
diğerleri erken gittiler , biz baya oturduk muhabbet ettik , güzeldi yanii

afiyet olsun canım, hakettin. dert etme hiç. ben de ufacık bir cıs yedim akşam ara öğünü olarak 100 kalorilik. açım yine. aç uyumak iyi oluyor. efkarlandım niyeyse. müzeyyen senar dinledim sanırım ondan. benim içime babanne kaçmış Aynurum ya. genç olmak istiyorum. neyse gamnam açarım birazdan

[sıze=3]teşekkürler nursenacım izninle paylaşımını facede paylaşıyorum[/sıze]

ASUcuuumm YENAcımın listesiyle birlikte ellerine sağlık , emeğine sağlık dicektim ama şimdide diyeyimm , yavrukuşş ellerin dert görmesin , emeğine sağlıkk , seviyorum senii

olsun kuzumm 100 kaloricik sana feda olsuuunnn

canım bende ondan yanayım yatağa aç girmek lazım , sonrasında geçiyor çünkü o açlık duygusu yada yatamam diyorsan bir bardak süt veya bi kase yoğurt süper olurr , gece yatmadan protein candır

ahahah babaaanneee Esoşş , sen bir alemsin yaaa genç olmak istiyorumuş Allah Allah sanki 100 yaşındasın yaaa

ASUcuuumm YENAcımın listesiyle birlikte ellerine sağlık , emeğine sağlık dicektim ama şimdide diyeyimm , yavrukuşş ellerin dert görmesin , emeğine sağlıkk , seviyorum senii

napıyorum ki ben kuzum ne demek
ben de seviyorum seni
topiğimin tüm bayanlarını da tabii

gangnam dinledim de kendime geldim benim neyime yeşil ördek gibi daldım göllere dinlemek

bu arada akşam feci bir şey oldu kızlar. akşam dışarı çıkacaktık biz.yemeği yeyince üşendik bir şeyler izliyoduk. sonra siren sesleri duyduk. bir baktık bizim sokakta birkaç apartman ötemizdeki müstakil konak yanıyor. ama nasıl bir yanma, alevler göğe yükseliyor. sokak araba dolu, her yer doğalgaz döşeli. itfaiye falan gelmiş hiç duymamışız. içerde kimse var mıydı bilmiyorum ama 4 tane itfaiye aracı geldi de anca söndü. verilmiş sadakamız varmış. acaba içerdeki aile ne yaptı. ambulans falan da geldi. inşallah hepsi iyidir. baya korktum ama ben. şükürler olsun bugünümüze.

oohh süper gitmiştir şimdi o Gangnam Style :118::118::118::118: o neci bacımm yeşil ördek meişl ördek , dinle ama her zaman dinleme aaa ruhun paslanacak yeminlen haaa

amaann bebeeemm geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış , dikkat edin kendinize Allaha emanet oluunn ....

yok daha dinlemem, tövbe

sağol canım, hepimiz Allaha emanetiz. bir tek an yetiyor her şeyin yok olmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…