Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fadime ablacığım DOĞUM GÜNÜN kutlu olsunnn:)))

nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle inşallah

canım sütaşınkini aldım başka da yok bildiğim kadarıyla ama her markette yok haklısın
ama goji bery aldım bugün onu da yoğurda karıştırıp yerim olmazsa
patlıcanlarım közleniyor nursenanın tarifi yapacağım bostan patlıcan aldım karnıyarık olmaz

12 12 1976 dogum tarihim[/QUOTE

MUTLU YILLAR CANIM NİCE GÜZEL SENELER DİLERİM SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE :1::1:

Nice mutlu yıllara tüm sevdiklerine =-O

Selamün aleyküm nasılsınız kızlar

bi geliyorum anca geçmişi okuyorum.
biraz yazmaya niyet ediyorum ama kuzum durmuyo bırakıp gidiyorum.ya buarada bu hafta ben biraz kaçamak yaptım:(tartı günüde geliyo napsamki acep.yenacım görmeden nerelere kaçsam:))

daficim geçmiş olsun.

fadime doğum günün kutlu olsun.

meyracım teşekkürederim rabbim kimseyi çocuklarıyla imtihan etmesin.

miyop senin bebişede rabbim şifalar versin.

özlemcim evin hayırlı olsun gerçekten güzelmiş ama bende olsam ilk fırsatta mutfağı yenilerdim.tezgaz alanıda küçük bana yetmezdi enazından:)çok misafirim oluyoda mutfağım kullanışlı olmalı yani.

aynurcum Allah tez zamanda kavuştursun canım.bende zamanında asker yolu gözleyenlerdenim bilirim zorluğunu rabbim kolaylık versin.:72:

zukunft sanada geçmiş olsun canım.

yenacım sanada geçmiş olsun tekrardan diğer sonuçlarda güzel çıkar inş.:34:

melikea123 hoşgeldinn:46:

bigün ugrayamadım neler olmuş yaww.he bide büyük kızım bugün daha iyi hatta okula bile gitti canım acıyo diyor ama önceki kadar kötü değil.ameliyat için hastane aranıyorum.tavsiyelere açığım.emsey düşünüyoduk ama fiyat çok tuzlu geldi.numunedeki ben yapıcam ameliyatı dedi ama kuzumuz çok zor bi çocuk ben tek başıma yetemeyebilirim eşimde yanımda olsun istiyorum ama malum orda tek refakatçi olması gerekiyo.ay bilmiyorum.öyle işte neyse kuzucuklarım bukadar müsade etti kendinize iyi bakın.

Merhaba arkadaşlar :) Kaçak göçek 3-5 gün geçirdim, üşengeçlikten mi desem, suçluluktan mı desem buraya uğrayamadım pek. Sonuç olarak çooook uzun ve birikmiş geçmişi 1.5 saat okumama rağmen bitiremedim. Umarım atladığım kimse yoktur, olursa kusuruma bakmayın, öyle hızlı okudum ki. Gene de tüm sayfaları açamadım, atlaya atlaya okudum.

Hastalık haberlerine üzüldüm, güzel haberlere sevindim... Aylık kilo sonuçlarına bakınca pek memnun oldum. Bu aylarda gidişat çok güzel, nazar değmesin topiğimize. :nazar: Motivasyon rügarları biraz da benden yana eserse keyfim tam olacak :))

Hayırlı uğurlu olsun yeni görevin Aynurcuğum, tebrik ederim.

Çok geçmiş olsun, 2 gün geçmiş bugün daha iyiir umarım kızın. Ağız içini tutan yaraların olduğu ateşli hastalık yapan bir virüs var, belki bu da sebep olmuştur yaralara. Benim iki çocuğum da 1.5 sene önce böyle bir virüs almışlardı.

Senin yerinde olsam eczacının değil doktorun sözlerini baz alarak tedaviye devam ederdim. Tüm ağzı kaplıyorsa pek fayda etmez ama 1-2 tane yara olduğunda aftamed junior isimli ürünü tavsiye edebilirim. Büyük eczanelerde bulabilirsin, sürer sürmez rahatlatıyor, yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlıyor. Tekrar geçmiş olsun...

Sana da kayınvalidene de geçmiş olsun Meryemciğim. Zehirlendin herhalde. :( Tekrar mesajını göremedim, umarım şimdi iyisindir...

Sana kolay gelsin canım, annene de geçmiş olsun. Arkadaşımın annesinde vardı kalp pili, hatırladığım kadarıyla çok kolay bir müdahaleydi, sizinki de öyle kolay takılır dilerim.

Özlemciğim geçmiş syfalarda senin mesajını görmedim ama arkadaşların tebrklerinden uygun bir ev bulduğunuzu anladım ve çok sevindim. Hatta linkini de gördüm. Uğurlu olsun eviniz, iyi günlerd eoturun. Eşya satmak için 1 numaralı site sahibindne canım. Alternatifi yok bence. 2. elciler ölü fiyatı veriyor ancak. Resmen reklam gibi oldu ama 8-9 ayrı tecrübe ile sabittir söylediğim. Yalnız iyi resimler çekmen ve iyi bir metin yazman gerekiyor satmak istediğin eşyanın niteliği ile ilgili ve sık güncellemen.

Mutfak eşyaları konusunda "Kelebek mutfak" a bir göz at derim. İkea ürünlerini gereğinden pahalı ve kalitesiz bulan biri olarak. (Benim mutfakta da var, hiç memnun değilim). Bir de bu tip eşyaları en son alman yerind eoluyor, o zaman daha uyumlu, dekorasyona uygun bir şey alabilirsin. Yere konulacak değil de duvara monte edilebilecek ürünler (pencereyi ya da kapıyı , aydınlığı az çok kapatmıyorsa) daha şık ve ferak oluyor bence. Benim önerilerim bunlar...

İçten tebrikler arkadaşlar. Banucuğum gerçekten kırılması zor bir rekora imza attın arkadaşım. Sağlıklı ve kalıcı çekilde devamı gelecek, eminim ben, çoook tebrikler :)
Asumancığım şeytanın bacağını bir kırdın pir kırdın. Çok tebrik ederim canım.:nazar: Darısı başıma ;)
Efeeeeeem diğer arkadaşlarımı tebrik edip seni etmesem olmaz elbette :) Onlar uzun hem de çok uzun zamandır eksilere eçmeyi bekledikleri için (benim gibi) özellikle yazdım. Senin de gidişat süper, tebrik ederim.

Bir de Yenacığımın sessiz ve derindne iyi gidişini görüp çoook seviniyorum. 80'lere az kaldı Yena, unutma, demişti diyeceksin ;)))

...

Dafi, orijinal mesajı değil de arkadaşların alıntılarını gördüm. Çok çok geçmiş olsun. Umarım düşük tansiyondan başka sıkıntın yoktur, dinlenince çok iyi olursun...
Toksin, mesajlardan anladığım kadarı ile kızın rahatsızlanmış, şimdi daha iyi herhalde? Çok geçmiş olsun arkadaşım. daha da rahatlar, çok iyi olur dilerim.
Fadime, yeni yaşın sana dilediğin her şeyi getirsin, doğum günün kutlu olsun.

kızlar hepinizden Allah razı olsun . tansiyonum düşmüş ondan bayıldım herhalde. belim henüz geçmedi yapabildiğim kadar egzersiz yapmaya çalışıyorum. parmağımıda nereye çarpmışsam morarıp çürümeye başladı.

fadimecim Allah sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte hayırlı uzun ömürler versin.birdahaki doğum gününde sağlıklı ve incecik olursun inşaAllah

Selam kızlar,

eve geldik biraz önce. size bakayım dedim eşim meşgulken.

Asumancım müjde bugünden tamamladım 180 dakikamı. haftaya da tutucam inşallah sana verdiğim sözümü :)

Fadime doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

Meyracım avukatım ben, evet :) pek bana göre bir meslek değil açıkçası. henüz avukat olarak çalışmaya başlamadım ama ruhsatımı aldım. inşallah başlayacağım bir ucundan yakında.

Umutcum gözümüz yollarda kaldı :) hoşgeldin. bitir artık şu izni :)

Melike sen de hoşgeldin aramıza. çok genç olduğun için düzenli beslenmek bile sana çok fayda sağlayacaktır. istediğin kiloya inersin umarım bir an önce.

Yolcu kısın daha iyi galiba, çok sevindim. inşallah bir an önce atlatır sıkıntısını tamamen.

Dafi abla daha iyisin sanırım. yine de dikkat et kendine. hemen ayaklanma iyiyim diye (senin canın tez gibi, duramaz kalkarsın tahminimce).

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :122:

Herkese hayırlı akşamlarrrrr :3:

Ay çok gezenti oldum ben bu aralar :60:
Bugün öğlende eşimin Teyzesinin kızı aradı grip olduğumu bildiğinden nasıl olduğumu merak etmiş :34:
Sağ olsun beni çok sever ama uzun zamandır yoğunluktan bana gelmeye fırsat bulamıyor diye çok mahçup :1: Ne zamanlar müsaitsin ona göre ben kendimi ayarlıyayım dedi bende başladım saymaya salı, perşembe, cumartesi ve pazar sporum var akşam üzerede olsa eee çarşamba günleride kızkardeşim pazara çıkıyor diye ona yardımcı olmak için gidiyorum anaaa bir baktım hakikaten kalmış 2 günüm :60: Sağ olsun hiç bozulmadı aksine ne güzel işte senelerdir hep başkaları için uğraşıyordun artık birazda kendin için uğraş dedi :34: Haftaya pazartesi yada cuma gelir belki diye tahmin ediyorum olmazsa bir gün ben hazırlık yapar çağırırım :34:

Günüm baya hareketli geçti yine 2 saat pazarda dolaştık alışverişlerimizi yaptık sonrada eve dönüp hep birlikte yemek yedik az birşey :34: Çocuklar çok özlemişler beni :1: Tete tete diye apartmanın önünden koşarak karşıladılar beni :1:
Benim kızda teyzesini çok özlemiş hatta akşam üzere dönerken başladı kaçışmaya evin içinde ben burada kalıcağım diye :1: ağlaya ağlaya aldım mecbur çünkü kız 3 çocukla hem başa çıkamaz eşide gece 12ye kadar çalışıyor hemde yarın spora gidene kadar biraz iş yapmam lazım çıkıp onu almaya gidemem :34:
Neyse artık bir ara haftasonu kızlar gidip teyzelerinde kalacaklar ama bir iki hafta sonra :34:

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız :34:

Sorduğun için çok sağ ol ablacığım :34:
O akşam eşim biraz sıktı etti derken iltihabı aktı herhalde şimdi çok daha iyi :34: Yarada geçmek üzere tabi dikkat ediyorum eğer az da olsa yine etrafı sararırsa bu sefer kesin hastaneye gideceğim orada en azında iyice temizlerler iltihabı birde ilaç verirler iyice kurutmak için :34:

Amin canım gerçektende her gece dua ediyorum RAbbime kızlarımı vicdanlı, Allah korkusu olan dürüst insanlarla karşılaştırsın ailelerine gelin değil evlat olmayı nasip etsin diye :34:
Bugün hatta kızkardeşimlede konuştukda hani kızlar ilerde büyünce nelerle karşılaşacağız acaba diye onada dedim eğer nikaha bir saat kala da karşı tarafın bir saygısızlığını yada aşağılamasını sezdiğim an ( Rabbim esirgesin ...Aminnn ) kızlarımın aşklarından öleceklerini bilsem yinede evlenmesine müsaade etmem diye :34:
Ömür boyu mutsuz olacaklarına bir kere olsunlar :34: He damatlar kızlarımı savunacak kadar karakter sahibiyse düşünürüz :1: yollarım o dünürü kız :60:

Neyse daha çok erken Rabbim dualarımızı kabul etsin ve bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın...Aminnnnnnn

Bu arada Allah kavuştursun :34: İnşallah iyi haberlerle gelirler geri :34:
Sende dikkatli sür arabayı canım :34: Erkekler hep en iyisini bildiklerini sanırlar :1: benim eşimde araba alındığında 1 seneye yakın arabayı vermedi :1: ( tabi ilkten hamileliğin son zamanları diye vermedi ama bana kalsa kullanırdım :1: hatta küçük kızımda doğumdan iki üç gün öncesine kadar ara ara kullanıyordum :1: )
Bir gün bende gündüz arabayı çaldım ( nasılsa o işteyken kapı önünde duruyor diye :1: ) mahalle içinde az turladım döndüm :1: anlamadı bile :60: sonra itiraf edince ilk iş benle gece taksime gitmek oldu :1: Taksim trafiğinde birde akşam karanlığında kullanabilirsen her türlü kullanırsın araba senindir dedi :34: zaten benim dedim :1:
O gün bu gündür araba tepesindeyim :1: çok seviyorum araba kullanmayı ama bazende diyorum araba olmasaydı herhalde bukadar kiloda almazdım sonuçta minibüsle her yerde kapı önüne inemiyorsun :1:
Neyse şimdi sorun değil Allahtan arabada olsa kilolar gidiyor :34:

Ablacığım doğum günün kutlu olsun :71:
Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle ( tabi bizlerlede :1: ) nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip etsin.
İNşallah bir sonraki doğum gününde çok daha zayıf olursun ...Aminnnnnnnnnnnnnnn

Anammmmmmm ne güzel yaaa ama dediğin gibi çok uzak :5: birde bu ara fazla açıldım adamın bir yerine inerdi kesin birde kursa 500 - 600 vereceğim deseydim :1: Neyse kısmet değilmiş :34: Bir keresinde eşime KKdaki kızlardan az bahsettiğimde seninde işini söylediğimde anam ne güzel işte ne güzel tarifler verir size demişti :60: adamın işi gücü gırtlak :1:
Güzel bir tarif buluncada anında not ettirir ilerde lazım olur diye :1:
Bakalım belki ilerde nasip olur öyle birşey o zaman yine devam ediyorsa o tür kurslar bende isterim katılmak :34:

Ağzından bal damlıyor balllllllllll :1: :1: :1:
Ama olmayacak bir şey değil sonuçta :34: ne güzel herkes silkelenip kendine gelmeye başladı, yaza kadarda baya bir fark oluşur kilolarımızda Allahın izniyle :34:

Memnun oldum Melike bende Banu, 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim :1: 33 yaşında Evhanımıyım ve istanbuldayım :34:
120 kiloyla başladığım yolculuğum 1.5 sene oldu ama inşalla 1 seneye kadar da bitmiş olur :1:
Sende inşallah güzel kilolar verir hedefine ulaşırsın :34:
Dışardan yemesende uzun süreler kendini aç bırakma Allah korusun metabolizman yavaşlarsa sonra çok uğraştırır seni :34:
Hazır gencecikken metabolizmanda tıkır tıkır çalışırken az az da olsa mutlaka birşeyler ye canım :34: nacizane benden sana bir Abla tavsiyesi :1: tecrübe konuşuyor :1: halada uğraştırıyor şu meret metabolizma :60:

Hadi gözünüz aydın canım inşallah bir an önce düzelir :34:
Bu arada benmi kaçırdım yoksa kafam karıştıda mı hatırlamıyorum ne ameliyatı bu :26:
İnşallah kendinize uygun bir yer bulursunuzda bir an önce hastanız şifasını bulur :71:

hayırlı sabahlar hepinize iyi dilekleriniz için çok sagolun agzınızdan bal damlıyor ALLAH RAZI OLSUN hep beraber önümüzdeki sene 75 kilo olmayı ALLAH bana ve size istediginiz kiloyu nasip etsin saglıklı bir şekilde

Herkeslere günaydın:1::1::1:

Mutlu huzurlu ve güzel haberler alabileceğiniz bi gün diliyorum herkese :3::3:
Dünkü menümü paylaşayım kızlar bi bakın bakalım
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
ara öğün: 1 adet yeşil elma
öğle : 1 kase çorba
: 4 kaşık makarna (işte olduğum için burda olanı yiyorum malesef)
: 1 kase yağsız salata
akşam : 1 kase çorba
: 2 kaşık patlıcan yemeği
: 3 adet küçük parmak galeta

gün içinde 2 bardak yeşil çay ve 4 bardak çay içtim (bardağım biraz büyük) 1 litre su anca içmişimdir sanırım su ihtiyacımı çaylardan alıyorum o yüzden içemiyorum fazla :1::1:

Eeee nasıl sizce benim böle giderse iyi gibi gözüküyo bana göre :34::34:
Bide şey sorcam ben sabah ve akşam 1 kaşık elma sirkesini suya karıştırıp içiyorum eşim yapıyodu bende yapıyım dedim bunla ilgili bi bilgisi olan varmı ben biraz internetten baktım yağları yakıyomuş bide size soram didim:32::32::32: Hadi ben kaçar biraz işlerime bakayım öpüldünüz:54::54::54:

menün genel olarak iyi ama bence öğle ve akşam yoğurt ayran ekle menüne mutlaka
elma sirkesini de içeceksen bal da ekle ki midene zarar vermesin canım

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm

Herkese günaydınnnn :122: :122:

Şükür geç yatmama rağmen uykumu aldım ve erken kalkabildim :34:
Biraz mutfakta iş yapıtım sonrada kendime limonlu ballı suyumu yapıp sizlere bakayım dedim :34: daha sonra yine işlere girişeceğim inşallah :1:
Kücük cimcimem uyandı ve yine Legolarını salonun ortasına döküp oynamaya başladı :1:
İlkten bir bilgisayara saldırdı ben oynayacağım diye ama sen küçüksün daha olmaz diyince biraz kızdı sonrada oyuncaklarına sardırdı :1:
Bugün biraz yatak odasını aradan çıkartayım istiyorum :34: yıkadığım çamaşırlar vardı onlar dolaplara yerleşecek birde nevresimleri değiştireyim diyorum :34: Umarım çıkana kadar bütün işler biterde yarın bir tek silip süpürürüm ve cumartesi için kalan hazırlıkları tamamlarım :34:

Herkeslere günaydın:1::1::1:

Mutlu huzurlu ve güzel haberler alabileceğiniz bi gün diliyorum herkese :3::3:
Dünkü menümü paylaşayım kızlar bi bakın bakalım
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
öğle : 1 kase çorba
: 4 kaşık makarna (işte olduğum için burda olanı yiyorum malesef)
: 1 kase yağsız salata
akşam : 1 kase çorba
: 2 kaşık patlıcan yemeği
: 3 adet küçük parmak galeta

gün içinde 2 bardak yeşil çay ve 4 bardak çay içtim (bardağım biraz büyük) 1 litre su anca içmişimdir sanırım su ihtiyacımı çaylardan alıyorum o yüzden içemiyorum fazla :1::1:

Eeee nasıl sizce benim böle giderse iyi gibi gözüküyo bana göre :34::34:
Bide şey sorcam ben sabah ve akşam 1 kaşık elma sirkesini suya karıştırıp içiyorum eşim yapıyodu bende yapıyım dedim bunla ilgili bi bilgisi olan varmı ben biraz internetten baktım yağları yakıyomuş bide size soram didim:32::32::32: Hadi ben kaçar biraz işlerime bakayım öpüldünüz:54::54::54:

Canım Asumanzeynepinde dediği gibi yoğurt yada ayran ilavesi şart :34: Birde mutlaka içtiğin çayları günlük sıvı miktarına ekleme :34: onun haricinde 2 litre su tüketmeye çalışki çaylarla birlikte 3 litreyi bulur en azından :34:

Bende okumuştum nette elma sirkesinin yağları yakmaya yardımcı olduğunu ama denediğimde inanılmaz içim burulmuştu o yüzden uzun süre dayanamadım :1: faydasınıda görüp görmediğimi söyleyemem çünkü pek dikkatli beslenmiyordum zaten o dönem :1:
Umarım sende bir işe yarar :34: Ben Sirke yerine limon tercih ediyorum en azından kışın C vitamini desteği almış gibi oluyorum :34:

merhabalar yine ben:)
azcık ortalığımı topladım kızlara öğlen için bişeyler hazırladım gelsin yesinler doğru yürüyüşe gideceğim
sizler nerelerde ne yapıyorsunuz bakalım
bugün daha mutfağa giresim yok ne emek yapmak ne de yemek istemiyorum ama kim yapacak mecbur yürüyüşden sonra paşa paşa girerim mutfağıma:1:

ben geldiimmm kızın karnını doyurdum eşimin yanıına biri gidicekmiş patatesli kek pişirdim ona atıştırsın diye çayla

o arada acıktıımın farkına vardım mis gibi kokuya bu gün kahvaltı edesim gelmedi nedense
patates kızartım kıza ben yemedim tabisi

kıymalı karnıbahardan yedim yoğurtlayıp 1 dlm de kepekli ekmekle
saçma sapan kahvaltı oldu ama patates kızartmasından iyidir:))))))))))))))

öğlen küçük bi dlm yaptığım kekten yicem yarım saat sonra kızım gelir öğle yemeğine

adet olcam tatlı kirizini puding yapmıştım çocuklara acep kaç kaloridir vanilyalı arada ondan yesem çokmu olurkii acep

tatlı yeme isteğimi bi köreltsem ericemde işte
şimdilik hoşçakalın

Selamün aleyküm nasılsınız kızlar

bi geliyorum anca geçmişi okuyorum.
biraz yazmaya niyet ediyorum ama kuzum durmuyo bırakıp gidiyorum.ya buarada bu hafta ben biraz kaçamak yaptım:(tartı günüde geliyo napsamki acep.yenacım görmeden nerelere kaçsam:))

daficim geçmiş olsun.

fadime doğum günün kutlu olsun.

meyracım teşekkürederim rabbim kimseyi çocuklarıyla imtihan etmesin.

miyop senin bebişede rabbim şifalar versin.

özlemcim evin hayırlı olsun gerçekten güzelmiş ama bende olsam ilk fırsatta mutfağı yenilerdim.tezgaz alanıda küçük bana yetmezdi enazından:)çok misafirim oluyoda mutfağım kullanışlı olmalı yani.

aynurcum Allah tez zamanda kavuştursun canım.bende zamanında asker yolu gözleyenlerdenim bilirim zorluğunu rabbim kolaylık versin.:72:

zukunft sanada geçmiş olsun canım.

yenacım sanada geçmiş olsun tekrardan diğer sonuçlarda güzel çıkar inş.:34:

melikea123 hoşgeldinn:46:

bigün ugrayamadım neler olmuş yaww.he bide büyük kızım bugün daha iyi hatta okula bile gitti canım acıyo diyor ama önceki kadar kötü değil.ameliyat için hastane aranıyorum.tavsiyelere açığım.emsey düşünüyoduk ama fiyat çok tuzlu geldi.numunedeki ben yapıcam ameliyatı dedi ama kuzumuz çok zor bi çocuk ben tek başıma yetemeyebilirim eşimde yanımda olsun istiyorum ama malum orda tek refakatçi olması gerekiyo.ay bilmiyorum.öyle işte neyse kuzucuklarım bukadar müsade etti kendinize iyi bakın.

canım. aynen bende ara ara okusam da yazamıyorum. seninde kızına çoook geçmiş olsun. ameliyatı da olur biter gider inşallah.

ben geldiimmm kızın karnını doyurdum eşimin yanıına biri gidicekmiş patatesli kek pişirdim ona atıştırsın diye çayla

o arada acıktıımın farkına vardım mis gibi kokuya bu gün kahvaltı edesim gelmedi nedense

öğlen küçük bi dlm yaptığım kekten yicem yarım saat sonra kızım gelir öğle yemeğine

adet olcam tatlı kirizini puding yapmıştım çocuklara acep kaç kaloridir vanilyalı arada ondan yesem çokmu olurkii acep

şimdilik hoşçakalın
harikasın canım azmin hep böyle daim olsun inşallah:46::46::46:
tatlı krizini de halledersin sen canım ben bile atlattım şükür light meyveli yoğurtla hem de onu bile yemesem yemeyecektim de almışken yedim işte
pudingden az tırtıklarsan zarar etmez sanırım canım

aynuuuur nerdesin dünden beri kız merak ettim ben seni

hayırlı günler kızlar nasılsınız bi günaydın diyem diye oturdum bi baktım ezan okunuyo öğlen olmuş:1::1:büyük kızı gönderdim okula küçüğümde sağolsun bütün gece uyutmadı şimdide yanımda oynuyor.bugün yaşını doldurdu çok şükür bu günleride gördüm.:46:hava güzel görünüyor dışarı çıkasım var ama nere gitsemki acep.daha yemek yapcam ne yapsamki karar veremedim.gerçi hiç uğraşasım yok:34: uykum var kimsecikler dokunmasada şöyyle birkaç saat uyusam:1:

İnşallah kızını ufak ufak alıştırabilirsiniz o fikre :34: Eğer doktora ilk muayeneye gittiğinde doktor ona karşı yakın davranıp zarar veremyeceğini hissettirirse belki daha rahat gider :34: birde ameliyat sonrasında yiyeceği bir sürü dondurmayı ballandıra ballandıra anlatmayı dene :1: hiç bir çocuk hayır diyemez :1:
Benim kızım ameliyathaneye girdiğinde doktorların onu çok güler yüzle karşıladıklarını anlatıyordu ameliyattan sonra hatta anne nasıl olduğunu anlamadım doktor 10dan geri sayamya başla dedi daha 5e gelmeden uyumuşum diyor :1: dedim birşeymi koklattılar yooo dedi herhalde daha evvel kelebek taktıklarsa ( ben o anki panikle farkında değildim :1: ) oradan ilaç verdiler herhalde :1:
Dediğim gibi bir tek ameliyattan sonra bir iki saat boğazım ağrıyor diye mızırdadı ama sonra birşey kalmadı hele ilk dondurmayı yedikten sonra :1:

Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın da inşallah iyi bir doktor ve hastane bulursunuz :34:
maşaallah kızına valla nerdeee benimki geçen sene çok kötü olmuştu kurban bayramını hastanede geçirdik serum takmaları lazım damara giremiyolar ateş 41 42 lerde düşmüyo 8 yerinden denediler kelebek takmayı olmadı.ateş düşürücü şurup veriyoruz biraz düşünce tekrar deniyolar ama çocuk ağladıkça daha çok ateşi çıkıyo çok zor bi gündü.biz sabah 7 gibi gittik ancak akşam beş gibi takabildiler serumu bütün gün uğraştılar.baktık olmuyo gidelim biz bi duşa falan sokayım diyorum evde havale geçirir bırakamayız böyle diyo doktor.neyse dinledik doktoru ama çocuğum perişan o günden sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidiceğimiz zamanda bile ağlıyo.bacaklarıma yapışıp gitmicem diye ağlıyo.yani kısacası dondurmayı çok sever ama onlarla ikna olmaz hiç bir şekilde.geçen sene eltimin kızı ameliyat oldu onunda maşaallahı vardı yanındaydım hep önce odaya alıyolar sonra kan alıp tahlile yolluyolar iki saat sonuç bekliyosun o arada kelebek takıyolar sonuçlar gelince ameliyata götürüyolar falan bizim içinde en zorlu süreç buraya kadar olan bide sonrasında ağlamaması lazımmış o. onuda bi şekilde hallediriz gibi.ama o öncesi ne yapcaz nasıl olcak:43:üstelik biz hala söyleyemedik çocuğa daha vakit var şimdiden başlar ağlamaya ve hiç unutmaz nefes aldırmaz bize.öyle işte

Selam cücüşleriimm :16::16::16:

ben geldimm , okulda trajedili , bol aksiyonlu bir film vardı "DUKANLI ÖĞRETMENİN YERLİ MALI HAFTASI" :9::9::9::9::9:

bence en az zararla atlattım diye düşünüyorum ; sabah kahvaltı yaptık bebelerimlen , ben evden ekmeğimi götürdüm , beyaz peynir , domates ve çayla yaptım kahvaltımı :34::34::34:

son saat arkadaşın sınıf yapıyodu , orda bi tane tulumba tatlısı yedim , büyük değildi ortalama bi ceviz kadardı , iki tanede elmalı pasta yedim , onlarda çok miniklerdi , aslında yemicektim ama bebeler için yedim , neyse sağlık olsun , ölüm yok ya ucundaa :27::27:
:27:

pantalonlarımı terziye götüreyim en iyisi , hem yürürüm , güzel oluurrr :8::8::8:

Aynurum nerelerdesin? beğenip beğenip kaçmışsın :27:

Kuzum ben takvime baktım da 15 ocak salı gününe geliyor. bizim 5 kg kapışması bu cuma (14 aralık)dan 18 ocağa kadar olsun mu? hem 5 hafta var. 5 haftada 5 kg gayet de sağlıklı :34:

Nedersin cücüş :16::16:

burdayım cücüşümmm , geldiimmm :32::32::32:

canım benim 18 Ocak bana uymaz malesef , kocişimin çıkışı 18i sabah ama eğer aileden biri giderse 17 gece bırakıyorlarmış , bende 17si sabah ankarada olacam Allahın izniyle , yani 18inde yokum kuzumm , istersen 1 hafta sonraya atalım , yada 15inde tatrılıp yazalım , sana nasıl uyarsa kuzumm :34::34::34:

eğer gitmessem 18ini alırız bitiş tarihi olarakk :51::51::51:

günayyydınnnnn kızlarr büyük kızı yolladım okula minikim uyuyo bende yeşil çayımı yudumlayıp slm vereyim yemek yapıcam kıymakı karnıbahar kzartma istediler ama bende yerim diye kıymalı yapıcam inşallah yerler

not tartı gülmeye başladı fakat ben 7 li rakamları istiyorummmmmmm

afferim Nursenama :46::46::46::46:

hayırlı sabahlar hepinize iyi dilekleriniz için çok sagolun agzınızdan bal damlıyor ALLAH RAZI OLSUN hep beraber önümüzdeki sene 75 kilo olmayı ALLAH bana ve size istediginiz kiloyu nasip etsin saglıklı bir şekilde

FADİMEcim doğum günün kutlu olsun , yeni yaşın sağlık , mutluluk , huzur ve sağlıklı bol kilo kaybı getirsinn:16::16::16:
aynuuuur nerdesin dünden beri kız merak ettim ben seni

Asuşş burdayım canımm , dün akşam arkadaşlarım bendeydi , burda kaldılar . dün öğleden sonrada arabayı sanayiye götürdüm , eve ancak akşama doğru geldim , merka etmeyim cücüşümm iyiyiimm :32::32::32:

Tünaydın gençlik :)

Bugün güneşli burası çok güzel pırıl pırıl..Hava böyle olunca neşe doluyor insan..
bir de beklenen muayyen gününü de görünce ultra sevinçliyim..:21:
Bu güzel havayı değerlendirip kendim için iyi bişi yapacağım..Tabiiki temizlik yapacağım iş saati gelinceye kadar.:1::1:
Belim karnım,bacaklarım her bir yanım çok ağrıyor ama kader utansın işte..:)

Aynurcuğum,yeni görev yerin hayırlı olsun..Umarım iyi mesai arkadaşların,iyi öğrencilerin olur...

Banucuğum senin de barnağın uff olmuş..Geç kaldım kusura bakma..Geçmiş olsun...

Meryemciğim sizede çok geçmiş olsun..Yazarlık devam ediyormu.?

Esracığım,çok istikrarlı gidiyorsun gittikçe küçülüyorsun ne güzel.:nazar:Ölçüleri ne zaman bildireceğiz tekrar..Çok merak ediyorum kendimi daha doğrusu muhteşem belimi.:27:

Umuttçuğum,farkında olarak veya olmayarak beni öylesine motive ediyor inandırıyorsun ki anlatamam..:16:
Bir de olayın şu yönü var ben sana ''demiştin umutt'' demezsem kapına dayanırım haberin ola..:1:

Asuuuu, datlım gıymatlım,dukancanım öpücükler sana...

Meyracığım,misafir kedin nasıl.? Sizdemi hala.?

Nevinciğim,özlüyoruz artık birbirimizi değilmi.? Önceleri her daim burdaydık...Ahhh hayat sen bize eşit davranmadın.:27::27:

Daficiğim,dikkat et kendine canım..
Önerilerini merakla okuyorum. bitki konusun da çok bilgilisin maşallah...

Nuhan,önceleri işinle ilgili seni nedense diş hekimi diye düşünmüştüm :)
JAnjanlı işin varmış :)

Fadimeciğim mutlu ve zayıf seneler gör ömrün boyunca...

şimdilik hoşçakalın

Nursena hacı hurması ye :)))

Tünaydın gençlik :)

Bugün güneşli burası çok güzel pırıl pırıl..Hava böyle olunca neşe doluyor insan..
bir de beklenen muayyen gününü de görünce ultra sevinçliyim..:21:
Bu güzel havayı değerlendirip kendim için iyi bişi yapacağım..Tabiiki temizlik yapacağım iş saati gelinceye kadar.:1::1:
Belim karnım,bacaklarım her bir yanım çok ağrıyor ama kader utansın işte..:)

Aynurcuğum,yeni görev yerin hayırlı olsun..Umarım iyi mesai arkadaşların,iyi öğrencilerin olur...

Banucuğum senin de barnağın uff olmuş..Geç kaldım kusura bakma..Geçmiş olsun...

Meryemciğim sizede çok geçmiş olsun..Yazarlık devam ediyormu.?

Esracığım,çok istikrarlı gidiyorsun gittikçe küçülüyorsun ne güzel.:nazar:Ölçüleri ne zaman bildireceğiz tekrar..Çok merak ediyorum kendimi daha doğrusu muhteşem belimi.:27:

Umuttçuğum,farkında olarak veya olmayarak beni öylesine motive ediyor inandırıyorsun ki anlatamam..:16:
Bir de olayın şu yönü var ben sana ''demiştin umutt'' demezsem kapına dayanırım haberin ola..:1:

Asuuuu, datlım gıymatlım,dukancanım öpücükler sana...

Meyracığım,misafir kedin nasıl.? Sizdemi hala.?

Nevinciğim,özlüyoruz artık birbirimizi değilmi.? Önceleri her daim burdaydık...Ahhh hayat sen bize eşit davranmadın.:27::27:

Daficiğim,dikkat et kendine canım..
Önerilerini merakla okuyorum. bitki konusun da çok bilgilisin maşallah...

Nuhan,önceleri işinle ilgili seni nedense diş hekimi diye düşünmüştüm :)
JAnjanlı işin varmış :)

Fadimeciğim mutlu ve zayıf seneler gör ömrün boyunca...

Nursena hacı hurması ye :)))

sağolasın canım benimm , tebrik eden , hayırlayan , iyi dileklerde bulunan bütün cücüşlerime öpücüklerimi , sevgilerimi yolluyorummm :54::54::54::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası,5 köfte,salata ,1/2 dilim ekmek yedim...
Bu sabah 2 dilim ekmek,peynir,3 zeytin,domates,yeşillik,çatallın ucuyla helva..
OĞlanı okula bıraktıktan sonra bir kahve içtim 3 hurma 2 ceviz yedim...
Gönül komacan bir dilim tramisu veya kaymaklı kazandibi veya uzayan peyniriyle künefe yemek istiyor:56:

Bunları düşününce de kilo alıyormuşuz diyor yasemin soysal..
Ben o yüzden demek bu sabah tartıldığımda sadece 100gr. eksiktim...

Hepinize hafif,güzel bir gün diliyorum ve şapşup öpüyorum sizi..

eşim süpriz yaptı öğle yemeğine bi arkadaşıla geldi mantı pişirdim alel acele daha önce dökmüştük annemle buzluktaydı

tabiiisii ben yemedimmmm hiççççç öğlen 1 dlm patatesli kekimi yedimm nefis bu ya çekti canım işte 1 dlm le kandurdumm

şimdikte yarım kase puding yedim kase küçüktü zaten kalan yarısı dolaba sokuverdimm bilee çok şükürr akşama yoğurt yicem sadece

her yemekten sonra günde 3 kere yeşil çay içmek gerekiyomuş biraz önce tv de söyledi ben aç karnına sabah içiyodum
yemekten sonra hem hazmı kolaylaştırıyomuş hem yağ yakıyomuş
bide ara larda meyve olarak kivi yiyin dedi oda metobolizmayı hızlandırıyomuş

hayırlı günler kızlar nasılsınız bi günaydın diyem diye oturdum bi baktım ezan okunuyo öğlen olmuş:1::1:büyük kızı gönderdim okula küçüğümde sağolsun bütün gece uyutmadı şimdide yanımda oynuyor.bugün yaşını doldurdu çok şükür bu günleride gördüm.:46:hava güzel görünüyor dışarı çıkasım var ama nere gitsemki acep.daha yemek yapcam ne yapsamki karar veremedim.gerçi hiç uğraşasım yok:34: uykum var kimsecikler dokunmasada şöyyle birkaç saat uyusam:1:

maşaallah kızına valla nerdeee benimki geçen sene çok kötü olmuştu kurban bayramını hastanede geçirdik serum takmaları lazım damara giremiyolar ateş 41 42 lerde düşmüyo 8 yerinden denediler kelebek takmayı olmadı.ateş düşürücü şurup veriyoruz biraz düşünce tekrar deniyolar ama çocuk ağladıkça daha çok ateşi çıkıyo çok zor bi gündü.biz sabah 7 gibi gittik ancak akşam beş gibi takabildiler serumu bütün gün uğraştılar.baktık olmuyo gidelim biz bi duşa falan sokayım diyorum evde havale geçirir bırakamayız böyle diyo doktor.neyse dinledik doktoru ama çocuğum perişan o günden sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidiceğimiz zamanda bile ağlıyo.bacaklarıma yapışıp gitmicem diye ağlıyo.yani kısacası dondurmayı çok sever ama onlarla ikna olmaz hiç bir şekilde.geçen sene eltimin kızı ameliyat oldu onunda maşaallahı vardı yanındaydım hep önce odaya alıyolar sonra kan alıp tahlile yolluyolar iki saat sonuç bekliyosun o arada kelebek takıyolar sonuçlar gelince ameliyata götürüyolar falan bizim içinde en zorlu süreç buraya kadar olan bide sonrasında ağlamaması lazımmış o. onuda bi şekilde hallediriz gibi.ama o öncesi ne yapcaz nasıl olcak:43:üstelik biz hala söyleyemedik çocuğa daha vakit var şimdiden başlar ağlamaya ve hiç unutmaz nefes aldırmaz bize.öyle işte

Canım işiniz gerçekten çok zor ama bence ufak ufak ona ameliyat olması gerektiğini anlatmaya çalışın derim ben sonuçt çocuk son anda travma yaşamasın birden ameliyat olunacağını öğrenince :nazar: :nazar:

Bu arada kuzucuğununda doğum günü kutlu olsun :71:
RAbbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnn

Yenacığım geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkür ederim :34: geçti gibi birşey ağrı çok azaldı :34:

Son düzenleme:
her yemekten sonra günde 3 kere yeşil çay içmek gerekiyomuş biraz önce tv de söyledi ben aç karnına sabah içiyodum
yemekten sonra hem hazmı kolaylaştırıyomuş hem yağ yakıyomuş
bide ara larda meyve olarak kivi yiyin dedi oda metobolizmayı hızlandırıyomuş

Sen diyince bende hatırladım daha yeşil çay içmedim bu gün :1: kalkıp yapayım bari :34:

Meraba kizlar ben geldimmmm :))
Dün cok cok yorucu birgün gecirdim,
sabah erkenden kalktim 8 bucukta annem kaldirdi sagolsun erkenden,
bide kiziyorum ben öyle olunca, kendim alarmimi kuruyorum telefonda, ama annem tutturmus diyorki
güyya ben ona demisimki 9 da cikcam evden, oda kendince düsünmüs 8 bucukta kaldiriyim diye,
ki ben asla öyle bisey demedim :)
12 de ciksam yeterliydi evden, neyse biraz yatakta oyalanip kalktim, kahvaltimi güzelce ettim,
ve sonrada hemen giyinip süslenip evden ciktim,
önce bankaya ugrayip biraz para cektim, sonrada hemen cicekciye kosturdummmm
okadar güzel bir cicek yaptirdimki, gelin cicegi gibi top top olsun istedim elinde tutmalik,
arkadasimin elbisesinin renginede uygun yaptirdim, damadin yaptigi cicekten daha güzel oldu, herkes bayildi :)))
ve cicekci kadin acayip ucuza yapti, bu süper buket 10 euroydu :))

$20121212_214032.webp

Sonra evine gittim arkadasimin orda biraz durduk hazirlandik ettik derken yola ciktik, damat evi 1 saat uzak buraya,
biraz evde oturup resim filan cekinip nikah salonuna gittik, nikah cok heycanliydi :) güzeldi,
binbesyüz tane resim cekinmisizdir dün :)) yani gelinle damadi tabi.
sonra evlerien gittik yemek yedik,
kocaman tabaklar geldi inanin ama benim tabagim neredeyse tamamen geri döndü,
biraz pilav ve biraz et yedim, bi tabakta tavuk corbasi ictim :) birazda salata yedim bikac catal,
pasta ve tatlilar geldi tabi sonra ardindan,
biraz pastadan catalladim meyveli bir pastaydi,
tatlilar vardi onlardan bir iki catalladim hepsi bu,
gercekten yedim evet ama kararinda yedim, asla bitirmedim hicbiseyi,

sonracima gencler hepberaber cafeye gittik,
bi latte ictim malesef :( baska ne icecegimi bilemedim,
bide bi tatli söylettim, elmali kizartilmis biseydi, yaninda dondurmayla,
ama ortaya koydum ve 5-6 kisi yedik :)))
yani ondada 1 tane bile yemedim siz anlayin artik :))
yedim dün ama asla abartmadim, ve siskinlikten ölmedim cok sükür,
normalde böyle günlerde yerdim hepsini bititirdim ve siskinligi siz düsünün artikk..

eve döndük orda biraz oturup sornada kosturup tramvaya yetistirip eve geldimm kendimi yatagima attimmm,
yorgunluktan ölmüsüz,
saat 1 gibiydi

benim anlatacaklarim bukadar :))

fadimecim dogum günün kutlu olsun,
yenacim insallah sonuclarin iyi cikar,
dafi ablam gecmis olsun bayilmissin cok üzüldüm, kendine iyi bak dinlen, esin sana iyi baksin lütfeeen :)

Selam kızlar!

Nihayet döndüm şehirdışından. Benimki de geldi bu arada dün görüştüm :32:

Geçmiş birikmiş, ancak okurum. Yarın bildirimde görüşürüz artık :34:

Back
X