Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet büyüyor canlı o canlııı:)) benim de vardı eskiden ama öldü

ayy yazık onaa , bende canlı olduğunu duyunca dedimki ; bu arada bi kudurup kavanozdan çıkıp bana saldırmasınn :35::35::35:

ahah kaynanama "bu mayayı eğitecem , Gökhan gelince onun üstüne saldırtacam, tut oğlum Gökhan abini , tut dicem" dedim , ve bunun üstüne kaynanamın suratındaki ifadeye yarıldımm , yerlere yattımm :60::60::60::60::60:

sanırım baya inandırıcı oynadım rolümü
:9::9::9::9:

Gözdem, seni merak ettmistik...

Bugun benim diyetim mahvoldu:19: yarina allahkerim. iş için hala disarilardayim... bi bakımdım gidiyorum.
Meyra kedicigine öpücükler....
sevgiler....

selam kızlar!

Nihayet döndüm şehirdışından. Benimki de geldi bu arada dün görüştüm :32:

Geçmiş birikmiş, ancak okurum. Yarın bildirimde görüşürüz artık :34:

şükür yani merak ettik seni hadi gözün aydın dönmüş sevdiceğin bol bol hasret giderin artık

ckpears büyük ihtimalle yanlış yazdım ama sen anla darısı sana inşallah senin 5 haftada tez zamanda geçer kocana kavuşup hasret giderirsin:34::34::34:

şükür yani merak ettik seni hadi gözün aydın dönmüş sevdiceğin bol bol hasret giderin artık

ckpears büyük ihtimalle yanlış yazdım ama sen anla darısı sana inşallah senin 5 haftada tez zamanda geçer kocana kavuşup hasret giderirsin:34::34::34:

sağolasın canım benimm evet bugün tam 5 hafta kaldı kocişimin gelmesinee :16::16::16::16:

benim nicki herkes istediği şekilde yazabilir sıkıntı etme canımm :34::34:

ayy yazık onaa , bende canlı olduğunu duyunca dedimki ; bu arada bi kudurup kavanozdan çıkıp bana saldırmasınn :35::35::35:

ahah kaynanama "bu mayayı eğitecem , Gökhan gelince onun üstüne saldırtacam, tut oğlum Gökhan abini , tut dicem" dedim , ve bunun üstüne kaynanamın suratındaki ifadeye yarıldımm , yerlere yattımm :60::60::60::60::60:

sanırım baya inandırıcı oynadım rolümü
:9::9::9::9:
:60::60::60::60::60::60:çok güldüm teyze gözümün önüne geldi resmen
sağolasın canım benimm evet bugün tam 5 hafta kaldı kocişimin gelmesinee :16::16::16::16:

benim nicki herkes istediği şekilde yazabilir sıkıntı etme canımm :34::34:

tiçirımız anlar :16:

Asucumm Nuhana sordum ,ses çıkmadı :27::27:

senin ve eniştemizin dukanları nasıllar kendileri bebeeemm ?? :32::32::32::32:

bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum

Asucumm Nuhana sordum ,ses çıkmadı :27::27:

senin ve eniştemizin dukanları nasıllar kendileri bebeeemm ?? :32::32::32::32:

nuhan her gün menü yazıyordu bugün ses yok demek iyi gitmedi
benim dukan iyi ama enişten kendi yorumunu katıyor:) onun zaten pek fazlası yok 3 kg daha verse yetecek ona boyu uzun olduğu için
benim bugünkü menüm şöyle
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peyniri 1 dilim dukan ekmeği
öğle yoğurt içine biraz buğday ve yulaf kepeği eklenmiş
akşam haşlanmış tavuklu yoğurtlu salata
tabii çay kahve vs az da goji berry
ayrıca 1 saat de yürüyüş

diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum

ilaçlarını kesmesi iyi olmuş sen onların da kilo aldırdığını düşünüyordun bundan sonra işin kolaylaşır inşallah
hem kaçamaklara rağmen vermişsin ne güzel

Fadimecim ilçaları bırakmana çook sevindim canımm , hadi bakalıımm , herşey yoluna girecekk , Fadime sahalar dönüyor , oollleeeeyyyyy :52::52::52::52:

nuhan her gün menü yazıyordu bugün ses yok demek iyi gitmedi
benim dukan iyi ama enişten kendi yorumunu katıyor:) onun zaten pek fazlası yok 3 kg daha verse yetecek ona boyu uzun olduğu için
benim bugünkü menüm şöyle
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peyniri 1 dilim dukan ekmeği
öğle yoğurt içine biraz buğday ve yulaf kepeği eklenmiş
akşam haşlanmış tavuklu yoğurtlu salata
tabii çay kahve vs az da goji berry
ayrıca 1 saat de yürüyüş

aynen devam kuşumm , süpersinnn :34::34::34::34:

vayy vaayy gojiberyy mojiberry falan takılıyoss , oooyyhhh :51::51::51:

Son düzenleme:
aynen devam kuşumm , süpersinnn :34::34::34::34:

vayy vaayy gojiberyy mojiberry falan takılıyoss , oooyyhhh :51::51::51:

başka alternatifim yokki goji berryden gayrı onun da kilosu 60 tlmiş
meyve seviyorum canım ya dün markette bir tane üzüm attım ağzıma o kadar yaniii:26:

Son düzenleme:
Esoşşşşuummmmmmmmm & Nurgülüümmmm welcome babies :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Nurgüll nasılsın cücüümmm ? minnik cücüüün nasıll ? herşey yolundadır inşAllahh :16::16::16:

cinsiyeti belli değilmi daha ?

iii akşamlaar arkedeşşlerr:3:geçmişi okumaktan yoruldum boynum tutuldu son 25
sayfayıı hüüüüüüüp diye hızlı hızlı geçtim:ssz:

adaamım ya çok sewerim kendilerini:16:
SENİN İÇİN BÜTÜN ZAFERLERİİİM:34:
ŞAFAK GÜZELİ İZMİRİDE DEWİRDİNİZ BUGÜN hay maşşallah:nazar:

Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:

canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam :42::42::42:

gözün aydın tatllım hayırlı uğurlu olsuunn HOCACAMİDE:34:
hakkında hayırlısı budur inşallahh:38:
merhaba topikdaşlarım sonunda gelebildim..
gecen hafta kvde kaldık seker hastası kendisi ve yalnız yasıyor..
yazın orus tutturmadık zorlanırsın diye hoş doktora göre hiç tutmaması gerekıyor ama dinlemıyor

şimdi günler kısaldı diye dşünmş 2 gün oruc tutmus ve seker yine tavannnn
yalnız da yasıyor off off
evinden de cıkmaz öle olunca biz gitmek zorunda kaldık
pazar gününe kadar ordaydım

ah birde cumartesi gecesi dısardan bişeler getirttik ben tavuk salata yedim ama gece 3gibi öle fena oldumki
ishal,kusma,sancı... kendimi hastaneye zor attım
serumlar ilaçlar falan derken yeni yeni kendime geliyorum..
sizler nasılsınız?

listeye de yetişemedim kv de internet yok:50: Yena cım senden özür dilerim...

hoşgeldin canım geçmiş olsun zehirlenme atlatmışsın çok zordur alah korumuş...
dışarıdan sakız bile almaya korkar olduk ne vicdansız bu insanlar bile bile satıyorlar şikayetçi olcaksın aslında
resmen sağlığınla oynuyorlar :47: :47:

slm kızlar bende 90 ustuyum aranıza katılmak ıstıyorum ama sayfa hakkında bılgım yokk benı bılgılendırırmısın :54:
hoşgeldin canım bian önce incelmen dileğiyle:46:

Esoşşşşuummmmmmmmm & Nurgülüümmmm welcome babies :16::16::16::16:

Hoşbulduk Cücüşüm :)) ben de aşağıda Nurgülü görünce hatırını soracaktım. nasılsınız bakalım kuzular, Aynur, Asuman, Nurgül?

sabahtan öğleden sonraya kadar 1 tost ve anamur muzuyla durdum. anneme bir gittim açlıktan gözüm dönmüştü. akşam yemeği yemedim geç yedim diye. midem hala şiş. sanırım üşüttüm. bugün istanbul buz gibiydi.

Aynurum ben artislik yapıyordum 84 oldum diye ama bu sabah bir tartıldım 84.4 kg olmuşum. niye anlamadım. sebze salata tavuk yiyorum paso. neyse bakalım. 5 kg iddiasıyla kurtulcam artık bunlardan :)

Fadimecim çok sveindim ilaçları bırakıp kilo vermene. inşallah devamı gelecek. tam gaz devam kuzum :)

Back
X