12 12 1976 dogum tarihim
Nice mutlu yıllara tüm sevdiklerine =-O
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 12 1976 dogum tarihim
hoş geldin ne güzel genceciksin çocuk yok kilo vermen kolay olur devamlı yadiklerimizi paylaşıyoruz sende paylaşırsan birbirimize fikir vererekten veriyoruz kilocuklarımızıbende kısaca kendimi tanıtayım sizeadım melike 18 yaşımdayım lise sona gidiyorum 94 kiloyum belirli bir diyet yapmıyoru daha doğrusu günlerim o kadar karışıkki diyet yapamıyorum :S:S pazartesi salı okuldayım okul çıkışı dershaneye gidiyorum çarşamba perşembe cuma stajdayım ve cumartesi pazar yine dershanedeyim dışardan yemeyi hiç sevmiyorum o yüzden dershane günleri pek yemek yiyemiyorum aralar falanda kaynıyor zamanım olmadığından sporda yapamıyorum zaten :S
nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle inşallah
canım sütaşınkini aldım başka da yok bildiğim kadarıyla ama her markette yok haklısın
ama goji bery aldım bugün onu da yoğurda karıştırıp yerim olmazsa
patlıcanlarım közleniyor nursenanın tarifi yapacağım bostan patlıcan aldım karnıyarık olmaz
hoş geldin ne güzel genceciksin çocuk yok kilo vermen kolay olur devamlı yadiklerimizi paylaşıyoruz sende paylaşırsan birbirimize fikir vererekten veriyoruz kilocuklarımızı
asuu yerken üzerine sarımsaklı yoğurta dökebilirsin yoğurt serbestse afiyet olsun
Hayırlı uğurlu olsun yeni görevin Aynurcuğum, tebrik ederim.çookk teşekkür ederim fıstıklarımm benimm , hakkımda hayırlısını diledim hep , güzel bi sonuç oldu benim içinn
2. dönem yeni bir macera başlıyo benim içinn
öperim hepiniziii
Çok geçmiş olsun, 2 gün geçmiş bugün daha iyiir umarım kızın. Ağız içini tutan yaraların olduğu ateşli hastalık yapan bir virüs var, belki bu da sebep olmuştur yaralara. Benim iki çocuğum da 1.5 sene önce böyle bir virüs almışlardı.of ya kızım gene kötü ağzında yaralar çıkmaya başladı. çok canı acıyo ağlamaktan ateşi çıktı. akşam akşam gene acile gittik.antibiyotiğimiz dün bitti şimdi gene verdi.delircem sonunda bir buçuk aydır antibiyotik kullanıyoz mahfoldu çocuğum ya.işin garibi ilaçları almak için gittiğimiz eczacı ağızdaki yaraların çok antibiyotik kullandığımız için olduğunu söyledi çok şaşırdı yara için tekrar antibiyotik verdiğine ağızdaki bitakım mukozayı yokmu ne ediyomuş ve ağızın çok daha çabuk mikrop kapmasına sebep oluyomuş.neyse sonuç olarak ilaca başlıyayımmı başlamıyayımmı bilemedim.biraz ara vereyim diyorum.bi fikri olan varmı?he bide yaralar için bi solisyon aldım inş yarar.gerçi tuzlu suyla sildim falan ama bilmiyorum nekadar işe yarar.yemek yemiyo canı acıyo diye su bile içmiyo.çok iştahlı bi çocuktu yaşıtlarına göre tombiş tombişti hastalıklar perişan etti çocuğu acayip zayıfladı bembeyaz oldu yüzü gözü hep hasta bakıyo.af allahım aff.
Sana da kayınvalidene de geçmiş olsun Meryemciğim. Zehirlendin herhalde.merhaba topikdaşlarım sonunda gelebildim..
gecen hafta kvde kaldık seker hastası kendisi ve yalnız yasıyor..
yazın orus tutturmadık zorlanırsın diye hoş doktora göre hiç tutmaması gerekıyor ama dinlemıyor
şimdi günler kısaldı diye dşünmş 2 gün oruc tutmus ve seker yine tavannnn
yalnız da yasıyor off off
evinden de cıkmaz öle olunca biz gitmek zorunda kaldık
pazar gününe kadar ordaydım
ah birde cumartesi gecesi dısardan bişeler getirttik ben tavuk salata yedim ama gece 3gibi öle fena oldumki
ishal,kusma,sancı... kendimi hastaneye zor attım
serumlar ilaçlar falan derken yeni yeni kendime geliyorum..
sizler nasılsınız?
listeye de yetişemedim kv de internet yokYena cım senden özür dilerim...
Sana kolay gelsin canım, annene de geçmiş olsun. Arkadaşımın annesinde vardı kalp pili, hatırladığım kadarıyla çok kolay bir müdahaleydi, sizinki de öyle kolay takılır dilerim....bizde de annem rahatsız belki hatırlarsınız kalp rahatsızlığı var. geçen perşembe doktora gitti ve kalp pili takılması gerektiğini söylemiş doktoru. çok üzüldük.
araştırdık kötü bişi diil elbet ama neticede kalp ve operasyon yani, insan endişeleniyor. bir doktora daha görünmeye karar verdi. bu hafta gidicek nasipse.. inşallah gerek olmadığını söyler bu doktor ...
bende de haberler , muhasebecilerin makus kaderi şeklinde ilerliyor. yıl sonu geldi ve deli gibi işlem var.
yetiştiremiyoruz, bir arkadaş istifa etti gidicek ay sonunda onun işlerini de üstlenicez, kolay kolay yeni birini almıyorlar burda, çok prosedür gerekiyor. bakalım neler olucak.
....
geçmişe biraz daha bakınayım...
...
Özlemciğim geçmiş syfalarda senin mesajını görmedim ama arkadaşların tebrklerinden uygun bir ev bulduğunuzu anladım ve çok sevindim. Hatta linkini de gördüm. Uğurlu olsun eviniz, iyi günlerd eoturun. Eşya satmak için 1 numaralı site sahibindne canım. Alternatifi yok bence. 2. elciler ölü fiyatı veriyor ancak. Resmen reklam gibi oldu ama 8-9 ayrı tecrübe ile sabittir söylediğim. Yalnız iyi resimler çekmen ve iyi bir metin yazman gerekiyor satmak istediğin eşyanın niteliği ile ilgili ve sık güncellemen.Kızlarr size birşey danışmam lazımmm. Şimdi benim bir kaç parça eşyamı satmam lazım. Bir kaç bişeyimi de bizim sitede öğrencilere vericem( masa, sebzelik, bıçak setim, perde). Ama satmak gerekenler de var. Mesela portmanto( eve gömme dolap yaptırıcam), kitaplık, çalışma masası, bekarlıktan kalma 2 kapılı dolap, 1 halı vs. Ben bunları istanbulda nereye satabilirim. İnternetten bakınca bir sürü 2. elci var ama sizin bildiğiniz varmı diye sorayım dedim. Şimdi değil ama 1 yıl sonra salon takımımı da değiştiricem mesela, sizler böyle eşyalarınızı değiştirdiğinizde nereye satıyorsunuz.
HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34:119:
HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:
![]()
yanına sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yaptım canım
ama tarfifi tam yapmadım şöyle oldu benim kızalr yemez diye kıymayı köfte yaptım patlıcanı da beğendi şeklinde yapacağım uyduruk bir hünkar beğendi olacak işte köfteli kızlar da köfte yesin onlara pilav ve tarhana çorbası yaptım bir de salata tamamdır
ohh bende gelebilirmiiyim koca yok ya sallıyorum yemeği dünden makarna vardı çocuklara er tabak yoğurt çorbasıyla makarna yediler bende salata yaptım bir kase 3-4 kaşık çorbadan aldım hava soğuk soğuk salata sade olunca içimi titretti
Çok geçmiş olsun, 2 gün geçmiş bugün daha iyiir umarım kızın. Ağız içini tutan yaraların olduğu ateşli hastalık yapan bir virüs var, belki bu da sebep olmuştur yaralara. Benim iki çocuğum da 1.5 sene önce böyle bir virüs almışlardı.
Senin yerinde olsam eczacının değil doktorun sözlerini baz alarak tedaviye devam ederdim. Tüm ağzı kaplıyorsa pek fayda etmez ama 1-2 tane yara olduğunda aftamed junior isimli ürünü tavsiye edebilirim. Büyük eczanelerde bulabilirsin, sürer sürmez rahatlatıyor, yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlıyor. Tekrar geçmiş olsun...
nuhan bir de dukan topiğinde bir arkadaş light reçelle yoğurdu karıştırıp meyveli yoğurt yapıyormuş hem daha ekonomik oluyor demişti
teşekkürederim canım.büyük ölçüde geçti gene ağrısı var ama en azından yemek yiyebiliyo bugün hatta kaç gündür yemediğinin acısını çıkarıyo yamyam doymak bilmiyo.sanırım solüsyon işe yaradı.:44:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nazar tehlikeli Allah korusun bana da çok değer yıldızım düşükmüş annem öyle der:)
belin için kas gevşetici iğne mi yaptırsan ki ama en önemlisi dinlenmen tabii
dafi çoooook geçmiş olsun. bence bır doktora görunmelısın. allah şifa versın canım.
Dafi ablam çok geçmiş olsun...bişey yemediysen halin kalırmı...soğuk algınlığımı acaba birden seni bu kadar yatağa düşürdü..Allah şifa versin...
daficim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ALLAHA EMANET OL
:128:
geçmiş olsun canım benim yaaaa((
banada çok nazar değerdi şöyle azaldı benimkisi, çok çok maşaalllah tebareke Allah diyip nazar olabilecek konuma yada nesneye yada üzerimdeki yerse o yere üflüyorum, bunun oldukça faydasını gördüm....
öneririm dafi ablacım sanada....
bugün benimde içim çok sıkıldı, hoca diyince sende aklıma geldi, benim dedeminde okuması çok iyi gelir, ona gittim bugün, biraz beni okumasını istedim, okudu saolsun, içim rahatladı şükür.....
Allahım hayırlı uzun ömürler versin dedecime inşaallah.... AMİN
ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bişeyler ye bence belki ondan olmuştur![]()
daficim geçmiş olsun.
.
kızlar hepinizden Allah razı olsun . tansiyonum düşmüş ondan bayıldım herhalde. belim henüz geçmedi yapabildiğim kadar egzersiz yapmaya çalışıyorum. parmağımıda nereye çarpmışsam morarıp çürümeye başladı.Dafi, orijinal mesajı değil de arkadaşların alıntılarını gördüm. Çok çok geçmiş olsun. Umarım düşük tansiyondan başka sıkıntın yoktur, dinlenince çok iyi olursun...
fadimecim Allah sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte hayırlı uzun ömürler versin.birdahaki doğum gününde sağlıklı ve incecik olursun inşaAllah12 12 1976 dogum tarihim