kızlar benide ekleyin benide en kısa zamanda ölçüp size bildirim yaparımSüpersin tatlım
Ben en yakın zamanda mezura alıp tekrar ölçücem, güncellersin demiKeşke 115 kilodayken de ölçseymişim
canım 45 dakıkada o kadar yuruduyse hızı nerdeyse 6km/s. Çok hızlı degılmı. Ben bu hızla yuruyorum ama çok hızlı oluyo resmen koşar gibi. Gerçi doktor olduğu için biliyodur ama araitırdıgımda hamileler 4.5km/s hızı gecmesın dıyodu. 9 aylıkken yurumus oylemı. O zaman ben de yuruyum ama ben gene de 5km/s hızı gecmem. Zaten 45 dakka o hızla yurusem ve bunu haftada 3-4 kez bıle yapsam yeter. Şu aralar leslıe saha cok hosuma gıttıgı ıcın kosu bandını bırakmıstım. Benım bagırsaklar anormal derecede hassas. 2 gunluk yola gıtsem dırek kabız oluyorum ki çok dikkat etmeme rağmen. Mecbur yürüycem hamileyken kaçarı yok
Resmine yorum yazdım kuzum. Sen canını sıkma, ideal kılona gelınce gıdecek o basenler. Benım kılom her tarafımda ama bu sefer de bacaklarım kalın. Senın bacaklar ınce. Alt bacak ınce ozellıkle. Rahatlıkla etek gıyebılıyosundur
Kizlar bu arada demin kendime Samsung Galaxy S3 aldim hemde beyazini cok mutluyummmmm
nezamandir istiyordum, paraya kiyip aldim valla
haftaya gelir sanirim cok heycanliyimmmm
bugün annemle konuştuk telefonda, kaç kilo verdin dedi neredeyse 11 dedim, 10u unut dedi, 1 kilo verdim de dedi, ben de niye öyle diyon anne 10 az bir sayı mı dedim, o da banaaaa 86da diyete başlanacak bir kilo demez mi
eee öyle tabi canım senin bebiş daha küçük emzirmen lazım fazla sıkma kendini diyet konusunda biraz dikkat etsen yeter bence canımGünaydın kızlar sabah kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ve okul icin hazırlanma vakti minikler beni bekler yarın bol eksiler görmek ümidiyle gerçi ben çok göremiycem heralde emzirdigm icin biraz fazla kacamak yaptım;-)
umut geçmiş olsun yorulmuşsun bu hafta birazz
benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış gözü çizilmiş dr ilaçladı kapattık gözünü çok şükür kapanmış ama okuldan arayınca öğretmeni panik yapmayın falan diyince korktumm vallla
küçük yazıları okuyamıyomuş bir ders elimle tuttum anne gözümü diyo neyseki dün açtılar damla damlatıyorum inşallah bi şeyi kalmaz ama çocuklardan kendimize zaman ayıramaz oldukkk
Canim bence Annen seni gaza getirmek icin soylemistir hani 11 kilo verdim diye havalara girip vazGecmenden korkuyordur
Yoksa Annen hic seni kirmak icin oyle dermiUzulme Bebisim daha bir 11 daha verirsin hatta fazlasi bile gider yeterki sen iste.
dumancıkmı hastalandı, kıyamam ben ona yaaa, çok geçmiş olsun tatlım....
bu arada ben bi ara senin burcunu sormuştum, ama sen görmedin galiba mesajımı??
benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış
bel 101/ göbek 123 göğüs 113/ basen 114/ bacak 69/
bende olcup bildireyim en iyisi olur yillar once diyet yaptigimda surekli olcup takip ediyordum farki gorunce sanki insanin motivasyonu daha artiyor yoksa banami oyle gelmisti bilemedim
Merak etme tatlım ben de varımaman aman göğüste girerse yandıkk benim helkelerde büyük zatiii:)))
Çekinmeyin yerli Pamela Andersonlarım benim, yerim sizifadimecim seni de eklicem. yalnız elimizde çoğu arkadaşın bel ve basen ölçüsü olduğu için listeye sadece onları yazmıştım. isterseniz göğüsleri de keleyebilirim herkes bildirdiğinde.
kızlar benide ekleyin benide en kısa zamanda ölçüp size bildirim yaparım
ya kuzum leslıe nasıl blg aktarıyoruz bilgin varmı?
canım bizim kilolar seninle hemen hemen aynı bende sabah çıktım 102.8 çıktı neyse sadete geleyim KAPIŞALIMMI senle tatlımolculerimi bildiriyorum :18:ya sanki kilo gibi bu olculerde karsidan hic bu kadar durmuyolar gibi :18: Gogus-110cm. Bel-96cm. Kalca-122cm. Bacak-68cm. kilom su an tartildim 105kg boyumda 1.75tum olculeri yazdim
Selamun aldykum kizlarrrrr :122: :122:
Hele şükür gecte olsa gelebildim
Dünden beri neler oldu neler. KV dün ablasıyla büyük Kavga etmiş ve eşime gel beni al diye Telefon actı
Saçma Sapan bir sebepten Anne ve Ablasıyla tartışıp evi terk etmişanlatiginda esim bile sasirdi anne ne gerek vardi diye ama ne dese inat etti bir daha asla anneme gitmem ablamla konusmam diye :26:
Neymis Annesi hic Allah senden razi olsun dememis, ablasida niye oglunun yanina tasinip ona rahat vermiyormus
Zaten 1 ay sonra kizinin yanina gitcekmis ne halt ederlerse etsin diyo :26:
Esime de Annesini almaya gittiginde dedim o sevmedigi hala bosatmaya calistigi gelinine muhtac oldumu iste bak Allah buyuk ama ben onun yaptigini yapmayacagim diye
Simdi suyunu yaptirip evine gececekmis ve asla anneme bakmam ablam baksin diyorancak haftada bir gidip bir yarim saat oturacakmis oda ablasi evde degilse yoksa hic gitmem diyor
Bende bir gece zor kaldi bu aksam bir iki gunlugune kizina gidecekmis hatta bizde aksam cay gidecegiz oraya
Bakalim daha neler gorecegiz
I love you too beybi
Anammmmm sen fistik olmusun bileBanu Alkanda kimmis
Hatunda o olculer yok bileancak iki kati belki vardir
Aramiza hos geldin caniminsallah hedeflerimize birlikte ulasiriz
Bende varim bende varim :122: :122: :122: :122:
bismillah diyip yaziyorum
basen; 132
bel; 111
gogus; 116
hey massallahinsallah yakinda ufalir o koca totos
Gule gule kullan canim
Canim insallah her gunun bir oncekinden daha keyfli gecer
kuzucuk insallah sorun cikarmiyordur
hoşgeldin aramıza canım buyur gel burda herkese yer varselamün aleyküm kızlar ben de katılmak istiyorum bu liste işine.ne kadar zamanda bir yeni ölçüleri yazıcaz.bu arada sanırım iki ay kadar oldu diyete başlıyalı.plateste yapmaya çalışıyorum düzenli olarak adet olduğumda yapmıyorum bi tek.105 kilodan 98 e indim çok şükür ama takıldım daha gitmiyo.iki tane kızım var sağolsunlar bütün gün peşlerine koşmaktan kk ya pek vakit ayıramıyorum.fırsat bulduğumdada anca geçmişi okuyorum yorum yazmaya sıra gelmiyo ama bende aşırı derecede zayıflamak isteyenlerdenim ve bu iş destek olan birileri olmadan olmuyo.oyüzden lütfen benide aranıza kabul edin
Sorma canim bugun esimin teyzesiylede konustum duyduklarim sok etti beni resmen :26:
Kadin resmen Ablasinin uzerine yurumus hatta bir tane de vurmus kadinainanamadim ama teyzesi dobra bende o sinirle onun koluna git basimdan diye vurdum ve evden kovdum dedi
Meger asil mesele Annesine devamli hakaret etmesiymis :26: kadina bakarken devamli sen Annemisin yok iste kollarim koptu seni cekerken falan diye soyleniyormus ablasida onun icin kizim zaten devamli bir yerlere kaciyorsun cogu zaman ben ilgileniyorum ne diye kadina bagiriyorsun diye cikismis :26: bizimkide zaten ben mecbur degilim buyuk olan sensin sen bakmak zorundasin diye baslamis
Hatta evde eline ne gecerse etrafa atmis gozlukleri de dahil
Valla komsular bile ne oluyor diye kapiya cikmis :26: kvnin ablasinin gorumceleride ayni apartmanda onlar bile ne oluyor diye kapiya gelmis
Anliyacagin kadin kendinide annesiyle ablasinida rezil etmis apartmana
Dunden beri Allah islah etsin diye dua ediyorum
Birak Ananne sabaha kadar uyumamis aglamissonucta kulak tam duymasada kizi karsisina gecip bagirip durdu agrina gitmis dogal olarak
Aramiza hos geldin insallah hep birlikte kilolardan kurtuluruz
parka türkçede varmı bilmiyomda ben bilmiyordum parkayı canım:))
senin sayende öğrenmiş oldum işte, saol:))
bak şimdi birde handy deeyo:)))) şaka şaka.....
öptüm
hayırlı olsun tatlım telin.....
benim telimde beyaz:)))
Hayırlı olsun
GÜNAYDIN KIZLAR...
2.iş günüme başlamış bulunmaktayım şükür dünü atlattık kazasız belasız darısı buğüne inşallah umarım herkesler iyidir pek fazla giremiyorum artık burda patron kızıyla aynı odadayız çaktırmadan arada giriyorum ama akşam giremiyorum artık eve git çocukla ilgilen işleri hallet sonra tumba yatağa giriyorum herşey bi rayına oturursa daha iyi olacak allahın izniyle
öpüldünüz kızlar
benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış
Selamun aldykum kizlarrrrr :122: :122:
Hele şükür
Gule gule kullan canim
selam canlarım kaçak Nevin geldi...
Hepinize koaman öpücükler benden...
Eminecim telefon harika olmuş bende yeni aldım geçen hafta yıllardır kullanıyordum blackberrymi ama gitti artıkın yenisini aldık mecburen ben çok pintiyimdir bu konuda...
yine gelmeye çalışıcam...
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
canım youtube video converter programı indirdim ben. Ordan yükledim. Free youtube download yazıp aratırsan bulursun. Daha sonra indireceğin videonun linkini o download programına yapıstırıyosun
sağol canım adapte oldum bile tabi tek sorun oğluşum o geliyo aklıma arada özlüyorum ama mecburum napalım hayırlısı herşeyin
sagol canim :))) beyaz tel seviyorum ben ya havasi bir baskami oluyor ne ?
Gerci ben lacivert hastasi oldugum icin bu samsung S3 nin lacivertinimi alsam diyede düsündüm bi ara,
ama beyaz telefonda daha güzel gidiyo
sagol hayatimmm
Canim yeni isin hayirli olsun insallah cabuk adapte olursun :)
Nursenacim kizina cok cok gecmis olsun, insallah iyilesir hemencicik gözü,
bu cocuklar ne muzur dimi :) nasil batirmis onu gözüneee
aslm canim, cok sagol, sana da cok gecmis olsun bu arada
malum kv (kurtlar vadisi) seni eve yerlesmis bulundu,
Biraz ilginc bir insan sanirim kimseyle anlasamiyor :) Allah islah etsin gercekten, akli basina gelir insallah
Meraba nevincim sagol canim, blackberry bi ara bende düsündüm ama iyi degil dediler, hem sarj konusunda hemde bi kapatip actimmi on saat acilmiyormus :)))
sen ne aldin?
sagol canimmmmm :)) gelsin kullancam insallah
Kizlar gece cok güzel bir rüya gördüm,
biraz aktionlu bir rüyaydi her rüyam gibimacera mübarek,
kar gördüm ilk, kafama kar topu atiyorlardi, bende atiyim derken biyerin camini kirmisim
sonrada polis beni ariyor ben kaciyorum, bu arada bir binaya giriyorum ve cok yakisikli bir oglan görüyorum,
benle bir iki bisey konusuyor, herhalde bisey soruyorum,
ama sonra yine benim pesimden geliyor cok ilgili, bende anlatiyorum polis beni ariyor ama sucsuzum diye :)))
Asik olmustuk ama cok tatliydi yaaaaaaaa
rüyaya bak demi
ha bu arada bu sabah kalktigimda baktim kar yagmis :))) hala yagiyor ince ince
Herkes iyidir umarımm
Birazdan yürüyüş yapıcam kızlar. Artık spora baslama vaktım geldi de geçiyor. Hergün yürümediğim sürece hamileliğe de zararı olmaz diye düşünüyorum yürüyüş bandının. Zaten daha bişey yok bakalım bu ay ne olucakDaha 1 aydır çocuk istiyoruz ama insan her an hamile kalacakmış gibi hissediyor
Bu arada daha önce bahsetmiştim annem evini satıcak biz de ev alıcaz istanbuldan diye. Ev satılmıyo malesef. Annem fiyatı düşürmüyo, düşürmeyince de o fiyata gitmiyo ev. Şimdilik o iş yattı. Yalnız çocuk olursa doğumdan önce ev almak istiyorum. Bilen bilir 3 senedir baya sıkıntı çektiğimiz için peşinatımız da yok köşede. Annemlerden bir miktar isteyebilirim ama onlar da ancak kredi çekip verebilir. Eşimle önce 1+1 mi alsak dedik, çocuk 5 yaşına gelinceye kadar nasılda beşiğinde ya da yanımızda yatar, sonra da 5 yaşına gelince satar daha büyük bir ev alırız diye. Sonra düşündül öyle yapacağımıza giriş katı bi daire bakalım 2+1 dedik. Zaten 1+1ler de öyle çok ucuz değil. Ben tek apartmanda kalamam korkuyorum, site içi bakıcaz artık. Şöyle 110-120'yi geçmemesi lazım fiyatının. Benim işim olunca da ara ödeme yapa yapa erken öder daha büyük bir eve çıkarız. Bir başlangıç yapmamız lazım artık, ufak olsun ama en azından bizim evimiz olmuş olur. Ben şu an çalışmıyorum ama ufak tefek satış yaparsam( bahsetmiştim tasarruf ürünleri satıyorum diye) harçlığımı da çıkarırım
Çok konustum kusura bakmayın. Aldığım şu 1-2 kiloyu acilen vermek için bu 2 hafta spora çok yüklenicem mecburen
sağol canım adapte oldum bile tabi tek sorun oğluşum o geliyo aklıma arada özlüyorum ama mecburum napalım hayırlısı herşeyinbu arada annem her zaman rüyada kan görmek rüyayı bozar der hani hevesini kırmak gibi olmasın o kadar aşık olmuşsun felan
sağol canım adapte oldum bile tabi tek sorun oğluşum o geliyo aklıma arada özlüyorum ama mecburum napalım hayırlısı herşeyinbu arada annem her zaman rüyada kan görmek rüyayı bozar der hani hevesini kırmak gibi olmasın o kadar aşık olmuşsun felan
canım çocuk düşünüyosan bence ben çocuk düşünüyorum düşüncesini kafandan at böyle yaparak strese girersin ki stres hamile kalmanın can düşmanı malesef ben çok çektim bu durumdan çünkü o yüzden sölediminşallah en kısa zamanda bi ev sahibi olursunuz bu zamanda 2 maaşda çalışsan bi desteğin olmayınca ev sahibi olmak çok zor ne diyim hayırlısı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?