Allah analı babalı büyütsün canımGözünüz aydın
Şimdi ne tatlıdır o mis gibi cennet kokuyordurbizim yerimize de kokla
Neyse bende kaçayım birazdan yatarım az etrafı toparlayayımyarında aşure yapacağım inşallah malzemeleri hazırladım
Hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
gangnam dinledim de kendime geldimbenim neyime yeşil ördek gibi daldım göllere dinlemek
bu arada akşam feci bir şey oldu kızlar. akşam dışarı çıkacaktık biz.yemeği yeyince üşendik bir şeyler izliyoduk. sonra siren sesleri duyduk. bir baktık bizim sokakta birkaç apartman ötemizdeki müstakil konak yanıyor. ama nasıl bir yanma, alevler göğe yükseliyor. sokak araba dolu, her yer doğalgaz döşeli. itfaiye falan gelmiş hiç duymamışız. içerde kimse var mıydı bilmiyorum ama 4 tane itfaiye aracı geldi de anca söndü. verilmiş sadakamız varmış. acaba içerdeki aile ne yaptı. ambulans falan da geldi. inşallah hepsi iyidir. baya korktum ama ben. şükürler olsun bugünümüze.
çok güzel olmuşsun tatlımKızlaaarr
Albüme yeni bi foto ekledim kot etekli olan. Yeni çektim. Nasıl olmuş sizce?
Uzun süredir etek giymiyorum acaba oldu mu olmadı mı bilemedim
Arkadaş olmayanlar ekleyebilir, yorumlarınıza ihtiyacım var çok kararsızım
bebişim bak resmini ekliyorum , bunun gibi kavisli değil düz iniyor , en büyüğü hemen hemen bu boy , gitgide küçülen 3 boydan oluşuyor
aynen bunun gibi sağ yanı bambu , sol yanındaki sedefler yuvarlaklar halinde bunun kadar fazla değil , bilmem anlatabildiimmii
PS : zevkli karıyım vesselam , şüphenmi var bebeeemmmmm
HAFTANIN 1.si ___________ - 1,9 kg. ____________ nimrel
HAFTANIN 2.si __________ - 1,8 kg. ____________ Ceco34:81: :119:
HAFTANIN 3.leri ________ - 1,6 kg. ______ Clutch & Katrem
gangnam dinledim de kendime geldimbenim neyime yeşil ördek gibi daldım göllere dinlemek
bu arada akşam feci bir şey oldu kızlar. akşam dışarı çıkacaktık biz.yemeği yeyince üşendik bir şeyler izliyoduk. sonra siren sesleri duyduk. bir baktık bizim sokakta birkaç apartman ötemizdeki müstakil konak yanıyor. ama nasıl bir yanma, alevler göğe yükseliyor. sokak araba dolu, her yer doğalgaz döşeli. itfaiye falan gelmiş hiç duymamışız. içerde kimse var mıydı bilmiyorum ama 4 tane itfaiye aracı geldi de anca söndü. verilmiş sadakamız varmış. acaba içerdeki aile ne yaptı. ambulans falan da geldi. inşallah hepsi iyidir. baya korktum ama ben. şükürler olsun bugünümüze.
Kızlaaarr
bebişim bak resmini ekliyorum , bunun gibi kavisli değil düz iniyor , en büyüğü hemen hemen bu boy , gitgide küçülen 3 boydan oluşuyor
aynen bunun gibi sağ yanı bambu , sol yanındaki sedefler yuvarlaklar halinde bunun kadar fazla değil , bilmem anlatabildiimmii
PS : zevkli karıyım vesselam , şüphenmi var bebeeemmmmm
ellerin kolların dert görmesin yenacım bu saatte bizim için uğraşıyorsun Allah razı olsun
tebrik ederim kızlaaaaaarrrrr
cecoş seni özellikle tebrik ederim başarılarının devamını dilerim kuzuuummmm
Canim umarim önemli bisey yoktur sIkma canini,
aksam birbirinizin gönlünü alirsiniz olur biter, öyle fazla küs kalmayin ha
Baristik canım kafam dağıldı sayenizde
Yok canim oda yok,
biraz bu islerden uzak durdum büyük bir hayal kirikligi ve darbe sonrasinda,
bakalim allah büyük elbette benimde karsima dogru insan cikar :)
neyi kafana takıyosan boşver takma oluyo malesef sen bide bizi görsen ağlarsın
Kız siz yine iyi dayanmışsınızbiz daha aradan bir aylıkken ben acaba yanlışmı yaptım diye ağlamıştım ama bak kavga gürültü 13 sene bitiyor
Özellikle çocuk olduktan sonra eşler birbirlerini biraz ihmal ediyor sonuçta bebek daha çok ilgi istiyor diye eee sende yorulup geriliyorsundurhiç telaş yapma bence inan bir kaç sene sonra sizde gülüp geçeceksiniz
Bazen eşimle eski günleri konuşuyoruz da nasıl şu yüzden bu yüzden tartışmıştık diye resmen gülmekten karnımıza ağrılar giriyor çünkü şimdi çok saçma geliyor
Panik yok aynen devam
Ayy inşallah canım hiç geçmeyecek gibi geliyor bu günler bakalım ne olursa olsun bir tanecik eşim ve kızım:))
Heheeheyyyyt spor listesinde de olsa birinci olmuşum
İnşallah çok daha fazla uzar bu spor listeside Asumanzeynepe bir sürü iş çıkar
Bu arada Asumanzeynep ellerine sağlık canımhakkını helal et
Olsun güzelim haftayada sen birinci olursun
gangnam dinledim de kendime geldimbenim neyime yeşil ördım göllere dinlemek
Olsun bende çok severim müzik öğretmeni olarak bu şarkıyı
Kızlaaarr
Lİsteye giriyorlarda umarım devamı gelir..
1-2 haftadan sonra habersizce ortadan yok oluyor çoğu...
ilk önce hosgeldinGözde_m ben yeni uyeyim ya ekledign fotoya nasıl bakıyoruz bende merak ettim
Yine ben geldimmmm :122: :122:
Var var olmazmıdur ben totoşu az kenara alayımda sende gel
Aramıza hoşgeldin bu aradaİnşallah daimi olursun ve bol bol bildirimlerde bulunup hedeflerine ulaşırsın
İşte budurSen olayı çözmüşsün zaten artık Allahın izniylede kilolarımızdan kurtulacağız
Keşke hepimiz çok daha evvel silkinebilseydiken azından şu anda daha ufak bir savaşımız olurdu
Neyse zararın neresinden dönülürse kardır
ancak nadiren
ilk önce hosgeldin
cnm gozde_m ismini üstune tikladinmi orda arti isareti var ordan arkadas ol sonrada profiline tikla ordada albumu var tabiki gozdem seni kabul ettikden sonra resimleri görebiliyorsun
insallah anlatabilmisimdir
ÖZkacığım,sen bayağı fedakarlık yapmışsın,yapıyorsun..tüm bunlar eşini sevdiğin için yuvan için...
Eşin çok şanslı senin gibi biriyle hayatı paylaştığı için...
Allah ağız tadınızı bozmasın..
Diyeceğim aldığınız hediye gayet çok, yine bütçenizi zorlayarak almışsınız..
İyi günlerde kullansın gelin hanım.:)
yenacımmmmm bu gece çok gercekcisin ama
kırmızı et ve süt hiiiççç yok hayatımda...
ama yogurt,yumurta ve tavuk eh gibi..(hamilelkte bunlardanda tiksinmiştim ama şimdi ii)
peynir olarakta sadece kaşar yiyorum..ama balık çok seviorum..
vallahi bende nası olcak bilmiyorum Aynur a söledim bunları ama sanırım acıkınca herseyi yicem...
zaten bana kalsa tüm hayatımı makarna,pilav,pizza,patates kızartmasıyla geçirebilirim...
ama artık değişmeliyim Yena cıgım..hayatımdaki herseyi yarım bırakıyorum,başaramıyorum..
tamam bazıları benim elimde olmadan oldu ama bu benim elimde..artık bişeler basarmak istiyorum
kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
......................................................................
ohbe bu hafta Yena ve Aynur listede degil valla fesatmıyım neyim
yine fistuk gibisin tiçırım..
ben artık yatsam iyi olacak...
ESRAcımmm sabah gelince yine gec yatmıssınız çok sağlıksız diyeceksin
ahh yıllardır düzene sokamadım su uykumu
şimdi kaçıncı uykundasın kim bilir ama aklıma geldigini bil istedim
kızlar sanırım istanbuldan pazartesi yada en gec salı dönerim
bende sizleri çok özlerim..çok yazmayın gelince hemencecik okuyayım
hele Aynurumla özellikle pek dialoga girmeyin hiç sevmez konusmayı o
hadi tutmayın beni:)
tam gidiyordum..giderayak bana bunu yapmamalıydın
geleyimmmmm dönüşte accayip şeler olucak...
kendime bir adet tukan kitabı edindim..
2.Aynur vakası olaceyimmmm
Günaydın kızlar,
tostumu yedim. yeşilçayımı içerken size cevap yazıyorum. geçmişi lavobada okudum uyanır uyanmaz. benim gitmemi mi beklediniz muhabbet için aa Meryem, Emine ve Fatmagülün abisi Aynur :) sesli güldüm lavobada sizi okurken. ne güzel muhabbet etmişsiniz leeyn...
---------------------------
Aynurcum ne güzelmiş ABAJURLAR, çok zevklisin arkadaşım cidden. benim salon bembeyaz, sade seviyoruz biz. tam böyle bir star parçaya ihtiyacım var benim de
bu arada topiğin babannesi olarak bence de en büyük intikam zayıflamakkoptum orayı okurken. Emine tez düzelt o yazıyı
Öğretmenler günün kutlu olsun, 0 beden şöfer Aynur :))
Meryemcim sen ne alem kadınsın yademek senin de hayatında bir fatmagül vardı ha çocukken ne komik oluyor bu en havalı olma durumları. hepimize dert olmuştur eminim :)) senin eşin uyuyor izlemene bir şey demiyormuş öyle programları. benimki annemin babamın söylenmediği kadar söyleniyor bir yerde denk gelirse. evde zaten tv yok :))
kuzum kıskandığımdan diyorum ben öyle. hele dün akşam ne güzel dönmüş muhabbetiniz. çok çok kıskandım
şimdi istanbul yolundasındır belki. gelince okur musun kaybolmazsa bu mesaj bilmiyorum ama yazmak istedim. ben de annemler boşandıktan sonra uzunca bir süre geceleri ayaktaydım canım. gündüzleri uyurdum. herkes uyurken uyuyunca güvende hissedemiyordum. sonra eşimle tanışıp nişanlanınca azaldı. işe başlayınca geçti. evlendiğimizden beri de iş arayıp strese girdiğim dönemler dışında 12 dedin mi gözlerim kapanıyor. böylece anladım ki gece uyuyamamak çoğunlukla psikolojik bir sıkıntı yüzünden oluyor, en azından bende öyle. herhangi bir şeye başlamak bunu değiştirecektir canım. mesela spor yapıp çok yorulman. döndüğünde spora başlasan. belki uyku düzenin oturur yorulunca gün içinde. bedensel yorgunluk ancak kafa yorgunluğunu unutturuyor.
bu arada o konuşkan olmayan Aynurla hiç konuşmucam ben, sen merak etme
-----------------
topiğimizde dünya tatlısı bir sürü öğretmen var. Başta Aynur, sonra yanılmıyorsan arnazar, aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar... Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. çok değerli, çok önemlisiniz bizim için. iyi ki varsınız. her şey gönlünüzce olsun
bu arada bugün bebeğinin doğum gününe gideceğim arkadaşım da öğretmen. kızı da 24 kasım doğumlu :) Aynurcum belki seneye 24 kasıma da senin en büyük hediyen gelir sana
herkese mutlu hafta sonlar dilerim
aynurcuğumun ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun Allah onları eksik etmesin hayatımızdan
ceco ellerine sağlık Allah kabul etsin aşureni
meryemim güle güle git gez gel kuzum
daficim sana da iyi tatiller sen yine de az al kiloyu
mmery, Başarabilirsin, başarabiliriz, başaracagiz.... bugun benim besinci günüm ve bende patates, pizza, makarna yerken haz alıp, mutlu olan tiplerlerdenim. 5 gündür ağzıma tek bir lokma karbonhidrat girmedi. Sanırım o 1,5 kaşıklık yulaf kepeğinden. Karbonhidrat krizlerim olurdu. Özelikle 3 son üçgündür sürekli tokum. Bu sabah tok kalktım. Hani böyle, sıkıştım diye tuvalete koşulur ya ben acıktım deyip mutfağa, lokontaya, siparişe koşan bir insanım. Seni bu durumda en çok zorluyacak olan, light beyaz peynir olabilir. Çünkü 1.5 kaşık yulaf kepeğini yumurta ile çıpıp içine peynir koyarak pişiyorsun. Peynirsiz ben denedim hoşlanmadım. Belki sen begenirsin. Birde benim tavsiyem, sadece balık ve tavuğa yükleceksen mutlaka vitamin kullan. sevgiler...
Yeminimi ettim geldim artık asil öğretmenim :))
Yeminimi ettim geldim artık asil öğretmenim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?