- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenacım alıştın sen bu saatlerde uyanık olmaya iyice gecelerin kadını oldun
evet asucuğum..Zaten geç yatmayı severdim bu iş iyice mum dikti üstüne.
nasılsın,iyisin değilmi.?
yaptım valla çok zor geçti daha önce alışmıştım tık tık yapıyodum bacaklarım falan ağrıdı hamlamışım spor yapmaya yapmayagünaydın herkese mutlu sağlıklı bir hafta dilerim
nursenacım günaydın canım
bugün yürüyemezsem ben de lesli yapacağım![]()
Kızlar günaydın
herkese mutlu huzurlu güzel haberler alacağı bi gün diliyorum
Iki gündür yoğunum bi türlü fırsat bulup giremedim çalışınca malum işler birikiyo 1 günde anca toparlıyorum unutmuşum valla 2 senedir evde oturunca neyse hayırlısı ben memnunum hayatımda tek sorun sıpamı çok özlüyorum okadar
Dün akşam bi arkadaşa gittik bizim kirada ev vardı onu almak istiyolar inşallah olurda alırlar vallaBizde orayı satıp ev almayı düşünüyoruz dua edin kızlar benim için biran önce satılsında bende evimi alıyım
merabalar kizlaaaaaaaaaar gününüz aydin olsun :)
bugun pazar ve dinlenme günüm diyorum artik cok sükür,
bugun disari cikmayi da planlamiyorum zaten inanilmaz soguk
-5 suan
dün aksam -7ydi, aksamlari dahada sogudugu icin öyle yani simdilik,
ve dahada sogicakmis haftaya basliyor anliyacaginiz, ara ara karda yagiyor,
yani kisacasi donuyorum :)) :18:
Mutfak isi bitti cok sükür, odamda adim atilacak yer yoktu, simdi piril piril oldu, hersey yine yerli yerince :)
ınanin varya ev daginik oldummu eve giresi gelmiyor insanin,
benim eve gidesim gelmiyordu daginiklik yüzünden, psikolojini etkiliyor resmen.
Kosturmaktan sıkildim ben kosturmaca insani deiglim, durgunlugu seviyorum, sakinligi..
Bu arada yine biraz alisveris yaptim cok mutluyum ama birazda pisman
Biraz cokmu yapiyorum ne diyorum, ama olsun ki$in kazak mazak lazim oluyor zaten dimiii
Kizkardesimde diyorki abla bekarken al bosver diyor, sonra evlenice benim gibi olursun alamassin diyor kiyamam
Gecim derdi biniyor tabi omuzlarina, insan 20 euroyu kazaga verecegine ekmege veriyor yeri geliyor,yada cocuk olcak simdi ona harciyor,
bende öyle yapiyorum bekarken elimde varken kendim yiyorum, evlenince ne olacagim belli degilki, neyse allah büyük
bugun herkes gezmelerde :) bende haftaici gezdigim icin pazar dinleniyorum,
herkese iyi gezmeler kizlar :) cecom sana iyi sporlar
dafi ablacimda ne güzel köye gidiyomus, bende gelebilirmiyim????
Cok özledim köy ortamini![]()
kızlar doktorumu izliyorum kadın 90 kilo vermiş
motivasyon olsun bize de
cecom bende sana katiliyorum yediklerimizi yazdigimiz zaman daha az kacamak yapiyoruz bence :))
böyle saldik gitti nasilsa kimse bilmiyor
ayrica o tatlinin bagimlilik yaptigina, hatta kizartma filanda buna dahil,
gercekten eroin gibi, özellikle tatlidan vazgecmesi cok zor,
mesela fast foodu cok yiyenlerinde bagimli olduguna inaniyorum ben cünkü onlarda ozaman vazgecemiyor.
Allahtan ben fast food yemem pek, cok cok nadir gercekten
tatliyida dedigin gibi disimi sıkcam, sonra alisirim bu duruma,
aynur gibi yapmak istiyorum, mesela kac zamandir agzina ne pilav ne makarna ne tatli koyuyor, ama alisti bu duruma,
saglikli beslenmeye resmen alisti aynurum,
bende öyle alistirayim kendimi diyorum
hadi gazamiz mübarek olsun :))
hedefim yazzzz 2013![]()
sabah yediklerim 2 d tam bugday ekmek 1 k k peynir büyük kupaya 4 küp şekerli çay .....yanlış oldugunu bile bile şekersiz içimiyorum
domates 5 zeytin
2 saat sonra 2 kupa çay yanında şeker niyetine 2 k kayısı
bence de şekeri kesinlikle bırakmalısın hem boşuna kalori alıyorsun hem kan şekerini oynatıp çabuk acıkırsın bu yüzden
en azından önce 2 ye indir alışırsın benim eşim bile alıştı
ben de kahvaltıda menemen beyaz peynir ve ekmek yedim 1 dilim de hindi göğüs füme