Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah razı olsun canım amin cümlemizinkini gitmeden bi bakıyım dedim yoksa aklım burda kalırdı valla
valla bende çok severim bebek kokusunu gidem biraz koklayım

geçmiş olsun canım allah hepimizi korusun

çok güzel olmuşsun tatlım

ay çok güzelmiş çok beğendim canım

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,9 kg. ____________ nimrel

HAFTANIN 2.si __________ - 1,8 kg. ____________ Ceco34 :81: :119:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1,6 kg. ______ Clutch & Katrem

yenacımmm çok teşkür ederimmmm cecoo katrem clutch tebrik ederimmmm

günaydın kızlarrr ..

hava yağmurlu ama çok güzel yağıyor..

Kızım sabah uykusuna daldı bende nete bakayım dedim biii..

Sabah kahvaltım 1 dilim tahıllı ekmek domates ve peynir .. Bugün havadan sanırım içimden yemek yemek bile gelmiyor desem yeridir.. öyle işte..

akşam artık uğrarım muhtemelen eşim gelsin çıkıcaz dışarıya ..

slm kizlarrr

yenacim elerine saglik hakkini helal et cnm yorgun yorgun ugrastin

umutcum cok sinirlenmissin ama haklisin hindistan cevizinden sebeb ugrastigin o kadar el emegi gitti bende dun örümcek kek yaptim icine hindistan cevizi attim ama tadina bakmadim yigenim yag gunune götürcem aslinda mantar kurabiye yapcaktim nisastam yokmus bayadir ne pasta ne börek yapmiyorum
umutum eger kizimin dogum gunune ilginc kek boagca tarrifleri varsa ama kolay olcak yada fikirlerin varsa simdiden tskler

cecom cok sevindim kiz kilolar dayanamadi senin inadina

daficim tatiline gule gule git kazasiz belasiz cnm

dun haberlerde gördüm hic aklimdan cikmiyor kizinin dogum gununnu kutlucaklarmis 2 saat sonra kizi 4 yasina gircekmis yangin cikiyor apartmanda kadin 7 ayligi aliyor kucagina ama kizini bulamiyor dumandan
kizini dogum gununde kaybetti cok aci
bende bu ara kizimin dogum gunune degisik kekler kurabiyeler ariyorum ya hep o kadin aklima geliyor rabbim kadina sabir versin aminnn

kizim önceden cizgi filim bakmiyordu üzülüyordum simdide bize tv baktirmiyor almanca cizgi filim cilek hep onu seyredecekmis aksam babasinin seyrettigi filmi gidip kapadi babasi acti o kapadi en sonunda babasi pes etti cizgi filimi seyrederken yatip seyrediyor yoksa PIIIIIR PIRRRRR
kosuyor gonzales gibi

Selamün Aleykümmmmm

Herkese günaydınnnnnn :122: :122:

Sabahtan beri mutfaktayım aşurelik malzemeleri hazırlamayla uğraşıyordum
Hesapta yarım kilodan yapacaktım ama yine gözüm doymadı 1 kiloya döndüm son anda neyse bir sürü yere dağıtırım artık zaten apartmanın tamamına dağıttığım an yarısı biter birde akrabalara götürdümmü tehlike baya bir ufalır

Sizlere güzel ve az kalorili bir hafta sonu dilemek için geldim
Bende işimin başına döneyim de bitince hem kuran okurum hemde daha sonra yüzmeye giderim

Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm

Bu arada dün geceki sohbete bayıldım keşke bende aynur ve meryeme eşlik edebilseydim
Rabbim hiç ağzınızın tadını bozmasın canlar

Çok geçmiş olsun canım İnşallah kimseye birşey olmamıştır
Rabbim beterinden korusun ve aileye sabır versin. Şimdi maddi manevi baya bir sarsılmışlardır ama inşallah en kısa zamanda yine kendilerine sıcak bir yuva düzenleyebilirler Aminnnnnnnn

Bence kendine haksizlik ediyorsun çok yakışmış gerçekten
Hiçde kilolarını göstermiyorsun maşallah

Gerçektende çok hoşmuş Gülle gülle kullansın arkadaşın
Zevkinden kimsenin şüphesi olmamıştır zaten bizimkisi sırf merak

Listeye giren tüm arkadaşları kocaman tebrik ediyorum
Acıkcası ben bunu bir başarı olarak saymıyorum ( kendimi yani ) çünkü sonuçta reglde oluşan ödem gitti. Neticede hala 111lerdeyim bu haftalık benimkisi biraz kuru kalabalık gibi oldu ama inşallah haftaya gerçekten hak ederek ilk 3e girerim ve şu 111 lanetinden kurtulurum

Yenacığım ellerine ve emeğine sağlık O kadar yoğunluk içinde bizlerlede uğraşıyorsun hakkını helal et

SAğ olasın ablacığımmmmm inşallah eksilerde bildirim yaparım

[

Hiç takma kafana canım, erkeni geçi yok böyle şeylerin. Önemli olan uzatmamak, affedebilmek. Hatta bazen küçük tartışmalardan kaçıp içine atmak daha bile kötü olabiliyor çünkü birikip birikip en ufak bişeyden patlıyo bu sefer. İnan öylesi daha kötü.

Neyse biz verdiğimiz kilolarımızdan bahsedelim yine, sen de neşelen

Cook teşekkür ederim evet ama ben böyle kavgalara alışık olmadığım için çok üzüldüm nese geçti sayenizde:::)))

Tüh yaaa dün gece 30 dk daha spor yapaydım iyiydi
Şaka bi yana 2.lik de güzel
[/QUOTE]

neyi kafana takıyosan boşver takma oluyo malesef sen bide bizi görsen ağlarsın

Ayy bende diyordum tek benim evliligimmi böyle diye :)) artık takmiycam kafama kararverdim :))

Lİsteye giriyorlarda umarım devamı gelir..
1-2 haftadan sonra habersizce ortadan yok oluyor çoğu...

Bütün yeniler listede ama ben neden yokum(

Gözde_m ben yeni uyeyim ya ekledign fotoya nasıl bakıyoruz bende merak ettim
ilk önce hosgeldin
cnm gozde_m ismini üstune tikladinmi orda arti isareti var ordan arkadas ol sonrada profiline tikla ordada albumu var tabiki gozdem seni kabul ettikden sonra resimleri görebiliyorsun
insallah anlatabilmisimdir

yenacım ellerine sağlık canım
dereceye girenlerin önünde saygıyla eğiliyorum

herkese mutlu hafta sonlar dilerim
aynurcuğumun ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun Allah onları eksik etmesin hayatımızdan
ceco ellerine sağlık Allah kabul etsin aşureni
meryemim güle güle git gez gel kuzum
daficim sana da iyi tatiller sen yine de az al kiloyu

Son düzenleme:

hoşbulduk sağolasın canım vallah elden geldikce yazılanıokuyorum ama vakitlerim çok sınırlı ama muhakkak yenilikler duyduğumda paylaşırım inş. herkesin istedği olur karar verdiğin zaman en doğru zamandır boşver geçmişi geleceği şimdiyi en iyi yaşamak işin sırrı bugün ne yaparsan kardır diceksin kendi adına iyi şeyler yapacaksın

Selam kızlar haftanın 1.2.ve 3.lerini tebrik ederim. azminiz kararınız sabrınız daim olsun. kolay görünen birşey gibi ama alışkanlıklara direnç göstermek zor iştir zoru başarıyorsunuz darıssı başımıza inş. bu arada ben eliptik bisiklet aldım spor yapma imkanım yoktu anca bunla telai edicem salı günü kurulacak bu aleti kullanıp faydasını gören varmı arnızda belki bir ik tiyo verir =)

İnşallah eşim farkındadır bunun YENA'cığım. Ama yine de fedakarlıkla salaklığı karıştırmamak lazım. Bazen çok verici olunca insanı enayi yerine koyabiliyorlar. Bu sadece evliliklerde değil sosyal hayatta da böyle malesef

mmery, Başarabilirsin, başarabiliriz, başaracagiz.... bugun benim besinci günüm ve bende patates, pizza, makarna yerken haz alıp, mutlu olan tiplerlerdenim. 5 gündür ağzıma tek bir lokma karbonhidrat girmedi. Sanırım o 1,5 kaşıklık yulaf kepeğinden. Karbonhidrat krizlerim olurdu. Özelikle 3 son üçgündür sürekli tokum. Bu sabah tok kalktım. Hani böyle, sıkıştım diye tuvalete koşulur ya ben acıktım deyip mutfağa, lokontaya, siparişe koşan bir insanım. Seni bu durumda en çok zorluyacak olan, light beyaz peynir olabilir. Çünkü 1.5 kaşık yulaf kepeğini yumurta ile çıpıp içine peynir koyarak pişiyorsun. Peynirsiz ben denedim hoşlanmadım. Belki sen begenirsin. Birde benim tavsiyem, sadece balık ve tavuğa yükleceksen mutlaka vitamin kullan. sevgiler...

Selam cücüşlerimmmm , ben geldiiimmm

topicteki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsunnn

bugün yine orucum , aklımdan çıkarmamaya özen gösteriyom dünkü felaketten sonraa

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi canı gönülden tebrik ederimm tütütü maşAllahh

YENAcım & ASUcum ellerinize emeğinize sağlıkkkk

PS : BANUŞŞ , ESOŞŞŞ gözümden kaçmadınız fıstıklarrr , afferim size hadi bakalım devamı gelecek Allahın izniyleeee

kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

......................................................................

ohbe bu hafta Yena ve Aynur listede degil valla fesatmıyım neyim

YENAA nedir bu MERYEMin fesatlığı şekeriim , bi hafta tahttan indik diye bak hemen yerimizde gözü olanlar çıkmış ortayaa

yine fistuk gibisin tiçırım..

teşekkür ederimm Nilüferimm o senin fıstıklığınnn

hadi bakalııımm İstanbul seni beklerrr , banada pazardan 2 tane pazen içlik neyin alıversen ellerin dert görmese , kışın eyi olurdu sıcak sıcakkkk

ahahah hayırdır giderken tembihleyip gitmişin kuzumm , sen merak etme ben kimseyle dialoga girmem deeerrmişiiiimm bebeeemmmm

tam gidiyordum..giderayak bana bunu yapmamalıydın

geleyimmmmm dönüşte accayip şeler olucak...

kendime bir adet tukan kitabı edindim..
2.Aynur vakası olaceyimmmm

Tukan Meryem cücüşüüüü , protein özürlümm benimm napcan bakalım o tukan emmimleee

Esoşum keşke sende olaydın kuzumm , vallaa çok datlı bi muhabbet oldu haa , Hürreme , Tukan Meryeme ve kendim şahsım Fatmagülün abisine teşekkür ederiiimm

bebişimm tabiside EN BÜYÜK İNTİKAM ZAAYIFLAMAK olmalı , hepim,iz zayıflayıp bize küçümser gözlerle bakan 5 para etmeyen tiplerden intikam alalım, nihahahahah

canımmm o ABAJURlarr seninde itin olsun , seninn canın sağolssuunnnn

Meryem sana benle konuşmanı yasaklamadımı , hııı ???? bak sonra saçını çeker haa gelince

cücümm teşekkür ederim , bende topicimizdeki bütün tiçırlarımın gününü kutlarımm ARNAZAR , KATREM , ANATHEMA , NİMREL daha başka sayamadığım , hatırlayamadığım varsa kusurumua kalmayın , hepimizin günü müabrek olsunn

Buarada MUHARREM ayının 10. günü aşure günümüzde mübarek olsunnn , az yiyin aşureleri haaaa

sağolasın Asuşumm , öperiim seniii

canımm ben ekmek yapıyom kepeklerimi , sabah kahvaltıda yiyorumm , süper oluyor , evet karbonhidrat krizine girmeme sebebimiz o kepeklerr , yoksa şimdiye ben 45 günde sinir ayarlarımı bozup , huniyi takıp geziyorduummm :111::111::111::111:

Yeminimi ettim geldim artık asil öğretmenim :))

yeminimi bozduumm ağalaaarrr

şekerim ne zaman başladın göreve ? asil öğretmen olmak için yemin etmeye gerek yok , 365 günü tamamlaman yeterliii

ben 7. yılımı çalışıyorum ama yemin etmedim , bugün yemin töreninie götürdüm arkadaşları , lan dedim masanın kenarına bende koysam elimi çaktırmasan yemin etsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…