- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evlilik dediniz bana üzüntümü hatirlattiniz bugün eşimle biraz limoniyimde kafam dagilsin diye sizi okuyorum daha 1.5 senedir evliyim ve 5 aylık bir kızım var düşünün yani çok erken başladık tartışmalara suç birazda bende tabii nese ben sizi okumaya devam edeyim en iyisi aklıma geldikçe üzülüyorum
1.ceco34.................................................300dk
2.gozde_m...............................................270dk
3.fadime02..............................................180dk
4.clutch-katrem.......................................135dk
5.dafi......................................................95dk
6.nimrel...................................................75dk
7.asumanzeynep........................................60dk
8.arnazar-kavusmak_hayal............................30dk
spor yapan azimli bayanları tebrik ederim
Tüh yaaa dün gece 30 dk daha spor yapaydım iyiydi
Şaka bi yana 2.lik de güzel
Kız siz yine iyi dayanmışsınızbiz daha aradan bir aylıkken ben acaba yanlışmı yaptım diye ağlamıştım ama bak kavga gürültü 13 sene bitiyor
Özellikle çocuk olduktan sonra eşler birbirlerini biraz ihmal ediyor sonuçta bebek daha çok ilgi istiyor diye eee sende yorulup geriliyorsundurhiç telaş yapma bence inan bir kaç sene sonra sizde gülüp geçeceksiniz
Bazen eşimle eski günleri konuşuyoruz da nasıl şu yüzden bu yüzden tartışmıştık diye resmen gülmekten karnımıza ağrılar giriyor çünkü şimdi çok saçma geliyor
Panik yok aynen devam
Heheeheyyyyt spor listesinde de olsa birinci olmuşum
İnşallah çok daha fazla uzar bu spor listeside Asumanzeynepe bir sürü iş çıkar
Bu arada Asumanzeynep ellerine sağlık canımhakkını helal et
Olsun güzelim haftayada sen birinci olursun
hadi kızlar benden bu kadar ben kaçtım yarın bebek görmeye gidecez dayımın kızına umarım ipin ucunu kaçırmam herkese iyi hafta sonları öpüldünüz
oğluşuna geçmiş olsun canımgünaydın herkese..
geçen hafta; 86.5
bu hafta; 86.0
giden -500
aslında bu haftaki performansıma bakacak olursam hiç eksi beklemiyordum ama buna da çok şükür...
gece hiç uyumadım, oğlumun ateşi vardı, onu düşürmeye çaliştik, biz diş diye tahmin ediyoruz ama yine de birazdan doktora götüreceğiz, bildirimimi yapayım da gideyim dedim.. geçmişi de okuyamadım daha.. gelince okurum inş..
geceden beri geçmişe baktım, yine geç yatmışsınız. kendinize iyi bakın canlar, geç yatmak sağlıksız!!
Eminecim malesef Aynurun da dediği gibi laminant daha sağlıklı sonuç verir. ama onlarda da esneme olduğundan en doğru zemin fayanslar... hala düzelememişsin bu arada. bir doktora görünsen sanki daha iyi olur canım.
Dafi abla tartı önü zor bir akşam geçirmişsin. sağlık olsun. ben haftada bir tatlı yemeyi sakıncalı görmüyorum aslında. ama seninki birden fazla olmuş, Allahtan porsiyonları yarım yapıp durumu kurtarmışsın. uzun vadede bu bilinç bize kilo kaybettiriyor aslında. bakalım FISTIK kimin olacak
Nursenacım kıssa çok etkileyici. bugünümüze binlerce şükürler olsun...
Ay Asumancım dün senin için resmen sabır testi olmuş. evdeki herkese başka yemek yapmışsın. Allah sabır versin canım, bir de diyettesin. bu arada benim de ne zamandır canım elmalı tatlı istiyor, tebrik ederim seni azmin için. dün akşam benim eşim de götürdü çerezleri çayın yanına, ben de ara öğünümle yetinip aç aç yattım. maşallah ikimize de...
oğluşuna geçmiş olsun canım
fıstık senin canım ananın ak sütü gibi helal olsun
bu yaşlı kadının kiloları yerleşik çoooookkk zor terkediyor mekânı
önümüzdeki hafta alıcam zaten tatile gidiyorum ve eşime ayak uydurucam kısıtlamayı hiiiçç düşünmüyorum dönüşte kaldığım yerden devam
dönünce kapışalımmı
1.ceco34.................................................300dk
2.gozde_m...............................................270dk
3.fadime02..............................................180dk
4.clutch-katrem.......................................135dk
5.dafi......................................................95dk
6.nimrel...................................................75dk
7.asumanzeynep........................................60dk
8.arnazar-kavusmak_hayal............................30dk
spor yapan azimli bayanları tebrik ederim
nasıl uykum geldi benim de. gidip yatarım herhalde birazdan ben de.
Aynurum dönmüşsün kuzum, nasıldı gecen?
kızlarrrr spor yapan & yapamayan herkesleri canı gönülden tebrik ederimm , öpücükledim hepinizi
Esoşumm döndüüm guzumm , iyiydi çook şükür ,geçenlerde bahsettiğim kalmaya falan gittiğim burdaki en yakın arkadaşlarımdan biri ,hizmet ettim gelenlere , mammişlerle bakıştık , 2 tane sarma yedimmbissürü çay içtiimm
arkadaşım çook beğendi abajurları , fotolarını çekecektim aslında ama unuttumm
diğerleri erken gittiler , biz baya oturduk muhabbet ettik , güzeldi yanii
[sıze=3]teşekkürler nursenacım izninle paylaşımını facede paylaşıyorum[/sıze]fırına geldiğimde, ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir dostum olan fırıncı,
"biraz bekleyeceksin hocam" dedi. iki-üç dakikaya dek çıkartıyorum.
kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm.
Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selam verdikten sonra
"ekmeklerimi alayım" dedi. benim ikizler acıkmıştır.
fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört beş tane koydu.
Ekmeklerden kimilerinin altı yanmış, kimileri de her nedense biçimini kaybetmişti. Fırıncıya doğru sokularak,
"neden taze ekmek vermiyorsun?" diye sordum. "biraz sonra çıkacak ya!.."
fırıncı,
"bozuk ekmekleri kendisi istiyor" dedi. "çok yoksul olduğundan ona yarı fiyatına veriyorum."
"kim bu adam?" diye sordum.
"kore gazilerinden" dedi. "oğluyla gelini bir trafik kazasında vefat edince, ikiz torunlarını yanına almıştı. Yıllardır onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşla."
fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve küçük de olsa birşeyler yapmak istiyordum.
"aradaki farkı ben vereyim" dedim. "hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.
fırıncı, önerimi kabul etti ve biraz sonra çıkan sıcak ekmekleri büyük bir umursamazlıkla adamın torbasına doldururken
"çok şanslısın hacı amca" dedi. "çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek vereceğim.
yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken,
" allah senden razı olsun evladım. " dedi. bugün onların doğum günleri olduğunu nereden anladın?"
hayat devam ediyor dostlar. Elimizdeki nimetlerin değerini iyi anlayalım..
Hayırlı cumalarrrr
afiyet olsun canım, hakettin. dert etme hiç. ben de ufacık bir cıs yedim akşam ara öğünü olarak 100 kalorilik. açım yine. aç uyumak iyi oluyor. efkarlandım niyeyse. müzeyyen senar dinledim sanırım ondan. benim içime babanne kaçmış Aynurum ya. genç olmak istiyorum. neyse gamnam açarım birazdan
ASUcuuumm YENAcımın listesiyle birlikte ellerine sağlık , emeğine sağlık dicektim ama şimdide diyeyimm , yavrukuşş ellerin dert görmesin , emeğine sağlıkk , seviyorum senii
olsun kuzumm 100 kaloricik sana feda olsuuunnn
canım bende ondan yanayım yatağa aç girmek lazım , sonrasında geçiyor çünkü o açlık duygusuyada yatamam diyorsan bir bardak süt veya bi kase yoğurt süper olurr , gece yatmadan protein candır
ahahah babaaanneee Esoşş , sen bir alemsin yaaa genç olmak istiyorumuş Allah Allah sanki 100 yaşındasın yaaa
gangnam dinledim de kendime geldimbenim neyime yeşil ördek gibi daldım göllere dinlemek
bu arada akşam feci bir şey oldu kızlar. akşam dışarı çıkacaktık biz.yemeği yeyince üşendik bir şeyler izliyoduk. sonra siren sesleri duyduk. bir baktık bizim sokakta birkaç apartman ötemizdeki müstakil konak yanıyor. ama nasıl bir yanma, alevler göğe yükseliyor. sokak araba dolu, her yer doğalgaz döşeli. itfaiye falan gelmiş hiç duymamışız. içerde kimse var mıydı bilmiyorum ama 4 tane itfaiye aracı geldi de anca söndü. verilmiş sadakamız varmış. acaba içerdeki aile ne yaptı. ambulans falan da geldi. inşallah hepsi iyidir. baya korktum ama ben. şükürler olsun bugünümüze.
oohh süper gitmiştir şimdi o Gangnam Style :118::118::118::118: o neci bacımm yeşil ördek meişl ördek , dinle ama her zaman dinleme aaa ruhun paslanacak yeminlen haaa
amaann bebeeemm geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış , dikkat edin kendinize Allaha emanet oluunn ....
yok daha dinlemem, tövbe
sağol canım, hepimiz Allaha emanetiz. bir tek an yetiyor her şeyin yok olmasına.
dediğin gibi ne kötü bir şey tek bir an yetiyor herşeyi kül etmeye Allah yaşatmasın kimseye yaşayanlara da sabır kolaylık versin inşallah
dediğin gibi ne kötü bir şey tek bir an yetiyor herşeyi kül etmeye Allah yaşatmasın kimseye yaşayanlara da sabır kolaylık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?