Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmıııı :27::27::23: kaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....

bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)

hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm:29::29::54::54::54::54:

hoşgeldin demirbaşlardan olarak ben hatırlıyorum tabii seni
umreye gitmiştin en son Allah kabul etsin

hoşbuldukk arkadaşımm...demek ben gitmişim sen gelmişsinn:):)ben umreye gidiyorum diye 22 günlük izin aldım YENA dan gidiş o gidişş:):)evde net yokdu vınn vardı..sınavlardı işdi oydu buydu derken kaç aydır giremedim sonra eşime dedim beni kilo vermem lazım kendi başıma olmuyorr bana net lazım oda başvurmuşş..hemen buraya girdimm..hadi bakalım bismillahh..birlikte yine veririz şu kilocukları..

Allah kabul etsin canım ibadetini. hoşgeldin tekrardan aramıza. ben de pkoluyum. henüz çocuk denemedik ama kilo verdiğimde istiyoruz. inşallah kilolarımızı beraberce verir kurtuluruz, sonra da Allah'ın izniyle kavuluruz bebeklerimize.

Sagol yenam insallah :16:

elimden geleni yapcam canim :)) hatta fazlasiniiii

Aynen yenacim yeni yil yeni sultan olcam ben :))
busefer daha kararli ve daha iradeli olmak istiyorum, kacamaklara son,
benimkiler artik kacmaak degildiki anacim ya resmen menümün icinde vardi tatlilar :))))

sagol hayatimmmmm

Selam canim insallah görümcen iyilesir cok üzüldüm, gencecik yasta böyle hastaliklar, zor.. gerci her yasta zor..

:1::1:

kizma canimmmmmmmm zaten bugun geldi, icime sinmedi geri vercem :)
dediginiz gibi zayiflayip almak istiyorum, ee bunun icinde para biriktirmem lazim azcik $öyleeee
ah bi zayiflasam gardrobumu yenilicem,
haklisin valla esracim zayifa herseye yakisiyorda iste kilolu olunca hos durmuyor tabi.
almiyorum ulen bitti :1:

Bu arada hemen kahvaltimi paylasim kizlar,
malesef ekmegim kalmadigindan tost ekmegi yemek mecburiyetinde kaldim,

2 tane tost ekmegi yedim peynirle,
bide eistee ictim bi bardak sanirim ilk cIsssssss´Im bu oldu, tamam bidaha icmiyorum,
ve bugun gidip kendime kara kuru ekmegimden aliyorum, ona öyle alistimki ariyorum valla,
gecen hafta bitmisti kosturmaktan yenisini alamadim
bide anneme sorayim aksama ne yapiyormus, olmassa ben kendime bisi pisireyim.

öglen corba icmeyi düsünüyorum bakalim...

haydin ben spora gidiyorum, ya dans etcem ya leslie bakayim bi

Afferim akıllı cücüşümüze :)) yaza para biriktirmeliyiz yeni bir gardrop için :9:

bir öğün sebze ye bu arada canım bugün için.

Ne güzel bir gün geçirmişsiniz.Yorgunluktan sonra çok iyi gelmiştir...
Ben de çok severim denizi, kokusunu..denizi olmayan bir şehir de yaşayamam gibi geliyor..
Çocukların nasıl oldu.? daha iyilerdir inşallah...

haklısın yenacım harika bi gündü.:46:iyi geldi gerçekten.:46:bende denizsiz yapamam ya.üsküdarda oturuyorum zaten ama çoluk çocuk okul iş falan derken sık inemiyoruz sahile:43: oyüzden çok özlemiştim sağolsun eşimde gidelim deyince ayaklarım yerden kesildi diyebilirim yani.:9:çocuklarımmm büyük kızın nerdeyse her gün ateşi yükseliyo sürekli ilaç kullanıyoruz.sömestire kadar idare edicez böyle sonra hemen ameliyat inş rahat eder sonrasında yavrum.:44:küçük kızımda dördüncü dişini çıkardı sonunda iki gündür iyi çok şükür uyuyo güzel güzel.şimdi oynuyo yanımda yeni yeni şeyler keşfediyo yamyam.:34:bende desteğinizle bugün tekrar spora başlıyorum inş.diyetede devam tabiki.sizleri tanımak bana çok yaradı hepinize çok teşekkürediyorum ilginizden dolayı.senelerdir bir kilo bile veremezken sizin yazdıklarınızı okuyup gaza gelip bi başladım diyete iki ayda sekiz kilo ben bile inanamadım.:17:hafta sonu beni gören herkes şokta nekadar zayıflamışın diyolar yeterli değil tabiki ama farkediliyo artık ve çok mutlu oldum insana güven geliyo kısacası ben bu gazla hedefime ulaşırım nasipse:1: neyse şimdilik bana müsade sporumu yapam bir an önce:46: sonrada yemeğimi yapayım.Allaha emanet olun ilk fırsatta gene burdayım inş.

hoşgeldin demirbaşlardan olarak ben hatırlıyorum tabii seni
umreye gitmiştin en son Allah kabul etsin

aminn inş kabul etmiştirr...rabbim isteyen istemeyen ..gidene gitmeyene herkeze nasip etsinn...çok farklı bi pazılın en büyük parçası gibi orayı görmeyenin hayatındaki en büyük parça eksikmiş gibi geldi bana...rabbim herkezle beraber banada en kısa zamanda tekrar nasip etsin..

geri geldim bomba gibii..inş böyle gider..sizleride gördüm dahada sevindim..

Allah kabul etsin canım ibadetini. hoşgeldin tekrardan aramıza. ben de pkoluyum. henüz çocuk denemedik ama kilo verdiğimde istiyoruz. inşallah kilolarımızı beraberce verir kurtuluruz, sonra da Allah'ın izniyle kavuluruz bebeklerimize.

aminn inş etmiştir..deme yaa sende mi pkolusun...ne kadar oldu evlenelii??3.5 yılı geçti benim..bi ara başladım tedaviye olmadı..bende kilo vereyim dedim kendi haline bıraktım ama olmadı hala...bakalımm nasipppp...rabbim vaktinde verdinn tüm isteyenlere sanada banada..

haklısın yenacım harika bi gündü.:46:iyi geldi gerçekten.:46:bende denizsiz yapamam ya.üsküdarda oturuyorum zaten ama çoluk çocuk okul iş falan derken sık inemiyoruz sahile:43: oyüzden çok özlemiştim sağolsun eşimde gidelim deyince ayaklarım yerden kesildi diyebilirim yani.:9:çocuklarımmm büyük kızın nerdeyse her gün ateşi yükseliyo sürekli ilaç kullanıyoruz.sömestire kadar idare edicez böyle sonra hemen ameliyat inş rahat eder sonrasında yavrum.:44:küçük kızımda dördüncü dişini çıkardı sonunda iki gündür iyi çok şükür uyuyo güzel güzel.şimdi oynuyo yanımda yeni yeni şeyler keşfediyo yamyam.:34:bende desteğinizle bugün tekrar spora başlıyorum inş.diyetede devam tabiki.sizleri tanımak bana çok yaradı hepinize çok teşekkürediyorum ilginizden dolayı.senelerdir bir kilo bile veremezken sizin yazdıklarınızı okuyup gaza gelip bi başladım diyete iki ayda sekiz kilo ben bile inanamadım.:17:hafta sonu beni gören herkes şokta nekadar zayıflamışın diyolar yeterli değil tabiki ama farkediliyo artık ve çok mutlu oldum insana güven geliyo kısacası ben bu gazla hedefime ulaşırım nasipse:1: neyse şimdilik bana müsade sporumu yapam bir an önce:46: sonrada yemeğimi yapayım.Allaha emanet olun ilk fırsatta gene burdayım inş.

Ben de üsküdarda oturuyorum :) komşu çıktık :)
geçmiş olsun miniklerine canım.

aminn inş kabul etmiştirr...rabbim isteyen istemeyen ..gidene gitmeyene herkeze nasip etsinn...çok farklı bi pazılın en büyük parçası gibi orayı görmeyenin hayatındaki en büyük parça eksikmiş gibi geldi bana...rabbim herkezle beraber banada en kısa zamanda tekrar nasip etsin..

geri geldim bomba gibii..inş böyle gider..sizleride gördüm dahada sevindim..

aminn inş etmiştir..deme yaa sende mi pkolusun...ne kadar oldu evlenelii??3.5 yılı geçti benim..bi ara başladım tedaviye olmadı..bende kilo vereyim dedim kendi haline bıraktım ama olmadı hala...bakalımm nasipppp...rabbim vaktinde verdinn tüm isteyenlere sanada banada..

Bizim 1 yılı biraz geçti. bakalım 9-10 ay sonra başlayacağız çalışmalara. pkolular için kilo vermek yeterli değil sadece canım. malesef şekerle ve bütün karbonhidratlarla aramıza mesafe koyup insülinimizi sürekli dengede tutmamız lazım. ben 29 yaşındayım, senin yaşın kaç? boyun kaç?

Son düzenleme:
Ya kızlar ben bu arada ölçüldüm biraz geç oldu ama kusura bakmayın metre bulmakta baya zorlandım en sonunda c.tesi ölçtüm kendimi
bel: 100
kalça :130

bu nasıl bi durum ya hamile olan kuzenim ölçtü kız 8 aylık hamile benim bel ölçümle onun karnının ölçüsünü aybnı yuh dedim kendime:1::1::1:

Ya kızlar ben bu arada ölçüldüm biraz geç oldu ama kusura bakmayın metre bulmakta baya zorlandım en sonunda c.tesi ölçtüm kendimi
bel: 100
kalça :130

bu nasıl bi durum ya hamile olan kuzenim ölçtü kız 8 aylık hamile benim bel ölçümle onun karnının ölçüsünü aybnı yuh dedim kendime:1::1::1:

Ekliyorum canım ölçülerini. moralini bozma. inşallah hepimiz incelicez bir güzel.

Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim :((
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem :(
unutmuşum da :((

s.a yenacim ve kizlarr
cok guldum yazini okuyunca hahahaa

seyyyy hicmi yok iznim :18: hayirlisi olsun sakaaaa
su anki dusuncem hic kendimi birakmicam her birakista 3-4kg aliyom

chickpeas cnm ben onlari gulme gibi gormedim dilini cikariyor gibime geldi onun icin yollamistim

benim kiz birden fenalasti antibiotige basladim gece oksijen bagliyom oksijen gosteren makinayida gozumun onune koydum kalkip kalkip makinaya baktim simdilik degerleri iyi gece kalp atislari cok yukseldi bu gece yukselmez..insallah

Toksinciğim umarım kızın şu an daha iyidir,rahatlamıştır...
Bunca yoğunluğun arasın da beslenmeni disipline etmen takdire değer bir durum..:46::46:

slm kızlar. gunlerdır turlu turlu dertlerle uğrasıyorum. diyet felan yalan oldu artık :(

geçen hafta çarsdamba gunu acı bır haber aldım. ilkokul arkadsım vardı benım. kızın abısı 1.5 buçuk yasında kızz daannesının karnında 2 aylıkkken babalrı traktorun altında kalarak rahmet eylemıiştı. aynı zamanda aile dostumuzdular. çarşamba gunu annem aradı dedı kı hedıyenın abısı tarktor fırmasında çalışıyormuş. traktor teslım etmeye gıderken trafık kazası yapmış ve ölmuş. resmen beynımden kaynar sular dokuldu. zavallı çocuk babasının kaderını yasadı ve kendısı de arkasında 1.5 yasında bır erkek evlat bırakarak toprağa verıldı.

daha bunun sokunu yasarken; ıkı görumcem var bekar. bırı benım yanımda kalıyor kızıma bakıyor. bırıde kayınvalıdemın yanında onlra yardım edıyor. kayonvalıdemın yanındakı görumcem 2 senedır kaşıntı ıle gıtmdığımız doktor kalmadı. herhalde koy ortamındakı vuruslerden oluyor dıyorduk. gecen hafta öksurukle doktora gıttık. persembe gunu de doktor bızı lenf kanserı süphesiyle ızmıre sevk ettı. esım bu hafta onu götürecek. zavallı oksurmekten yataktan kalkmıyor. durum oyle olunca benım yanımdakı kız köye gıdecek. veeeeeee kızım ortada kaldı. bakacak kımse yok :(

ıkı gundur aglıyorum. hangı derdıme yanayım :( müdürüm sagolsun kınzı getır okula. okulda bak bırsey olmaz anasınıfındasın dedı ama çocuk rezıl olacak... allah su süreçte yar ve yardımcımız olsun. ınş görumcem ıyıleşır:( daha 23 yasında. inş kızımı emanet edeceğim hayırlı bırını bulurum:( ne olur bana dua edın. bu dertlerle uğrasırken hıç topığe giremıyorum ... herkesten bol bol dua beklıyorum...[/B][/B]

Canım çok geçmiş olsun..Doktor kanser şüphesiyle sevk etmiş zaten...
İnşallah bahsettiği hastalık değil de daha basit bir hastalıktır...
Öyle bile olsa yaşının genç oluşu,tıpın çok ilerlemesi daha çabuk yenmesine vesile olur...
Allah yardımcınız olsun..
İzmir'de hangi hastaneye gelecekler acaba.?
Yardıma ihtiyacınız olduğunda seve seve ben ve eşim elimizden gelecek şekil de yardımcı oluruz...
Ege üniversitesi onkoloji konusunda daha iler de deniliyor...
Ölen yakınınızın ailesine sabır diliyorum...

Yenacım inşallah bir an önce tamamen iyileşirsin. bu arada bana da deniz olmayan bir yerde yaşamak mümkün değilmiş gibi geliyor. havası bile bir başka oluyor denizin. metrodaki çift de kesin yeni flört ediyordur bence de. ve eminim o amca bey bir önceki eşine dünyanın sıkıntısını yaşatmıştır. ikinci eşler çok kıymetli oluyor etraftan gördüğüm kadarıyla. rahmetli dedem (annemin babası) ananeme yapmadığını bırakmazken ikinci eşine rüya gibi bir hayat sunmuştu deyim yerindeyse. malesef seninki fesatlık değil de öğrenilmiş bir durum bence. ben de eşim gösterişli çiçekler aldığında sinir oluyorum bu arada :) sanki aile bütçemiz mahvolacakmış gibi geliyor, hediye yerine de ihtiyacım olan bir şeyi almasını istiyorum. çok pintiyim ben ya :))

Hah ben seni taciz edecektim, İLK FIRSATTA DOKTORA GİTMELİSİN YENOŞUM :))

:16::16:
Tatlım yarın 14:00 e randevu aldım..O saate kadar cesaretimi kaybetmezsem gideceğim :)
OĞlumu okula bıraktıktan sonra daha rahat olur diye öğleden sonrayı seçtim...

hoşbuldukk arkadaşımm...demek ben gitmişim sen gelmişsinn:):)ben umreye gidiyorum diye 22 günlük izin aldım YENA dan gidiş o gidişş:):)evde net yokdu vınn vardı..sınavlardı işdi oydu buydu derken kaç aydır giremedim sonra eşime dedim beni kilo vermem lazım kendi başıma olmuyorr bana net lazım oda başvurmuşş..hemen buraya girdimm..hadi bakalım bismillahh..birlikte yine veririz şu kilocukları..

Hoşgeldin yeniden...
Allah kabul etsin ibadetini...

Son düzenleme:
Bizim 1 yılı biraz geçti. bakalım 9-10 ay sonra başlayacağız çalışmalara. pkolular için kilo vermek yeterli değil sadece canım. malesef şekerle ve bütün karbonhidratlarla aramıza mesafe koyup insülinimizi sürekli dengede tutmamız lazım. ben 29 yaşındayım, senin yaşın kaç? boyun kaç?

3.5 yıl oldu evlenelii..25 yaşındayım..1.63 felan boy..86 kilo civarındayım bu ara pili bitmiş tartımındaa:17::17: pkoluyum adetlerimde düzensiz senin düzenlimii..korunuyorsan bence korunmayı bırakk..ve metformin ilaçları diye bi ilaç var glukofen diye bilinen şeker ilacı pkolular kullanıyor dr gidersen zaten verir o kilo vermedede yardımcıı...pkoluların kilo vermesi zor oluyor şeker direnci yapıormuşş pko..bu arada bende bu yakadayım ataşehirde oturuyorumm:):) bu yakada bildiğin iyi bi dr varmı...dr araştırmasındayım iyi birini bulsam hemen başlıcamm...kadıköyde gökşenay batu diye bi dr gidiyordum bıraktım....bi ara sizin orda üzküdar semt polikliniğine geldim tahlillerimi orada veriyorum...şimdi tedavi için iyi bi dr arıyorumm...haberin olsun:)

Kızlarrr napıyosunuz asayiş berkemal mi:)) Okuyorum okuyorum tam yazıcam bişey çıkıyo vallahi. Bu aralar hesap,kitap işleriyle uğraşıyorum kafam çok meşkul vallahi. Bugün eşim başvurdu ev kredisine. 1,2 güne expertiz gidecekmiş. Umarım evin değerini istediğimiz gibi çıkarır da en az 110bintl kredi çıkar. Bakalım annem de bugün krediye başvurcak, bi 30bin tl kredi çekecek bizim için kadın. Valla keşke eşimin ailesinin de biraz yardımı olabilseydi. İnsan böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyo. Taşınma masrafı, tapu masrafı, ev için DASK, kredi için bankanın kestiği para derken çok masraf oluyo malesef. Bakalım bi şekilde altından kalkmamız lazım.

Ben evlendiğimizde fırın almamıştım, daha sonra da mini fırın aldım luxell börekçi. Malesef çoık kaliteli! yaptıkları için tavanındaki ısıtıcı yerinden çıkıp duruyor. Zaten yeni evde ankastre fırın için boşluk yapmışlar. Yani anlıyacağınız bana 3lü ankastre set lazım. Fırın, ocak ve davlumbaz. Ayrıca gömme dolap yapılcak daire kapının arkasındaki boşluğa. Ayrıca bir de duşakabin lazım. Bunlar zaruri olucak. Evdeki çalışma masası ve kitaplığı satıp küçük odadaki duvarın köşesine kitaplıklı çalışma masası yaptırıcam. Öyle devasal bişey değil tabii. Eşim hale öğrenci olduğu için yaptırmam lazım. Evdeki hali hazırdaki kitaplık ve çalışma masası çok yer kaplıyor. Gömme dolabı yaptıracağım marangoza onu da yaptırırım diyorum. Zaten o oda aynı zamanda çocuk odası olucak. Çocuğun beşiği ve dolabı için bi duvarı boş bırakıcam. Bir koşu bandım, bir kanepem bir de bu yaptıracağım köşe kitaplık olucak. Köşe yaptırmamım sebebi yerden tasarruf etmek.Şimdilik başka hiçbir eşyamı değiştirmiycem. Haa bir de perdeler zaten uymuyor. Sadece yatak odasının perdesi kalıcak, diğerleri değişecek.

Bir de bu ay gene bebek yok sanırım. Ayın 15inde hasta olmam lazım ve gene yüzümde ufak tefek sivilcelenme oldu. Bende genelde olur adetten önce.

öğle yemeği bildirimi0
1ad. kabak rendenir + 1ad. yumurta + 1 kasik yoğurt, + bolca lor peyniri + bir tutam maydanoz + kırmızı pul biber + karabiber + tuz + 1 çorba kasiği yulaf kepeği karıştırılıp firin kagidina dökülerek pişirilir...

pişmek üzere, 5 ad. çery domates ile yiyeceğim.

sevgiler..

Son düzenleme:
3.5 yıl oldu evlenelii..25 yaşındayım..1.63 felan boy..86 kilo civarındayım bu ara pili bitmiş tartımındaa:17::17: pkoluyum adetlerimde düzensiz senin düzenlimii..korunuyorsan bence korunmayı bırakk..ve metformin ilaçları diye bi ilaç var glukofen diye bilinen şeker ilacı pkolular kullanıyor dr gidersen zaten verir o kilo vermedede yardımcıı...pkoluların kilo vermesi zor oluyor şeker direnci yapıormuşş pko..bu arada bende bu yakadayım ataşehirde oturuyorumm:):) bu yakada bildiğin iyi bi dr varmı...dr araştırmasındayım iyi birini bulsam hemen başlıcamm...kadıköyde gökşenay batu diye bi dr gidiyordum bıraktım....bi ara sizin orda üzküdar semt polikliniğine geldim tahlillerimi orada veriyorum...şimdi tedavi için iyi bi dr arıyorumm...haberin olsun:)

yaşın daha gençmiş canım. inşallah biraz daha kilo verdiğinde ve stres yapmadığında kendiliğinden gelir bebeğin. ben şu ara korunmayı bırakamıyorum çünkü biraz daha kilo vermek istiyorum. malesef doğum kontrol hapları tedaviye yönelik ilaçlar pko için. sadece korunma amaçlı kullanmıyorum yani.

doktor konusunda medipol koşuyolunda leyla şükriye altuntaş iyiymiş diye duydum ben. çok yoğunmuş ama iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar. henüz ona gitmiyorum ama birkaç ay sonra gitmek istiyorum ben de. şu an gittiğim doktordan çok memnun değilim açıkçası. yine duyarsam haber veririm ben sana.

Back
X