- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
düşünmem yeter canım ankara ziraat fakültesinde varmış da bi gitmek lazım olmadı eşimi göndereyim
evet canım ziraatten alıyorlarmış , 3 kere mayalamada bile büyüdü baya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşünmem yeter canım ankara ziraat fakültesinde varmış da bi gitmek lazım olmadı eşimi göndereyim
evet canım ziraatten alıyorlarmış , 3 kere mayalamada bile büyüdü baya![]()
evet büyüyor canlı o canlııı:)) benim de vardı eskiden ama öldü
selam kızlar!
Nihayet döndüm şehirdışından. Benimki de geldi bu arada dün görüştüm
Geçmiş birikmiş, ancak okurum. Yarın bildirimde görüşürüz artık![]()
şükür yani merak ettik seni hadi gözün aydın dönmüş sevdiceğin bol bol hasret giderin artık
ckpears büyük ihtimalle yanlış yazdım ama sen anla darısı sana inşallah senin 5 haftada tez zamanda geçer kocana kavuşup hasret giderirsin![]()
ayy yazık onaa , bende canlı olduğunu duyunca dedimki ; bu arada bi kudurup kavanozdan çıkıp bana saldırmasınn
ahah kaynanama "bu mayayı eğitecem , Gökhan gelince onun üstüne saldırtacam, tut oğlum Gökhan abini , tut dicem" dedim , ve bunun üstüne kaynanamın suratındaki ifadeye yarıldımm , yerlere yattımm
sanırım baya inandırıcı oynadım rolümü![]()
sağolasın canım benimm evet bugün tam 5 hafta kaldı kocişimin gelmesinee
benim nicki herkes istediği şekilde yazabilir sıkıntı etme canımm![]()
çok güldüm teyze gözümün önüne geldi resmen
tiçirımız anlar![]()
Asucumm Nuhana sordum ,ses çıkmadı
senin ve eniştemizin dukanları nasıllar kendileri bebeeemm ??![]()
bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum
ilaçlarını kesmesi iyi olmuş sen onların da kilo aldırdığını düşünüyordun bundan sonra işin kolaylaşır inşallah
hem kaçamaklara rağmen vermişsin ne güzel
bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum
nuhan her gün menü yazıyordu bugün ses yok demek iyi gitmedi
benim dukan iyi ama enişten kendi yorumunu katıyor:) onun zaten pek fazlası yok 3 kg daha verse yetecek ona boyu uzun olduğu için
benim bugünkü menüm şöyle
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peyniri 1 dilim dukan ekmeği
öğle yoğurt içine biraz buğday ve yulaf kepeği eklenmiş
akşam haşlanmış tavuklu yoğurtlu salata
tabii çay kahve vs az da goji berry
ayrıca 1 saat de yürüyüş
aynen devam kuşumm , süpersinnn
vayy vaayy gojiberyy mojiberry falan takılıyoss , oooyyhhh![]()
Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:
canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam![]()
merhaba topikdaşlarım sonunda gelebildim..
gecen hafta kvde kaldık seker hastası kendisi ve yalnız yasıyor..
yazın orus tutturmadık zorlanırsın diye hoş doktora göre hiç tutmaması gerekıyor ama dinlemıyor
şimdi günler kısaldı diye dşünmş 2 gün oruc tutmus ve seker yine tavannnn
yalnız da yasıyor off off
evinden de cıkmaz öle olunca biz gitmek zorunda kaldık
pazar gününe kadar ordaydım
ah birde cumartesi gecesi dısardan bişeler getirttik ben tavuk salata yedim ama gece 3gibi öle fena oldumki
ishal,kusma,sancı... kendimi hastaneye zor attım
serumlar ilaçlar falan derken yeni yeni kendime geliyorum..
sizler nasılsınız?
listeye de yetişemedim kv de internet yokYena cım senden özür dilerim...
hoşgeldin canım bian önce incelmen dileğiyleslm kızlar bende 90 ustuyum aranıza katılmak ıstıyorum ama sayfa hakkında bılgım yokk benı bılgılendırırmısın![]()
Esoşşşşuummmmmmmmm & Nurgülüümmmm welcome babies![]()