fadime ablacığım DOĞUM GÜNÜN kutlu olsunnn:)))
nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle inşallah
canım sütaşınkini aldım başka da yok bildiğim kadarıyla ama her markette yok haklısın
ama goji bery aldım bugün onu da yoğurda karıştırıp yerim olmazsa
patlıcanlarım közleniyor nursenanın tarifi yapacağım bostan patlıcan aldım karnıyarık olmaz
12 12 1976 dogum tarihim[/QUOTE
MUTLU YILLAR CANIM NİCE GÜZEL SENELER DİLERİM SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE![]()
Nice mutlu yıllara tüm sevdiklerine =-O
Selamün aleyküm nasılsınız kızlar
bi geliyorum anca geçmişi okuyorum.
biraz yazmaya niyet ediyorum ama kuzum durmuyo bırakıp gidiyorum.ya buarada bu hafta ben biraz kaçamak yaptımtartı günüde geliyo napsamki acep.yenacım görmeden nerelere kaçsam:))
daficim geçmiş olsun.
fadime doğum günün kutlu olsun.
meyracım teşekkürederim rabbim kimseyi çocuklarıyla imtihan etmesin.
miyop senin bebişede rabbim şifalar versin.
özlemcim evin hayırlı olsun gerçekten güzelmiş ama bende olsam ilk fırsatta mutfağı yenilerdim.tezgaz alanıda küçük bana yetmezdi enazından:)çok misafirim oluyoda mutfağım kullanışlı olmalı yani.
aynurcum Allah tez zamanda kavuştursun canım.bende zamanında asker yolu gözleyenlerdenim bilirim zorluğunu rabbim kolaylık versin.
zukunft sanada geçmiş olsun canım.
yenacım sanada geçmiş olsun tekrardan diğer sonuçlarda güzel çıkar inş.
melikea123 hoşgeldinn
bigün ugrayamadım neler olmuş yaww.he bide büyük kızım bugün daha iyi hatta okula bile gitti canım acıyo diyor ama önceki kadar kötü değil.ameliyat için hastane aranıyorum.tavsiyelere açığım.emsey düşünüyoduk ama fiyat çok tuzlu geldi.numunedeki ben yapıcam ameliyatı dedi ama kuzumuz çok zor bi çocuk ben tek başıma yetemeyebilirim eşimde yanımda olsun istiyorum ama malum orda tek refakatçi olması gerekiyo.ay bilmiyorum.öyle işte neyse kuzucuklarım bukadar müsade etti kendinize iyi bakın.
Merhaba arkadaşlar :) Kaçak göçek 3-5 gün geçirdim, üşengeçlikten mi desem, suçluluktan mı desem buraya uğrayamadım pek. Sonuç olarak çooook uzun ve birikmiş geçmişi 1.5 saat okumama rağmen bitiremedim. Umarım atladığım kimse yoktur, olursa kusuruma bakmayın, öyle hızlı okudum ki. Gene de tüm sayfaları açamadım, atlaya atlaya okudum.
Hastalık haberlerine üzüldüm, güzel haberlere sevindim... Aylık kilo sonuçlarına bakınca pek memnun oldum. Bu aylarda gidişat çok güzel, nazar değmesin topiğimize.Motivasyon rügarları biraz da benden yana eserse keyfim tam olacak :))
Hayırlı uğurlu olsun yeni görevin Aynurcuğum, tebrik ederim.
Çok geçmiş olsun, 2 gün geçmiş bugün daha iyiir umarım kızın. Ağız içini tutan yaraların olduğu ateşli hastalık yapan bir virüs var, belki bu da sebep olmuştur yaralara. Benim iki çocuğum da 1.5 sene önce böyle bir virüs almışlardı.
Senin yerinde olsam eczacının değil doktorun sözlerini baz alarak tedaviye devam ederdim. Tüm ağzı kaplıyorsa pek fayda etmez ama 1-2 tane yara olduğunda aftamed junior isimli ürünü tavsiye edebilirim. Büyük eczanelerde bulabilirsin, sürer sürmez rahatlatıyor, yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlıyor. Tekrar geçmiş olsun...
Sana da kayınvalidene de geçmiş olsun Meryemciğim. Zehirlendin herhalde.Tekrar mesajını göremedim, umarım şimdi iyisindir...
Sana kolay gelsin canım, annene de geçmiş olsun. Arkadaşımın annesinde vardı kalp pili, hatırladığım kadarıyla çok kolay bir müdahaleydi, sizinki de öyle kolay takılır dilerim.
Özlemciğim geçmiş syfalarda senin mesajını görmedim ama arkadaşların tebrklerinden uygun bir ev bulduğunuzu anladım ve çok sevindim. Hatta linkini de gördüm. Uğurlu olsun eviniz, iyi günlerd eoturun. Eşya satmak için 1 numaralı site sahibindne canım. Alternatifi yok bence. 2. elciler ölü fiyatı veriyor ancak. Resmen reklam gibi oldu ama 8-9 ayrı tecrübe ile sabittir söylediğim. Yalnız iyi resimler çekmen ve iyi bir metin yazman gerekiyor satmak istediğin eşyanın niteliği ile ilgili ve sık güncellemen.
Mutfak eşyaları konusunda "Kelebek mutfak" a bir göz at derim. İkea ürünlerini gereğinden pahalı ve kalitesiz bulan biri olarak. (Benim mutfakta da var, hiç memnun değilim). Bir de bu tip eşyaları en son alman yerind eoluyor, o zaman daha uyumlu, dekorasyona uygun bir şey alabilirsin. Yere konulacak değil de duvara monte edilebilecek ürünler (pencereyi ya da kapıyı , aydınlığı az çok kapatmıyorsa) daha şık ve ferak oluyor bence. Benim önerilerim bunlar...
İçten tebrikler arkadaşlar. Banucuğum gerçekten kırılması zor bir rekora imza attın arkadaşım. Sağlıklı ve kalıcı çekilde devamı gelecek, eminim ben, çoook tebrikler :)
Asumancığım şeytanın bacağını bir kırdın pir kırdın. Çok tebrik ederim canım.Darısı başıma
Efeeeeeem diğer arkadaşlarımı tebrik edip seni etmesem olmaz elbette :) Onlar uzun hem de çok uzun zamandır eksilere eçmeyi bekledikleri için (benim gibi) özellikle yazdım. Senin de gidişat süper, tebrik ederim.
Bir de Yenacığımın sessiz ve derindne iyi gidişini görüp çoook seviniyorum. 80'lere az kaldı Yena, unutma, demişti diyeceksin))
...
Dafi, orijinal mesajı değil de arkadaşların alıntılarını gördüm. Çok çok geçmiş olsun. Umarım düşük tansiyondan başka sıkıntın yoktur, dinlenince çok iyi olursun...
Toksin, mesajlardan anladığım kadarı ile kızın rahatsızlanmış, şimdi daha iyi herhalde? Çok geçmiş olsun arkadaşım. daha da rahatlar, çok iyi olur dilerim.
Fadime, yeni yaşın sana dilediğin her şeyi getirsin, doğum günün kutlu olsun.
kızlar hepinizden Allah razı olsun . tansiyonum düşmüş ondan bayıldım herhalde. belim henüz geçmedi yapabildiğim kadar egzersiz yapmaya çalışıyorum. parmağımıda nereye çarpmışsam morarıp çürümeye başladı.
fadimecim Allah sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte hayırlı uzun ömürler versin.birdahaki doğum gününde sağlıklı ve incecik olursun inşaAllah
Selam kızlar,
eve geldik biraz önce. size bakayım dedim eşim meşgulken.
Asumancım müjde bugünden tamamladım 180 dakikamı. haftaya da tutucam inşallah sana verdiğim sözümü :)
Fadime doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara...
Meyracım avukatım ben, evet :) pek bana göre bir meslek değil açıkçası. henüz avukat olarak çalışmaya başlamadım ama ruhsatımı aldım. inşallah başlayacağım bir ucundan yakında.
Umutcum gözümüz yollarda kaldı :) hoşgeldin. bitir artık şu izni :)
Melike sen de hoşgeldin aramıza. çok genç olduğun için düzenli beslenmek bile sana çok fayda sağlayacaktır. istediğin kiloya inersin umarım bir an önce.
Yolcu kısın daha iyi galiba, çok sevindim. inşallah bir an önce atlatır sıkıntısını tamamen.
Dafi abla daha iyisin sanırım. yine de dikkat et kendine. hemen ayaklanma iyiyim diye (senin canın tez gibi, duramaz kalkarsın tahminimce).
Selamün Aleyküm kızlarrrrr :122:
Herkese hayırlı akşamlarrrrr
Ay çok gezenti oldum ben bu aralar
Bugün öğlende eşimin Teyzesinin kızı aradı grip olduğumu bildiğinden nasıl olduğumu merak etmiş
Sağ olsun beni çok sever ama uzun zamandır yoğunluktan bana gelmeye fırsat bulamıyor diye çok mahçupNe zamanlar müsaitsin ona göre ben kendimi ayarlıyayım dedi bende başladım saymaya salı, perşembe, cumartesi ve pazar sporum var akşam üzerede olsa eee çarşamba günleride kızkardeşim pazara çıkıyor diye ona yardımcı olmak için gidiyorum anaaa bir baktım hakikaten kalmış 2 günüm
Sağ olsun hiç bozulmadı aksine ne güzel işte senelerdir hep başkaları için uğraşıyordun artık birazda kendin için uğraş dedi
Haftaya pazartesi yada cuma gelir belki diye tahmin ediyorum olmazsa bir gün ben hazırlık yapar çağırırım
Günüm baya hareketli geçti yine 2 saat pazarda dolaştık alışverişlerimizi yaptık sonrada eve dönüp hep birlikte yemek yedik az birşeyÇocuklar çok özlemişler beni
Tete tete diye apartmanın önünden koşarak karşıladılar beni
Benim kızda teyzesini çok özlemiş hatta akşam üzere dönerken başladı kaçışmaya evin içinde ben burada kalıcağım diyeağlaya ağlaya aldım mecbur çünkü kız 3 çocukla hem başa çıkamaz eşide gece 12ye kadar çalışıyor hemde yarın spora gidene kadar biraz iş yapmam lazım çıkıp onu almaya gidemem
Neyse artık bir ara haftasonu kızlar gidip teyzelerinde kalacaklar ama bir iki hafta sonra
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız![]()
Sorduğun için çok sağ ol ablacığım
O akşam eşim biraz sıktı etti derken iltihabı aktı herhalde şimdi çok daha iyiYarada geçmek üzere tabi dikkat ediyorum eğer az da olsa yine etrafı sararırsa bu sefer kesin hastaneye gideceğim orada en azında iyice temizlerler iltihabı birde ilaç verirler iyice kurutmak için
Amin canım gerçektende her gece dua ediyorum RAbbime kızlarımı vicdanlı, Allah korkusu olan dürüst insanlarla karşılaştırsın ailelerine gelin değil evlat olmayı nasip etsin diye
Bugün hatta kızkardeşimlede konuştukda hani kızlar ilerde büyünce nelerle karşılaşacağız acaba diye onada dedim eğer nikaha bir saat kala da karşı tarafın bir saygısızlığını yada aşağılamasını sezdiğim an ( Rabbim esirgesin ...Aminnn ) kızlarımın aşklarından öleceklerini bilsem yinede evlenmesine müsaade etmem diye
Ömür boyu mutsuz olacaklarına bir kere olsunlarHe damatlar kızlarımı savunacak kadar karakter sahibiyse düşünürüz
yollarım o dünürü kız
Neyse daha çok erken Rabbim dualarımızı kabul etsin ve bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın...Aminnnnnnn
Bu arada Allah kavuştursunİnşallah iyi haberlerle gelirler geri
Sende dikkatli sür arabayı canımErkekler hep en iyisini bildiklerini sanırlar
benim eşimde araba alındığında 1 seneye yakın arabayı vermedi
( tabi ilkten hamileliğin son zamanları diye vermedi ama bana kalsa kullanırdım
hatta küçük kızımda doğumdan iki üç gün öncesine kadar ara ara kullanıyordum
)
Bir gün bende gündüz arabayı çaldım ( nasılsa o işteyken kapı önünde duruyor diye) mahalle içinde az turladım döndüm
anlamadı bile
sonra itiraf edince ilk iş benle gece taksime gitmek oldu
Taksim trafiğinde birde akşam karanlığında kullanabilirsen her türlü kullanırsın araba senindir dedi
zaten benim dedim
O gün bu gündür araba tepesindeyimçok seviyorum araba kullanmayı ama bazende diyorum araba olmasaydı herhalde bukadar kiloda almazdım sonuçta minibüsle her yerde kapı önüne inemiyorsun
Neyse şimdi sorun değil Allahtan arabada olsa kilolar gidiyor
Ablacığım doğum günün kutlu olsun
Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle ( tabi bizlerlede) nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip etsin.
İNşallah bir sonraki doğum gününde çok daha zayıf olursun ...Aminnnnnnnnnnnnnnn
Anammmmmmm ne güzel yaaa ama dediğin gibi çok uzakbirde bu ara fazla açıldım adamın bir yerine inerdi kesin birde kursa 500 - 600 vereceğim deseydim
Neyse kısmet değilmiş
Bir keresinde eşime KKdaki kızlardan az bahsettiğimde seninde işini söylediğimde anam ne güzel işte ne güzel tarifler verir size demişti
adamın işi gücü gırtlak
Güzel bir tarif buluncada anında not ettirir ilerde lazım olur diye
Bakalım belki ilerde nasip olur öyle birşey o zaman yine devam ediyorsa o tür kurslar bende isterim katılmak
Ağzından bal damlıyor balllllllllll![]()
![]()
Ama olmayacak bir şey değil sonuçtane güzel herkes silkelenip kendine gelmeye başladı, yaza kadarda baya bir fark oluşur kilolarımızda Allahın izniyle
Memnun oldum Melike bende Banu, 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim33 yaşında Evhanımıyım ve istanbuldayım
120 kiloyla başladığım yolculuğum 1.5 sene oldu ama inşalla 1 seneye kadar da bitmiş olur
Sende inşallah güzel kilolar verir hedefine ulaşırsın
Dışardan yemesende uzun süreler kendini aç bırakma Allah korusun metabolizman yavaşlarsa sonra çok uğraştırır seni
Hazır gencecikken metabolizmanda tıkır tıkır çalışırken az az da olsa mutlaka birşeyler ye canımnacizane benden sana bir Abla tavsiyesi
tecrübe konuşuyor
halada uğraştırıyor şu meret metabolizma
Hadi gözünüz aydın canım inşallah bir an önce düzelir
Bu arada benmi kaçırdım yoksa kafam karıştıda mı hatırlamıyorum ne ameliyatı bu :26:
İnşallah kendinize uygun bir yer bulursunuzda bir an önce hastanız şifasını bulur![]()
hayırlı sabahlar hepinize iyi dilekleriniz için çok sagolun agzınızdan bal damlıyor ALLAH RAZI OLSUN hep beraber önümüzdeki sene 75 kilo olmayı ALLAH bana ve size istediginiz kiloyu nasip etsin saglıklı bir şekilde