Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aa sein diyetin pek sasırtıcı geldi bana...

önce aksam yemeklerinin yanındaki ekmegi kestin..sonra aksamyemeklerini kestin..şimdi öglen yemeklerinin yanındaki ekmegi kestin..vallahi sonra öglen yemeklerini de kestim yazacaksın diye korktum:)))

böle aksam yemek yemeyerek ne kadar devam edılır ki:44:
ne diyeym kolay gelsin arkadasım
ayyyy amma dertli varmış bu durumlardan..ama cok fedakarsınız kızlar..
siz onlara vermişsiniz insallah darda kaldınız zamanda bu yaptıgınız iyillikler gelir sizi bulur

benim eşim abisinden de kardesinden de sonra evlendigi için eşim kime ne yaptı bilemeyecegim..
onlardan da öle bilezik falan görmedim ama bende eşimin yaptıklarını bilmedigim için çok zor gelmıyor

şimdide açtı eşim gözünü..inann insanlar bırakın maddiyi manevi sıkıntıda bile yanınızda olmuyor.
iyi günde gülen oynayan cok ama kötü günde kimseler yok

canım aile falan için eşinle hiç aranı bozma..erkekler cocuk gibiler üzerine gittikçe o kaçındıgın tarafa daha cok yaklasıyorlar.senin bu durumda oldugunuz için üzülmene bende üzüldüm cok.
hadi kızınla hazırlanın babanızı güler yüzle karsılayın

Sağol canım :)) Aklıma gelmedi polis ya da zabıta, kim ilgileniyorsa ona haber vermek.

ALO 174 Gıda Hattı var. Bizim akıllı market de çok elektrik yakmasın diye dondurucularını kapatıyor muydu artık napıyordu bilmiyorum. O numara ilgileniyordu galiba.

e birde zayif gelin olmak var hayalimde, oda var yani, gerci damat bile yok ortalikta ama olsun bakalim oda olur insallah

İnşallah kuzuum.. Aday adayı da mı yok yaa vardır vardır

Hiç takma kafana canım, erkeni geçi yok böyle şeylerin. Önemli olan uzatmamak, affedebilmek. Hatta bazen küçük tartışmalardan kaçıp içine atmak daha bile kötü olabiliyor çünkü birikip birikip en ufak bişeyden patlıyo bu sefer. İnan öylesi daha kötü.

Neyse biz verdiğimiz kilolarımızdan bahsedelim yine, sen de neşelen

Tüh yaaa dün gece 30 dk daha spor yapaydım iyiydi
Şaka bi yana 2.lik de güzel

Canım bak anlattıgın durum esımın kardesınde de var. Asla kendı basına bırsey yapamayn bir çocuk. Mesela kızın işi izmirde ve izmirde yaşıyor diye kız izmirde oturalum dedi, bizimki kaç kere karar değiştirdi. İşte izmire giderse annesi, babası olmayınca naparmış. Alanyada oturursanız kız işsiz kalır nasıl ev geçindirceksin 1000tl maaşla diyoruz ama yok anlamıyor. Neyse en sonunca ikna oldu. Ama dediğin gibi bu güne kadar hiç kendi ayakları üzerinde durmamış.

Ben de ailelerin herşeyi yapmasına karşıyım, ,insan kendi aldığı şeyin kıymetini biliyor. Ama durumları varsa da yardım amaçlı bir iki eşya alınabilir. Benim de asla bunlarda gözüm yok, isteseydim ben de onlar gibi zorlardım ama sonra zor duruma düşecekler diye istemedim. Zaten bizi zorlayan sadece düğün değildiki, düğün zamanı yapılan harcamalar, kayınpeder ve kayınvalidenin yol masrafları, düğünde harcama olursa diye ceplerine koyulan paralar vs derken aslında biz çok fazla eşya da almamışken bir sürü borcun içine düştük. Bir de benim ailem öyle kredi vs olaylarına karşı oldukları için ben bu içine düştüğüm durumdan çok zorlandım. Tabii bu arada bir de eşimin ailesine yardım ve kardeşine para gönderme devam edıyordu(askerde ve ogrencıyken bız yardım ettik). Yani anlıyacağın bir çıkmazın içindeydik. Allahtan mesai ücreti ödenen bir işte çalıştım da ödedik borcu. ama sırf bu iş yüzünden 10 kilo aldım, bağırsaklarım hiç çalışmaya başladı vs vs. Tabiiki kimsede suç bulmuyorum ama bundan sonra eşimden daha dikkatli olmasını istiyorum

Canım babacıgın çok düşünceli. Bizimkiler pek istemeden yapmaz. Ben de isteyemem pek. O buhran günlerinde dişim kırılmıştı, dolgu da yapılacaktıi yaptıracak param yoktu da ezile büzüle istemiştim para

Valla eşin küçükse sizin de bebiş olduğunda birer tane tam altın takmaları lazım. Sen bütçeni baya zorlayarak altın almışsın baksana. Boşver iyilik sende kalsın. Ama gene de yapana yapmak lazım, umarım sen de karşılığını alırsın

Kayınvaliden de çok düşünceliymiş!! Kızın annesi yapsın tabi sen bişey yapma hemi. Sana küsmeye hakkı yok bence. Ben de sen gibiyim canım, içinden gelmiş altın ayırmışsın ne güzel. Ben de ilk evlendiğimde keşke ayırabilseydim üç beş altın. Böyle durumlarda çok işe yarıyor gerçekten. Sen çok düşüncelisin maşallah. Kayınvalidenin almadı gereken ana kucağı vs alıcam diyosun, eltin çok şanslı. Sen gene de çok bol gönüllü olma kız:)) Daha ev alıcaksınız bebek yapıcaksınız. Annen gibi konuştum demi ama

Özlemcim ben seni çok iyi anlıyorum. bizim nişanlı iken yüzük atmaya kadar giden tek kavgamız eşimin kardeşiyle; onun hazır olmadan bizden önce evlenmeye kalkmasıyla ilgiliydi. açıkçası sen, ben ne kadar üstüne düşünürsek, kafaya takarsak takalım o kardeşler öyle. anneleri babaları o kadar kafa yormuyordur emin ol. o yüzden sen kendini bil, sana yapılanı unutma ama kimseyi dert etme nasıl geçinecekler diye. geçmişte zor şeyler yaşamışsın ama geçmişte kalsın canım. yeri gelince usulüyle kayınvalidene de eltine de artık yardım edemeyeceğinizi defalarca söylersin. inan bunları hatırlamak bile seni yıpratıyordur.

kayınvalidemler de tek maaşla üniversitede öğrenci okutuyorlar. o yüzden çok da üstüne gitmiyor eşim falan da. zaten belki el örgüsü battaniye yaparsın dediğimde annesi yapar demişti. yoksa ona büyük bir şey alacak mısınız diye sormam, baskı da yapmam ben. açıkçası ilgilenmiyorum ilk torununa ne yapacağıyla. ben üstüme düşen bir şey olup olmadığını sormuştum. ya burada anlatılmayacak şeyler var. ben elimden geldiğince yaptım, yaparım da. düğünde kendi bileziklerini bozdurmasın diye gelen paraları onlara bırakmıştık biz de. evlenene kadar ve evlendikten sonra eşimin yaptıklarının haddi hesabı yok. tabi sıkıntı çekecek olsak ben de dur derim. ama şimdilik kenara para da atabiliyoruz. o yüzden dert etmiyorum. annem de yardım edin elinizden geldikçe diyor. sanırım onun bakış açısıyla da ilgili. bazen ben de kızıyorum bu kadar fazla verici olmama. yersiz ve karşıdakini ezecek boyuta geliyor bazen, hiç öyle bir amaç gütmesem de. ama yapımla ilgili. Allahtan eşim kendisi için bile neyin ne kadar harcanması gerektiğine özen gösterir.

Asumancım ellerine sağlık :))

Arkadaşlar ege unıversıtesınde dıyetısyene gıden muayne olan bırılerı varsa bana proseduru basınızdan gecenlerı sonuclarını anlatırmısınız????

Canim umarim önemli bisey yoktur sIkma canini,
aksam birbirinizin gönlünü alirsiniz olur biter, öyle fazla küs kalmayin ha

İnşallah kuzuum.. Aday adayı da mı yok yaa vardır vardır

Yok canim oda yok,
biraz bu islerden uzak durdum büyük bir hayal kirikligi ve darbe sonrasinda,
bakalim allah büyük elbette benimde karsima dogru insan cikar :)

sendeki durumun aynısı bendede var güya kaynımla beraber kv bulaşık makinası alalım dedik (oda sırf kendim için istedim bayramda seyranda çok zor oluyodu bulaşıktan elimi alamıyodum sağolsun eltim misafirdir bizim evde elini bişeye sürmez ama fazla küçük tabak yok diye gene elimde yıkattı kv bana) kaynım bütün borcu bize yıktı biz ödüyoruz şimdi onlar ikisi memur ben tek maaş düşün artık allah bilsin artık diyecek bişeyim yok

biz senle kilo vermek konusunda 3 haftadır aynı gidiyoruz yenacım bende aynıyım bu hafta

biz senle kilo vermek konusunda 3 haftadır aynı gidiyoruz yenacım bende aynıyım bu hafta

Aslında o benım gibi düşünmüyordu ama biraz duygu sömürüsü yaptım. Para biriktirmemiz gerektiğini o da farketti. Sen öyle istiyorsan öyle yap dedi izin aldım yani
iyiy yapmışsın anlamiş bari benimki olsa töbe valla yiyecek ekmeğimiz< olmasın yinede onlar der aman sinirlendim bak gene

iyi bari sevindim canım bişey çıkmadığına aman onlar sağlıklı olsunda
süt konusunda eşin abartmış yemekle çok alakası yok bu işin olsa benim sütüm olurdu hoş oğluşuma yetecek kadar vardı ama deli gibi yememe rağmen fışkırmadı sonuçta

benimkide öle küçük kardeş ya kızlar okudukça yaram deşiliyo yapmayın ya ben onlara yakın olcam diye evden bile taşınamıyorum tokiden ev aldık yeni taksitleri başladı ben çalışmadığım için babam ödüyo arabamızı bile babm sayesinde aldık ama sorsan bunlar bi hiç of ya of

neyi kafana takıyosan boşver takma oluyo malesef sen bide bizi görsen ağlarsın

eline sağlık canım bide ben girebilsem şu listeye ucundan gacından azcık ya azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…