Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yok ben öle demem

bak etrafinda farkediyor gördünmü, canim zaten tartiya yansimasa bile vucuda hemen yansiyor spor,
hemen bir toparlanma geliyor,
ben gecen hafta felan hep leslie yaptim, annem diyorki giz popon kücülmüs bak iyi olmus diyor devam et diyor
hosuma gidiyor benimde,
inan varya sirf istediklerimi rahatca giyebileyim, $IK giyineyim diye kilo vermek istiyorum :)
e birde zayif gelin olmak var hayalimde, oda var yani, gerci damat bile yok ortalikta ama olsun bakalim oda olur insallah

Ay canım kıyamam ben sana. Demek sen de aynı sıkıntıları çektin. Yalnız o 34 gramda çok olmuış kızz:)) İnşallah kıymetini bilirler de. Demekki hep büyük kardeşler fedakar olmak zorunda,benim annem babam da yardım etti ama ben istemeye çekindim hep o ayrı. İnsan kendine yediremiyor.

ya bu evlilik mevzuları çok üzücü ya... insallah ben evlenirken sorun yaşamam çünkü ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. (benim yaşım var klasik bir evlilik modo lomaz diye düşünüyorum, inşallah yanılmıyorumdur)
Benimde aklıma birşey geldi... 5 yıl kadar önce ablam oğlunu evlendirdi. Memur maaşı ile geçiniyorlardı babadan kalma tarlalarını sattılar. O parayla kendilerine bir ev alıyordu ama ev almayıp düğün yaptılar. Kız evide oğlan evde çok abarttı böyle karışıklı yarıştılar... Herşeyleri muhteşem ötesi oldu. Dügünden 1 yıl sonra gelinin annesi çok ciddi hasta (psikolojik) oldu. Düğün yapılırken kredi çekmişler ve ödeyemişler haciz vs. gelmiş. Kadıncağız yeni yeni iğleşiyormuş. değermi bilemiyorum biri hala kirada diğeri sağlığını kaybeti...
ozka82, allah size göstermesin, mutlu mesut dedikodusuz, sağlıklı güzel bir düğün olsun. evlenenlerde mutlu olsun.

heyecanlı bir şekilde okuyordum yazdıklarını, ta ki boşanma kısmına gelinceye kadar. kendi kardeşim gibi üzüldüm. sanırım olay tam bir balık tutmayı öğretme hikayesi. insanlar bu devirde ne kadar kolay evleniyorsa o kadar az sahip çıkıyor evliliklerine. eşimin kardeşi bizden 1 yıl evvel evlendi, gelin hanımın ev ısrarı yüzünden ev peşinatını ödedi kayınpederim. maaşları da krediye denk düştüğünden başka bir sürü yardım daha yapılmıştır. bizim düğünde bir şey düşer mi bize demediler, biz de istemedik. hiç gözüm görmüyor benim böyle şeyleri ya da bana bu kadar yardım etmelerini kesinlikle istemezdim. yardıma alışan insan zor durumlarla başa çıkamıyor. devam edecek gücü bulamıyor kendinde. ekonomik konular dışında da aynı durum gözleniyor. her sorununu başkasına duyurması gereken, hatta başkalarının çözmesini isteyen "drama queen"lere dönüşüyor ilk sıkıntıda o gelinler. o yüzden alan el olmaktansa veren el olmayı tercih ediyorum ben.

bu arada o kadar tatlı dillisin ki Umutcum, çalışanların da o zamanlarda sıkılmıyorlardı bence. benim bir patronum vardı stajerken. kadın çok konuşurdu, uzardı o toplantılar... ama nerde seninki gibi olayları doğru tahlil etme, tatlı dille derdini anlatma... kadın sürekli birinin hatasını herkese mal eder, hepimizi azarlardı. orada yoksa hata yapan gerizekalılığı bile kalmazdı. kadınlarla konuşmak çok zor, hele de üstünse. sen benden daha iyi bilirsin eminim. keşke her kadın üst senin gibi olsa :)

Son düzenleme:

Kızmak ne demek resmen ağzımdan köpükler çıkacaktı o dönem ama şimdi gülüyorum resmen sonuçta kendileri kaybetti. Şu an Kv kendi evinde kalamıyor su arızası yüzünden hatta eşime geçen hafta geldiğinde fena bozuldu
Benim spor üyeliğinin kaça olduğunu sordu sonra kızın tabletini görünce onunda fiyatını sordu anında suratı sinirden resmen griye döndü neyse bende kendi paramı mecbur biriktireceğim suyum tamir ettirmek için dedi sonrada kendime laptop alacağım bende dedi
Gülmekten karnıma ağrılar girdi o gittikten sonra resmen torununa alınan şeyi bile kıskanıyor
İnan ben eşime de diyorum geçmişte bana analık yapsaydı ben evlatlığın alasını yapardım ama Allah yine elden ayaktan düşürmesin çünkü inan hasta babasını senelerce bakmayı göze almıştım ona bağırdığını görünce fakat eşime acıkca bile söyledim Anneni asla yanıma alıp bakmam o çok sevidiği kızlar bakar diye.

Küçük görümcemle zaten senelerdir sadece bayramdan bayrama zorunlu olmadığı sürece konuşmuyorum çünkü ondanda çok hakaret işittim. İnan 12 sene oldu o evleneli daha topu topu 4 kere gittik evine o da rahmetli babası hadi gidiyoruz dediği için ramazanda 1 gece iftara Herhalde KV bu ara eşime söylenip duruyor kardeşine gitmiyorsun diye ki eşimde geçen gün bir akşam kardeşime gidelim dedi bende ya allah biliyor ya hiç istemiyorum diyince sen bilirsin gelmezsen bende yanlız giderim bir akşam dedi :26:
Gitsem bir türlü gitmesem bir türlü İki gündür sesi çıkmıyor ama yakında bunun tartışması olur kesin evde

kız sorma kız kardeşimde dün diyor kız yüzmede teknik öğreniyorsun Baywatch mı olacaksın başımıza diye hee dedim Pamela Anderson gibi kırmızı bir mayo alıp can kurtaran olucağım diye
Tabi Pamela Andersonun çiçiler büyük benim de totoşum dengelerim herhalde

yaaa bir kıyemt biliyolar bir kıymet biliyolar yemede yanında uyu o 34ün yarısı benim elimde olaydıda , şimdi sıkıştığımda paraya çevirip bi borcumu bişeyimi kapatsam olmazmıydıı ???

valla babam dün aramış yine para yatırmış , ben istemedim bile , kocam gittiğinden beri o kadar çok yardım ettilerki anlatmam, canlarım yaa...

Özlemim sana daha trajikomik bişey söyliim , benim kocam küçük kardeş , kaynım onun abisi

nuhancım evlenirken beklentini olabildiğince az tutarsan o kadar az sıkıntı çekersin canım. evet önceden anneler babalar çok yardım edermiş evlenen evlatlarına. ama onları kendi malı gibi görürmüş sonradan. şimdi sen de işinde gücündesin, nişanlın da öyledir eminim. zaten aileler sizi meslek sahibi yaparak yeterince ön ayak olmuş size. olabildiğince az şey bekleyince iyi hissediyor insan. yapan da ayrıca sağolsun tabi.

boşver be Aynurum. böyle lazımlarken kıyın kıyın kaçtıklarında söyleyecek lafları kalmaz. eltim hamile benim de şimdi. kayınvalideme yapacak bir şeyimiz var mı diye sordum birkaç kez. annesi yapar zaten yakınında dedi o da birkaç defa. en son dedim anne kızın annesi hangi birine yapsın, 2 ay içinde 3 torun sahibi olacak kadın. küstü sanırım bana. eltim 6 kardeş, annesine 3 ayrı çocuğundan torun gelecek 3 ay içinde. kayınvalidem hala anası yapar modunda. bize hiçbir şey yapmaz ilk torununa böyle düşünen. aman yapmasın daha iyi, yapsa da lafını edeceğinden... biz de bebek arabasını alıcaz anakucağıyla. birer de tam altın takıcaz. bebeğin nasibi diye ayırdım birkaç ay önce... o eminim dönüp dolaşıp gelecek bana bunaldığımda. senin de çıkar karşına kuzum, dert etme hiç.

yok Esoşum yaa takmıyorum , geçti gitti hepsi mazide kaldı , şimdi onlar toplamaya çalışıyorlar , onlara karşı bi kinim yok ama yaptıklarınıda asla unutmayacağım , yaşadığım süre boyuncaa ....

ayyy ne güzel düşünmüşün kuzum yaa , bende doğurayım bi tane Esra teyzesi taksın ona bi 5i 1 yerde

takarım kuzum :) işe bir gireyim biriktirmeye başlarım hemen :)))

bebek dediğin nasibiyle geliyor gerçekten. eminim senin kuzun da kısmetli bir bebek olacaktır.

takarım kuzum :) işe bir gireyim biriktirmeye başlarım hemen :)))

bebek dediğin nasibiyle geliyor gerçekten. eminim senin kuzun da kısmetli bir bebek olacaktır.

ayyy gelir kııızzz , hele önce bi babası gelsiiinn

yerim seni benn Esooşumm , minik kuzumda yesin teyzesini

Sağolun ızla riltifatlarınız için :) hepimizin çocukları için yaptıı şeyle rişte, ama aksilik aksilik üzerine gelince şalterler attı bende
Eh bu hikayede kıssadan hisse şu canım; ele yapılan elde kalıyor. Çok basit, sığ bir düşünce ama gerçek böyle bence. Ne oldu? Boşandılar hepsi el kızında kaldı. Ele yapılanın kıymeti de çok az biliniyor. Haa Aynur'a yazdığın gibi ihtiyaçları olur, her hevesleri kursaklarında kalmış olur o zaman insan kendi şartlarını da zorlar. Sen fazla fazla yapmışsın için rahat olsun. Kayınvaliden de hasta halien rağmen borç altına girmiş, umarım Allah kolaylığını verir, öderken zorlanmaz.

Ne yazık ki öyle canım Ben eski gelinimizi de suçlamıyorum aslında, pek çok zorluklar oldu, evlenmeden 5 sene çıkmışlardı ama evliliğin yükünü kaldıramadılar. Ayrılırken pek tatlı tatlı olmuyor ne yazık ki. Yoksa evlilikleri boyunca bizim bir şikayetimiz olmadı gelin hanımdan da...

Dikkat ediyorum küçük kardeşler daha ısrarcı ve düşüncesiz oluyor. Eşinin ailesinde d eöyle olmuş galiba... Bir de tespitin çok doğru her ailede düşünen ve düşünülen rolleri çocukluktan biçiliyor çocuklara...

Biz departmanda 5 kişiydik canım, bizim kızlar da çok tatlıydılar ama hala arayıp sorarlar beni. Her şey karşılıklı, ne ekersin onu biçiyorsun iş hayatında da özel yaşamında da...

Neyse kızlar benim kızlar fazla başı boş kalınca kudurmaya başladılar
Birazdan eşimde gelir yemek yeriz

Daha sonra uğramaya çalışırım
Kocaman öpüyorum hepinizi

ben kaçtım yavrukuşlarr , arkadaşıma gidiyorum , okuldakiler ona hayırlı olsuna geleceklerr ,hediyelerinide ben aldım 3 boy çok şık sedef ve bambu kaplamalı dekor abajuru , çook beğendim ama yaaa.....

neyse benim mammişlerle savaşım var , öperim hepinizi , herkesler tabaklarına gömülmüşken ben çayımı yudumlayarak Dukan amcama selam ederiiimmmm

sevirem sizi , iyiki varsınızzz

Evlilik dediniz bana üzüntümü hatirlattiniz bugün eşimle biraz limoniyimde kafam dagilsin diye sizi okuyorum daha 1.5 senedir evliyim ve 5 aylık bir kızım var düşünün yani çok erken başladık tartışmalara suç birazda bende tabii nese ben sizi okumaya devam edeyim en iyisi aklıma geldikçe üzülüyorum

1.ceco34.................................................300dk
2.gozde_m...............................................270dk
3.fadime02..............................................180dk
4.clutch-katrem.......................................135dk
5.dafi......................................................95dk
6.nimrel...................................................75dk
7.asumanzeynep........................................60dk
8.arnazar-kavusmak_hayal............................30dk

spor yapan azimli bayanları tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…