haklısın canım. biz buna birazcık çare bulduk evde arıtıcı takılı.servis altı ayda bir gelip filtreleri değiştiriyor.hazır sudan daha güzel.bence bu devirde; artık içtiğimiz suya bile dikkat etmemiz gerekiyo.....
evdeki musluklardakide, hazır olanlarda.....
hazır olanlar içinde platik şişede güneş sıcağı alırsa bütün plastik suya geçiyormuş....
naaaapalım biz şimdiiii.....
ama hayat böyle işte, doğudan batıya doğru gidiyoruz güneş misali dünya olarak.....
bende bi yorum yapıyım demi ama:)))
kızlar bizim gelinimiz iznikli. dünürlerimiz zeytinci. biz her sene zeytinyağımızı onlardan alıyoruz. geçen sene aldığımız yağ biraz ağır kokuyordu bende onları kullanamadım bir tenekesini köye götürdüm ablamlara verdim ilaç falan yaparsınız dedim.. 18 litrelik bir teneke duruyor uzun zamandır düşünüyorum bu yağı nasıl değerlendirebilirim diye.alabalık yağı yapmak istedim (ağrılara masaj yapmak için ) hakikisini bulamadım. hakiki dereden tutulan alabalık bulduğumda yapıcam. domaniçte bulunuyormuş.ordan temin edebilirsem yapmak istiyorum. bugünde havuç yağı yapıcam. hindistan cevizi alsam hindistan cevizi yağıda yapabilirim. evde iki tane nar var birazda nar çekirdeği yağı yapayım. şimdi güneş yok ama inşaAllah olur. evi aktar dükkanına çevirdim nerdeyse
Evet meyram fobi oluştu..Her yol kiloya bağlanıyor o bakımdan sanırım
düzensiz periyod olayından gitmek istiyorum ama bu hafta gişdecektim erteledim belki önümüzde ki hafta :)
Gidem ben gayrı :)
Görüşürüz güzeller..
Kendinize iyi davranın,kendinizi sevin :)
yenacım ben yaklaşık üç haftadır sabahları aç karnına bir greyfurt sıkıyorum ( greyfurt (0+RH ) kan gruplarının meyvesi ) bardağın üzerini su dolduruyorum, üzerine bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı çörek otu yağı koyup içiyorum. etrafımda herkes gripli ben gayet sağlıklıyım çok şükür.
Ayy ben senin zannettim canım inşallah senin nisaninda olacak yakında bu arada kediler bizim göremediğimiz varliklarida görürlermis o yüzden en güzeli kendini yanından ayırma
Birde canım ben dün 97.3 ciktim tartida bugün gönderi 99 kaçmakta yapmadim ve hala ataktayim neden acaba
Bişeyi 40 kere söylersen olurmuş tatlım1günde olsa benimde artık bir kedim vaaaar:))
heralde Allah dedi; kedi kedi diyodun al sana kedi:))
kıyafetin çok hoşmuş, güle güle kullan canım.....
Teşekkür ederim canımm.. Ben de çok severim, eskiden giyerdim elbiseler mini etekler falan şimdi malum yakışmıyoelbiseye bayıldım valla ben çok severim elbiseyi ama giyermisin diye sor anca özel günlerde güle güle iyi günlerde giyin tatlım
hastalığın sebebi ak ciğerlere kedi tüyü yapışmış.çocuk bir kedi tüyünden çok çekti.
gözdem askerinden haber alamadınmı canım
herkeslere günaydıııın:))
daha hiç geçmişe göz atmadım...
bugün sabah 7de eşimi işe diye geçirirken bize küçük ve sürpriz bir misafir gelmiş kapının önüne:)))
ama nasıl sevindim varya:))))
1günde olsa benimde artık bir kedim vaaaar:))
heralde Allah dedi; kedi kedi diyodun al sana kedi:)) inş....
şimdi minderinde yatıyo mışıl mışıl.....(benim eski yün kazağımı minder yaptım ona)
eşimde giderken diyoki dikkat ette evi pisletmesin:)))
sanki çöptenekesini aldım içeri
eşim titizliğinden zaten evde kedi istemiyo..... neyse sağlık olsun yinede......
7den bu yana uyku falan kalmadı zaten, kediyi sevcem diye:)))
süt içtik, su içtik, az oynadık......
suyuda kaloriferin damlayan bi yeri vardı, kap koymuştum oraya damlasın diye, gitti ordan içti içme dedikçe:))
çok akıllı, ve uysal, ama belli sokakta büyümüş sokak kedisi, yavru henüz, aynı sibirya kurduna benziyo:))
iran-boz kedi olan tekir kırması bi kedi; çinçilla olmuş artık heralde:))
elleri falan aynı iran kedisi gibi küçücük:)))
sizin çin foto çektim)) onuda koyucam şimdi foruma....
belki bahçede besleriz, onu düşündüm ama henüz karar vermedim, çünkü sorumluluğunu aldımmı kolay kolay bırakamam unutamam ben bir hayvanı....
küçük bir bahçemiz var şuan.....
işteee misafirimizzzz:))))
sabah erken saatler olduğu için ve birde perde falan kapalı olduğu için az karanlık ama olsun:)))
Eki Görüntüle 569827 Eki Görüntüle 569828 Eki Görüntüle 569829 Eki Görüntüle 569830
NUHAN ABLAAA nasıl beğendinmi misafir kedişimi:))))
sibirya kurduna benziyo değilmi??
VEEE SİZ İYİKİ VARSINIZ CANLARIM.....
SİZİ SEVİYORUM
sebebi birazcık ihmaldir belki yakında hayır haber alır birazcık kızarsın geçer gider inşaallah
Hayır tatlım haber yok hala bekliyorum
İnşallah tatlım
Kaçamak yapmadıysam hiç + çıkmadım ben canım. Hep sabah ve açken tartılıyosun dimi? Onla mı alakalı acaba dedim başka gelmedi aklıma :44:
Bişeyi 40 kere söylersen olurmuş tatlım
Maşallah çok da güzel bişey kıyamam ben ona.. Bırakma kız yazıktır, en kötü bahçede bakarsın :)
Sağol canım benimm!!
Teşekkür ederim canımm.. Ben de çok severim, eskiden giyerdim elbiseler mini etekler falan şimdi malum yakışmıyo
Geçmiş olsun kötüymüş cidden üzüldüm çocuğa
Benim bildiğim de aşıları tamsa zararsız olduğu. Meyranın dediği gibi zararlı olan üstündeki parazitler vs.
Hayır tatlım haber yok hala bekliyorum
Ne guzel birşey yapmışsın. ben o kadarını yapamam, anlamam da. tecrubelisin galiba. topikte kedi sahibi sayısı arttı, ne guzel.
kıyafetin çok hoşmuş, güle güle kullan canım.....
efeeeeem gitmiş:))
hımm aklıma gelmişken bu arada; rgl oldum gece....
Malesef bişey yokmuş, ama hayırlısı diyorum herşeyin.....
sebebi birazcık ihmaldir belki yakında hayır haber alır birazcık kızarsın geçer gider inşaallah
ihmal olsa canına okurum
ama sanmıyorum o kadar sorumsuz değil çünkü... belki çıkamadı hala. çünkü tam ne zaman çıkacaklarını söylemeleri yasakmış aslında, tedbir amaçlı. belki öyledir diyorum.
Gözdecim şimdi aklıma geldi. benim eşim de askerliğini diyarbakırda yapmıştı. doğuda askerlik yapanlar için kabul toplama merkezleri var. birliğe teslim olurken ve birlikten ayrılırken topluca oralarda konaklıyorlar güvenlik için. birkaç gün belki o yüzden gecikmiştir. inşallah tez zamanda haber alırsın canım.
İnşallah canım yaa ben de forumdan bir arkadaştan öğrendim, Van'da oluyorlarmış bizimkiler, belki oradadır ondan gecikmiştir diye düşünüyorum. Uçakla değil de otobüsle gelirse zaten 24 saat mi öyle birşeydi çok uzun. Bakalım bekliyorum. Ben de o gelince İstanbul'da olmam kesin, ne bitmez askerlikmiş ya :)
herkeslere günaydıııın:))
daha hiç geçmişe göz atmadım...
bugün sabah 7de eşimi işe diye geçirirken bize küçük ve sürpriz bir misafir gelmiş kapının önüne:)))
ama nasıl sevindim varya:))))
1günde olsa benimde artık bir kedim vaaaar:))
heralde Allah dedi; kedi kedi diyodun al sana kedi:)) inş....
şimdi minderinde yatıyo mışıl mışıl.....(benim eski yün kazağımı minder yaptım ona)
eşimde giderken diyoki dikkat ette evi pisletmesin:)))
sanki çöptenekesini aldım içeri
eşim titizliğinden zaten evde kedi istemiyo..... neyse sağlık olsun yinede......
7den bu yana uyku falan kalmadı zaten, kediyi sevcem diye:)))
süt içtik, su içtik, az oynadık......
suyuda kaloriferin damlayan bi yeri vardı, kap koymuştum oraya damlasın diye, gitti ordan içti içme dedikçe:))
çok akıllı, ve uysal, ama belli sokakta büyümüş sokak kedisi, yavru henüz, aynı sibirya kurduna benziyo:))
iran-boz kedi olan tekir kırması bi kedi; çinçilla olmuş artık heralde:))
elleri falan aynı iran kedisi gibi küçücük:)))
sizin çin foto çektim)) onuda koyucam şimdi foruma....
belki bahçede besleriz, onu düşündüm ama henüz karar vermedim, çünkü sorumluluğunu aldımmı kolay kolay bırakamam unutamam ben bir hayvanı....
küçük bir bahçemiz var şuan.....
işteee misafirimizzzz:))))
sabah erken saatler olduğu için ve birde perde falan kapalı olduğu için az karanlık ama olsun:)))
Eki Görüntüle 569827 Eki Görüntüle 569828 Eki Görüntüle 569829 Eki Görüntüle 569830
NUHAN ABLAAA nasıl beğendinmi misafir kedişimi:))))
sibirya kurduna benziyo değilmi??
VEEE SİZ İYİKİ VARSINIZ CANLARIM.....
SİZİ SEVİYORUM
canım ben de bilgi sahibi değilim . insanların söylediği buydu. çocuğun ciğerine kedi tüyü yapışmış, yer değiştirdiği içinde birkaç ameliyat geçirdi çocuk. ailesi böyle açıklama yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?