Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin hatunlar uykumu almisim uyaniverdim bu sabah havada soguk bizde esiyor :s sonralara dogru tekrar uyuya kalmazsam bu gun yuruyuse cikmayi dusunuyorum.. gununuz dunden guzel olsun ins

GÜNAYDIN KIZLAR...
2.iş günüme başlamış bulunmaktayım şükür dünü atlattık kazasız belasız darısı buğüne inşallah umarım herkesler iyidir pek fazla giremiyorum artık burda patron kızıyla aynı odadayız çaktırmadan arada giriyorum ama akşam giremiyorum artık eve git çocukla ilgilen işleri hallet sonra tumba yatağa giriyorum herşey bi rayına oturursa daha iyi olacak allahın izniyle
öpüldünüz kızlar

günaydın işiniz hayırlı ve bol kazançlı olsun inşallah

günaydınn kızlar az geçmişe alel acele göz gezdirdim bel basen ölçüleri alınıyo sanırım sabah sabah bi ölçem dedim hiç ölçmemiştim şimdiye kadar :)))

cluch senmi liste yapıyosun felaket bi ölçü ama

bel 99''(indirim ürünleri gibi 100 deil 99:))))''''
basen 110 felaket ötesi bi göbeğim var

umut geçmiş olsun yorulmuşsun bu hafta birazz
benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış gözü çizilmiş dr ilaçladı kapattık gözünü çok şükür kapanmış ama okuldan arayınca öğretmeni panik yapmayın falan diyince korktumm vallla
küçük yazıları okuyamıyomuş bir ders elimle tuttum anne gözümü diyo neyseki dün açtılar damla damlatıyorum inşallah bi şeyi kalmaz ama çocuklardan kendimize zaman ayıramaz oldukkk

geçmiş olsun ALLAH korumuş kızını İNŞALLAH ÇABUK İYLEŞİR

Günaydın kızlar,

ben bir sinirle kalktım. geçen fatura gelmişti bakmadan çantama atmıştım. sabah eşimi yolcu edince bir şeyler dürttü, git faturaya bak diye. bi gittim otamatik ödemedeki fatıra ödenmemiş. kesme ihbarı bırakılmış. neyse hemen aradım eşimi. o da diyo 3 aydır ödememiş banka. para da var hesapta. nasıl sinirlendim. neyse en büyük derdimiz bu olsun.

kahvaltımı yaptım. birazdan lesliemi yapmaya çalışıcam.

hemen ekliyorum nursenacım. bu arada kızına geçmiş olsun. Allah korumuş. inşallah bir an önce iyileşir gözü.

bel 101/ göbek 123 göğüs 113/ basen 114/ bacak 69/

fadimecim seni de eklicem. yalnız elimizde çoğu arkadaşın bel ve basen ölçüsü olduğu için listeye sadece onları yazmıştım. isterseniz göğüsleri de keleyebilirim herkes bildirdiğinde.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]kasım (bel-basen)[/TD]
[TD]aralık(bel-basen)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-125[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]89-103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozde_m[/TD]
[TD]91-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nimrel[/TD]
[TD]96-120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]83-104[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutttt[/TD]
[TD]89-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85-108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]99-110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]101-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben yukarıya kasım yazıcagıma aralık yazmışım

geçmiş olsun ALLAH korumuş kızını İNŞALLAH ÇABUK İYLEŞİR
teşekkürederim çocuk işte

aman aman göğüste girerse yandıkk benim helkelerde büyük zatiii:)))

günaydın kızlarrr..

yaa evde mezura yoktu biliyorum, işten de akşam saat 9 gibi çıkınca bulma olasılığım da yoktu..
ben yarın bildiriim artık ölçülerimi olur mu.. kilomla beraber..
bu akşam ölçücem alıp...

umutcum kuzuların nasıl oldular?

nurgülün de ikili testi güzel çıkmış çok sevindim.. inşallah devam ıda böyle sağlıkla gelir
...

iple ölçüp cetvelle halledebilirsin istersen mezura şart deil işyerinde bi raz tuhaf olur emme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…