yavrıııı eytten psikoya bağlama bak kızarım haaa , o kadar terapiyi boşunamı yapıyom laaaannnnn
olacak kuzuumm olacakk , gün gelecek seninde benimde isteyen herkeslerinde sağlıcakla bebişleri olacakkk , öperim seni , üzme kendiniii ......
Hürrreemmm kop gel yavruumm kkooooooooppppppp ggeeell , bırak o "derdim var merdim var" topiclerini , aaa sonra sanada terapi yapmak zorunda kalırımm haaa
birde şu profilindeki intikam unutmak falan filanı sil , EN BÜYÜK İNTİKAM ZAYIFLAMAK yap şekeriim, azcık motive olll , hadiiiii
Evet kuzum biliyorum bizimde olacak..terapiler boşa gitmesin:)))
bu arada öğretmenler gününü kutlarım aynurummmmmmm senin ve tüm ögretmenlerimizin
kiz napim yaaa iyi geliyor, milletin derdi kendi dertimi unutturuyorrrr
o yaziyi silcemde ne yazacagima henüz karar veremedim, bulunca degistircem
motivasyon dedinde, busaatte resmen yarim ekmek yedirtti bana annem, illeeee kuru ekmek yeeee, öksürügün gider, niye hic anneni dinlemiyon sen gatirrrrrrr,
bu yasimiza kadar herhalde birseyler ögrendik bizde, beygir dedi bana yaaa
bide diyoki beygirler inatci olurmus
kızıımm bırak milletin derdini yaa, okur okur sen şişersin valla başkalarının derdindenn :26::26::26:
ben sana ne yazacağını yazdım daha ne yazayııımmm
afferriimm sen ye öyle gece gece ekmekleri , sonra sızlan cuma günleri , baakk çekerim haaa kulağını onaa göreee
cücüşlerrr saat 2.30u geçti , ben bi sahur yapayım , sonrasında yatıp zıbarayımm çünkü yarın sabah 9.30 da yeni öğretmenlerin yemin töreni var ona gidecemm , kızları ben götürecem , ŞOOOOFFÖÖÖÖÖÖRR ŞŞOOOFFÖÖÖÖRRRR hatta kibariyenin anasının deyimiyle ŞEFERRRR ŞEEEFFFFEEEERRRR
hepinizi öpücüklediiimm , herkeşlere iyi gecelerr yedi cücelerrrr
ayyy çookk sağol ebişimm , çok sevindirik oldum haaa
yok yani az daha kutlamasaydın , ben kendi kendime kutlicaktımmmm
inanki zorla getirdi elime SikISTIRDI, yarim kuru ekmeegi
Ögretmenler günün kutlu olsun aynur örtmenimIyi geceler sefeeeeeeeeer :)) hahah
ay ciddenmi kız:)) bende erken kutladım die kendimle gurur duydum
bu geceki son eskilerden bir anımı yazayım diorum..engel olamadım
ilkokula giderken ögretmenler gününde ay öle özenirdimki ögretmenime..
zaten 1hafta önceden ne alacaz diye baslardım..annemin ömrünü yerdim..
en havalı ben olmalıydım...işte annem fular gibi bişe almıs paketletmiş olmaz dedim...
sabahta gittim babamla çiçek yaptırdım çocuk aklı işte.hava mı atcam nedir..
ay cidden okula bir havayla gttim elimde kocaman bir buket..
hediyeler verildi oturuyorus..derken kapı çaldı içeriye saksılı bir cicek getirdi cicekci aman ne havalı ne havalı...
hemen bir kız fırladı hocanın yanına kim mişşş
yarış içinde oldugum fatmagülmüş ve onun hediyesiymiş
anlayacagın 1-0 öndeyken,1-2 oldum
benimde neyimeyse petrolcünün kızıyla yarışa girmek
cücüşlerrr saat 2.30u geçti , ben bi sahur yapayım , sonrasında yatıp zıbarayımm çünkü yarın sabah 9.30 da yeni öğretmenlerin yemin töreni var ona gidecemm , kızları ben götürecem , ŞOOOOFFÖÖÖÖÖÖRR ŞŞOOOFFÖÖÖÖRRRR hatta kibariyenin anasının deyimiyle ŞEFERRRR ŞEEEFFFFEEEERRRR
hepinizi öpücüklediiimm , herkeşlere iyi gecelerr yedi cücelerrrr
ahahhaha kibariyenin anası nedir bu saatte ya..sen varya çatlatcan beni gülmekten
kadının o gudubet hali geldi gözümün önüne
sanada ii geceler şeferrr hatta bende yatmalıyım artıkın...
yarın İSTANBUL yolcusuyum..2-3 gün beni görmesseniz merak etmeyin
gitmişken birde teyze ziyareti yapayım hava alayım diorum
beni özleyinnnnn
Iyi yolculuklar meryemcim benim icinde gez :)
aslinda benimde 1 hafta istanbula gidesim var ama kimle gitcemki :) yanliz babam hayatta göndermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?