Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım ben yaklaşık üç haftadır sabahları aç karnına bir greyfurt sıkıyorum ( greyfurt (0+RH ) kan gruplarının meyvesi ) bardağın üzerini su dolduruyorum, üzerine bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı çörek otu yağı koyup içiyorum. etrafımda herkes gripli ben gayet sağlıklıyım çok şükür.

haklısın canım. biz buna birazcık çare bulduk evde arıtıcı takılı.servis altı ayda bir gelip filtreleri değiştiriyor.hazır sudan daha güzel.

Evet meyram fobi oluştu..Her yol kiloya bağlanıyor o bakımdan sanırım
düzensiz periyod olayından gitmek istiyorum ama bu hafta gişdecektim erteledim belki önümüzde ki hafta :)

bak erteledim diyede nasıl sevinir yaaa:))))

neyse inş geçerde gerek kalmaz, ama geçmezsede haftaya gidicen inş yenam biliyom ben:)

Gidem ben gayrı :)
Görüşürüz güzeller..
Kendinize iyi davranın,kendinizi sevin :)

sende yenam....
görüşrüz, öpüyorum koccaman....

maşaallah

çörekotu çok faydalı bi yiyecek...
hadis-i şerif var hatta çörekotu hakkında;
HADİS-İ ŞERİF;
"Ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki, çörekotunda onun için bir deva bulunmasın." [Buhârî, Tıbb 7; Müslim, Selam 89, (2215); Tirmizî, Tıbb 5, (2042), 22, (2071)]

İnşallah tatlım
Kaçamak yapmadıysam hiç + çıkmadım ben canım. Hep sabah ve açken tartılıyosun dimi? Onla mı alakalı acaba dedim başka gelmedi aklıma :44:

1günde olsa benimde artık bir kedim vaaaar:))
heralde Allah dedi; kedi kedi diyodun al sana kedi:))
Bişeyi 40 kere söylersen olurmuş tatlım
Maşallah çok da güzel bişey kıyamam ben ona.. Bırakma kız yazıktır, en kötü bahçede bakarsın :)

kıyafetin çok hoşmuş, güle güle kullan canım.....

Sağol canım benimm!!

elbiseye bayıldım valla ben çok severim elbiseyi ama giyermisin diye sor anca özel günlerde güle güle iyi günlerde giyin tatlım
Teşekkür ederim canımm.. Ben de çok severim, eskiden giyerdim elbiseler mini etekler falan şimdi malum yakışmıyo

hastalığın sebebi ak ciğerlere kedi tüyü yapışmış.çocuk bir kedi tüyünden çok çekti.

Geçmiş olsun kötüymüş cidden üzüldüm çocuğa
Benim bildiğim de aşıları tamsa zararsız olduğu. Meyranın dediği gibi zararlı olan üstündeki parazitler vs.

gözdem askerinden haber alamadınmı canım

Hayır tatlım haber yok hala bekliyorum

Ne guzel birşey yapmışsın. ben o kadarını yapamam, anlamam da. tecrubelisin galiba. topikte kedi sahibi sayısı arttı, ne guzel.

şimdilik misafirde, zaman göstercek bakalım kalıp kalmicanı...:)

Ne guzel birşey yapmışsın. ben o kadarını yapamam, anlamam da. tecrubelisin galiba. topikte kedi sahibi sayısı arttı, ne guzel.

evet tecrübeliyim:))
şimdilik misafir bakalım...

bende gidiyim artık, işler beni bekler....
dafi ablam ve herkes; öpüyorum hepinizi
görüşürüz

kıyafetin çok hoşmuş, güle güle kullan canım.....

efeeeeem gitmiş:))

hımm aklıma gelmişken bu arada; rgl oldum gece....
Malesef bişey yokmuş, ama hayırlısı diyorum herşeyin.....

canım patron kızı geldi sabah göremedim seni kusura bakma artıkın
Regl konusunu kafaya takma herşeyin hayırlısını versin rabbim

doğal deterjanlardan bahdesilmiş. ben de sabun cevizi diye birsey duymuştum. ama üzerine düşüp araştıramadım.

sebebi birazcık ihmaldir belki yakında hayır haber alır birazcık kızarsın geçer gider inşaallah

ihmal olsa canına okurum
ama sanmıyorum o kadar sorumsuz değil çünkü... belki çıkamadı hala. çünkü tam ne zaman çıkacaklarını söylemeleri yasakmış aslında, tedbir amaçlı. belki öyledir diyorum.

kızlar geçmii yavaş yavaş okudum alıntı yapamadım sürekli kapatıp çıkmam gerekiyor...sizleri çok özledim ne olur kusuruma bakmayın bu süreçte biraz ayrı kalıyorum sizden.aslında yenitelefonu çözsem telden takip edicem sizi işyerinde wifi den..

hepinizi çok seviyorum ve de öpüyorum...

Gözdecim şimdi aklıma geldi. benim eşim de askerliğini diyarbakırda yapmıştı. doğuda askerlik yapanlar için kabul toplama merkezleri var. birliğe teslim olurken ve birlikten ayrılırken topluca oralarda konaklıyorlar güvenlik için. birkaç gün belki o yüzden gecikmiştir. inşallah tez zamanda haber alırsın canım.

İnşallah canım yaa ben de forumdan bir arkadaştan öğrendim, Van'da oluyorlarmış bizimkiler, belki oradadır ondan gecikmiştir diye düşünüyorum. Uçakla değil de otobüsle gelirse zaten 24 saat mi öyle birşeydi çok uzun. Bakalım bekliyorum. Ben de o gelince İstanbul'da olmam kesin, ne bitmez askerlikmiş ya :)

canım sağsalim gelsin de 3-5 gün dayanırsınız artık. hem sana incelecek 3-5 gün daha kazandırır. gittiğin yerde dukana uyamasan da sebze ve ızgara yersen kilo almazsın.

Aman tanrim bu nasıl bir güzelliktir. Bu pofuduk bişe....bak çok istedin, allah sana verdi.. bu sibirya kurudna benzemiyor bence çok özel bir kedi...bayıldım. kiz mi bu?

Kedi tüyünün yutulmasi çok zor. Söyleki, (tıskındıcı oluyorsa özür dilerim ağzimdan 1-2 kez aldım.) ve ev kedisinin parazit aşısı yapıldıysa zorlada bir tüyünü yutsanız bile insan sağlığına zararı yok.

evet kizlar, ne çok yazmışsınız... oku oku bitmedi
Temizlik ürünleri ile ilgili bir çoşkuntu olmuş...Benimde şu anda elimde hep temizlik ürünü ambalajları var... Yapılan bütün üretimler ne kadar daha az paraya imal edebiliriz mantiği ile çalışır. Uzun yıllardır birçok üretici tanıdım. İçlerinde bonkörünü hiç görmedim. Ticarette duygu yoktur. Yabanci patentli, türkiyede lider bir cpis markasının, ambalaj yüzeyine daha az boya gelirse ambalaj totalinde kaç adet daha fazla cips paketlleğinin hesabını yaptığının birebir şahidi oldum. gerisini siz düşünün artik...

Herkescikler hep hasta ya... kendinize dikkat edin kızlar. Yoksa topigin adini gene değiştireceğim. 90 Kilonun Üzerindeki, Hasta Kedili Hatunlar Birlikte Zayıflıyor! diyeceğim.

Ben iş yoğunluğu yaşıyorum. Ama mutluyum son 3 ay çok kötü geçmişti. iş olusunda ben çalışırım sorun değil....3 günüdr ne zaman uyuyorum. ne zaman çalisiyorum. belli değil. Sabah erken saat müşterim geldi. Erkek kalktim. Çok uykum var.

ve az öncede kıymalı bamya yaptim yedim...(dukanda kiymali bamya serbestmi diye bas basa bağırıyordum. serbestmiş.) biraz ekşili çok güzel geldi......

sevgiler...........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…