Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,9 kg. ____________ nimrel

HAFTANIN 2.si __________ - 1,8 kg. ____________ Ceco34 :81: :119:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1,6 kg. ______ Clutch & Katrem

kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

......................................................................

ohbe bu hafta Yena ve Aynur listede degil valla fesatmıyım neyim

ellerin kolların dert görmesin yenacım bu saatte bizim için uğraşıyorsun Allah razı olsun

tebrik ederim kızlaaaaaarrrrr
cecoş seni özellikle tebrik ederim başarılarının devamını dilerim kuzuuummmm

Çook teşekkür ederim..Zaman ayırıp bulmuşsun notlarını çok zarifsin.
Ben öğretmenimizle de konuştum annenin çok sabırlı olması gerekir dedi zor bir süreç aileden destek olursa süper olurmuş..
Senin notlarına ek olarak abla okula gittiğin de anneye ait bir nesneyi yanına versin anneye ait toka vb. gibi..
Ben verileri ilettim uygulaması ona kalmış artık...

Ohhh ne güzel asucuğum çok özendim size...

yavrularr foto koydum , elbiseli elbiselii

yine fistuk gibisin tiçırım..

YENA kilo bildirimimi gec de olsa yapayim: 1 kilo kaybettim. Spor ise SIFIR

2 hafta paylaşım ve bildirimden sonra listeye giriyorsun...
Bir de kilonu yazman daha iyi olur -1 kilo veya +1 kilo değil

Arkadaşlar ege unıversıtesınde dıyetısyene gıden muayne olan bırılerı varsa bana proseduru basınızdan gecenlerı sonuclarını anlatırmısınız????

Yaklaşık 3 yıl önce gitmiştim ben..Önce endokrin bölümüne ordan obesite ye haftalarca tahlil için gidip gelmiştim...
ayda bir kontrole çağırıyorlar her hastane gibi..
Bana bir de zayıflama ilacı yazmışlardı heyet raporuyla alınanlardan ama ben kullanmamıştım..
İYiki de kullanmamışım.
O zayıflama ilacı bir süre sonra sağlık bakanlığı tarafından tüm eczanelerden çekilmişti kalp krizini tetikliyor diye...

Son düzenleme:
eeffffeemmmmm bu saatte aklıma geldin kız..bak girmişsin listeye
hadi gazan mubarek olsun

diger bir yeni arkadaşımız MİYOP ta listede..

tebrikler kızlar

kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

......................................................................

ohbe bu hafta Yena ve Aynur listede degil valla fesatmıyım neyim

Hem fesat, hem şişko.:))

eeffffeemmmmm bu saatte aklıma geldin kız..bak girmişsin listeye
hadi gazan mubarek olsun

diger bir yeni arkadaşımız MİYOP ta listede..

tebrikler kızlar

Lİsteye giriyorlarda umarım devamı gelir..
1-2 haftadan sonra habersizce ortadan yok oluyor çoğu...

ben artık yatsam iyi olacak...

ESRAcımmm sabah gelince yine gec yatmıssınız çok sağlıksız diyeceksin
ahh yıllardır düzene sokamadım su uykumu
şimdi kaçıncı uykundasın kim bilir ama aklıma geldigini bil istedim

kızlar sanırım istanbuldan pazartesi yada en gec salı dönerim
bende sizleri çok özlerim..çok yazmayın gelince hemencecik okuyayım

hele Aynurumla özellikle pek dialoga girmeyin hiç sevmez konusmayı o

hadi tutmayın beni:)

umutcum bütün mesajlarını okudum canım alıntı yapmamışım .buraları boşladın özledik seni

yenacım pazar sabahı tatile gidiyorum kısmet olursa
girmeye çalışırım ama tartılamam dolayısıyla bildirim yapamazsam izinli yazarsın
gerçi artı olucam ama inşaAllah çok artmaz

Son düzenleme:
ÖZkacığım,sen bayağı fedakarlık yapmışsın,yapıyorsun..tüm bunlar eşini sevdiğin için yuvan için...
Eşin çok şanslı senin gibi biriyle hayatı paylaştığı için...
Allah ağız tadınızı bozmasın..

Diyeceğim aldığınız hediye gayet çok, yine bütçenizi zorlayarak almışsınız..
İyi günlerde kullansın gelin hanım.:)

tam gidiyordum..giderayak bana bunu yapmamalıydın

geleyimmmmm dönüşte accayip şeler olucak...

kendime bir adet tukan kitabı edindim..
2.Aynur vakası olaceyimmmm

Sen et,süt,yoğurt sevmiyordun yanılmıyorsam nasıl oalcak o.??

İYi tatiller daficiğim,hehe baştan kilo almayı kafaya koymuşsun :) umarım almazsın..
Nereye gideceksiniz.?
MEraklı şişko işbaşın da :)

İyi uykular diliyorum ben de.

mmery ciğim sana iyi gezmeler..

Sen et,süt,yoğurt sevmiyordun yanılmıyorsam nasıl oalcak o.??

yenacımmmmm bu gece çok gercekcisin ama

kırmızı et ve süt hiiiççç yok hayatımda...
ama yogurt,yumurta ve tavuk eh gibi..(hamilelkte bunlardanda tiksinmiştim ama şimdi ii)

peynir olarakta sadece kaşar yiyorum..ama balık çok seviorum..

vallahi bende nası olcak bilmiyorum Aynur a söledim bunları ama sanırım acıkınca herseyi yicem...
zaten bana kalsa tüm hayatımı makarna,pilav,pizza,patates kızartmasıyla geçirebilirim...

ama artık değişmeliyim Yena cıgım..hayatımdaki herseyi yarım bırakıyorum,başaramıyorum..
tamam bazıları benim elimde olmadan oldu ama bu benim elimde..artık bişeler basarmak istiyorum

Son düzenleme:

Ohhhh maşallah bu hafta da kilolar gitmiş birer ikişer Tebrikler kızlar!!

YENA, Asu ikinizin de ellerine sağlık...
100 gramla kaçırmışım üçüncülüğü Azmettim valla haftaya ilk üçteyim

Günaydın kızlar,

tostumu yedim. yeşilçayımı içerken size cevap yazıyorum. geçmişi lavobada okudum uyanır uyanmaz. benim gitmemi mi beklediniz muhabbet için aa Meryem, Emine ve Fatmagülün abisi Aynur :) sesli güldüm lavobada sizi okurken. ne güzel muhabbet etmişsiniz leeyn...

Esracim büyük gecmis olsun, cok cok üzüldüm o aileye,
evleri barklari yandi, kesin oturulmicak hale gelmistir,
napacaklar simdi ki

sağol Eminecim. ben de çok üzüldüm. demin ilk iş camı açıp baktım ama ağaçlardan pek bir şey anlaşılmıyor. sanırım oturulmayacak haldedir. aklıma türlü türlü şey geliyor. imara açılsın diye mi yaktılar acaba. üsküdar merkezde çok az kalmıştı öyle yerler. komşulara sorayım yapabilecek bir şeyimiz var mı diye ben de bugün.

sıkışırız sanada yer açarız canım biz zaten incecik hatunlarız

asucum ellerin dert görmesin canım

geçmiş olsun esracım
Allah kimseye yaşatmasın
canlarına zarar gelmemiştir inşaAllah

sağol Dafi abla. bahçe olmasaydı arada, arabalardan birine sıçradığında tüm sokak kavrulurdu Allah korusun. ben de kimseye bi şey olmadığını umuyorum. bugün bilgi alıp yapılabilecek ne var bakıcam. kış önü yazık günah, inşallah iyilerdir.

---------------------------

Aynurcum ne güzelmiş ABAJURLAR , çok zevklisin arkadaşım cidden. benim salon bembeyaz, sade seviyoruz biz. tam böyle bir star parçaya ihtiyacım var benim de

bu arada topiğin babannesi olarak bence de en büyük intikam zayıflamak koptum orayı okurken. Emine tez düzelt o yazıyı

Öğretmenler günün kutlu olsun, 0 beden şöfer Aynur :))

Meryemcim sen ne alem kadınsın ya demek senin de hayatında bir fatmagül vardı ha çocukken ne komik oluyor bu en havalı olma durumları. hepimize dert olmuştur eminim :)) senin eşin uyuyor izlemene bir şey demiyormuş öyle programları. benimki annemin babamın söylenmediği kadar söyleniyor bir yerde denk gelirse. evde zaten tv yok :))

kuzum kıskandığımdan diyorum ben öyle. hele dün akşam ne güzel dönmüş muhabbetiniz. çok çok kıskandım

şimdi istanbul yolundasındır belki. gelince okur musun kaybolmazsa bu mesaj bilmiyorum ama yazmak istedim. ben de annemler boşandıktan sonra uzunca bir süre geceleri ayaktaydım canım. gündüzleri uyurdum. herkes uyurken uyuyunca güvende hissedemiyordum. sonra eşimle tanışıp nişanlanınca azaldı. işe başlayınca geçti. evlendiğimizden beri de iş arayıp strese girdiğim dönemler dışında 12 dedin mi gözlerim kapanıyor. böylece anladım ki gece uyuyamamak çoğunlukla psikolojik bir sıkıntı yüzünden oluyor, en azından bende öyle. herhangi bir şeye başlamak bunu değiştirecektir canım. mesela spor yapıp çok yorulman. döndüğünde spora başlasan. belki uyku düzenin oturur yorulunca gün içinde. bedensel yorgunluk ancak kafa yorgunluğunu unutturuyor.

bu arada o konuşkan olmayan Aynurla hiç konuşmucam ben, sen merak etme

-----------------

topiğimizde dünya tatlısı bir sürü öğretmen var. Başta Aynur, sonra yanılmıyorsan arnazar, aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar... Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. çok değerli, çok önemlisiniz bizim için. iyi ki varsınız. her şey gönlünüzce olsun

bu arada bugün bebeğinin doğum gününe gideceğim arkadaşım da öğretmen. kızı da 24 kasım doğumlu :) Aynurcum belki seneye 24 kasıma da senin en büyük hediyen gelir sana

çok mutlu oldum, dereceye girmişim. hepinizi tebrik ederim kızlar.

Yenacım sen bi tanesin. gecenin köründe, o kadar yorgunluğun üstüne uğraşıp liste hazırlıyosun. kıyamıyorum sana. Ellerin dert görmesin tatlım, çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…